Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

Prolog:
Ni se moral sprijazniti. Telo se mu je treslo od tiste usodne noči in občutka krivde. Gledal je, kako umira v njegovih rokah, čutil je njen zadnji dih, njeno bitje srca, ki ga je ponavadi umirjalo.
Njene iskrive, napolnjene s solzami oči... Ni moral več zdržati.
Pogoltnil je cmok in pogledal dol s stolpnice.
Bilo je tako mučno... gledati, ko je odhajala. Njegova edina ljubezen
"Daj no, saj je samo en skok" so ga misli podpirale. "Zmoraš to!"
Spustil je solzo in stopil korak naprej do roba, ko se mu je zavrtelo. Vsak dih ga je vedno bolj in bolj zbodel, ni si zaslužil živeti naprej.

OK... To bo moja prva ... tko kuko nej rečem... "ljubezenska" zgodba. Kritike so dobrodošle pa povejte prosm kaj do zdej mislte...
Idejo mi je dala seveda kakopak Lady Gaga- Princess die...
Puslušte pesm ker je že dost namigov not... tko da... hvalaa.

Za nadaljevanje rabm 3 nexte
16. december 2016
u215639
u215639
Popolno res wooooow. Next čim prej ker me resnično zanima kaj se bo zgodilo. Next
16. december 2016
Iiii hvala
16. december 2016
Next
16. december 2016
Hvala
16. december 2016
Next ful sm ze ferpcna!
16. december 2016
Hvala zdj bom začela pisat
16. december 2016
u216836
u216836
Neext in hvala za link! ^^
16. december 2016
Hvala teb pa np
16. december 2016
Joanne:
Počasi sem odprla še skupaj zlepljene oči. Sonce je kukal skozi svilene vijoličaste zavese zaves. Želela sem še poležavati na postelji, ovita v svežo posteljnino, prekrito z vonjem sivke. Počasi sem vstala in zakopala svoja stopala v mehko belo preprogo, odcepetala do omare ter povlekla ven svojo najljubšo obleko, odpravila sem se v kopalnico in se pripravila za v šolo.
Zagrabila sem svoj nahrbtnik, telefon in slušalke ter začela drsati po pomitem laminatu po stopnicah navzdol kjer me je v kuhinji čakal zajtrk. "Hmm... Očitno je mami šla že delat." sem zamrmrala. Vzela sem krožnik s palačinkami in jih odvrgla v biološke odpadke. "Ko bi le oče bil še živ..." sem hladno zašepetala.
Pogled sem usmerila proti hladilniku, kjer je bila nerodno nalimana risbica z mano in očijem, ki sem jo narisala 10 let nazaj. "Ah, pa saj sem kar hudo risala pri sedmih letih!" je pohvala zletela mimo moje glave, ki je se je mogoče slišala kar malo preveč samovšečna. "Zdaj pa največja mora." Pograbila sem ključe, zaklenila vhodna vrata vile in se odpravila proti šoli.

Previdno sem stopala po šolskih hodnikih, ko sem opazila, da me Angelina čaka pri omaricah. "Spet ona! Samo greni mi življenje." sem pomislila.
"Pa saj ne moram verjeti! Če ni to naša najbogatejša učenka na šoli!" je iz ljubosumja zasmrkala Angelina. "Kuk si pa ti bedna!" je za dodatek še vrinila zraven. "Ja! Bedna si!" je izza nje pokukala Stefani. "Pridi, greva, Stef. Ne zasluži si zapravljati najinega časa z nama" je ukazala Angelina in jo povlekla. "Oprosti" je Stef zašepetala kolikor mi je lahko in nato odšla.

Ozirala sem se po prostoru in zagledala Taylorja, ki je prihajal proti meni... Čakaj malo! Proti meni?!
"Kam naj se skrijem?! Kam naj gledam?!"
sem se spraševala in iskala način, da me ne opazi.
"Te spet mučita" me je uprašal Taylor in prijel za roko... "Oh gosh te rjave oči" kar topila sem se, ko me je pogledal.
Nasmehnila sem se mu in hitro odšla. "Uau sem pa res pogumna... Pff." sem se udarila po buči, ko sem se nanadoma zaletela v... Angelino. "Kam pa kam, princesa? On je samo moj. Taylor ne bi bil nikoli s tako snobovko, kot si ti!" je nesramno odvrnila. Oči so se mi polnile s solzami. "Hah... Kakšna jokica pa si ti?! Pa saj ti denar nudi srečo, kajne?" se je nasmehnila Angelina, ko me je videla jokati. Pobegnila sem in vse kar sem imela v mislih so bile njegove rjave oči.
"Kaj?! Oprosti pa nič?!" me je Angelina predramila in za mano zakričala.
Ah... Njegove oči... Nikoli jih ne bom pozabila.

Taylor:
Stopal sem po hodniku in poslušal prijeten zvok svojega topotanja nog ob ploščicah na tleh, nakar sem dvignil glavo in jo zagledal. "Joanne" sem pomislil. Pošasi sem se ji približal ter plaval po njenih rjavih očeh. Tako iskrive... Nikoli jih ne bom pozabil.
16. december 2016
Nextt!!!
16. december 2016
u219227
u219227
Neeeeeext
Odlično pišeš!
16. december 2016
Hvala vama
16. december 2016
Oprostite za kratk Next pa slovnične napake... Na telefonu sm in je res nerodn... Zato sm pa tuk cajta pisala smile_xd
Kritike pa mnenja dobrodošle... Seveda ne bom pozabila na pohvale smile_xd hvala vsm k ste do zdej bral<333
16. december 2016
u215639
u215639
neext nujno ker me to tako zanima kaj se bo zgodilosmile_xd
17. december 2016
Next!
17. december 2016
Jutr al pa dons enkrat napisem
17. december 2016
Topotala sem z nogami in brcala kamen med potjo domov, ko sem srečala Stefani. "Oj... oprosti za tisto Joanne..." se mi je opravičila. "Oh, ne saj nisi ti kriva. Kriva je ta prasica Angelina." Sem ji razložila. "Ja, hahaha" je s smehom potrdila. "Se vidiva jutri v šoli?" je mirno vprašala medtem pa gledala na svojo ročno uro in si popravljala očala. "Ja, itak!" sem odpela svoje blond lase. "No prav, čau... jst morm it zdej."
"Čau!" sem se poslovila od nje in šla naprej.

Ravnokar sem prijela kljuko vhodnih vrat, ko je mami pridrvela ven z odprtim službenim kovčkom. "Kosilo imaš na mizi, če boš lačna." je otrujajoče tiščala svoje papirje v mapo.
"Uau... ti papirji povsod ležijo." sem si mislila.
"Adijo ljubica." me je poljubila na čelo in odhitela do avta, medtem ko sem jaz, kakor lipov bog stala ter jo gledala speljati z dvorišča.

Obula sem copate in odšla do kuhinje, kjer me je čakalo kosilo, ki ga jaz, kot ponavadi zmečem v smeti ali pa pojem in izbruhnem. Ahh... Naj se jebe vse skupaj.
Po stopnicah sem odtopotala do svoje kopalnice in iz omarice izvlekla britvico ter jo hotela zariti v žilo, ko je mi je zazvonil telefon.
"Šiiiit!" pogledala sem na telefon in bila je Stef.
Stef: Ojsmile
Jaz: Ojla
Stef: Kuko si?
Jaz: Dobr... pa ti?
Stef: Ne glih... jutr pišemo.
Jaz: Vem ja... School suckstongue
Stef: Jp vem ja... no ja. teb je vsaj lahko. Ti maš same dobre ocene.
Jaz: Ja ampak morš delat tut za njihwink
Stef: Ja noo...
Jaz: K pa če bi špricale?
Stef: Ne vem no
Jaz: Sej sam jutr. Sej se lahk ceu dan poj učiva.
Stef: A ti si zmerej taka? Sej weš... rebel kid.
Jaz: Ne sam kdaj se zgodi da sm.
Stef: Jaaa enako. Ampak ni nč narobe da si bad... zame boš še zmeri dobra.
Jaz: Jaa zame boš tut še zmeri zlatga srca<333
Stef: Aaaww hvala. Prijatlce kljub vsemu?<3
Jaz: Itaak. Kljub vsemu<3
Stef: Kje se srečava?
Jaz: Pr Cukiju? Častim kavo.
Stef: Ah sej ne bi blo treba...<3
Jaz: Brezskrbi. Sej mam velik dnarja haha
Stef: Ka pa če boš mislla da te sam izkoriščam?
Jaz: Ahh kje pa. Jutr zjutri ob osmh.
Stef: Ka pa če boš mislla da me je Angel sam našuntala?

Ravnokar mi je zmanjkalo baterije na telefonu pa nisem morala do konca prebrati zadnjega sporočila. "Fuuuq... a je že tuk uraaa?!" sem se trudila pogledati na uro z otrujenimi očmi.
________________________________________________________________________________
Stefani:

Čakala sem jo pred kafetarijo na mrazu ter gledala na telefon na uro, ki je kazala že deset čez osem. "Kaj pa če samo zamuja?" Sem se spraševala, ko sem jo zagledala korakti proti meni. "Oprosti za zamudo... Mami je bla fuul tečna." si je popravljala svoj šal in se držala za plašč. "Faking šit... ta mraz sploh ni kul!" si je roke zakopala v žep. "Greva not, da se pogrejeva." sem odprla vrata Cukijater se vsedla na sedež z bližnjim radiatorjem, Joanne pa mi je sledila.
"Slišala sem, da imate tudi bazen pri vas doma..." sem srkala svoj in se trudila, da ne bi bila slišati preveč ljubusumna. "Ja... saj ima vsaka vila bazen." je z nasmeškom pritrdila Joanne ter si grela roke ob svoji vroči čokoladi. "Hej! Slišala sem, da je Taylor zatreskan vate." sem ji povedala medtem, ko sem lovila slamico. "OMG a res!" je navdušeno vzkliknila Joanne. "Greva k meni domov, da mi razložiš... ampak prav vse." Me je potegnila za roko, da sem se malo polila s sokom. "Čakaj malo! Kaj pa sok!" sem se napol v smehu pljunila s sokom, da sem bila še bolj mokra. "Haha, ga boš dobila pri meni, pa še obleke ti bom posodila." se je nasmehnila, ko me je videla vso limasto.

"Uau!!" sem vsa začudena stala pred vilo in spustila svojo šolsko torbo. "Ti si nora." sem pogledala v Joanne. "No, pri not že!" Me je spet od neučakanja zvlekla k njej domov.
________________________________________________________________________________
Mnenja? Teorije? Kritike dobrodošle. A mislte da Stef izkorišča Jo?
5 NEXTOV ČE SE DA PLIS

Pa še pesmca zravn seveda:3
18. december 2016
pa sori za tuk slovničnih napak no... ne nikol pisat neki če si zaspan pa če te po operaviji boli nogatongue pol ti pa še bratc teži lol
18. december 2016
u215639
u215639
O bog to je popolno in nujno rabim Next ker me tako zelo zanima kaj se bo zgodilo da ne vem kajsmile_xd
18. december 2016
smile_xd hvala tiii<333
18. december 2016
u215639
u215639
Ni zakajsmile_xd
18. december 2016
Nasledn Next dobiš jutrsmile_xdtongue
18. december 2016
u215639
u215639
Jupiiiiiiiiiismile_xd
18. december 2016
haha
18. december 2016
Enrat bl poj
19. december 2016
u215817
u215817
ɖօɮʀ ɖօɮʀ sʊʊʊքɛʀ ! ɖօɮʀօ ɮօʟʝšɛ ռaʝɮօʟʝšɛ!!
19. december 2016
Haha hvala sam mugoč msl pretiravaš smile_xd<3
19. december 2016
u215817
u215817
ʟɛʝ ʀɛsռɨċa ɮօʟɨ smile_xd
19. december 2016
tema je zaklenjena