u194741
u194741
Hey folk, js sm se odločila da bom pisala tole zgodbico o eni punci po imeni Carey Welsh, ki je sara 17 let in hod v 2. letnik gimnazije in živi z mamo in njeno sestrco Enyo ka je stara 3 leta, njun oči je pa mrtu pa ubistvu se use dogaja okol Carey pa Harrya tkoda je če te zanima -----> Keep reading :*

"Spoznej jo, postan njen prjatu, najboljši prjatu, fnt zarad mene ampak ne se preveč navezat nanjo... Posledice bojo." Odložil sem telefon. Zdaj gre za res.

~Carey~

Ne morm vrjet da sm že 2. letnik to je tok..... o beeed, sem razmišljala ko sem stopila iz vrat svoje hiše na prvi dan 2. letnika. Veter je pihal, ptice so pele, bil je zelo lep dan. Ravno pravšen za začetek leta. Ko sem prišla do šole me je Hana, moja najboljša prijateljica že čakala pred vrati šole. "Pa pizda pa kje ti hodš?!" me je nadrla. Ja, to je Hana. Če en slišiš v vsakem stavku vsaj eno kletvico mora bit nekaj narobe . Pogledala sem na uro. U shit ura je bila že osem in pouk se je že začel. Hana me je močno prijela za zapestje in me potegnila za sabo. V učilnico sva prišle kakšnih 5 minut prepozno. Na srečo učiteljica ni opazila saj se je ukvarjala z nekim fantom. "Posluh učenci, to je Harry in on je naš nov učenec in bo to leto v našem razredu, Harry bi rad kaj povedal?" je vprašala Harry pa je odkimal. "Okej Harry usedi se zraven Carey," je rekla in pokazala name s prstom. Joooj zakaj je edino prazno mesto zraven mene ughh. Model bi lahko bil totalen čudak. No saj je useeno bom videla. "Harry sem," je rekel ko se je usedel zraven mene. Povedala sem mu da sem Carey. Nasmehnil se mi je. Imel je rjave kodrčke ter popolne zelene oči, take da bi se stopil v njih. Obrnila sem se na drugo stran k Hani in ji povedala vse to kar sem pravkar povedala vam in njen odgovor je bil: "Carey fanta maš!" To je rekla seveda z najglasnejšim glasom kar ga premore. Verjetno je ljudje iz Afrike niso čis dobro slišal. Ko sem se obrnila me je cel razred gledal in se smejal. Obrnila sem se k Hani in ji pokazala jezik. Joj saj nisem rekla da sem zaljubljena v Harrya, samo lep je in Hana je imela prav itak mam fanta.
Po pouku sem šla direktno domov v posteljo gledat Friendse. Nevem zakaj ni se mi dal družt z Hano. Ravno sem se namestila v posteljo in že je pozvonilo. Počasi sem vstala iz postelje in se primajala proti vratom. Pred vrati je stal Jack in v roki je imel ogrlico. Zapel mi jo je okoli vratu in me poljubil. "Naj bo to najlepši 2.letnik kar ga človek lahko ima," je rekel in me še enkrat poljubil na čelo. Uau, on je res najboljši fant, sem pomislila sama pri sebi in se nasmehnila.

Next?
05. junij 2015
u186104
u186104
next
05. junij 2015
u194741
u194741
Tenk you <3 Usaj še en next rabm
05. junij 2015
u193984
u193984
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext cool
05. junij 2015
next<3
05. junij 2015
u194741
u194741
Hvala za nextee zdej bom nadaljevala <3
05. junij 2015
u194741
u194741
~Carey~

Ura je bila 9 zvečer in Jack se je ravno odpravil. Stuširala sem se ter si oblekla pidžamo- Malo sem bila na telefonu okoli 11ih pa sem šla spat, imela sem zelo čudne sanje o Harryu, kako sva se poljubljala in potem sem se zbudila. Počutila sem se zelo čudno. Pogledala sem telefon. Eno novo sporočilo:

Hey, bi se dobila jutri po pouku?
Harry

Wtf, je bila moja prva misel. Le kako je dobil mojo številko... saj se sploh ne poznava... Kaj za...?
Ta prva stvar zjutraj sem poklicala Hano in ji povedala o svojih sanjah ter sporočilu.
"Js mu nism dala številke in mi je zlo čudn kje je dubu mojo številko," sem razlagala Hani.
"Aja js sm mu jo dala, ka je sprašvou."
"Hanaaa ne morš dajat moje številke neznancu kako morš!"
"Dej ne bi taka pička no še učeri si govorila da si vanga"
"O fak Hana nikol nism rekla da sm vanga no fanta mam!"
"Prou, čau,"
je rekla in odložila slušalko. Joj tale Hana... le kaj naj z njo.
Ko sem prišla v šolo, tokrat pravočasno me je Hana že spet čakala pred vrati ampak ni bila sama... Uganite kdo je bil tam...
"O živjo... Hana in... Harry..." sem rekla negotovo.
"Sva še zmenjena za dons?" me je vprašal in še preden sem lahko prikimala ali odkimala je že stekel stran k gruči fantov. "Ti, model je fejmič, en dan je na tej šoli pa ga že usi obožujejo... bod srečna da greš k njemu..." je rekla Hana ko je opazovala Harrya. Bila sem tiho. Ne vem a naj sem srečna ali ne.

~Harry~

Ura je bila 4:00 in Carey bi mogla bit vsako sekundo tu. Telefon mi je zazvonil. "Kako kaže?" je rekel glas na drugi strani. "Danes je dan. Moram it Carey je tukaj," sem rekel in odložil telefon. Pred vrati je stala Carey vsa zrihtana. Imela je lepo črno oblekico in njene dolge svetle lase spete v figo. Zastal mi je dih. "Hey... Kaj pa je s tabo narobe..." je rekla in se mi zasmejala. Bil sem čis brez besed. "Prid... pridi... pridi naprej," mi je uspelo spraviti iz sebe. Usedla sva se na kavč in se pogovarjala... ure in ure. Vedno bolj mi je bila ušeč, z vsako besedo, ki jo je rekla, z vsakim smehom ki mi ga je namenila... Ampak jaz sem imel samo eno nalogo. Rekel sem ji da grem po kokice v kuhinjo. Pograbil sem nož. Šel sem skozi zaden vhod kuhinje in se pretihotapil po hodniku. Prišel sem zelo potiho do nje. Zamahnil sem z nožem in....

Next?
05. junij 2015
u193984
u193984
next OMG kaj se bo zgodlo??
05. junij 2015
neeeeext *o*
05. junij 2015
u194741
u194741
Haha sam dva nexta mam ampak mi je tok dc pa še glava bo počla od idej tkoda bom kr nadaljevala hh
05. junij 2015
u194741
u194741
~Harry~

Zamahnil sem z nožem in.... nož je padel na tla. Ni si zaslužila tega. Bila je najbol prisrčno dekle kar sem jo kadarkoli spoznal. Carey se je na hitro obrnila. "Kaj me tako strašiš!? A nisi mogu pridt od uspredi jooj..." No vsaj noža ni opazila. Pograbil sem ga in pohitel v kuhinjo. Šel sem nazaj h Carey in nadaljevala sem pogovor dokler ni čez nekaj časa Carey opazila da ni kokic. "Ups vrjetno sem jih pozabil v kuhinji..." sem se izgovoril in hitro stekel v kuhinjo.

~Carey~

Harry se je cel večer obnašal zelooo čudno. Rekel je da gre po hrano a me je le prestrašil od vzadaj. Potem se je čez nekaj časa opravičil da je pozabil kokice in šel v kuhinjo. Wtf? Vglavnem cel večer je bil čuden. Ko ga nekaj časa ni bilo iz kuhinje sem vstala in se razgledovala malo po hiši... Le 17 je star pa ima že svojo hišo... To je pa kar uspeh v življenju. Malo sem hodila po hiši dokler nisem prišla do neke čudne sobe. Vrata so bile odprta le malo in notri je bila čista tema. Rolete so ble dol in nič se ni videlo. Prižgala sem luč in zastal mi je dih. Moje telo je zajel strah. Tresla sem se in se oprijela stola da ne bi padla na tla. Stene so bile prelepljene z mojimi slikami, ter slikami moje družine in najhujše... slikami mojega očeta. Na mizi so bile pištole ter sporočilo kjer je pisalo vse o meni in kako naj me.... ubije. Nenadoma sem zaslišala Harryev glas. "Carey...? CAREY...!?" je klical po hiši. Hitro sem ugasnila luč in stekla vn iz sobe. Na koncu hodnika je bila videti Harryova senca kako prihaja in začelasem teči na drugo stran. Končno sem zagledala vrtna vrata in jih hotela odpreti a so bila zaklenjena. Z vso močjo sem butnila v vrata a ni šlo. Pograbila sem stol ki je bil zraven mene in ga vrgla v vrata in steklo se je razbilo. Harry je zaklical moje ime in začel teči semkaj. Hitro sem pobegnila skozi vrata in Harry je tekel za mano in kričal moje ime. Tekla sem po temi in se ozirala nazaj dokler me ni nekaj ustavilo...
05. junij 2015
Neeext+ful dor zacetek♡♡
06. junij 2015
next
06. junij 2015
u173906
u173906
next!!
06. junij 2015
u194741
u194741
evoo zdej bom nadaljevala
07. junij 2015
u194741
u194741
~Carey~

Tekla sem po temi in se ozirala nazaj dokler me ni nekaj ustavilo... Pred mano sta stala dva moška, bila sta oblečena popolnoma črno in v temi nisem prepoznala njunih obrazov. Hotela sem steči mimo a me je eden od njiju ustavil in me prijel tako da se nisem mogla premikat drugi pa mi je držal usta. Strah me je bilo in tresla sem se. Že sem mislila da je konec ko sem zaslišala znan glas. Bil je Harry in v roki je imel pištolo. "Spustita jo ali pa bo konec z vama," se je zadrl in moška sta me takoj spustila. Še vedno sem se tresla. Stopila sem malo nazaj potem pa začela teči kakor hitro sem zmogla. Harry je stekel za mano in kričal moje ime. Bila sem utrujena in počasi me je zmankalo.

~Harry~

Ko sem iz kuhinje prišel v dnevno sobo je bila soba prazna. Začel sem se dreti Careyino ime in slišal sem zvoke na koncu hodnika. Takoj ko sem videl vrata v svojo skrivno sobo odprta sem vedel da nekaj ni uredu ko pa sem videl da so steklena vrtna vrata razbita sem vedel da je Carey odkrila mojo skrivnost. Stekel sem na vrt in videl kako beži. Tekel sem za njo a mi je pobegnila. Preiskal sem vse kotičke naše ulice in ulic v bližini potem pa sem zaslišal krik in takoj sem vedel da je to Carey. Dobili so jo... Z svojo pištolo sem se prikazal pred njih in jim zagrozil naj spustijo Carey in so jo. Komaj sem jo našel pa je že spet začela teči. Drl sem se za njo ampak se ni ustavila vendar je upočasnila in karnaenkrat je padla na tla. Hitro sem stekel do nje. "Carey, CAREY a si uredu!? Carey zbudi se!" ni bilo odgovora. Pobral sem jo iz tal in jo nesel domov.

~Carey~

Zbudila sem se v tuji sobi. Še nikoli nisem bila v njej. Nisem imela telefona, ključev, še oblek nisem imela na sebi bila sem čisto gola. Počasi sem se začela spominjati prejšnje noči. Vstala sem in odšla iz sobe. Prepoznala sem ta hodnik... še včeraj sem tekla po njemu kot nora. Karnaenkrat je Harry prišel mimo vogala. Hitro sem zaprla vrata ter jih večkrat zaklenila. Harry je butal ob vrata.
"Carey odpri vrata, nič ti ne bom naredil!" se je drl.
"Kako naj vem to?!"
"Carey poslušaj me ne bom ti nič storil."
"NE!" sem se zadrla in tesno držala vrata.
"Prav ni treba da mi odpreš. Ampak me poslušaj dobro. Tvoj oče... je bil zelo uspešen v svojem poklicu. Prodal je miljone in miljone telefonov, ki jih je ustvaril ampak nek moški, Will... Will nekaj uglavnem ni pomembno no on je trdil da sta se z tvojim očetom poznala in mu je enkrat predstavil svojo idejo in je khm... torej tvoj oče ukradel od njega. Tožil ga je in trdil da bi mogel ves denar ki ga ima tvoj oče bit njegov. Tvoj oče ni umrl... Carey... tvojega očeta so ubili..."
Zastal mi je dih. Nekaj minut je bila čista tišina.
"Carey...? Si še vedno tam...?" me je vprašal Harry. Nič nisem odgovorila. Začela sem jokati. Velike solze so tekle iz mojih oči. Nisem se ustavila. Ko sem končno prenehala sem spregovorila,
"In... kaj maš ti pri vsem tem?"
"No... torej Will se je odločil da ne bo pri tem končal. Tvoj oče je tebi in tvoji sestri zapustil miljone in miljone denarja in sedaj se je usmeril... nate. Veš, jaz ne prihajam iz preveč bogate družine in potreboval sem denar za faks. Nisem vedel kaj naj naredim. Will mi je ponudil denar. Zrihtal mi je hišo in vse potrebno ampak ko sem te spoznal... Nisem mogel. Carey, TI SI NAJBOLJŠA OSEBA kar sem jo kdaj spoznal. Jaz ne vem kaj bi brez tebe prosim odpusti mi."
Nisem vedela kaj naj naredim, rečem... počasi sem odprla vrata...
07. junij 2015
u194799
u194799
Aaaaaaa naj ff!! Nexxxxxxxxttttt!
07. junij 2015
u194741
u194741
Hvalaa <3
07. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani