Rob Schneider je sila nepriljubljen fant, ki živi pri sorodnikih, ki ga ne marajo. Matej in Mateja Matejević sta mu povedala, da sta Robova starša umrla v prometni nesreči. Robi jima je verjel. Kar naenkrat se mu začnejo dogajati nenavadne stvari. Ko so za Adamov (Adam je Robov ljubimec) rojstni dan odpravili v živalski vrt, se je Robi pogovarjal s kačo. Nenavadne stvari so se mu še naprej dogajale. Nekega dne je dobil pismo z Akademije za čarovnike in čarovnice, ki se imenuje Matejevičarka. Matej in Mateja sta postala pozorna in tako sta vsako pismo iz Matejevičarke zažgala. Nekega dne pa se je v hišo usulo ogromno pisem in takrat je Adamu Sandlerju prekipelo. Odpeljali so se na otok, kjer so bili v hiši. Ravno tisti dan je bil Robov rojstni dan. Točno ob polnoči, pa vrata padejo s tečajev in v hišo vstopi Hagrid Ruralus in mu pove, da je čarovnik. Takrat se Robiju življenje spreobrne saj je sprejet na šolo za čarovnike, Matejevičarko. Tam kmalu spozna prijatelja, Karla in Scarlett Johansson. S Scarlet Johansson se Karl sprva in Rob ne razumeta dobro, potem pa ko jo rešita pred trolom, postanejo najboljši prijatelji. Rob ugotovi mnoge skrivnosti glede sebe in svojih staršev. Postane iskalec Gryfondomske ekipe kvidiča ( čarovniški vaterpolo) in jim pomaga osvojiti pokal. Robi in prijatelji se med letom na Matejevičarki učijo raznih čarovniških spretnosti, od varjenja čarobnih napojev, do raznih urokov in zgodovine čarovništva.

Skozi zgodbo se porajajo mnoge skrivnosti in zapleti.

Na koncu zgodbe morajo prijatelji uporabiti vse svoje znanje in se dokopati do legendarnega kamna modrosti, preden to uspe doktorju Z-ju iz Strela mekvina.

Da se dokoplje do kamna, mora premagati številne ovire, ki so jih postavili učitelji Matejevičarke: od Hagridovega Troglavega psa, hudičeve zanke profesorice Ochrowtove in sobane s ključi profesorja Kolibrija, do ogromne McHudurrine šahovnice, Rawsove sobane z napoji in končno tudi Dumbledorejevega ogledala Ajneneperh.

Ob pomoči ogledala se dokoplje do Kamna Modrosti in se na koncu spopade s samim doktorju Z-ju.
30. marec 2020
ooo a lahko jaz objavim drugi del fanfica? imam par dobrih zamislic
30. marec 2020
lahko, če bo na kocu vsaj iz serije nastalo vsaj 8 filmov, zadnja dva se morata držati kot en film
30. marec 2020
seveda
takoj bom objavil
30. marec 2020
Zgodba se začne, ko Robija obišče Hulk Hogan, hišni wrestler družine Hogan, ki ga skuša prepričati, naj se ne vrne na Matejevićarka. Ker mu Robi tega ne obljubi, Hulk razbije sladico, ki jo je Jennifer Anniston pripravila za goste. Gostje se prestrašijo in odidejo, Adam pa tako izgubi priložnost za odlično kupčijo. Svojo jezo strese nad Harryjem ter ga zaklene v njegovo sobo. Zagrozi mu, da se ne bom mogel več vrniti na Matejevićarko.

Robija iz ujetništva rešijo Karla in njegova brata Blaž in Tone, ki priletijo ponj z letečim avtomobilom njihovega očeta. Robi ostanek počitnic preživi pri njih, nato pa se skupaj odpravijo na Peron koren od 45.

A Karl in Robi ne moreta vstopiti skozi čarobno zakritim prehodom na peron in vlak odpelje brez njiju. Ker ne vesta, kaj storiti, sedeta v leteči avtomobil, ter z njim odledita do njunega dilerja droge . A avto ni narejen za tako dolga potovanja in ob pristanku treščita v vrbo mesarico, ki se jima maščuje. Profesor Matejković jima grozi z izključitvijo, vendar temu nasprotuje ravnatelj Benko in profesorica Sonja Buhvald jima naloži dodatno delo.

Novi profesor za obrambo pred mračnimi silami postane Zlatan Ibrahimović, avtor mnogih knjig, v katerih opisuje svoja junaška dejanja.

Šolsko leto pa se nadaljuje prav tako skrivnostno, kot se je začelo. Na dan reformacije se na steni pojavi skrivnostno sporočilo napisano v krvi, ki pravi, da je Dvorana prdenja spet odprta, pod sporočilom pa je hišnikova skamnjena mačka, gospodična Kretenka, kmalu pa se začnejo napadi na učence.

Napadi se nadaljujejo in skamnjenih je vedno več učencev, Harry pa na dvobojevalskem krožku ugotovi, da je luskust, saj lahko govori s kačami. Izve tudi, da je bil po tem znan tudi Krompir Krompirjević, zato veliko učencev misli, da je on odgovoren za napade. Nato je napadena tudi Scarlett Johansenn.

Robi medtem s pomočjo čarobnega dnevnika vstopi v spomin Bedaka Bedaćnika, ki mu pove, da je za napade odgovoren Hagrid Ruralus. Ker je Hagrid Robijev prijatelj, ta Bedaku ne verjame in se odloči, da bo Hagrida o zadevi vprašal. Ravno takrat pa na šolo pride minister za čaranje, Dragomir Benko starejši, ki Hagrida odpelje na Dob. Poleg tega pride tudi Špela Hogan (v resnici je ded sam ma žensko ime), ki v napadih vidi izvrstno priložnost in člane šolskega sveta prisili, da Benkona odstavijo. Ker sta Robi in Karl skrita, Hagrid pred odhodom navidez v prazno reče, da bi morali ljudje slediti stonogam, če bi želeli kaj izvedeti. Robi razume namig in z Karlom se odpravita v Prepovedani gozd, kamor hitijo stonoge.

Globoko v gozdu srečata Aragoga, ogromnega stonognjenka, ki ga je Hagrid pred mnogo leti vzgojil na šoli. Aragog jima tudi pove, da on ni pošast iz Dvorane skrivnosti in da je v resnici jeguljenk in da je bil Hagrid tudi takrat po krivem obtožen. Nato ostalim fejk stonogam pusti, da Robija in Karla pojedo, a reši ju stari leteči avtomobil, ki je v gozdu popolnoma podivjal (norija).

Proti Koncu šolskega leta pa se na steni spet pojavi sporočilo. Pošast, ki prebiva v Dvorani skrivnosti, ugrabi Karlovo sestro Karlica. Robi in Karli se odločita, da jo bosta rešila. V Scarlet Johansinni otrdeli roki najdeta list, iztrgan iz knjige, na katerem je opis Super Maria, ogromnega ter smrtonosnega vodovodarja, pod njim pa napis »vodovodne cevi«. Zavesta se, da je to odgovor na uganko, saj se Super Mario po šoli premika po vodovodnih ceveh. Uganeta, da je vhod v Dvorano Skrivnosti v stranišču Jane Komprej, na poti tja pa odideta še v Benkovo starejsega pisarno ter ga prisilita, da gre z njima. Robi najde vhod in skupaj se spustijo po ceveh. Tam pa Benko starejsi pomin. Na srečo to skuša narediti z Karlovo zlomljeno palico in urok se odbije nazaj vanj. Vendar pa hkrati zruši strop dvorane in Robi mora nadaljevati sam.

Čez nekaj časa najde Karlico , zraven nje pa stoji mlad fant, spomin Bedaka Bedaćnika. Izkaže se, da je to mladi Dr Z, Spolzgadov potomec, ki je s pomočjo dnevnika Karlice pridobil pod svojo oblast in jo prisilil, da je odprla Dvorano. Nad Robija pošlje Super Marija, a Robiju priskoči na pomoč Alojz Rotar, Benkonov Butler, iz Klobuka izbiruha pa izvleče meč Mečevalca Mečevalnika. Rotar Super Maria oslepi, Robi pa mu meč zarije globoko v gobec. Ko italijan umira, se eden njenih strupnikov zarije v Robijevo roko in ga prične zastrupljati. A Rotarjeve solze imajo zdravilne moči in Robi preživi, odlomljeni strupnik pa zabode v dnevnik in tako uniči Dr Z dušo,ki prebiva v dnevniku.

Zatem se vsi skupaj vrnejo na površje, kjer prestrašenima Karlovačkemu in Karlovački Karlovačić razložijo, kaj se je zgodilo.

Robi prosi Benkona, če lahko Hoganu vrne uničeni dnevnik, saj ga je prav ta podtaknil med Karlicine knjige. Robi knjigo zabaše v svojo nogavico in dnevnik vrže Hoganu. Ta knjigo iztrga iz nogavice ter Robiju zagrozi, da bo končal podobno, kot njegova starša. Nogavico odvrže, a jo ujame Hulk Hogan, ki tako postane svoboden. Gospod Hogan se skuša maščevati Robiju, vendar mu Hulk to prepreči.

Karl in Robi dobita nagradi za posebne zasluge šoli, skamnjene ljudi pozdravijo, Hagrid pa se vrne na šolo. S 400 točkami, ki so jih Robi, Karl in Scarlett Johannsen prislužili Gryfondomu, že drugič zapored zmaga na tekmovanju med domovi.
30. marec 2020
Zgodba se začne, ko Sandlerjeva teta Kate Moss pride na obisk k Sandlerjevim. Robi se poskuša vesti primerno, saj bi tako lahko šel v Kekčevo deželo, čarovniško vas. Teta Kate Moss zaničuje Robijeve starše, zato jo ta nehote začara. Sandlerjevim se napihne kot balon in v hiši nastane kaos. Robiju je dovolj zaničujočega ravnanja z njim in kljub poročilu, da je nevarni morilec Glenn Quagmire na prostosti, odide iz hiše.

Na neki temni ulici v senci opazi temnega psa, zato v strahu dvigne svojo palico, kar prikliče Viteza ponočnjaka, čarovniški avtobus za čarovnike v stiski. Z njim Robi pride do počenega kotla, kjer ga že čaka magister Koruza, minister za čaranje. Ta je srečen, da se Robiju ni pripetilo nič hudega, zato ga ne kaznuje zaradi kršitve zakona o mladoletnem čaranju.

Kmalu po tem Robiju sreča Karlove sorodnike in Scarlett Johansson. Spoznajo, da je Glenn Quagmire čarovnik, ki je pobegnil iz Doba, čarovniškega zapora. Rob presliši Ruter in Karlovo sestro Karlico, iz njunega pogovora pa sklepa, da želi Glenn Quagmire ubiti prav njega. Preden odide na Matejevičarko mora Ruter obljubiti, da Glenna ne bo iskal.

Na vlaku, ki pelje do šole, spoznajo novega učitelja obrambe pred mračnimi silami, Hansa Jurgena. Na vlaku se pojavi morakvar in Robi omedli, zbudi pa ga profesor Jurgen in mu ponudi košček jedilne čokolade Gorenjka.

Neke noči se Karl prebudi s kričanjem in govori, da je videl Glenna z nožem. Zavesa na njegovi postelji je razrezana, prav tako kot slika Debele gospe, ki straži vhod v Gryfondomovsko dnevno sobo. Na njeno mesto dajo drugo sliko.

Profesor Jurgen jim pri uri obrambe pred mračnimi silami predstavi bavkarja, in vsi se soočijo z njim, ko pa je na vrsti Robi, se pokaže kot morakvar in profesor Jurgen ga odžene, kateri pokaže česa se boji profesor Jurgen, takrat Scarlett Johansson dojame kaj se v resnici dogaja. Kasneje tudi Robija nauči uporabljati ta urok.

Hagrid Ruralus na šoli poučuje nego čarobnih živali in pošasti ter učence seznani s griffinom. Robi spozna Strela mekvina, ki kasneje rani Dreka Milfoja, a samo zato, ker ga je izzval. Kasneje ga skušajo usmrtiti, a ga rešita Robi in Scarlett Johansson, ko odpotujeta v preteklost.
30. marec 2020
odlično nadaljevanje pussyslayer
30. marec 2020
hvala enako
30. marec 2020
u245899
u245899
Uuu super izvirna zgodba! Sploh je nisem prepoznala.
In še tole:
- ni "Robova starša" ampak Robijeva in ni "Robov ljubimec" ampak Robijev... (enaka napaka se ves čas ponavlja)
- Točno ob polnoči, pa vrata padejo s tečajev in v hišo vstopi Hagrid Ruralus in mu pove, da... (in se pojavi dvakrat v povedi)
- Johansson se Karl sprva in Rob ne razumeta dobro, potem pa ko jo rešita (nesmiseln vrstni red besed)
- doktorju Z-ju iz Strela mekvina (nepravilno sklanjanje)
- samim doktorju Z-ju
30. marec 2020
Hvala za popravke!
V končni izdaji se bom potrudil odpraviti tiskarske škrate.
Cenim, da ti je bila všeč.
30. marec 2020
Samo popravek na tvoj popravek: JE Robova starša saj njemu ni ime Robi ampak Rob (Schneider), Robi je zgolj vzdevek tako da je sklanjanje pravilno. Prav tako nikjer ne piše da se in ne sme pojaviti dvakrat nevem ali te je učiteljica Shaqiri to naučila. Kar pa se strele mekvina tiče je to umetniška svoboda sklanjanja
30. marec 2020
u245899
u245899
Ok, kar ustrajajta pri svojem. Dovolj imam prepiranja.
30. marec 2020
Saj se ne prepiramo, ampak samo ocenjujemo mojo izvirno zgodbo o Robu Schneiderju, ki je čarovnik.
Prosim povejta mi kako bi jo ocenila od 1 do 10
30. marec 2020
11 od 10
30. marec 2020
Hvala za pohvale!
30. marec 2020
u245899
u245899
4/10 samo zato, ker ti je uspelo spremeniti imena in povzeti zgodbo Harryja Potterja.

No ok ti dam še 1 točko zraven, zato ker sem "nora" nanj
30. marec 2020
popravek ti si samo nora
30. marec 2020
Ne nisem kopiral.
To je moja izvirna zgodba.
30. marec 2020
u245899
u245899
xx_pu$$y_$layer res hvala za re besede, ner glede ba to, da si se udaril v glavo, to pomeni, da sem super.

Ja super, bravo Matejči69
30. marec 2020
*ker
30. marec 2020
u245899
u245899
30. marec 2020
u245899
u245899
Na*
30. marec 2020
u245899
u245899
Res nevem zakaj si pišem s tako zareženimi ljudmi
30. marec 2020
u245899
u245899
30. marec 2020
u245899
u245899
Zateženimi*
30. marec 2020
u237903
u237903
Nehite hejtaaaat
31. marec 2020
Hvala za podporo TEXBRA
31. marec 2020
Zgodba se začne s Harryjevimi morečimi sanjami o doktorju Z-ju in seksualnimi fantazijami o Poldiju iz vlakca Tomaža. Nato pa se z Karlovimi odpravi na svetovno prvenstvo v kvidiču, ki pa se konča z velikim preplahom. Jedci smrti se prvič po dr. Z-jevem padcu upajo prikazati, poleg tega pa mučijo nedolžne munkeljne. Na nebu se prikaže tudi Temno znamenje, ki ga ni bilo videti že od sedem štrnajst ( pizdo mater) let.

Ko pridejo na Matejevičarko, izvedo, da se bo na šoli odvijal trišolski turnir v katerem si ga za pokal potegujejo prvaki iz treh šol (OŠ Challe Salleta, OŠ Šiška in OŠ Matejevičarka). Za prvaka Matejevičarke je že določen Fredi Miler, vendar je Ognjeni kelih določil tudi Roba.

Rob Schneider se skozi zgodbo zapleta v številne nevarnosti in se srečuje z najrazličnejšimi ovirami. Med trišolskim turnirjem mora zmaju ukrasti gnila jajca ( ne moja seveda), rešiti Karla iz ujetništva morskih pedofilov, na koncu pa se preboriti skozi ogromen labirint. Do keliha, ki je cilj tekmovanja skozi labirint, prideta istočasno s Fredi Miler. Dotakneta se ga oba naenkrat, kelih pa je uročen in ju odnese na pokopališče, kjer ju čaka Zlatko.

Ta ubije Fredija, Roba pa zveže in s pomočjo njegove krvi povrne dr. Z-ju telo. Ta skliče k sebi svoje Jedce smrti, nato pa se dvobojuje z Robom. Njuni čarobni palici na dvoboj odreagirata neobičajno, saj imata isto sredico. Iz dr. Z-jeve palice se izvijejo duhovi ljudi, ki jih je ubil ter ga zamotijo, da lahko Rob pobegne.

Izkaže se, da je profesor za obrambo pred mračnimi silami Franceta Prešerna v resnici dr. Z-jeva sluga, ki je s pomočjo čarobnega napoja prevzel Thorovo podobo. Benko Roba reši v zadnjem trenutku, morakvarji pa dr. Z-jevi slugi izsrkajo dušo, zato ni nobenega dokaza, da se je dr. Z res vrnil.
31. marec 2020
jebemtis
31. marec 2020
jaz sn tut biv šokiran
31. marec 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani