u70062
u70062
Hey!
To bo neke vrste revija, kjer bom pisala o skoraj vsem; zvezdnikih/cah, športih, nasvetih,...
Za začetek bom nardila bolj malo samo vi potem v anketi odgovorite ali bi radi, da next ali ne.
Bo pa več rubrik...
_____________________________________________________________________
your♥ ριχuʍøπ$†εƦ
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
O ZVEZDNIH;

Beyonce
Beyoncé je Ameriška R&B pevka, igralka, modna kreatorka in model. Znana je postala v dekliški skupini Destiny's Child. Leta 2003 je izšel njen album Dangerously in Love, ki je postal velika uspešnica leta. Z albumoma "Crazy in Love" in "Baby Boy" je osvojila pet Grammy nagrad. Beyonce je 4.septembra izdala svoj album B´day ta je bil povezan z njenim 25. rojstnim dnem. Na njem so bili veliki hiti kot so pesmi "Déjà Vu", "Beautiful Liar" in "Irreplaceable". Beyonce je nastopila tudi v filmu Dreamgirls. Po številnih uspehih, je Beyoncé zopet žela uspeh s tretjim albumom I am... Sasha Fierce, ki je izšel 18. 11. 2008. Posebnost albuma je, da je razdeljen na dva dela; na prvem delu so balade, ki prikazujejo pravo osebnost Beyoncé, drugi del pa sestavljajo številne skladbe hitrejšega ritma, ki jih odpoje pevkin "alter ego" Sasha Fierce. V letu 2008 se je podala na tretjo solo turnejo ( 1.- Dangerously in love tour, 2. The Beyoncé experience), ki jo mnogi opisujejo, kot najboljšo turnejo 2009. leta.***********************************
Beyonce rodila deklico: resnica ali potegavščina?
Nekateri ameriški mediji poročajo, da naj bi pevska superzvezdnica Beyonce rodila deklico, ki naj bi jo z možem Jay-Z-jem poimenovala Tiana-May Carter. Novica se je razširila na Twitterju, a uradne potrditve še ni. Govorice o porodu so se začele pojavljati že na začetku tega tedna, ko naj bi pevka obiskala bolnišnico St. Luke's Hospital v New York Cityju. Tam naj bi povila deklico Tiano-May Carter.

Informacijo so pograbili številni mediji, čeprav uradne potrditve še ni, prav tako pa se ni oglasil kakšen vir blizu para, kot je to navada.

Če se še ni, pa se bo zgodba o nosečnosti v vsakem primeru končala kmalu, saj je 29-letna Beyonce septembra v nekem intervjuju izjavila, da bo verjetno rodila še pred novim letom. Njena sestra je ob tem še izdala, da starša že vesta za spol otroka in že izbirata ime. Njeni prijatelji so nato razkrili, da naj bi pričakovala deklico.

Novico o nosečnosti je sicer Beyonce sporočila kar na podelitvi MTV videonagrad konec avgusta. Pevka, oblečena v ohlapno rdečo Lanvinovo obleko, je veliko novico sporočila fotografom že na rdeči preprogi pred prireditvijo in s tem povsem zasenčila samo dogajanje na prireditvi, kjer je tudi nastopila.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
David Guetta;
Pravo ime z Grammyjem večkrat nagrajenega francoskega DJ-ja je David Pierre Guetta. Rodil se je 7. novembra 1967, v Parizu. Že pri 13. letih je že začel miksati glasbo, pri 14-ih organizirati zabave v svoji kleti, pri 17-ih pa je začel predvajati hip-hop in house glasbo v nočnih klubih v Parizu. V letih 1988-1990 je delal na pariškem Radiu Nova. Leta 1990 je izdal pesem Nation rap, v sodelovanju s francoskim raperjem Sidneyjem Duteilom. V zgodnjih 80-ih pa je nanj močno vplival razvoj house glasbe, tedaj je spoznal tudi Roberta Owensa, kateremu je bila njegova glasba tako všeč, da se je odločil za sodelovanje. 1994. je bil izdan Guettin prvi singel Up & Away, ki pa je doživel le manjši klubski uspeh. Istega leta je spoznal tudi ženo Cathy. 1995. je postal menedžer nočnega kluba Le palace in nadaljeval z organiziranjem zabav. Od leta 1996 je kot prvi Francoz sodeloval tudi pri organiziranju dogodkov na Ibizi*****************************************
David Guetta z novim videospotom
V glavni vlogi nastopa mlada zvezdnica Ryan Lee, ki smo jo spoznali v filmu "Super 8".

Za peti video in single iz aktualnega albuma Nothing But the Beat je David Guetta izbral pesem "Titanium", kjer kot vokalistka sodeluje tudi pevka Sia.

Guetta je za Billboard povedal: "Na albumu Nothing But The Beat sta dve pesmi, ki sta zares posebni. To sta "Without You" in "Titanium", ker sta polni čustev."
03. januar 2012
u70062
u70062
Ponesreč sem kliknla dodaj! Zdej pa ni ankete! No plis napište pol spodi Next če hočte, da nadaljujem.
03. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg