Ok, Tole je ena revija ( Blišč^^ ) ktero sm oz. bom sama sestaula. Upam, da vam bo ušeč.[;
_________________________________________________________________________________
Have Fun ! ( Uživi ob branju revije )
Sabrina GirŁ ☺ Urednica revije Blišč^^

Ti Je Ušeč Revija.?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. december 2010
Jason hudo pretepel Britney Spears!
...vsaj tako trdijo prijatelji Britney Spears. Njen sedanji partner Jason Trawick naj bi popolnoma znorel in sledili so udarci, ki so šokirali Birtney.
Pevka naj bi bila tako šokirana, da si en teden ni upala iz hiše. "Skrbi me za Britney. Poklicala me je in priznala, da jo je Jason pretepel," je povedal njen prijatelj Alexander za časopis Star.
Na spletu pa se je sedaj pojavil tudi posnetek pogovora med Britney in njenim prijateljem, ki potrjuje resničnost zgodbe.
Britney se kar vrstijo hudi dogodki, saj naj bi pred časom z Jasonom tudi zanosila, vendar nesrečno splavila. Je bil to razlog za hud prepir? Le kje tiči resnica!?
03. december 2010
Starša Miley Cyrus se po 17 letih zakona ločujeta .

Miley Cyrus te dni izjemno težko prenaša novico, da se bosta njena starša po 17 letih zakona ločila.

Družina Cyrus preživlja težke čase. "Kot si lahko predstavljate, je naši družini trenutno zelo težko. Poskušamo urediti nekaj osebnih zadev. Cenimo vaše pozitivne misli in molitve," je povedal kmalu razvezan par za javnost. Razlog za njuno ločitev naj bi bilo varanje: "Kar nekaj časa se je vleklo … Tako je še najbolje za oba."

49-letni country pevec Billy Ray in njegova Leticia Tish Finley sta se poročila leta 1992. Skupaj imata tri otroke, 17-letno Miley, 16-letnega Braisona in 10-letno Noah. Očitno jima družina ne ponuja toliko sreče, da bi lahko stala skupaj.
03. december 2010
u25245
u25245
03. december 2010
u25245
u25245
vsaj zame
03. december 2010
VROČE: Miley in Emily na evropskih MTV nagradah!
Miley Cyrus je ob prihodu na podelitev nagrad ‘MTV EMA’, ki se je včeraj odvijala v La Caja Magica v Madridu, naravnost zasijala v čudoviti do tal dolgi večerni obleki modne znamke ‘D&G’.
17-letna zvezdnica, ki je na podelitvi odpela pesem ‘Who Owns My Heart’, je o nastopu na prireditvi za ‘MTV’ povedala: »Do te ideje smo prišli, ker sem želela, da bi bilo v stilu ‘Angelov in demonov’, ampak se ne sklicuje na Toma Hanksa. Ideja je, da imaš v svetu zmeraj neko skušnjavo, pravzaprav je to bistvo celotnega ozračja.«

Ponovno samska Miley je bila nominirana v kategoriji za najboljšega pop izvajalca, a je nagrado prejela Lady GaGa. V tej kategoriji so bili nominirani še Katy Perry, Rihanna in Usher.

Podelitve nagrad pa se je udeležila tudi njena soigralka iz serije ‘Hannah Montana’, Emily Osment, ki je v modri obleki prav tako očarala. Mlada igralka je preživela v Madridu podaljšan vikend, ki ga je izkoristila za promocijo in nastope.

Šov je vodila Eva Longoria Parker, ki se je v tej vlogi odlično znašla. Zraven Miley pa so podelitev glasbeno popestrili še B.o.B., Rihanna, Katy Perry, Ke$ha, Shakira in Linkin Park ter drugi.
03. december 2010
Emma Watson: So jo v šoli ponižali z ’10 točk za Gryfondom’?!
Emma Watson se je nedavno pogovorila z revijo ‘TIME’ in odgovorila na nekaj vprašanje, ki so ji jih postavili oboževalci s celega sveta.

Ali je res, da je nekdo zakričal ‘Deset točk za Gryffondom’, ko je pravilno odgovorila na vprašanje v predavalnici na Brownu? »Ne. Pravzaprav sem vesela, da je vprašal. To se mi nikoli ni zgodilo. Mogoč je kdo to rekel na tiho, sam sebi, toda jaz tega nisem slišala reči nikogar v razredu.«

Ali pretehtava o poklicu, ki ni igranje? »Težko zame je to, da me zanima preveč stvari. Ne morem si se predstavljati, da delam samo eno stvar in prepričana sem, da bom končala s štirimi ali petimi stvarmi, ki jih bom naenkrat delala. Hočem biti renesančna ženska. Hočem slikati, pisati, igrati, hočem delati vse.«

Kako bi se predstavila pred in po ‘Harryju Potterju’. To je težko vprašanje, kajti takrat sem bila stara 10 let. Naučila sem se, kako biti igralka. Bila sem tako majhna, da me je moral režiser dobesedno voditi naprej, ko se je kamera premikala. Zdaj pa imam svoje instinkte in vem, kako poteka snemanje filma in kako se naredi film. To je ogromno.«
03. december 2010
Emma Roberts !
Igralka je še enkrat več preverila, če se blondinke res bolj zabavajo, saj je svojo čokoladno barvo ponovno spremenila v medeno blond. Kaj praviš?
• Temno Rjava
• Medeno Blond
03. december 2010
Selena Gomez o svojih najljubših trenutkih v ‘Wizards’
zadnjo sezono ‘Wizards of Wacerly Place’, ki se približuje h koncu, se je Selena Gomez začela spominjati svojih najboljših trenutkov v šovu.

Kako je na snemanju preživela prosti čas z ostalimi člani igralske zasedbe: »Nekega dne smo prišli na vaje in nismo niti malo vadili. Vsa zasedba se je posedla po dnevni sobi in se pogovarjala dve uri skupaj. Imeli smo kavo, hrano, smejali smo se in bili smo tako sproščeni, da sem bila jaz celo v svoji pižami!«

O tem, da so ‘Wizards’ varna nebesa: »V tem poslu postanem zelo paranoična. Greš na večerjo in tam so ljudje, ki te fotografirajo in moraš biti previden, kako boš zlezel iz avta… Čudno je in zelo nesrečno, da moraš svoje življenje tako živeti, toda na snemanju ‘Wizards’ sem se obrnila naokrog in si mislila, da sem tam resnično varna. To je bil moj najljubši trenutek.«
03. december 2010
Joe in Ashley: Zaljubljena kot najstnika!
Izgleda, da romanca med Joejem Jonasom in Ashley Greene postaja vse bolj resna, saj je Joe v petek zvečer svoje dekle odpeljal na večerjo k mami v Los Angeles.

Mladi igralec, ki je skupaj sz Ash preživel celo zahvalni dan, je izgledal zelo ponosen, ko je v restavracijo Beso odpeljal dve najpomembnejši ženski v svojem življenju.

Sicer pa je Joe pred kratkim na Twitterju objavil post, ki se je nanašal na svojega novega hišnega ljubljenčka, psa Winstona. »To leto se zahvaljujem svoji družini, prijateljem, vsem, ki jih imam rad, oboževalcem in seveda mojemu novemu prijatelju Winstonu, ki je moje zgodnje božično darilo.«
03. december 2010
Jamie Lynn Spears: Z očetom svoje hčerke se je spet razšla!Jamie Lynn Spears se je uspela za nekaj časa izmuzniti paparacem, vendar so jo v petek po dolgem času spet ujeli.

‘Zoey 101′ zvezdnica se je zelo resna odpravila v prijateljičino hišo v Kentwood v Louisiani, oblečena v kratke hlače,visoke nogavice in črno bundo.

V nedavnih poročilih smo izvedeli, da sta se Jamie in oče njene hčerke ponovno razšla.

Vir je za tisk povedal: »Jamie Lynn se je dokončno naveličala Caseyjevega nezrelega obnašanja. Menila je, da se bo spremenil in mu zato dala še eno priložnost, vendar je ostal takšen, kot je… Otročji.«
03. december 2010
Horoskop ~ 29.11. – 5.12. 2010 :
Teden se ti ne bo začel ravno vzpodbudno, vendar to še ni razlog, da bi se zaprl/a v sobo in bil/a sam/a s seboj. Raje se odpravi ven, si privošči božanje toplih jesenskih žarkov in pogovor s prijatelji, ki te znajo vedno spraviti v dobro voljo. Sprejmi povabilo na zabavo, a ne pretiravaj z mladim vinom._____________________________________________________________________________

Slabo počutje, ki te spremlja zadnjih nekaj dni, je alarm za spremembe, na katere pa žal še nisi pripravljen/a. Situacijo, v katero si se zavestno podal/a vzemi kot izziv. Nimaš se česa bati. Glede na to, da so se pogoji zelo spremenili, si ne delaj dolgoročnih ciljev, ampak se odločaj na kratek rok. Pozitivna protiutež bo ljubezensko razmerje, ki bo nabito s čustvi in romantiko.


____________________________________________________________________________

Čeprav boš ves teden utrujen/a in brez energije, se nikakor ne skušaj izogniti študiju, saj bodo sotrpini tvoje namere hitro odkrili. Vedel/a boš, za kaj si prizadevaš, in to vedenje ti bo zadostovalo. Ne bo ti žal odrekanja, ki zate to niti ne predstavlja. Konec tedna se posveti sam/a sebi in hobijem, ki si jih zadnje čase kar malo zanemaril/a.


____________________________________________________________________________

Čas ti bo dopuščal, da boš več pozornosti usmeril/a na družino kot na prijatelje. Želel/a si boš navezati tesnejše vezi med družinskimi člani. Družina bo sicer sumila, da imaš kaj za bregom, potrebno pa bo najti tudi primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Nauk tega je, da družini posvečaš premalo pozornosti.____________________________________________________________________________
03. december 2010
Horoskop ~ 29.11. – 5.12. 2010 ( nadaljevanje )
Ta teden bosta s srčno osebo po dolgem času ponovno veliko pozornosti namenila drug drugemu. Skupaj bosta začutila potrebo po nadgradnji zveze, kar vaju bo še bolj povezalo in utrdilo vajino zvezo. Ni pomembno, kaj si drugi mislijo, pomembno je, da se ti dobro počutiš.


____________________________________________________________________________

Po nekaj tednih razburkanega življenja se boš umiril/a in tvoje življenje bo zopet postalo mirno in utečeno. Počutil/a se boš razposajeno in svobodno. V kratkem se boš začel/a pripravljati za nov velik šolski projekt, ki ti bo pobral kar nekaj moči. Poskusi predvideti, kakšna bodo tvoja dnevna opravila in si naredi dober načrt. ( Devica )___________________________________________________________________________

Tvoja pozornost bo v tem tednu usmerjena predvsem v umetnost in lepoto nasploh. Zavedati se boš začel/a lastnih potreb in adrenalina, ki se sprošča ob določenih situacija, kar bo precej vplivalo na ljubezensko razmerje. S partnerjem se odkrito pogovorita, saj bosta le tako preprečila prepir.


_________________________________________________________________________

Če nisi v prejšnjem tednu poskrbel/a za finančne dolgove, bo v tem obdobju zelo težko. Denar bo splahnel tako hitro, kot je prišel, dolgovi pa bodo ostali. Poskrbi, da jih kar najhitreje rešiš. Neko osebo boš imel/a pod drobnogledom in analiziral/a boš vsak korak in besedo, a na tvojo žalost zaman – ne boš odkril/a napak.


____________________________________________________________________________
03. december 2010
Horoskop ~ 29.11.2010 - 5.12.2010 ( nadaljevanje )
Začutil/a boš željo po družbi ljudi, ki jih že nekaj časa nisi videl/a. Sprosti se in uživaj. Skozi celotno komunikacijo z ljudmi boš spoznal/a sam/a sebe, jesen pa bo dodatno prebudila v tebi obilo novih občutij in čustev. Težko boš hladil/a svoje misli, saj ti bo adrenalin trgal trdna tla pod nogami. Konec tedna nameni sproščanju, pazi le, da ne boš zapravil/a preveč denarja. ( Strelec )____________________________________________________________________________

Precej težav boš imel/a z refleksi, zato bodi pazljiv/a pri hoji in pri opravljanju tehničnih opravil. Pozoren/a bodi tudi na zdravje, najbolje je preventivno jemanje vitaminskih nadomestkov. V dani situaciji se boš načakal/a, a to si vedel/a že od samega začetka. Torej je hlinjenje negativnega presenečenja in stresanja odgovornosti na druge nepotrebno.


_________________________________________________________________________

Ves teden se boš motal/a okoli negativnih ljudi, zato bodi pozoren/a, da se ne boš pustil/a zvleči v situacijo, ki se te ne tiče. Pazi tudi, da ne boš preveč resno jemal/a govoric, ki jih bo sprožila določena oseba. V prostem času boš še bolj dejaven kot v šoli. Ko pa imaš toliko drobnih stvari in hobijev, ki te razveseljujejo.


_____________________________________________________________________________

Čeprav v tem obdobju večjih težav ne bo, boš kljub vsemu ves čas črnogled/a. Zavedati se moraš, da lahko le sam/a rešiš tvoje duševno stanje. Le kako bi se počutil/a, če bi moral/a biti zopet odvisen/a od drugih. Nikar ne pričakuj, da ti bo pri tem pomagal/a ljubljena oseba.


________________________________________________________________________
03. december 2010
u29518
u29518
COOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. december 2010
Thnx, [;
03. december 2010
u29518
u29518
HOROSKOP JE RES ZAKON (PA ŠE RESNICO GOVORIiiiii )
03. december 2010
Vesela sm, da ti je ušeč =D
03. december 2010
u32397
u32397
to je jebeno sranje
03. december 2010
Nevrjamem, če bi blo nebi ti hodu gor, tak da to pomeni da ti je ušeč
03. december 2010
u30300
u30300
kul
03. december 2010
Thnx xD
03. december 2010
u32708
u32708
Ta revija je res zaaaakon
03. december 2010
Tnx [;
03. december 2010
u31138
u31138
cooool pa dej naprej piš ker je ful zanimiv
03. december 2010
Blake Lively je prava modna ikona!
Blake Lively je zgodaj začela četrtek z nastopom za šov ‘Today’ na Rockefeller Plaza.

Blake pa naj bi se s svojim stilov v tem letu uvrstila na ‘Vogue’ lestvico najbolje oblečenih v 2010 skupaj z Lady GaGa, Michelle Obama in Jessico Biel.

Gospodična Lively pa naj bi se dogovarjala za igranje v filmu ‘The Great Gatsby’ skupaj z Leonardom DiCaprijem.
03. december 2010
Pa Tnx. [;
03. december 2010
u29518
u29518
zakon pa pliss samo še 2 rabim na mojem top modelu in res neveste kako ju potrebujem tako da se res plisssssssssss iz dna srca vas prosim da prijavite :

http://www.igre123.com/forum/tema/we-can-make-you-a-supermodel-top-model-by-ulch-and-kaia-3/11331/

tisti 2 ki se bosta prijavile sta res cool !
03. december 2010
u30300
u30300
TV spored od tega trenutka dalje

poptv: 18.00 gospodarica srca

18.55 :24 ur vreme
19.00: 24 ur
20.00 : big brother slavnih
21.00 : (akcija) bournova premoč
23.00 : 24 ur zvečer
23.20(film) zadnji posel
01.20 : šest modelov
01.55 : 24 ur
02.55 nočna panorama
03. december 2010
Prve fotografije Zaca Efrona iz novega filma!
Zac Efron je vedno zaposlen z novimi projekti, zadnje čase pa je zelo zaposlen s filmom ‘The Lucky One’.

V filmu Zac igra ameriškega marinca Logana Thibaulta, ki se vrne domov iz vojne v Iraku, da bi našel skrivnostno žensko, katere sliko nosi s sabo za srečo.

‘The Lucky One’ je zasnovan po zelo prodajanem romanu Nicholasa Sparksa in se snema v New Orleansu.

Zac pa se zanima še za en projekt, in sicer za živo upodobitev animirane ‘Akira’.

‘MTV’ je poročal, da se Zac zanima za vlogo Shotaro Kaneda, mladega vodje motoristične tolpe ‘The Capsulses’. Njegov najboljši prijatelj je Tetsuo, problematični najstnik z neodkritimi paranormalnimi močmi. Ko Tetuo odkrije svoje rušilne telepatske sposobnosti, postane obseden z močjo in prisili Kaneda, da obsodi svojega najboljšega prijatelja.

V projektu naj bi sodeloval tudi Leonardo DiCaprio.
03. december 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg