u44506
u44506Živjo !
To je revija o Miley Cyrus .
Upam ,da vam bo všeč .
Pisala bom kaj se trenutno dogaja z Miley , kako je postala slavna ..........


Boste brali revijo Miley Cyrus ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. april 2011
u44506
u44506
Miley Cyrus je najslabša vzornica

Miley Cyrus, ki je v preteklih tednih polnila medije zaradi svojega uporniškega vedenja, je bila razglašena za najslabšo vzornico. Očitno je oboževalce zmotilo njeno pretirano pijančevanje in kajenje vodne pipe.

18-letno igralko in pevko Miley Cyrus, ki je veliko oboževalcev pridobila s serijo Hannah Montana, so imenovali za najslabšo najstniško vzornico. Od 99.000 oddanih glasov jih je zvezdnica zbrala kar 58 odstotkov. Podobno se je zgodilo že lani, ko je prav tako osvojila 'laskavi' naziv najslabše vzornice.

Njeno vedenje še zdaleč ni tako razvpito kot na primer od Lindsay Lohan in nekaterih hollywoodskih zvezdnic, ki so že bile prisiljene oditi na zdravljenje odvisnosti od alkohola in drog. Zanimivo je, da so pri anketi sodelovali najstniki, stari od devet do 15 let, ki so jasno izrazili svoje mnenje. Poslali so ji celo sporočila, v katerih so jasno povedali, da so jo nekoč imeli radi in da so jo spoštovali, zdaj pa je izgubila njihovo zaupanje. Najstniki so med drugim lahko oddali glas tudi za 18-letno Demi Lovato in 24-letno LiLo.
09. april 2011
u44506
u44506
Miley, kje so meje?

Najstniška zvezdnica Miley Cyrus pri zapravljanju očitno ne pozna meja. 18-letnica, ki je zaslovela v seriji Hannah Montana, naj bi samo v letošnjem letu zapravila okoli milijon dolarjev.Billy Ray Cyrus je svojo hči Miley držal na zelo kratki vrvici in ji ni dovolil, da bi pretirano zapravljala za obleke. Toda zdaj, ko je malce odrasla in ko sama služi denar, je postala prava zapravljivka,“ je medijem izdal samooklicani prijatelj Miley Cyrus.

Kot navajajo tuji mediji, je 18-letna pop pevka in filmska igralka Miley Cyrus več kot 500 tisoč dolarjev porabila za nakup zasebnega letala in na stotine tisočakov za obleke, čevlje, nakit in pohištvo.

Mileyjin "prijatelj" še trdi, da je zvezdnica samo v letu 2011 zapravila že okoli milijon dolarjev. "Pa ne pozabite, da smo komaj začetek aprila,“ še dodaja.

Drugi vir, ki je blizu Miley, je novico zanikal, rekoč, da Miley zapravlja v mejah normale in da so to le čenče. "„Miley za obleke zapravlja toliko, kolikor je potrebno, in nič več. Prav tako tudi ni res, da je Miley lastnica letala.“

Kdo zdaj laže in kdo govori resnico?
09. april 2011
u44506
u44506
Oče Miley Cyrus ustavil postopek ločitve

Billy Ray Cyrus je razkril, da se z ženo Tish ne ločujeta več, saj je ustavil postopek ločitve. Zvezdnik si želi, da bi družina ostala skupaj, zato se je odločil, da bo sam plačal vse nastale pravne stroške.Billy Ray Cyrus se ne ločuje več. Starša pevke in igralke Miley Cyrus, Billy Ray in Tish, sta se pobotala. Odločila sta se, da se bosta še naprej trudila, da družina ostane skupaj in pravita, da so si zdaj, po vseh težavah, bližje kot kadar koli.

"Ustavil sem postopek ločitve. Zdaj so stvari veliko boljše,“ je izdal Billy.

Igralec in pevec je še dodal, da sta s hčerko Miley obnovila medsebojne vezi. "Mislim, da sva z Miley spet v zelo dobrih odnosih. Sva taka, kot sva bila še pred serijo Hannah Montana."

Oktobra lani je naznanil, da se po sedemnajstih letih zakona s Tish ločujeta. Prejšnji mesec pa je v javnosti že spregovoril o tem, kako se je omehčal ter da bi rad videl družino spet skupaj.

Ko so ga vprašali, ali je Mileyjina vloga pop princeske ustvarila dodatne težave, je povedal: “Ni Hannah Montana tista, ki je uničila mojo družino. Slava jo je. Ko si v tem poslu, nimaš veliko vpliva nad stvarmi, ki se ti dogajajo.“Slava je uničila njihovo družino.
09. april 2011
u44506
u44506
Aretirali moškega, ki je poskušal vlomiti v vilo Miley Cyrus

Losangeleška policija je aretirala 26-letnega Muso Danasabeja Ibrahima, ki se je sprehajal po vrtu enega od sosedov Miley Cyrus. Ibrahim je bil prepričan, da se nahaja na vrtu zvezdnice Miley."Musa Danasabe Ibrahim je poskušal vlomiti v vilo Miley Cyrus, a je pomotoma vstopil na napačno posestvo. Ko smo prispeli, smo ga našli na sosedovem vrtu,“ je za medije sporočil predstavnik losangeleške policije. "Aretirali smo ga zaradi nedovoljenega vstopa na tuje posestvo.“

Priča dogodka je Ibrahima opisala kot "čudaškega moškega“, ki je sosedom Miley Cyrus, ko so ga ti zasačili na vrtu, trdil, da ima zmenek z 18-letno zvezdnico.

Ali je bila Miley takrat, ko so aretirali Inrahima, doma, njen predstavnik ni želel izdati. Se pa Miley zdaj počuti bolj varno – vlomilec je za zapahi, zanj pa so določili varščino v višini 5000 dolarjev.
09. april 2011
u44506
u44506
Miley: Pa kaj, če delam napake?!
Miley Cyrus, 18-letno pevko in igralko, ki je zaslovela kot Hannah Montana in ima precejšen vpliv na najstnice širom sveta, so mediji že imenovali za zvezdnico, ki najslabše vpliva na svoje oboževalce. A se Miley zaradi tega sploh ne obremenjuje. Pravi, da se v življenju ne bi ničesar naučila, če ne bi delala napak.

"Ja, delam napake! Pa kaj! Če se celo življenje trudiš biti popoln, potem ne živiš življenja tako, da v njem uživaš. Če v življenju ne storiš nič narobe, potem si do smrti ne nabereš nič izkušenj,“ je povedala v nekem intervjuju.

Miley, ki je lani precej prahu v javnosti dvignila, ko je v medije pricurljal posnetek, ki prikazuje, kako se Miley zakaja, je še zaupala, da se namerava odmakniti kot 'medijska osebnost'. To pa zato, ker bi rada pokazala, kako resna je kot glasbenica.

"Nikoli ne pojem na playback. Raje vidim, da ljudje o meni trosijo laži, kot da bi na koncertih samo odpirala usta. Rada bi ljudem že enkrat pokazala, kdo sem in da nisem taka, kot me mediji prikazujejo. V celoti se posvečam glasbi,“ je še pojasnila.


09. april 2011
u44506
u44506
Miley spet z Liamom?

Miley Cyrus je po poročanju tujih medijev spet v razmerju z igralcem Liamom Hemsworthom, saj je mladi par spoznal, da se še vedno ljubita. A tokrat razmerje ne bo na očeh javnosti.
Se res na skrivaj srečujeta?
Igralca Miley Cyrus in Liam Hemsworth, ki sta svojo 18-mesečno zvezo končala novembra, sta se odločila poskusiti še enkrat. "Zadnje čase se veliko družita, a se trudita, da ju kamere in fotografski objektivi ne ujamejo pri tem,“ je za E! Online povedal vir, ki par dobro pozna.

24-letni Liam naj bi Miley junija spremljal na njeni avstralski turneji Gypsy Heart. Ta novica je prišla na dan, ko je mlada pevka in igralka dvoumno povedala, da ni samska.

"Lahko, da sem ali nisem samska … Očitno obožujem Avstralce. Z Liamom sva si zelo blizu. Ne bi rada preveč povedala, a naj vas vse to ne skrbi – v Avstralijo ne bom prišla samska.“
09. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg