Bilo je lepo sončno jutro. V ozračju so vladali mešani občutki od včeraj zvečer. Vendar kljub včerajšnjim grozotam, je bilo jutro čudovito. Zjutraj sem se vstala, skuhala kavo in odšla na verando opazovati sončni vzhod. Vsako jutro me ta sončni vzhod spomni, da sem svobodna in da me nobeden ne preganja. Sonce in živali v gozdu mi dajejo motivacijo, ki se je ne morem nikoli naveličati.Vsako jutro se odpravim v trgovino po svežo hrano in si pripravim zajtrk, nato nahranim svojih 5 kokošk, ter mojo kobilo Midnight. Midnight je z mano že 3 leta in mi je pomagala v najtežjih časih, ko človek mu ni kos.

Moje življenje je bilo vedno pestro. Otroštvo je bilo napolnjeno z nasiljem in grožnjami, sledilo je najstništvo z ignoranco in zbadanjem, zdaj ko sem končno dopolnila 22 let pa je moje življenje čudovito. Imam svojo kočo na robu gozda in svoje živali, ki mi življenje popestrijo. Seveda ne smem pozabiti na zelo uglajenega, vljudnega in zabavnega mladega soseda.

Ime mu je Simon. Star je 24 let in je tu že 5 let. Seveda pa ne gre tako lahko. V vsaki popolni ljubezenski zgodbi se najde "krava", ki ti ga hoče speljati. Zato sem se mogla potruditi zelo močno, da me je sploh opazil. Ne vem če sem mu všeč ali ne, ampak včeraj zvečer je Anna prišla v mojo lokalno gostilno, kjer me je izzivala in zbadala in mi govorila, da mu ne bom nikoli všeč in da ne bom imela nikoli fanta, tako kot v srednji šoli. Takrat pa mi je bilo dovolj in sem ji prisolila klafuto in jo vrgla iz gostilne ven. Vem kdo sem in kaj sem in nobeden mi ne bo govoril kako naj živim!!

Vendar Simon je vse to videl in zdaj si sigurno misli, da sem neprijazna zmešana krava!...Vendar sem si rekla jutri je nov dan in bom vse na novo začela....

09. junij 2015
NEXT OMG POPOUNO JE<3
09. junij 2015
next
09. junij 2015
Hvala za nexte, oblubm, da bo kmal nadaljevanje
09. junij 2015
neext!!!!
12. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani