Sovražimo teee!!!Zgini iz te šolee!so kričali vsi povrsti najbolj pa Harry in njegov prijatelj Louis in Louisova punca Eleanor.Hitro sem pobrača zvezke in zbežala domov nisem se ozirala nato da sem med potjo podrla učiteljico ,želela sem le umreti..
...............................................................................................................................
Doma ni nič boljše .Živim zraven očeta,mama me je zapustila ko sem imela 12 let ker jo je oče tako rekoč trpinčil ,najbolj pa mene saj me je vsak dan pretepel,ko sem prišla iz šole .Ampak sem to zadržala zase .
No naj se vam predstavim sem Eva James Horan.Stara sem 17 let in živim v Londonu.Imam rjave ,rahlo skodrane lase in zelene oči kakršne ima ta PROKLET(se opravičujem izrazu)Harry . ...............................................................................................................................
No to je zaenkrat začetek ,upam da vam je všeč. Jst (predstavlate si da ma zelene oči)
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/308052_418136868240741_1746214970_n.jpg

Boš bral/a zgodbico??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. november 2012
next
16. november 2012
NEXT
..........................................Doma...............................................................
Prišla sem domov ,očeta hvalabogu ni bilo doma večkrat se je zadrževal v kakšni gostilni.Odšla sem v sobo in se zaklenila in si prisegla da danes ob polnoči končam svojo ''bedno'' živlenje si oblekla mojo najljubšo obleko se obula in naličila. vsedla sem se za mizo innaredila nalogo pri matematiki in kemiji.Ko sem končala dn sem videla da bo ura že čez pol ure polnoč ,skočila skozi okno in se odpravila do mosta ,hoja je trajala 2o minut in počakala.Pogledala sem na uro in kazala je pet do polnoč in se vsedla na ograjo mostu počasi sem se vstala in pazila na ravnotežje .Porabila sem teh 5 minut in hotela skočit ko me je nagovoril fantovski glas in mi govoril naj ne skočim in da se mibi marsikaj lepega zgodilo.Jaz sem mu odgovoril le : za tebe se zdi da je to lepo živlenje ampak za mene je pravi pekel in mu povedala vse o svojem živlenju tudi tisto o očeh in kaj si mislim o Harryju. Ter rekla veliko sreče v živlenju i n hotela skočiti ,ampak me je ta oseba prijela okoli pasu in me potegnila z ograje mostu ,histerično sem kričala da hočem umreti ampak me je pogledal v oči jaz pa njega takrat sem ugotovila da je to on.Harry.

NEXT?
16. november 2012
next
16. november 2012
next nujno!!!!!! še dones zame plosim
16. november 2012
Next za lilijana!
...........................................................................................................
Strmela semv njegove oči ,začel se mi je približevati in sem se pravi čas zavedla da me bo poljubil in hitro skočila iz njegovega objema.Zakričala sem mu naj me pusti primiru ,ker če se prej ni brigal za mene me naj zdaj pusti pri iru.Začel se mi je oprvičevati in me vprašal če sem vredu jaz sem mu zadrla nazaj naj me pusti primiru .Hotela sem stečti čez cesto ko je Harry zakričal PAZIIIII ,pojma nisem imela kaj je mislil takrat sm začutila močno bolečino in stemnilo se mi je pred očmi.
................................V BOLNIŠNICI............................................................
Zaslišala sem piskanje in se zbudila.Zavedla sem se da sem v bolnišnici in opazila z kotičkom desnega očesa njega .Opazil je da sem se zbudila in poklical Louisa.KAJ!!???Louisa ,kaj za vraga počne on tukaj??
Louis-L Harry-H Jaz-J :
J:Kaj počne on tukaj in kaj počneš tukaj TIIII!!
Hni pričakoval mojega izbruha in bil presenečen,ampak je vseeno spregovoril)....
........................................................................................................
Kaj je spregovoril Harry???(idej mi je zmanjkalo)
NEXT??
16. november 2012
next!!!!!!!
nimam pojma ka je reku!!
16. november 2012
NEXT!!(pa zadni za danes)Nextala pa bom MOGOČE vsaki dan od 8 pa do 9 ure zvečer
............................................................................................................
Harry ni pričakoval mojega izbruha in bil presenečen,ampak je vseeno spregovoril)krbelo me je zate
J-(WTF?)Od kdaj pa tebe skrbi za mene sploh pa kaj dela tukaj ON!in s prstom pokazala na Louisa
L-Harry m....
J- shut ap! Njega sem vprašala!!
H-Prav pa ti bom !Povedal poklical sem ga ker nisem mogel zdržat in sem potreboval družbo pa čeprav bi te raje videl MRTVOO!!!
J-Potem pa izgini iz te sobe ,mojega živlenja všoli se deli kot da me ni!!PRAAAAVV!!!SOOOOVRAŽIM TEE!! IZGINIIII!
H-Nisem tako mislil
J-IZGINIII IZGIIINII !!!
L- Grema raje!Harry!!
In sta odšla ,histeričnon začnem kričat in hkrati s jokati.Zdravnik prihiti v sobo in mi da pomirjevalo ,jaz s umirim in zaspim.
........................................HARRY............................................................
odšel sem na polnočni sprehod ,nikakor nisem mogel zaspati čutil sem da se bo nekaj zgodilo a se nisem zavedal da bo zraven uklučena ona.Čeprav sem bil zaljubljen v njo nisem mogel bidi prijazen do nje,izpadel bi kot idiot.Na mostu zagledam punco spominja me na njo.Evo.Ljubezen mojega živlenja.Punca hoče skočiti ko hitro rečem Da naj ne skoči da jo čaka marsikaj lepega v živlenju .Odvrnila je Da če se meni tako zdi ,ko je že hotela skočiti sem jo prijel okoli pasa in jo potegnil k sebi,histeričnon je kričala da hoče umreti in sem jo pogledal v oči ,imela je enake kot..EVAA...OMGres je ona.Zčel sem se ji približevati ko se je zavedla da jo hočem poljubiti in skočila iz mojega objema .In kričala naj jo pustim pri miru in hotela prečkati cesto ,sem videl kako drvi avto proti njen in sem zakričal PAAAAAZZI! a mpak je bilo prepozzno,avto jo je zbil ampak je odrvel prasec naprej. Hitro seem poklical rešilca nat o pa še Louisa.Vbolnišnici s o jo dali naslikanje in ugotovili da ima strto levo nogo in roko in rahel pretres možganov.Čez nekal časa pride Louis in vpraša kako je jaz pa samo skomignem in rečem naj me pusti samega z njo ,saj je vedel ka j čutim do nje.Čez čas se jee zbudila in začelaspraševati kaj delam tukaj, že čez nekaj časa sma se začela kregati in ji rekel da bi jio raje videl mrtvo in vedel sem da sem naredil veliko napako.
..............................................................................................................
NEXT??
Pride ju3 zvečer!
16. november 2012
next!!
16. november 2012
next
16. november 2012
JU3 SORY!!
16. november 2012
Danes so me odpustili iz bolnišnice in sem odšla domov z taxijem.Pridem domov in hitro odidem v sobo in se zaklenem.Hitro grem na internet in poiščem hišo in jo najdem tapravo in ima samo ene sosede neki pet fantov.Hitropoiščem tel.št. in že kličem ,oglasi se neka gospa po glasu bi ji pripisala 35let .Hitro sem se predstavila in vprašala ali je hiša še naprodaj in hvala bogu je bila ter ji rekla ,da jo bom kupila iz podna omare sem potegnila škatlo v kateri sem imela 4miljone evrov saj sem imela že tri službe in nisem zapravljala.Hiša je stala 2.5miljona in ostalo še nekaj za pohištvo.Gospa je rekla da se lahko vselim takoj ko bom hotela in res naslednji teden ssem bila že tam in nosila kovčke iz avta.

...............................HARRY.............................................................
Dobili smo novo sosedo.Upam da je čedna da bom pozabil na Evo ,zelo mi je hudo za njo ker sem ji tisto rekel.Liam me je pravkar poklical na kosilo in sem šel .Pokukal sem še skozi mojo okno v okno sosednja hiše in sem videl njo.Evo ,namreč.Hitro sem stekel dol v dnevno sobo in fantom sporočil novico.
...................................EVA...................................................................
Prejšna lastnica mi je rekla naj bom prijazna do sosedo saj so zelo prijetni.Prav radovedna sem postala koga imam.Hitro sem razpakirala in še naredila palačinke in odšla do sosedov ,tam mi je odprl HARRY!?Hitro sem mu dala palačinke in rekla adijo in mu še rekla da se mu bom maščevala za tisto kar mi je rekel v bolnišnici in res sem to nasslednji dan storila pri uri šporne vzgoje.
.................................................................................................
NEXT??
17. november 2012
to je hiša:

17. november 2012
u103180
u103180
next
17. november 2012
u101445
u101445
next
17. november 2012
NEXT
................................V ..ŠOLI..........................................................
Zjutraj me je zbudila budilka ,hotela sem zaspati nazaj ampak sem se spomnila da se vračam nazaj v šolo saj me ni bilo dober mesec.Oblekla sem hlače in majico z napisom I don't care. in odšla.
Pri vhodu v razred sem videla Harry ampak sem šla mimo njega in v razred stopila z nasmehom na obrazu sošolci in sošolke so me čudno gledali ker se smehljam ,naenkrat prileti listek na mojo mizo in ga preberm takoj ugotovim da je od Eleanor:

Izogibi se fantom posebaj Louisu in Hharryu ,ker se ti slabo piše !
Ell
Nasmeh mi je hitro zbledel z obraza takrat sta vstopila Harry in Louis ,Harry je pogldal proti meni jaz pa sem mu namenila zloben nasmešek saj ni vedel kaj ga čaka pri športtni,namreč hodim na Londovsko Univerzo za šport in umetnost.Ter se začne pouk.
........................Pri švz...................................................................
Hitro se oblečem v kratke hlače in majico ,naj vidi moje modrice.Dekleta so me samo gledala,najbolj pa Ell in počasi postajala zelena v oraz jaz sem se le nasmehnila in odšla v telovadnico tam so bili že fantje ,ker imamo švz skjupaj ,Ko me je Harry opazil me je samo gledal kott bi videl duha le nasmehnila sem se mu in odšla po žogo.Športna je kmalu minila in odpravila sem se domov...En teden je bilo tako potem pa sem prenehala se Harryu maščevati in odšla domov in hotela narediti damomor tako kot je rekel Harry da bi me raje videl mrtvo.
........PO ŠOLI.........................................................................................
Hitro zbežim domov ,vhodne vrate pustim odprte vse razmečem in zabrišem sliko mame skozi okno in preliti na sosednjo dvorišče.Potem odidem v kopalnico in vzamem iz predala britvico in močno zarežem v obe roki potem pa še rahlo v vrat ,začne se mi vrteti in padem takrat me nekdo ujame in sprašuje kaj sem naredila.Ugotovim da je to Harry za njim pa stojta še dva fanta in Louis in me nemočnon gledajo.Harry me vpraša zakaj sem to naredila in sem mu odgovorila elam ti oslugo ,ne boš me rabil več gledati.Počasi začnem izgubljati zavest in Harrya zaslišim šepetati da ni mislil resno in da me ljubi.Hočem ga pogledati ampak ne zdržim več in padem v navadno temo.
................................HARRY........................................................
En teden sem moral pri švz prenašati Evo celo v modricah.Z Louisom pridema domov takrat zagledam pri Eviini hiši odprta vrata in na našem dvorišču sliko ,verjetno njeno.Hitro grem v njeno hišo takrat pa zakričim in pokličem še ostale fante le Niall je govoril da ne gre,ker je lačen.Hitro zbežim v zgornje nadstropje.....
17. november 2012
next!!!
18. november 2012
Omfg niall no x'D NEXT
18. november 2012
NEXT

................................HARRY........................................................
En teden sem moral pri švz prenašati Evo celo v modricah.Z Louisom pridema domov takrat zagledam pri Eviini hiši odprta vrata in na našem dvorišču sliko ,verjetno njeno.Hitro grem v njeno hišo takrat pa zakričim in pokličem še ostale fante le Niall je govoril da ne gre,ker je lačen.Hitro zbežim v zgornje nadstropje in v sobo kjer naj bi jo imela Eva ,vrata so bila odprta in še ena vrata ki so pomoje bila od kopalnice.Hitro grem ampak bol potiho in zagledam njo celo v krvi ,ona pa začne padati hitro jo ulovim in ji govorim naj ostane tukaj ,Liamu rečem naj pokliča rešilca in je to storil.Jaz se le jočem in Louis me objame ter mi sporoči da je nedavno končal z Eleanor ,ker je ona kriva za tole.Čez pet minut sem bil že vv rešilnem avtomobilu,ker je Eva izgubila veliko krvi lahko umre jaz pa se samo bolj postanem žalosten in se začnem kriviti za to kar si je naredila Eva.
.........................................EVA..............................................
Zbudim se v bolnišnici ,govoriti nemorem .Na stolu ob oknu sedita Harry in Louis .Spet .
Harry opazi da sem se zbudila in se rahlo nasmehne in mi reče živijo te pokliča zdravinka .Nekaj sem videla v njegovih očeh,mislim da je jokal.Nemorem verjeti da do njega več ne čutim sovražtva ,počitim se....No kot novo,prerojeno.Čuden občutek.Počasi spet zaspim nazaj.
...........................................................................................................
NEXT??
18. november 2012
NEXT
18. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
18. november 2012
NEXT
*********************************EVA******************************************************************

Danees so me spet izpustili iz bolnišnice.Harry in Louis sta me odpeljala domov.Hočem iz avta ampak Lou zaklene vrata in rečeda ima novico zame.Zavijem z očmi in prisluhnem.Govori da so proddali mojo hišo ,rečem samoK....potem pa samo zakričimKAAAJJ AA AAAA A SE VAM MEŠA !????.
Harry in Lou držita roke na ušesih .Jaz pa se začne msmejati ob pogledu na nju.Oba me čudno pogledata ,nato se še začneta smejati onadva.Kmalu se vsi umirimo in me oba hkrati vprašata :Torej nisi več jezna??
Le nasmehnem se in odkimam potem vprašam kje so moje stvari in kje bom spala.Lou reče da so že v hiši njihovi in da bom spala zaenkrat pri Harryu.Požrem slono in panično prikimam .Harry se nasmehne in reče torrej gremo .Predstavila ti boma še ostale fante.
Hitro postanem radovedna,ko pridemo v hišo zaslišim samo kričanje in naenkrat TREESK nekaj je padlo na tla in nekdo reče prekleto Zayn ,Lou zakriči da smo doma in Že so tukaj trie fantje predstavijo se in tisti Niall vpraša .nič kričanja ,skakanja al ikar koli drugega,Le čudno ga pogledam in vprašam Zakaj?Niall se izmaže tako da reče da je lačen in odide v kuhinjo ,potem reče Harry da so glasbena skupina One Direction jaz pa samo zijam vanga kot da bi bidla duha.
Next??
18. november 2012
neexttttttttttttttttt
18. november 2012
u103180
u103180
next
18. november 2012
Next
18. november 2012
next
19. november 2012
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=y_SI2EDM6Lo&NR=1

NEXT
....................................................................................................
Ooooh,no prav .Grem jaz pazparkirat ammm.Kje je soba ???Pridi ti bom pokazal reče Harry in grem za njim.Hitro sma v njegovi sobi razgled ima megafatastični le osuopnem in rečem:wooow.On si nasmehne in pokaže kje naj dam svoja oblačila ,ko sem končala se odpravim dol.Fantje gledajo nek film in se jim pridružim ,hitro ugutovim da je to film Maščevanje.Čez pol ure se film konča in Lou se zadere resnica ali izziv.Kot da bi mi bral misli ,sa j to je bila moja najljubša igra ,Niall od nekod potegne flašo in se posedemo v krog.Jaz zavrtim flašo saj sem najmlajša in se zaustavi na Harryu in hitro reče'izziv' nekaj časa premišljam na koncu parečem naj pove polna imena od vseh .Začne pri sebi'Harry Edward Styles' potem pr Louisu'Louis William Tomlinson ' 'Liam James Payne' Zayn ali zain Jawad Malik in 'Nial James Horan' OK rečem potem pa debelo pogledam Harrya in vprašam če se norčuje iz mene on reče le ne in zakaj? Požerem slino in rečem ker je meni ime Eva James Horan.Fantje debelo pogledajo mene niallu pa se zaleti čips na koncu me Niall vpraša kako je ime moji mami in rečem Alexsanra James Horan Nial pa reče potem pa sem končno našel svojo sestro meni pa se zvrti in ne vidim nič drugega kot temo.
................................................................................................
NEXT?
19. november 2012
Next ♥
19. november 2012
u90900
u90900
Next
19. november 2012
u103180
u103180
next
19. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani