VROČE! Justin Bieber: Udeležil se je Selenine rojstnodnevne zabave!

Je morda čas, da se govorice znova začnejo?

Justina Bieberja so namreč včeraj z vrtnico v rokah opazili, kako se je odpravil na rojstnodnevno zabavo Selene Gomez.

Zabava je poteka v Malibuju, zabava pa je imela tudi temo – cigansko. No, Justin se je očitno na to požvižgal.

In pazi to! Justin je prišel na zabavo v svojem avtomobilu, ob 2. zjutraj, ko se je zabavala končala, pa bi se naj usedel v avtomobil skupaj s Seleno, s katero sta se odpeljala neznano kam. Svoj leopardji avtomobil pa je zaupal v varstvo svojim prijateljem.

Že res, da Selena morda trdi, da je samska, a noči očitno ne preživlja sama…
29. julij 2013
VROČE! Liam iz 1D: Danielle hoče nazaj?!

Ni nam všeč, da Liam Payne in Danielle Peazer več nista skupaj in očitno se z nami strinja tudi sam Liam.

Viri, ki so blizu Liama, namreč trdijo, da se počuti Liam brez Danielle, s katero sta zvezo končala maja, skupaj pa sta bila od 'X Factorja' leta 2010, zelo osamljenega.

Vir je za revijo 'Heat' povedal: »Odkar se je razšel z Danielle, se s slavo težko sooča. Priznal je, da je brez nje zelo osamljen, saj je bila v tej norišnici njegovo varno zavetje. Nazaj jo hoče, a je še dolgo časa ne bo imel priložnosti videti.«

Upamo, da se zanju izteče tako, da bo za vse najbolje...
29. julij 2013
Taylor Swift in Ed Sheeran: Sedaj se skupaj tudi že namakata!Taylor Swift in Ed Sheeran sta očitno res prava prijatelja, saj skupaj preživljata tudi prosti čas.

Paparaci so ju tako včeraj ujeli med veslanjem na surfu, pridružili pa so se jima šeTaylorin oče Scott in nekaj drugih prijateljev.

Taylor se je namakala v ljubkih bikinkah starinskega videza in se celo v kopalkah ni odpovedala svoji rdeči šminki, ki jo spremlja praktično povsod.

Ed pa majice očitno ni hotel odvreči, je pa bil toliko prijazen, da je oboževalcem, ki so čakali na obali, podpisal nekaj avtogramov.
29. julij 2013
OPA! Rob Pattinson: Všeč je veliko starejši znani zvezdnici!

Izgleda, da se šarmu Roberta Pattinsona ne morejo upreti niti hollywoodske zvezdnice. Za govoricami, da naj bi bil všeč Katy Perry, ki so se pojavile po tem, ko se je razšel s Kristen, smo sedaj izvedeli, da je všeč še eni zvezdnici, ki je pa od njega veliko starejša. Uganeš, kateri?

Oči nanj je vrgla Cameron Diaz, ki očitno misli, da je Rob zelo vroč. Dejstvo, da je star šele 27 let, je sploh ne vznemirja.

Cameron je na hitro potrdila povabilo na zabavo Reese Witherspoon, ko je slišala, da bo tam tudi Rob. Očitno je zanjo vse kar resno, zanima pa nas, kaj si o vsem tem misli Rob.
29. julij 2013
Obleci se kot Ashley Benson29. julij 2013
Bella Thorne: Prvič bo nastopila v filmu!

Bella Thorne je osvojila vlogo v novem trilerju z naslovom 'Home Invasion'!

'Deadline' poroča, da bo 15-letnica igrala Jamie, razočarano najstnico, ki goreče ščiti svojo osebno skrivnost.

Čestitamo, Bella!

To bo namreč njena prva vloga po seriji 'Shake It Up', ki se na žalost s to sezono končuje.
29. julij 2013
KAJ?! Vanessa Hudgens: Od 12. leta si je želela igrati prostitutko!

Verjetno ti je dobro znano, da Vanessa Hudgens v filmu 'The Frozen Ground' igra prostitutko, ki pomaga Nicholasu Cageu ujeti serijskega morilca.

Vanessa je bila nedavno v Londonu, kjer je promovirala film, v enem izmed intervjujev pa je izdala, da si je že od nekdaj želela igrati prostitutko.

»Vedno sem si želela igrati zelo težko vlogo. Spomnim se, ko sem bila stara 12 let in sem pomislila: 'Hočem igrati prostitutko in se drogirati.'«

Malce smo presenečeni nad tem njenim odgovorom.
29. julij 2013
Miley Cyrus in Liam Hemsworth: Njuna zveza je spet v težavah?!

Ali lahko njuno razmerje prenese še en udarec?

Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta v razmerju prenesla že veliko vzponov in padcev, zdaj pa naj bi ponovno imela težave.

Vir je namreč razkril, da naj bi par imel težave pri komunikaciji, saj naj bi Liam prepire reševal tako, da odide in izklopi telefon.

Stvari naj bi bile med njima precej slabe, kljub temu da se Miley zelo trudi, da bi razmerje uspevalo.

Vir je pojasnil: »Miley je zelo predana Liamu in se trudi, da bi uspevalo, toda pritožuje se, da se mora vedno ona truditi, da se ne potopita. Vedno je Miley tista, ki obišče Liama, kjerkoli on dela in ne obratno. Miley bi bilo zelo več, če bi se Liam potrudil in priletel k njej in jo presenetil z nečim romantičnim, toda ne bo se prepirala za to.«

Mogoče pa jima bo tudi pri tem pomagala terapija za pare, v katero trdno verjameta.

»Miley zelo verjame v terapijo za pare…Z Liamom sta jo imela in jima je pomagala, toda še vedno imata težave.«

Vir je dodal: »Njuni karieri sta zdaj eksplodirali in noben od njiju noče tega pustiti. Liam ne bo in Miley zagotovo tudi ne bo…Na koncu dneva ga ona ljubi in ve, da on ljubi njo…Sta le v zelo težavni situaciji.«
29. julij 2013
Max iz The Wanted: Že nazaj v objemu Lindsay Lohan?!

Izgleda, da Lindsay Lohan po vrnitvi iz rehabilitacije v redu preživlja čas, saj je bila v sredo zvečer ponovno z Maxom Georgeom iz skupine The Wanted.

Njen predstavnik je povedal, da se je zvezdnica filma 'Mean Girls' odpravila v hotel Mondrian v Los Angelesu, kjer je obiskala svojega dobrega prijatelja Maxa.

V četrtek pa je LiLo končala v naročju Shaquille O'Neala, ki je bil vesel, da jo je lahko dvignil za Instagram fotografijo.

Lindsay pa bo v prihajajočih mesecih snemala osem delov dokumentarne serije za televizijski kanal Oprah Winfrey, ki bo predvajana prihodnje leto.
10. avgust 2013
u71250
u71250
next
13. avgust 2013
u148127
u148127
next
05. oktober 2013
next
19. februar 2014
Next
09. marec 2014
Next
29. julij 2015
Next
09. april 2016
jst se javm zanima me kje naj najdem punco staro okoli 12 let. iščem jo že 1 leto in je ne najdem. prosim pomagajte
24. december 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani