u1374
u1374
povejta mi svoj problem aja pa nove novice bom objvlala!

rabim 1 pomočnic
15. januar 2011
u1374
u1374
Justin Bieber: Obeta se mu nov duet, s Seleno pa sta le prijatelja!

Potem, ko Justin Bieber osebno začel namigovati na morebiten duet s Chrisom Brownom, je sedaj to postalo uradno.
poglej sliko
16-letni Justin Bieber se očitno začenja gibati tudi v krogi starejših, izkušenejših glasbenikov! Tako naj bi mladi zvezdnik v prihodnje sodeloval s Kanyem Westom, Drakeom in (kot smo že omenili) Chrisom Brownom.
Justinov menedžer Braun je za ameriško tabloidno revijo nedavno spregovoril o tem, kakšni so Justinovi načrti za prihodnost, o filmu Never Say Never ter seveda domnevni romanci s Seleno Gomez.

“Ja, Justin trenutno dela na svoji glasbi,” je zaupal Braun, “nova skladba naj bi prišla ven na valentinovo. Dogovarjamo se o sodelovanju z Drakeom, Justin se sliši tudi s Kanyem, ki želi ustariti kar nekaj skladb za njegov novi album, s Chrisom si pa tako ali tako že nekaj časa pošiljata material za sodelovanje.”

Na vprašanje o domnevni romanci med Seleno Gomez in našim Bieberjem je Braun sicer želel ostati precej distanciran do zadeve in v samem odgovoru NI uporabil NITI enega imena! “Vsi pravijo, da si zatiskam oči pred stvarjo, ki je vsem popolnoma jasna,” je priznal in nato nadaljeval: “Vsi me sprašujejo in sprašujete… No takole je – ta fant ogromno potuje in vedno mu govorim ‘Ne smeš se spuščati v razmerje, če tej osebi nisi pripravljen dati vse’. Vem, da sta on in ta oseba zelo dobra prijatelja in to že nekaj časa. In kolikor je meni znano, sta to in le to – prijatelja.” No, ja… slike kažejo drugače!
Kot menedžer in prijatelj, je Braun našemu J.B.-ju močno odsvetoval, da bi odgovarjal na vprašanja, ki se tičejo njegovega stanu – s tem bi vsaj malce preprečil poseganje novinarjev in drugih v njegovo (za)osebno življenje.

Na vprašanje o filmu Never Say Never je mladi menedžer razkril, da bo film v kinematografe prišel 11. februarja, v njem pa se bodo med drugimi pojavili Sean Kingston, Usher, Jayden Smith, Boyz II Men, Miley Cyrus, Kobe Bryant, Drake, Ludacris, Johnny Depp, David Beckham, Will Smith in Snoop Dogg.
15. januar 2011
hej zaljubljena sm u fanta sam je b razred pa se redko vidiva pa nevem kak bi me opazu
al pa kaj tazga help me
01. september 2015
u198892
u198892
js mam tut podoben problem-js sm zalublena v enga fanta, pa on je tut v mene, kar pomei, da sva par, sam js sm b razred on je pa c, pa se vidima sam zju3, ko vsi čakamo v jedilnici
mi lhko pomagaš in mi poveš kako bi se več vidla?
09. september 2015
u199298
u199298
kak mate vi probleme ko ste a b pa c mi smo mala šola pa smi vsi fkup + v nobenga nism ko so sami bedaki -_-
08. oktober 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg