Jaz sem se odločila, da bom pisala nov časopis, ki se imenuje Trač. Na njem boste lahko zasledili vse novice iz sveta slavnih. Spremljajte za še več!

Boste spremljali revijo Trač, kjer boste dobili vse informacije v zvezi z znanimi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. junij 2018
glosstears
glosstears
Heyy,
zlo bi bla vesela če bi si kdo vzel minutko pa me followau na instagramu pa lajkau par slikic. lahko mi tut v dm pišete če hočte da smo frendi. vse requeste potrdim.
follow: @anamntlr
https://www.instagram.com/anamntlr/
19. junij 2018
DVE UDARNI NOVICI: LOČITEV IN ODVAJANJE!

Na zgornji sliki sta Ben Affleck in Jennifer Garner, ki sta se pred kratkim ločila. Jennifer je vstavila zahtevke za ločitev, vendar po naših virih ločitev še ni dokončna, saj družina še vedno hodi skupaj ven na različne kraje.

Ben Affleck pa mora oditi na zdravljenje in odvajanje proti seksu in alkoholu. Na zdravljenje v Malibuju ga je prijavila kar njegova žena, ločitev pa je zahtevala zato, ker je tako rečenega "zvestega" moža zalotila z varuško.
06. oktober 2018
ORLANDO BLOOM: PRISRČNA GESTA NJEGOVI UMIRAJOČI BABICI

Igralec, star 41 let, je napisal prisrčno sporočilo na Instagram, zraven priložil pa še nekaj slik svoje umirajoče babice Dorrie, ki je bila na smrtni postelji zaradi bolezni.

Napisal je: Počastite spomine in in momente ter praznujte in spoštujte življenje. Vsi se smejimo vsi živimo in počastujemo babico sestro teto mamo ženo punco prijateljico hčerko otroka in dojenčico.

Napisal je še več stvari, katere lahko pogledate na njegovem družabnem omrežju.

Na Instagram Story je napisal tudi znani stavek budističnega avtorja.

Dva tedna nazaj se je ponovno povezal s Katy Perry, saj sta skupaj hodila po rdeči preprogi.
06. oktober 2018
Next!
06. oktober 2018
ker že dlje časa nisem objavljala bom v naslednjih dneh objavila tudi novico kakšnega manj znanega zvezdnika, ki se je zgodila največ dva tedna nazaj.
18. oktober 2018
KAJ JE MISLIL DAVID BECKHAM Z "ZAPLETENIM ODNOSOM"?

Ko je David na avstralijski televiziji povedal, kako je njegova žena Victoria težavna in komplicirana, smo takoj vedeli, da je nekaj narobe.

"Seveda narediš napake, in vsi vemo da je zakon včasih težek. Je o pobotanju. Pridemo do težkih časov. Ampak poznamo drug drugega bolj kot kdorkoli. In se pogovarjamo."

Prej ta mesec, je Victoria povedala Voguu: "Ljudje so si izmišljevali stvari o najinem razmerju za 20 let, zato sva David in jaz navajena da ignorirava te brezvezne stvari in jih samo nosiva kot normalne."
18. oktober 2018
MICHAEL BUBLE ZANIKA, DA SE JE UMAKNIL, TEMU PRAVI 'FAKE NOVICE'

Michael Buble vztraja da ne odhaja, čeprav je povedal, da je četrti album tudi njegov zadnji.

"Nimam več želodca za to. Novinarski narcizem. To je verjetno moj zadnji intervju," je povedal reviji Daily Mail Vikend.

"Odhajam. Naredil sem svojo uspešnico, zdaj lahko odidem na samem vrhu lestvic," pa je povedal reviji Sky News. Kaj naj zdaj verjamemo?

Še vedno šokiran glede raka njegovega sina, se še vedno bojuje z njim, vendar o tem ne spregovori pred novinarji oz. pred nobenim.

"Nisem še dovolj močan da bi se ukvarjal s tem, zato se ne," pravi.

Pevec je tudi dejal, da je najslabša stvar ki jo slišiš o otroku, ne da je dobil ukor ali pa da je bil kregan v šoli, tako kot smo navajeni povprečni otroci, ampak da je tvoj otrok dobil raka. Samo upaš lahko, da se to ne zgodi tebi.
18. oktober 2018
nextt
21. oktober 2018
ARIANA GRANDE ŠLA SAMO NAVZDOL!

Ariana Grande je bila prvič slikana po njenem razidu z njenim zaročencem Petom Davidsonom, ki se je zgodil pred enim tednom.

25-letnica se je pojavila oblečena v prevelikem puloverju in legicah ko je vstopila v Starbucks z njeno mamo in moškim prijateljem.

Ariana je na začetku tega leta povedala, da se bori z po-traumatični izkušnji po terorističnem napadu na enem od njenih koncertov v Manchestru leta 2017 in je pobil 23 mrtvih.

Bila je tudi priča smrti njenega bivšega fanta Mac Millerja, katerega je zapustila maja ko je prišla skupaj z Petom.
21. oktober 2018
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg