Tako v tej reviji boste našli vse kar potrebujete!
Najprej vas opozorim da lahko tudi kdor koli vpraša karkoli, če ga kaj zanima!
vsak dan bom dajala novosti, če pa kater dan ne bom vedite da nisem mogla , zato se že v naprej opravičujem!
lp just_me_and_Me

ali bom bral/a to revijo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. januar 2011
ŠOK Pijana Kate Moss se je zaletela v steklena vrata
Manekenka je ob praznovanju svojega 37. rojstnega dne pregloboko pogledala v kozarec in se zaletela v steklena vrata. Sreča v nesreči je, da se ob tem ni poškodovala.Kate je s prijatelji in Jamiejem Hincejem prispela v Pariz le zaradi zabave, s fantom sta ob tej priložnosti najela prestižen apartma v hotelu Ritz, za katerega je potrebno odšteti 18.000 dolarjev za noč.

Vesela druščina se je po pariških ulicah prevažala v najetem Rolls-Royceu, ob vrnitvi v hotel pa je bila že Kate tako pijana, da se je z glavo zaletela v steklena vrata. No, to ni preprečilo njenega nočnega praznovanja, ki se je zavleklo vse do šeste ure zjutraj.

Po nekaj urah spanja se je zabava ob penini nadaljevala na hotelski terasi, rojstnodnena torta pa je prišla na vrsto po kosilu.
18. januar 2011
OBLECI SE KOT EMMA WATSON:


18. januar 2011
Angelina Jolie je priznala: Celo moji otroci kuhajo boljše od mene!
Angelina ima skoraj vse: lepoto, slavo in denar, vendar je razkrila, da je zelo slaba kuharica in da se celo njeni otroci boljše znajdejo za štedilnikom.

Angie je hudomušno priznala: ' Le poredko kuham, nisem ne vem kakšna kuharica. Pax kuha boljše od mene, saj kuhanje obožuje, jaz pa kuham le takrat, kadar lahko. Moji otroci so zelo navdušeni kadar kuham jaz, še posebej Maddox, ki me je tega tudi naučil. Nekoč sem mu pripravila zajtrk in dejal mi je: 'Mama, to je super! ' To pomeni, predvsem to, da mi slanina ni zgorela. Vse boljše mi gre!'

Igralka je zaupala, da so njeni otroci mnenja, da ji tudi oblačenje ne gre preveč od rok, saj jim ni všeč, da se kar naprej oblači le v črno, Brad pa se ob njihovih kritikah ves čas smeji
18. januar 2011
OVEN
Na tvojem seznamu se nahajajo zadolžitve, ki jih je nujno treba postoriti, pa če se ti še tako ne ljubi. Za motivacijo si omisli lepo nagrado. V prijateljskih krogih boš najbolj učinkovit/a, če boš zadeve reševal/a previdno in diplomatsko.

BIK
Tvoj najboljši prijatelj ti bo odgovoril povsem drugače, kot ponavadi. Naenkrat ti bo veliko bolj jasno glede nekaterih stvari, ki so del tvojega življenja. Kmalu bodo vsi opazili, da je tvoja udeležba pri delovnih projektih povsem nenadomestljiva. Dokaži, kaj vse se lahko doseže s trudom.

DVOJČKA
V bližnji prihodnosti lahko pričakuješ očarljivo in prikupno pisemce s srčki. Kljub temu, da ti vsi znanci ves čas solijo pamet, ti je jasno, da se najbolje lahko zaneseš le nase. Dobro ti bo dela bližina umirjenih in spokojnih bitij.
RAK
Se ti ne zdi, da je bilo na čustvenem področju že dovolj zamujenih trenutkov ? Ne mencaj in končno vprašaj svojo ljubezen, kaj naklepa jutri zvečer. V zvezi s svojimi obveznostmi tiščiš glavo v pesek in si lažeš, da bodo problemi kar izpuhteli. Pazi se, da te ne zadene kakšna nadloga.

LEV
Previdno z bedarijami, ki ti prihajajo na uho in se tičejo tvojih skritih čustev do nekoga. Nikar ne pozabi, da je lahko za vsem dobra stara škodoželjnost. Poigraval/a se boš z mislijo, kako bi organiziral/a prijateljsko srečanje.

DEVICA
Razočaran/a boš spoznal/a, da te neka oseba zmotno sodi, zato se moraš zelo potruditi, da uideš slabemu slovesu. Morda je sedaj tisti trenutek, da si iskren/a do sebe in se vprašaš, ali je sploh pametno imeti resno razmerje ?

TEHNICA
Nekdo si te tako močno želi ob sebi, a o tem sploh ne upa niti pisniti. Dobro opazuj osebe v svoji bližini in poskušaj ugotoviti, v katerem kotu trepeta ta uboga prestrašena duša. Najdi si nekaj prostega časa in organiziraj prijateljsko druženje! Ampak previdno! Zvezde ti obljubljajo neko presenečenje, ki bo pošteno plačilo za veselje, ki ga širiš okrog sebe.

ŠKORPIJON
V družbi prijateljev lahko v imenu vseh prevzameš zadeve v svoje roke. Ko si prepričan/a, da si v življenju zaslužiš dobre stvari, se bodo le-te najbrž tudi zgodile. Slednje velja na vseh področjih, celo glede denarja in služenja le-tega

STRELEC
Res je, da imaš veliko dela, a kljub temu pa morda le najdeš nekaj časa za zabavo. Brez izgovorov, prosim. Dasiravno si želiš malo luksuza, se boš prav danes naučil/a eno pomembno lekcijo s tega področja. Če hočeš, da bi te imeli ljudje radi, moraš najprej imeti rad/a samo/ega sebe. Poskusi se tega zavedati vsakič, ko se ti zdi, da ti manjka vitamina L.

KOZOROG
Odpoveš lahko nekaj običajnih obveznosti. Zamudilo te bo nekaj več nalog povezanih s tvojim finančnim stanjem. Nepričakovanih rezultatov v zvezi s trudom zadnjih nekaj dni, se veseli in bodi ponosen/a nanje! A nikar ne počivaj na lovorikah uspeha!

VODNAR
Pred teboj je nekaj negotovih trenutkov. Vso svojo pozornost ta dan posveti grozeči finančni luknji na tekočem računu. Nič ni lažjega, kot druge namakati v gnojnico. Morda je sedaj pravi trenutek, da tudi nase pogledaš s kritičnimi očmi. Saj veš, da nihče ni 100% zanesljiv. Pokaži spoštovanje vsaj prijateljem.

RIBI
Na čustvenem področju se zate vse vrti kot v počasnem posnetku. Obeta se ti nenadno srečanje z neko osebo, ki te po tihem še kar ljubi. Kmalu te bo doletelo obilo različnih izzivov. Lahko se nehaš obremenjevati glede financ.
18. januar 2011
JE TO LJUBEZEN?
Žvrgolenje o ljubezni je tudi tebe potegnilo v vrtinec romantičnih sanjarjenj? Ampak kaj je sploh bistvo vsega? Pravijo, da zaljubljenost in ljubezen ni isto! Reši ta enostavni test in jasno ti bo kako je s tvojimi čustvi! Je on/a res ljubezen tvojega življenja, ali pa je to samo prehodna fantazma, s katero si trenutno krajšaš dneve?

Kako dolgo poznaš to osebo, ki ti je „ukradla srce“?
-Kratek čas.
-Že vsaj pol leta.
-Že več let.

Se s to osebo tudi pogovarjaš ali jo opazuješ le od daleč?
-S to osebo imava skupne prijatelje.
-S to osebo se poznava na videz, a nikoli še nisva spregovorila.
-Nikoli še nisva spregovorila besede in nisem prepričan/a, če sploh ve,da obstajam.

S to osebo...
-sva par.
-sem že bil/a na zmenku.
-se prijateljsko druživa.
-se le bežno poznava.
-nimava nikakršnih stikov.

Si se s to osebo že kdaj pogovarjal/a o medsebojnih čustvih?
-Rekla sva si že, da se imava rada.
-Povedal/a je, da sem mu/ji všeč.
-On/a si zaenkrat želi le prijateljstva.
-O teh stvareh še nisva govorila.
18. januar 2011
next!
18. januar 2011
next
next
next
next
18. januar 2011
next!
plis hitr
18. januar 2011
next
18. januar 2011
Pevka Pink teče in kolesarji, izvaja pa tudi kikboks, pilates in jogo.
Poletje je tu in z njim sonce, morje in kopalke. Te pa zaradi odvečnih kilogramov za marsikoga namesto užitka predstavljajo nočno moro. No, zvezdnice, kot so Cameron Diaz, Halle Berry, Pink, zagotovo z veseljem skočijo v kopalke. Razkrivamo vam, v čem je skrivnost njihovih izklesanih postav.
http://image.24ur.com/media/images///520xX/Dec2008//60237431.jpg
18. januar 2011
NAJLEPŠA OBLAČILA 2010/1118. januar 2011
next
next
next
next
next
18. januar 2011
next

next
next
next
18. januar 2011
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
18. januar 2011
zakon revijua dj še kj napiš♥
18. januar 2011
VROČE Nina Pušlar je pričela novo življenje v Londonu
Nina Pušlar nam je pred kratkim odpotovala v London, kjer se je vpisala na vrhunsko šolo nastopanja, kjer se bo še dodatno pevsko izobraževala.Za revijo Story je povedala, da je dolgo zbirala pogum za ta korak, saj se sama še nikoli ni odpravila tako daleč od doma. Vendar je bila ponudba preveč mamljiva in edinstvena, da bi jo kar tako izpustila iz rok. In danes ji ni žal. Najprej se je morala malce privajati na njihov urnik in tempo življenja, vendar se je hitro uvedla in sedaj v britanski prestolnici nadvse uživa.

Od šolanja na šoli 'Sing Vocal Studios' bi rada čim več odnesla, saj je ta res vrhunska in je na svetovne odre ponesla številne svetovno znane glasbenike kot so Joss Stone in Westlife, vendar sama pravi, da ne cilja tako visoko. Poudarja, da se v London ni odpravila zato, ker bi imela veliko željo po delanju v tujini, temveč zato, ker bi rada izpopolnila tehniko petja ter se naučila vseh veščin, ki bi ji pri tem poklicu lahko prišle prav.

Vendar pa kljub temu v Londonu, ki toliko ponuja, ne bo samo delala, temveč ga bo poskusila čim bolj izkoristiti. Pravi, da že čuti utrip mesta in da spoznava skrite kotičke, prav tako pa si bo ogledala vse glavne znamenitosti ter obiskala najlepše kraje.
18. januar 2011
ISKRENO Znani Slovenci odkrito spregovorili o depresiji: Tudi Natalija Verboten je poiskala psihiatrično pomoč
Kar nekaj znanih Slovencev se je v nekem obdobju svojega življenja soočilo z depresijo. O tem je prvič spregovoril radijski voditelj Andrej Karoli, to mračno preizkušnjo pa so prestali tudi: Desa Muck, Nace Junkar, Violeta Tomič, Natalija Verboten in Činč.
Andrej Karoli, prejemnik številnih nagrad za popularnost, je odkrito priznal svoje duševne težave, ki so se prvič pričele leta 2005. Svoje občutke je opisal kot nekakšen živčni zlom, včasih pa je imel zjutraj občutek, da bi moral garati po 18 ur dnevno, vendar ni imel moči niti za to, da bi vstal iz postelje. Karoli je odšel k psihiatru, ta je diagnosticiral klinično depresijo, katero voditelj premaguje z desetimi kilometri teka dnevno.

Tudi pisateljica Desa Muck se je dolga leta borila z depresijo, še piše revija Lady. Svojo izkušnjo je opisala kot občutke nemoči in nevrednosti, nezmožnosti, da bi se soočila z vsakdanjim življenjem. Zdraviti se je začela še v času, ko je nastopala v oddaji Maria Galuniča, bolezen pa je premagovala kar pet let. Tudi igralka Violeta Tomič je pred štirimi leti zbolela za depresijo, ter priznala, da žalostna postane takrat, ko je vse manj dnevne svetlobe.

Čeprav je njen zdravnik zatrdil, da je povsem zdrava, sama tega ni verjela. Za izboljšanje psihičnega razpoloženja je storila že marsikaj: od meditacije in alternativnih metod, ogromno pa ji pomaga njen kuža Buda. Že pred časom je o svoji depresiji odkrito spregovorila Nana Zeneli, ki tedensko obišče svojo psihoterapevtko, jemlje pa tudi antidepresive. Čeprav o tem še niso govorili, pa so depresijo menda premagali tudi Činč, ki je to sicer zanikal, Natalija Verboten in operni pevec Nace Junkar, ki je to tudi priznal.
18. januar 2011
BIZARNO Sandra Bullock: Njen enoletni sin ima že iPhoneTorek
Sandra Bullock pravi, da je zelo težko biti zaposlena mama in hkrati skrbeti za otroka. Igralka je namreč prejšnje leto posvojila Louisa, ki je nedavno dopolnil eno leto.Zelo ga pogrešam, saj je to prvič, da sva tako dolgo narazen," je v oddaji The Today Show izjavila Bullockova.

"Lepota moderne tehnologije je v tem, da obstajajo stvari kot so Skype in iChat. Vsakih pet minu nekaj slikam s telefonom in to dokumentiram," pravi igralka, ki se je še pošalila in dejala, da je svojega enoletnega sinčka opremila z vsem mogočim.

"Moj mali Louis ima iPad, iPhone in laptop z iChatom
18. januar 2011
next
18. januar 2011
ALI VEŠ...
da je Robert Pattison bil model za ženske roke?

da jeZac Efron glasbeni vložki v HSM niso njegovi?

da je Paris Hilton čivavo nahranila z solato?

da Cemeron Diaz ne spušča vode na stranišču

ali ste vedeli to????
18. januar 2011
nnext!
18. januar 2011
DAN KO JE UMRLA GLASBA
_____________________________________________________________________________
Leta 1959 je strmoglavilo letalo, na katerem sta bili tudi glasbeni legendi Buddy Holly in Ritchie Valens.

Nesreča se je zgodila v ZDA v hudem snežnem metežu, ki je povzročil strmoglavljenje majhnega potniškega letala z glasbeniki Buddyjem Hollyjem, Ritchiejem Valensom in The Big Bopperjem na krovu; nesreče ni preživel nihče, niti pilot.

Tej tragični nesreči, ki je za vedno zaznamovala zgodovino ameriške popglasbe, je pesem American Pie posvetil folkrocker Don McLean. Besedilo skladbe, ki je postala prava uspešnica, je zgodba o "dnevu, ko je umrla glasba".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na včerajšnji dan, 24. novembra, je leta 1991 star le 45 let umrl legendarni pevec skupine Queen Freddie Mercury. Zanj je bila usodna pljučnica, ki se je razvila kot posledica njegove okužbe s smrtonosnim virusom HIV.
Skupaj s skupino Queen je Freddie posnel mnogo uspešnic kot sta ‘Another One Bites the Dust’, ki so jo prodali v več kot dveh milijonih izvodov, in ‘Crazy Little Thing Called Love’ z milijonsko naklado.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuji mediji poročajo, da je kralj popa Michael Jackson umrl. Tiskovna agencija Reuters je sporočila, da so Jacksona odpeljali v bolnišnico v Los Angelesu. Sprva so bili svetovni mediji zelo previdni pri poročanju, toda ameriška televizijska hiša CNN je dobila uradno izjavo mrliškega oglednika, ki je potrdil informacijo o smrti.

Jacksona so našli reševalci na njegovem domu. Kdo jih je poklical, ni znano. Spletna stran Los Angeles Times poroča, da Jackson ni dihal, ko so prispeli reševalci. Oživljali so ga, toda zaman.

Jackson je bil star 50 let. Njegov prijatelj je za britansko televizijo BBC povedal, da ne more verjeti, da bi lahko bila ta novica resnična. "Michael se je pripravljal na turnejo. Pazil je na zdravo prehrano in veliko vadil," je povedal za BBC. Turneja naj bi se začela 12. julija, pevec pa je napovedal 50 koncertov. Milijon vstopnic je prodal le v nekaj urah in s tem dokazal, da ga občudovalci niso pozabili.

"Spletna stran Los Angeles Times poroča, da je velikan popa Michael Jackson umrl. Zdravniki so ga razglasili za mrtvega danes popoldne, potem ko so ga reševalci pripeljali v bolnišnico. Bil je v globoki komi," poroča tuja tiskovna agencija Reuters.
Pred bolnišnico so se zbrali novinarji in čakajo na novice. Zbirajo se tudi njegovi oboževalci. BBC poroča, da je v bolnišnico prišla tudi pevčeva sestra La Toya Jackson, ki je bila objokana. V bolnišnico je prispela tudi mati 50-letnega pevca.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18. januar 2011
next!
next
19. januar 2011
next!
next
19. januar 2011
next!
next
19. januar 2011
next!
next
19. januar 2011
next!
next
19. januar 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani