Hojla!

Danes vam bom predstavila malce drugačno zgodbico, ki si je nisem izmislila sama. Za vse tiste ki še ne veste, je Riverdale moja "klasika" med serijami. Na tej temi pa bom pisala obnove, kaj se je ubistvu zgodilo v tej seriji. Opravičujem pa se, ker ne bom pisala kateri del je to, ampak bom samo pisala in pisala in pisala..... I'm weird enough, sure you think that way. In ker je Riverdale zelo razširjen precej v Ameriki in v angleško govorečih državah, bom pisala spodaj še v angleščini.

Hi!

Today I'm going to tell you some different story, and I didn't make it. For all those who don't know, Riverdale is my "classic" in series. I'll be writing reviews, what actually happened in this TV show. But I'm sorry because I'm not going to write which episode or season this will be. I'll be writing in Slovene too (as you can see up), because I think Slovenian need some of modern TV shows.

Mislim, da je čas, da začnemo. /I think it's time to begin.
Čez nekaj časa bo objavljena prva epizoda. / In some time there will be post first episode.
And I'm sorry for some things that will not be written right, I'm translating this on my own.
17. marec 2019
Ko se začne novo šolsko leto, se mesto še vedno bori s smrtjo srednješolskega zlatega fanta Jasona Blossoma. Archie Andrews je še vedno povprečen ameriški najstnik, ampak poletni dogodki so ga pripravili da se je odločil za glasbo in s tem služiti denar - ne bo sledil korakom njegovega očeta, Freda - kljub prepovedani aferi z mlado glasbeno učiteljico, gdč. Grundy. S težo sveta na njegovih ramenih, mora Archie poiskati novo glasbeno mentorico in se obrne na Josie McCoy ampak je fokusirana na njen bend, Josie in Pussycat. Trudi se tudi za prijateljstvo med njim in Jugheadom Jonesom. Medtem njegova soseda Betty Cooper želi videti njeno simpatijo Archieja po taboru pisanja celo poletje, ampak še mu ni pripravljena izdati njenih pravih čustev. In Bettyjini živci, ki so včasih tudi ogroženi zaradi mame Alice, niso edina stvar ki jo drži nazaj. Ko pride nova učenka, Veronica Lodge, iz New Yorka z njeno mamo Hermione, nastane kemija med Veronico in Archiejem, ampak Veronica ne želi tvegati njenega prijateljstva z Betty. In potem je tu še Cheryl Blossom, kraljica Riverdala, ki je vesela da povzroča težave drugim z zadrževanjem svojih skrivnosti.
17. marec 2019
When the new school year begin, town still reeling about death of high school golden boy Jason Blossom. Archie Andrews is still average american teen, but summer events started him that he decided of music career instead of following dad's footsteps Fred - because of the affair between him and his music teacher Ms. Grundy. Because of the inappropriate behavior, he chose to find new music teacher. He asked Josie McCoy, but she's focused on her band Josie and the Pussycats. He wants to be friend with Jughead Jones. Meanwhile his neighbor Betty Cooper has a secret crush on him, so do Veronica Lodge, new student from New York. Then there's Cheryl Blossom, who is happy to cause troubles because of her keeping her secrets to herself.
17. marec 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani