Hei, imam prijatelco ki bo kmalu praznovala 12 let. Jaz ji pomagam organizirat zabavo. Na zabavo bo povabla nekaj punc in fantov iz njihovega razreda. Imate kakšno idejo kaj bi lahko delali, zabava bo gotovo trajale okoli 3 ure. Vse ideje dobrodošle!
26. maj 2015
u191847
u191847
kok ste strare
26. maj 2015
u169978
u169978
a že vete kak bote okrasile prostor?
26. maj 2015
nč ne vemo, sj okrasitv ni tolk pomembna kr smo itak sami frendi, vse poznam ker vs cajt skp visimo , oni so okol 12 stari
26. maj 2015
u183894
u183894
Heei am kaj ma rada??
26. maj 2015
Rada ima konje in glasbo in fuzbal, je športnca, igra trobento, večinoma se druž s fanti, ni ji mar kaj ma oblečn, velikrat se stepe, je odličnakinja, prijazna
26. maj 2015
u191847
u191847
Tu imam nekaj idej:
- srečelov
-skriti zaklad
-talenti
-igra usedi se na stol
- obmetavanje z blazinami
-družabne igre ( to je malo brezzveze)
26. maj 2015
u183894
u183894
aha
26. maj 2015
u183894
u183894
Koga povabiti?

Naredi seznam ljudi, ki jih želiš povabiti in ne tistih, za katere misliš, da jih moraš povabiti.le tako boš tudi sama uživala v svoji zabavi. Vsekakor je zaželeno da povabiš nekaj zabavnih prijateljev, ki bodo poskrbeli za dobro vzdušje. Prav tako povabi vsaj eno prijateljico, na katero veš, da se lahko zaneseš. To pomeni, da ti bo pomagala pripraviti vse potrebno pred zabavo in ti priskočila na pomoč, če bo šlo med samo zabavo slučajno kaj narobe. Zagotovo imaš v razredu vsak nekaj opravljivk. Zakaj bi ti zagrenile večer (in s svojimi neresničnimi zgodbicami še nekaj tednov v šoli)? Preprosto jih ne povabi in izognila se boš neljubim težavam in slabi volji vseh prisotnih. Poskrbi pa, da bo vabilo dobila tvoja simpatija. Nikoli namreč ne veš, kdaj te lahko opazi.
Vabilo, kot ga še ni bilo

Če želiš, da bo tvojo zabavo obiskalo kar največ povabjencev, moraš poskrbeti, da bo že vabilo tako zanimivo in skrivnostno, da bodo prijatelji želeli na lastne oči preveriti, kaj si zanje pripravila. Naj bodo vabila na papirju, saj jih tako ne bo moč spregledati, kot se zlahka zgodi pri poplavi e-pošte ki priroma v tvoj elektronski nabiralnik. Naj na plan pride tvoja umetniška žilica in naj bodo vabila zares nekaj posebnega. Prav takšna pa naj bo tudi njihova vsebina. Seveda ne pozabi napisati kraja in ure zabave, med vabilom pa vključi kaj skrivnostnega. Vabila prijateljem izroči osebno, vsaj teden dni pred zabavo. Na dan zabave pa povabljence lahko spomniš še z sms-om. Tako se ne bo zgodilo, da bi na žur pozabili.
Ne porabi vse žepnine

Dobra zabava seveda stane. Zagotovo pa ti ni potrebno porabiti vse žepnine, zgolj za nekaj zabavnih ur konec tedna. Prostor lahko okrasiš z domiselnimi oblikami iz barvnega papirja, ki jih izrežeš, pobarvaš in obesiš po prostoru. Naj bo tudi prostor pisan in zabaven in naj že vnaprej kliče po dobri zabavi. Obesi pisane novoletne lučke, iz papirnatih servetov, ki jih imate že doma, pa lahko ustvariš še preproste, a zanimive rožice. Serviet razpri, s prsti primi točno na sredini in na tem mesto manjši del servieta zaveži z vrvico. Kote servieta obreži in tako oblikuj rožico. Ko bodo cvetovi pripravljeni jih med seboj poveži z vrvico in obesi na strop. Prihrani tudi pri hrani! Prigrizki zagotovo ne smejo manjkati. Na vabilo lahko dopišeš prigrizek, ki naj ga določena oseba prinese s seboj. Npr.: S seboj prinesi vrečko najljubšega čipsa ali pa Preseneti nas s tistimi novimi piškoti, ki jih imamo vsi tako radi. Zagotovo ne bodo prišli praznih rok. Ti samo poskrbi, da bo na voljo dovolj posod, v katere boš prigrizke hitro lahko postregla.
Igre niso le za majhne otroke

Družabne igre se lahko izkažejo kot zelo dobra motivacija, sploh na začetku večera. Zato izberi take, ob katerih se navadno zabavajo vsi in seveda takšne, ki se jih lahko igrate vsi hkrati, ne le dva ali trije. Skupne igre bodo povezale vse prisotne in druščine ne bodo razdelile v manjše skupinice. Twister, steklenica resnice in podobne igre bodo zagotovo spravile v dobro voljo še tako zdolgočasene najstnike.
Glasba poskrbi za vzdušje

Zabave brez glasbe preprosto ni. A za dobro zabavo je nujna dobra glasba. Ker so okusi različni, poskrbi, da boš imela na voljo veliko različnih zgoščenk. Saj vendar želiš, da bodo v glasbi uživali vsi, kajne? Ker boš kot gostiteljica morala paziti, da ne bo hujših izgredov, da bo na voljo dovolj hrane in pijače ter da se bodo vsi zabavali, časa za vrtnje glasbe verjetno ne boš imela. Prepusti to prijatelju, ki v tem uživa. Tvoje prošnje bo vesel, hkrati pa bo zelo ponosen, ker si prosila ravno njega. Saj to pomeni, da stvar očitno obvlada. Ne pozabi mu naročiti, naj upošteva glasbene želje tvojih gostov, saj bodo le tako z glasbo zadovoljni vsi.
Domače plesišče

Mama ne bo vesela, če bo po zabavi morala pometati črepinje svoji najljubših vaz in drugih okrasnih predmetov. Zato pred zabavo odstrani vse, kar se hitro razbije, uniči ali polije. Odstrani predmete, ki bodo le v napoto in poskrbi, da bo na voljo dovolj velika površina za plesišče, na katerem se boste brez nepotrebnih ovir zabavali dolgo v noč!
Za prijetne spomine

Če imate doma videokamero, posnami zabavne delčke zabave. Če ne, je fotoaparat ravno tako zelo priročen. Poskrbi, da bodo na fotografijah vsi (seveda ne nujno hkrati). Pa naj bo to med plesom ali klepetom, igranjem igre, grizljanjem hrane - ¦Ovekoveči svojo zabavo! Čez nekaj let bodo fotografije enkraten spomin. Lahko pa za svoje prijatelje pripraviš presenečenja. Nekaj dni po zabavi jim pošlješ nekaj fotografij, po katerih se bodo tvoje zabave spominjali znasmehom na obrazu in tudi naslednjič z veseljem prišli k tebi.
Za lačne želodčke

Če boš ideje za prigrizke že napisala na svoja vabila, veliko dela s pripravo hrane ne boš imela. Vseeno pa se ne zanašaj povsem na to, da bodo vsi tvoja navodila tudi ubogali. Na zalogi imej vsaj nekaj stvari za pod zob. In ne, ni se ti potrebno ukvarjati z ličnimi kanapeji in peko peciva. Pokovka je super prigrizek, ki ga imajo vsi radi. Je izredno poceni, pripraviš pa jo hitro in enostavno.
Kaj pa pijača?

Seveda moraš poskrbeti tudi za žejo. Če se le da, se izogibaj vsem alkoholnim pijačam, ki navadno vodijo v poznejše prepire, izgrede in predvsem tvojo slabo voljo. Poleg vode imej na zalogi sokove različnih okusov, pa pijačo z mehurčki in dobro ohlajene zeliščne in sadne čaj. Ne pozabi na zalogo ledenih kock, sja topla pijača nikomur ne bo teknila. Izogibaj se steklenim in pijačo raje postrezi v plastiččne kozarce, ki jih na koncu večera le odvržeš v smeti. Ker med zabavo pijače zlahka zamenjamo, ti predlagam, da jih označiš z nalepkami z imeni. Tako bo vsak hitro našel svoj kozarec in pijačo, ki jo ima najraje.
Sprosti se!

Zdaj, ko veš, kaj vse moraš pripraviti in na kaj je dobro paziti, pa se le še sprosti. Kljub temu, da boš tokrat ti gostiteljica, ki si seveda želi, da bi bila njena zabava hit, pa to še ne pomeni, da moraš biti sužnja od začetka do konca zabave. Obvezno se tudi ti vključi v vse igre, klepete, ples - ¦ Bodi del dogajanja, nikakor pa se ne pusti izkoriščati. Kot gostiteljica si zaslužiš, da se zabavaš tudi ti in ne le drugi
26. maj 2015
u183894
u183894
neki tazga
26. maj 2015
u183894
u183894
ojoooj se opravicujem to ni bilo namenjeno vam
26. maj 2015
u169978
u169978
ok, zdej ja pomembn je prostor, kr so tam notr gostje ceu cajt... treba je okrasit use...stole, mize, stene, lončke...

mam eno sliko, npr. kok okrasit steno :

pol na stole lahka prvežete kakšne trakce al pa mašnce, da bo use skupi bolj kjuut <33 za mize pa lahka nardite isto... pa če rabte kak material al pa kej se da kupit usega u kiku, tediju pa kitajski trgovini kr majo use rees pocen in fuuul lpo za lončke:

priporočam mejte plastične lončke, kr drgač bo use na tla letel no in pač na lončke lahka nalepte kake okrasne trakove pa lahka na nih tut napišete imena za usacka...krožniki pa pribor: tut to mejte plastično...res če bote mel navadne krožnike, se bojo usi razbil...

no, če hočte met kuul party, pol rabte tut MUSKOO !!!! ♬ ♬
lahka dam nekej primerou:


no, mej hitro pa fajno musko da nebojo zaspal npr taka :

to bi blo too <33 če še kej rabiš , praši
26. maj 2015
Hvala vm, sj pomoje da je dost, če bom pa še kej rabla bom pa uprašala, hvala!!!
26. maj 2015
u169978
u169978
ok
26. maj 2015
26. maj 2015
Čav! Me smo se igrale tobulo in pile smo nek rum Je pa kolegica nas ful presenetla z vabili,ki jih je nardila. ful so bla dobra! dam link da boste lohka tut ve! https://www.e-invite.eu
lahko delasš spletna vabila za rojstni dan in podobno.
18. januar 2016
Lahko najamete tole https://www.kenguru-slo.com zagotovo bo zabavno . Tudi activity je zelo dobra igra.
17. maj 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani