u32558
u32558
Tukaj bom sestavljala svojo revijo (Crazy WorLd). Pisala bom sama (KarmennMeoow.^^)
VELIKO ZABAVE! (;
31. december 2010
u32558
u32558
~Zgodila se je premiera ‘Harryja Potterja’!~
Emma Watson je zablestela v kratki črni obleki ‘Rafaela Lopeza’, h kateri je dodala nakit ‘Solange Azagury Partridge’ in mak ‘Remembrance Day’ ob prihodu na svetovno premiero filma ‘Harry Potter in Svetinje smrti: 1.del’, ki se je v četrtek odvijala na Odeon Leicester Square v Londonu.

20-letna igralka je odkorakala v studie Leavesden in pozirala s soigralci. Seveda sta bila med njimi Rupert Grint in Daniel Radcliffe, ki sta bila čedna v moških oblekah.

21-letni Daniel je pred kratkim spregovoril za ‘ET Canada’ o premieri novega dela priljubljene zgodbe. Povedal je: »Bilo je zelo čudno, da se je naenkrat vse zaključilo… Bilo je zelo čustveno in preteklo je veliko solz. Imeli smo poseben jutranji urnik, ki smo se ga držali 3 oz. 4 mesece in ga bomo pogrešali, saj ga obožujemo, ampak smo pripravljeni iti naprej.«

Daniel pa je dobil tudi Harryjeva očala, da jih čuva: »Imam jih! Imam očala iz prvega in zadnjega filma, tako da sem bil izjemno zadovoljen. Tista iz prvega filma so precej drobna.«

Mak pa si je za žep zataknil tudi Tom Felton, ki sta mu družbo delali Evanna Lynch in dekle Jade Olivia.

Tom je pred kratkim za ‘MTV’ spregovoril o tem, kako uživa ob skodelici čaja: »Spomnim se mojega prvega lončka čaja, ko sem se počutil rahlo slabotno. Tvoj čaj postane že hladen in mama ti je pripravljena odstopiti svojega. Večina otrok obožuje sladkor, ampak za tako sladke zobe, kot jih imam jaz, jih odsvetujem.«

V ljubki črni obleki pa se je premiere udeležila tudi Bonnie Wright, ki je na rdeči preprogi uživala s fantom Jamiejem Campbellom Bowerjem in prijateljico Chloe Moretz.

Mlada zvezdnica je za ‘Vogue’ spregovorila o koncu filmov o ‘Harryju Potterju’: »Žalostna sem, da je ‘Harry Potter’ prispel do konca. Nekatere stvari so lahko predolge in se jih naveličaš – vesela sem, da se to ni zgodilo. Snemati sem pričela pri 9 letih in težko verjamem, da je od tega že 10 let – tega občutka, da spadaš k nečemu kot je to, se ne zavedaš resnično dokler se ne konča. Sedaj je resnično vznemirljivo čakati in videti, kaj se bo zgodilo naprej.«

Emma in Tom pa sta bila opažena tudi ob prihodu na po-premierno zabavo, ki se je odvijala v ‘Freemasons Hall’ v Londonu. Dvojici se je seveda pridružila tudi ostala ekipa zvezdnikov filma: Rupert Grint, Bonnie Wright, Jamie Campbell Bower, Evanna Lynch, Daniel Radcliff in drugi.

Med tistimi srečneži, ki so si film lahko ogledali pred prihodom v kinematografe, pa je bil tudi ‘THR’ in njihova ocena je bila: »Je celo bolj lojalen od prejšnjih delov. Ob njem se začuti vdanost k poustvarjanju zgodbe, ki so ga približali kolikor se je le dalo. Impulz, ki te pritegne in dokaj boleči preizkusi sposobnosti mladih igralcev, da zadržijo platno popolnoma njihovo, brez da bi se oprli na vrsto karakterskih igralcev.«
31. december 2010
u32558
u3255822. 12. - 20. 1.
Ljubite rutino, a od te se lahko leta 2011 poslovite. Naj vas potolažimo – obrestovalo se bo. Jupiter bo poskrbel za prijetna presenečenja, Saturn pa za stabilnost na pomembnih področjih.

Ljubezen:
Tudi doma ne boste prišli do miru, a v pozitivnem smislu. Marca se pripravite na veliko spremembo. Zanjo bo poskrbel Uran, zaradi katerega boste sprva negotovi in živčni. Ne obremenjujte se, kajti stres ne bo dolgo trajal. Uran bo poskrbel za drobna presenečenja, ki bodo popestrila vaš odnos. Možno je tudi, da se bo v vašem življenju nekaj korenito spremenilo. Morda se boste preselili ali pa dobili novega družinskega člana. Za partnerja si boste vzeli čas. Venera in Mars bosta polepšala marec, april, maj, julij in oktober. Samski, oči imejte na pecljih. Možnih partnerjev bo povsod dovolj.

Kariera:
Vaše zasebno življenje bo leta 2011 zahtevalo veliko pozornosti, zato pazite, da službenih obveznosti ne boste zanemarjali. Za uspeh se boste morali namreč zelo truditi. Saturn bo od vas zahteval čudeže. To vam bo po svoje všeč, kajti tako boste lahko vsem pokazali, česa ste zmožni. Vaš trud bo na koncu tudi poplačan. Največ energije vam bo Mars poklonil februarja in marca. Takrat vam tudi najtežje naloge ne bodo povzročale preglavic. V pogajanjih boste izjemno uspešni. Maja in junija začnite uresničevati svoje ideje. Finančno boste med letom kdaj pa kdaj na suhem. Brez skrbi. Varčevanje vam ni tuje in zelo hitro boste spet na zeleni veji.

Zdravje:
Uran vam marca ne bo pustil spati. Naravnost silil vas bo v dejavnosti. Zaradi tega boste velikokrat živčni. Podajte se na večerne sprehode in hitro boste spet našli notranji mir. Če to ni dovolj, si privoščite dan v zdravilišču ali pa vsaj masažo.
21.1 - 18. 2.
Rutina vas bo dolgočasila. Zaželeli si boste novega znanja in sprememb. Iskali boste stvari, ki bi vas navdihnile.

Ljubezen:
Dobra novica za vašega partnerja. Leto boste začeli zelo divje. Za to bo poskrbel Mars. Samski vodnarji boste odprti za avanture. Spomladi pa se boste vsi umirili. Pomembne vam bodo nežnosti, ne seks. Poleti pa vas bo spet zgrabila strast. Zelo boste družabni, a srečni boste le, če vas bo na žure pospremil partner. Samski, pozor: nespodobnih povabil bo leta 2011 ogromno. Oktober bo erotičen, konec leta pa zaradi Venere umirjeno romantičen.

Kariera:
Dobra komunikacija je ključ do uspeha. S kolegi se uskladite in pogovorite o načrtih. Več glav več ve. Podučite se o temah, ki jih ne razumete. Leto bo izjemno ugodno za izobraževanje. Pomembno je le, da stvari izpeljete do konca. Aprila, avgusta in decembra pazite na finance, saj vam Merkur ne bo naklonjen. Sicer pa vam denar ne bo povzročal večjih preglavic.

Zdravje:
Jupiter bo v vas zbudil gurmana. Pazite na prehrano. Ko pojeste preveč, poskrbite za telovadbo. Tako se boste uspešno izognili odvečnim kilogramom. Sicer pa leta 2011 ne boste trpeli za hujšimi zdravstvenimi težavami. Neptun bo aprila zapustil vaše znamenje, tako da si lahko oddahnete. Letos vam tudi alergije ne bodo mogle do živega. Mars vas bo že od samega začetka varoval in blagodejno vplival na vaš imunski sistem. Še zlasti fit boste od avgusta do sredine septembra, zato vse težavne naloge preložite na to obdobje.
31. december 2010
u32558
u32558RIBI 19. 2. - 20. 3.

Leto 2011 bo zelo ugodno. Veneri se boste lahko zahvalili za izpolnitev marsikatere skrite želje. Junija vam bo s prijetnimi presenečenji postregel tudi Jupiter. Napeto bo!

Ljubezen:
Vaš ljubezenski odnos boste poskušali popestriti. S svojimi idejami in živahnostjo boste brez težav okužili tudi partnerja. Še zlasti pestro bo marca, avgusta in sredi novembra. Mars bo takrat poskrbel za erotična čustva, Venera pa za romantična, in sicer aprila, julija in decembra. Za vsakogar se bo našlo nekaj razburljivega. V drugi polovici leta bodo pogovori s partnerjem pomembni. Zelo hitro se bo lahko zgodilo, da boste njegova čustva razumeli narobe. Še niste našli sanjskega partnerja? Od junija vam bo z Jupitrovo pomočjo pot prekrižalo kar nekaj kandidatov oziroma kandidatk.

Kariera:
Imate darove, za katere sploh ne veste. Marca jih boste spoznali in začeli razvijati. Vzemite si čas za eksperimentiranje. Obrestovalo se vam bo, saj se vam bodo odprle nove možnosti. Junija boste svoje ideje lahko uresničili. Jupiter vam bo pri tem v pomoč. Vaše besedne zmožnosti bodo na vrhuncu, ko bo to najpomembneje. Leto 2011 je ugodno tudi za izobraževanje, finančno pa ne bo vedno rožnato. Svetujemo vam, da denarja ne zapravljate brezglavo.

Zdravje:
Uran bo marca zapustil vaše znamenje, kar pomeni, da boste končno našli notranji mir. Vas čakajo težavne naloge? Mars vam svetuje, da se z njimi spopadete marca, junija ali med septembrom in 10. novembrom. Za vse leto pa velja: gibajte se v naravi!
OVEN 21. 3. - 20. 4.

Uran bo marca vstopil v vaše znamenje in vam prinesel ogromno volje do eksperimentiranja. Z lahkoto boste v svoje življenje vnesli novo energijo, se podali na nove poti in se znebili niti, ki so vas vezale. Spremembe pa s sabo pogosto prinašajo tudi stres, zato poskrbite za dovolj počitka.

Ljubezen:
To je vaše leto. Zahvaljujoč Saturnu se bo vaša zveza dvignila na višjo raven. Z njegovo pomočjo boste spoznali, kako vaše vedenje vpliva na partnerski odnos. Že majhne spremembe lahko pripomorejo k znatni izboljšavi. Spomladi vam bo pomagal Jupiter. Poskrbel bo za harmonijo tudi v obdobjih, ko ne bo vse rožnato. Samskim pa bo naproti prinesel ogromno možnosti za vroče spogledovanje. Oči imejte odprte zlasti aprila in maja. V drugi polovici leta bo taktirko spet vihtel Uran. V partnerski odnos boste želeli vnesti novosti in imeli boste odlične ideje. S svojo živahno energijo boste okužili tudi partnerja. Konec leta bo izjemno strasten. Tudi za samske, ki se jim novembra nasmiha ljubezen njihovega življenja.

Kariera:
Pomlad bo za vas najuspešnejši letni čas. Takrat imate tudi največ možnosti za napredovanje oziroma izboljšanje finančnega stanja. Dobro izkoristite ta čas in Jupitrove vplive. Si želite izboljšati organizacijo dela ali novih izzivov? Za to boste imeli vse leto ogromno priložnosti, saj bo to leto sprememb in eksperimentiranja. Imeli boste ogromno energije in volje. A ne silite z glavo skozi zid. Saturn bo od vas namreč zahteval premišljeno vedenje.

Zdravje:
Novo leto boste začeli z veliko zagona. A ne pretiravajte! Energijo pametno porazdelite, tako bo izkupiček občutno večji. Uran vam jo bo občasno zagodel, saj s stresnimi situacijami ne bo skoparil. Zatorej pazite na svoje telo. Pojdite na jogo in dolge sprehode v naravi, s katerimi boste spočili tako svoje telo kot um. Avgust bo najprimernejši mesec za potovanja.
31. december 2010
u32558
u32558
BIK 21. 4. - 21. 5.

Na vas bo pazil planet sreče Jupiter – še zlasti na ljubezenskem področju. V svoji koži se boste počutili odlično, kar bodo opazili vsi. Nihče se vam ne bo mogel upreti, še najmanj pa nekdo, ki ga ljubite. Maj bo poln romantike, oktober pa erotike.

Ljubezen:
To leto zagotovo ne bo dolgočasno, saj boste polni idej, še zlasti julija. Partnerja boste zasuli s predlogi in nemogoče vam bo slediti. Ljubezenska planeta Venera in Mars bosta v vašem znamenju še posebej dejavna spomladi in oktobra. V vmesnem obdobju so možne občasne ljubezenske turbulence. Vse težave boste z lahkoto prebrodili. Ste namreč izjemno šarmantni. Samski bikci se boste najbolj intenzivno in uspešno spogledovali marca. Če ljubezni svojega življenja spomladi ne najdete, jo boste zagotovo julija.

Kariera:
Veliko stvari se bo izjalovilo, a na koncu boste, trmasti kot ste, le prišli do cilja. Saturn vam bo od februarja dalje na pot postavljal ovire. Najpomembnejše stvari zato opravite januarja. Marca si omislite krajši dopust, julija pa se izogibajte potovanjem. V službi se vam bo namreč ponudila priložnost, ob kateri boste vsem pokazali svoje skrite talente. Nadrejeni vam bodo naklonjeni, kar se vam lahko pozna tudi na bančnem računu. Jupiter bo takrat namreč sejal srečo. November bo izčrpavajoč, saj se bo od vas zahtevalo ogromno ustvarjalnosti.

Zdravje:
Pazite na signale, ki vam jih bo pošiljalo telo. S Saturnovo pomočjo boste prepoznali svoje šibke točke in jih lahko hitro odpravili. V najboljši telesni pripravljenosti boste od maja do konca junija. Takrat bo Mars v vašem znamenju. Izjemno dobro se boste počutili tudi decembra.

DVOJČKA 22. 5. - 21. 6.

Zelo družabni boste. Iskali boste družbo prijetnih ljudi in Uran vam bo pomagal pri sklepanju novih poznanstev. Dolgočasje? Letos ga zagotovo ne bo.

Ljubezen:
2011 je idealno leto za poglobitev zveze. Če razmišljate o poroki ali naraščaju, boste le težko našli ugodnejše leto. Uran namreč obljublja napete trenutke in prelepe spremembe. Pomembno pa je, da partnerju sporočite, kakšne so vaše želje in pričakovanja. Februarja, aprila, julija in oktobra spalnice ne boste želeli zapustiti. Erotika vam bo v teh mesecih zelo pomembna. November ne bo tako strasten, bo pa romantičen. Venera bo poskrbela za prijetna čustva, tudi pri samskih. Leto bo tudi zanje pestro, po vsej verjetnosti pa letos ne boste našli partnerja, s katerim bi skočili pred oltar. V svobodi boste uživali.

Kariera:
Letos bo v ospredju timsko delo. Za ljudi, ki so rojeni v tem znamenju, je to ponavadi nekaj vsakdanjega. Posvetite se svojim kolegom in pustite si pomagati. Tako šarmantno boste zastopali svoja stališča, da vam bodo velikokrat zaupali vodenje projektov. Veselite se finančnih injekcij, ki jih vse leto ne bo manjkalo. Blagajna bo najbolj polna jeseni, ko imate največ možnosti za napredovanje. Avgusta se izogibajte večjim investicijam in podpisovanju pogodb. Merkur vam takrat namreč ne bo naklonjen.

Zdravje:
Zdravje vam ne bo povzročalo težav, kljub temu boste večkrat napeti, pa četudi ne boste imeli vzroka. Gibajte se. Še posebno dobro vam bodo deli skupinski športi. Sami se boste namreč le težko podali v fitnes center, zato se s prijatelji dogovorite za tedenske dejavnosti. Od konca junija do začetka avgusta bo v vašem znamenju Mars. Takrat boste najbolj dejavni. Pokali boste od moči in z lakoto opravili vse zadane naloge.
31. december 2010
u32558
u32558RAK 22. 6. - 22. 7.

Začetek leta bo pod Saturnovimi vplivi, zato se bodo določene zadeve vlekle v neskončnost. Od junija dalje pa boste pod vplivom Jupitra, ki vam bo postregel z novimi priložnostmi, optimizmom in dobro voljo.

Ljubezen:
Ljubezenske zvezde se bodo na začetku leta le zadržano smehljale. Za to bo kriv kritični Saturn. Ne razburjajte se nad partnerjem. Marca se bo v vaš dom vrnila harmonija. Najlepše pa se boste imeli maja in junija. Takrat vas čakajo strastni dnevi. Druga polovica leta bo naravnost sanjska. Na vas bo namreč ugodno vplival Jupiter. S partnerjem bosta ves čas na isti valovni dolžini. Tudi samski se lahko veselite. Konec leta imate največ možnosti za novo zvezo. Nič nenavadnega, kajti vse leto boste izžarevali posebno energijo. Še zlasti romantična bosta avgust in oktober, ko boste deležni Venerinih vplivov.

Kariera:
Leta 2011 se lahko v službi izkažete. Uran bo marca v vas vzbudil željo po novih izzivih in eksperimentiranju. Pazite, da ne boste pretiravali. Držite se vzorcev, ki so se že v preteklosti izkazali za uspešne. Dvakrat premislite, preden se lotite novosti. Pozorni bodite tudi na podrobnosti. Te zaradi svoje izjemne delovne vneme pogosto spregledate. Držite se nasvetov in odprla se vam bodo vrata do uspeha. Še zlasti od junija dalje, ko vam bo pomagal Jupiter. Ta bo v tem obdobju (do avgusta) tudi pridno polnil vašo denarnico.

Zdravje:
Po vsej verjetnosti se boste vse leto počutili fit in spočiti. Le kdaj pa kdaj vam jo bo z živčnostjo zagodel Saturn. Privoščite si masažo, pojdite s prijatelji v kino in skrbi bodo hitro minile. Julija se vam bo povrnil optimizem, Jupiter pa bo poskrbel za izboljšanje vašega imunskega sistema. Največ energije pa boste imeli od avgusta do sredine septembra.
LEV 23. 7. - 23. 8.

Ste uživač, zato boste ugodne vplive Jupitra znali dobro izkoristiti. Do julija boste življenje jemali z levo roko, nato pa se vas bo lotila ambicioznost. Svoje projekte boste želeli čimprej pripeljati do konca.

Ljubezen:
Zgrabila vas bo raziskovalna mrzlica. Podati se boste želeli v svet. Uran vas bo silil v dogodivščine. Najsrečnejši boste, če se vam bo pri tem pridružil partner. In to vam tudi svetujemo. Skupaj se podajta na romantična potovanja in izlete. Marca boste v svoj odnos vnesli veliko nove energije. Ne pozabite pa na potrebe svojega partnerja. Samski levi in levinje boste uživali v svoji svobodi. Leto bo zelo ugodno za sklepanje novih poznanstev. Zelo vas bodo privlačili eksotični ljudje.

Kariera:
Prvo polovico leto boste opravljali le najnujnejša dela. Vaše misli se bodo vrtele le okoli zabave, zato za resne projekte ne boste našli potrebne energije. To pa se bo spremenilo junija. Jupiter vam bo zvesto stal ob strani in vam odprl vrata do uspešnega zaključka leta. Izkoristite njegove ugodne vplive! Osredotočite se na en projekt in uspeh vam je zagotovljen. Tudi finančni. Blagajna se bo najhitreje polnila avgusta. Tudi Mars vam bo pomagal. Od julija in vse do 19. septembra vam bo vlival pogum in energijo.

Zdravje:
Februarja in marca se boste počutili dobro le, če vas bodo obdajale novosti, če boste potovali ali vsak dan spoznavali nove ljudi. Od aprila dalje boste na srečo bolj umirjeni. Na splošno pa za leto 2011 velja: bodite zmerni. Ne pretiravajte s športom in varčujte z energijo. Včasih je manj res več. Baterije si napolnite z dolgimi sprehodi ali jogo.
31. december 2010
u32558
u32558DEVICA 24. 8. - 22. 9.

Device boste hrepenele po novem znanju. Uran in Jupiter bosta navdihovala vašo dušo. Nova obzorja vam bodo odprli tudi prijatelji in stik s sočlovekom.

Ljubezen:
Čeprav svojega partnerja ljubite, se občutka utesnjenosti ne boste mogli znebiti. Nič ne bo narobe, če se bosta kdaj pa kdaj podala po ločenih poteh. To poživi vsako ljubezen. Mars bo maja in junija v vašo zvezo vnesel več svežine. Idealen čas za kratko potovanje oziroma romantičen izlet. Še prej pa vas bo razveselila Venera, ki bo poskrbela za romantičen april. Julij bo čustven, september pa razburljiv. Devetega meseca v letu se lahko zato najbolj veselijo samski, ki imajo v tem času največ možnosti spoznati sorodno dušo. Konec leta bo poln erotike. Mars bo v vaše znamenje vstopil novembra, zato boste takrat izjemno dobro razpoloženi. Osvajaj in pusti se osvajati, bo moto, ki se ga boste držali vse do leta 2012.

Kariera:
Zelo pomembno vam bo, da boste izpolnili pričakovanja drugih, a obenem se boste želeli razvijati naprej. To lahko povzroči težave. Mars vas bo še zlasti spomladi spodbujal k uresničitvi svojih želja. Ne sramujte se, če boste koga prosili za pomoč. Kolegi vam bodo z veseljem pomagali, saj vedo, da jim boste uslugo vrnili. Od junija dalje boste ustvarjalna dela lažje pripeljali do konca. Jupiter vam bo postregel z novimi idejami. To je idealen čas za nove projekte ali službene spremembe. Tudi finančno je lahko to leto za vas zelo ugodno. Prejeli boste več donosnih ponudb, zelo uspešno pa se boste tudi pogajali za popuste.

Zdravje:
V svoji koži se boste dobro počutili, kar boste tudi izžarevali. Če bolehate za kronično boleznijo ali alergijami, boste med aprilom in avgustom imeli najboljše možnosti za odpravljanje teh težav. Uporabljajte naravna zdravila oziroma izdelke. Jeseni vas lahko presenetijo manjše zdravstvene težave. Ne obremenjujte se z njimi. Neptun vam bo kmalu spet bolj naklonjen. Za svoje boljše počutje lahko tudi sami marsikaj naredite. Podajte se v kopališče ali pa si privoščite kopel z morsko soljo. Voda bo na vas delovala blagodejno.
TEHTNICA 23. 9. - 23. 10.

Saturn vam bo razkril vaše napake in šibke točke. S tem vam ne bo želel škoditi, temveč pomagati pri osebnem razvoju. Tako boste izvedeli veliko o sebi in tudi o drugih.

Ljubezen:
Jupiter bo v vas v prvi polovici leta vzbujal željo po novostih. V svojem odnosu boste želeli odpraviti rutino. Predlagamo ljubezensko potovanje. Samske tehtnice se lahko veselite pomladi. Veliko se boste spogledovali, a resnejše zveze še ne bo na vidiku. Od junija dalje se boste morali zresniti. Prenehajte sanjariti in poskušajte svoje sanje uresničiti. Lahko se zgodi, da si boste zaželeli več svobode. Vzemite si čas za hobije, aprila in oktobra pa se le posvetite partnerju. Mars bo poskrbel za iskrice strasti. Marca, junija in novembra pa bo za globoka čustva poskrbela Venera.

Kariera:
Utrnila se vam bo odlična ideja, kako si lahko poenostavite delo oziroma kaj bi lahko na delovnem mestu spremenili. Veselite se vsakega novega namiga, a naučite se razločiti, katera ideja je konstruktivna in katera ne. Če v kaj ne boste stoodstotno prepričani, se držite preverjene poti. Ostanite na tleh in Neptun vam bo še zlasti v poletnih mesecih poklonil veliko možnosti za uspeh. Aprila in decembra bodite pozorni na podrobnosti. Vse preverite vsaj dvakrat in izogibajte se večjim investicijam.

Zdravje:
Saturn vam bo občasno grenil življenje. Prisilil vas bo, da se boste ukvarjali s svojimi šibkostmi in napredovali. Veliko počivajte in s telovadbo ne pretiravajte. Poleti se vam lahko pojavi kakšna alergija. Uživajte biološko prehrano, izogibajte se hitri prehrani in kmalu se boste počutili mnogo bolje.
ŠKORPIJON 24. 10. - 22. 11.

Veselite se leta 2011, saj vam bo omogočilo, da boste lahko spremenili vse, kar vam že več let para živce. Napredovali boste – tako zasebno kot poslovno. Pri tem vam bodo pomagali tudi znanci.

Ljubezen:
Leto se bo začelo precej neobetavno. V odnosu ne bo sprememb, in če vam to ni všeč, je na vas, da poskrbite za nov veter. Junija pa bo vajeti v roke vzel Jupiter – planet sreče. Poskrbel bo za neomajno dobro voljo in željo po dogodivščinah. Ne bo vam pomembno, kaj bosta s partnerjem počela. Pomembno bo le, da bosta vsak dan počela nekaj drugega. Rutine se boste izogibali kot hudič križu. Samski boste imeli veliko priložnosti spoznati ljubezen svojega življenja. Pri iskanju vam bodo pomagali Jupiter, Venera in Mars. Slednji vam bo ob strani stal poleti in poskrbel za erotična čustva. Julija in avgusta pa bo romantika za vas pomembnejša od seksa.

Kariera:
V službi boste morali biti prilagodljivi, saj bo Uran od marca dalje poskrbel za spremembe. Si želite nove službe ali drugače organiziranih delovnih procesov? Letos vam bo uspelo vse, česar se boste lotili, saj vam bo Uran pomagal uresničiti vse ambicije. Poskrbite le, da boste vse, kar boste začeli, tudi končali. Vztrajajte in vaše delo bo poplačano. Še zlasti disciplinirani boste od sredine maja do konca junija in od druge polovice septembra do 11. novembra. Pomembnejše projekte zato odložite na ta čas. Vaše finančno stanje bo najbolj rožnato januarja in oktobra.

Zdravje:
Pripravite se na akcijo. Marca namreč Uran ne bo štedil s svojo močjo, kar lahko povzroči turbulence. Vaš koledarček bo zapolnjen, tako da za počitek ne bo ostalo veliko časa. Poskrbite, da ga boste kljub vsemu našli. Odpovejte zmenke, če je treba, drugače se vas bo lotila živčnost. K boljšemu počutju bo pripomogla tudi telesna dejavnost, še zlasti v naravi. Na vrhuncu telesne moči boste aprila, novembra in decembra. Takrat vas bo namreč Mars zalagal z energijo.
STRELEC 23. 11. - 21. 12.

Leta 2011 vas bosta razvajala Jupiter in Uran. Izkoristite njune dobre vplive.

Ljubezen:
Svojega partnerja boste vsak dan na novo zapeljali. V vas se bo prebudil pustolovski duh in tega boste brez sramu kazali. Kar dajte, a glejte, da vam ne bo zadišal tuj sadež. Ne spogledujte se z drugimi, saj bi svojega partnerja lahko globoko prizadeli. Svojo nenasitno spolno slo usmerjajte le v človeka, ki ga ljubite. Jupiter bo vašo zvestobo nagradil s prelepo prvo polovico leta. Ljubezenska čustva bodo najintenzivnejša avgusta in novembra, ko vas bo obiskala Venera. Veselite se nežnosti v dvoje. Za samske bodo najugodnejši meseci april, julij in oktober. Če ste pripravljeni na novo ljubezen, jo boste v teh treh mesecih z malo sreče tudi našli.

Kariera:
Iskali boste nove izzive. Mikali vas bodo projekti, pri katerih bi lahko vsem pokazali svoje talente. S tem ni nič narobe, a pazite, da z glavo ne boste rinili skozi zid. K pretirani samozavesti boste še zlasti nagnjeni v prvi polovici leta. Ostanite na realnih tleh in junija se bodo pojavile nove priložnosti za napredek. Za to bo poskrbel Jupiter. Bodite aktivni in vaš trud bo poplačan. Nasmiha se vam povišica, ki pa je ne zapravite takoj. Z denarjem v letu 2011 ravnajte previdno.

Zdravje:
Življenje boste zajemali s polno žlico. Leta 2011 za vas ne bo omejitev. Če vam bo zadišal drug kos torte, si ga boste privoščili. Čeprav vas za postavo ne bo skrbelo, vam polagamo na srce, da z nezdravim načinom življenja ne pretiravate. Tako boste vse leto zdravi in fit. Ne pozabite na telesno dejavnost. Jupiter vam bo pri tem pomagal. Od junija dalje boste v odlični formi.
31. december 2010
u32558
u32558
~Xtina bo rojstni dan praznovala na silvestrovo~
Christina Aguilera načrtuje, da bo na silvestrovo praznovala svoj trideseti rojstni dan. Promocija filma Burleska se je namreč dogajala ravno v času, ko bi morala praznovati, pa se je pevka odločila, da bo zadevo prestavila na dan, ko bodo vsi razpoloženi za zabavo. Nad svojo idejo je naravnost navdušena.

[img]https://image.24ur.com/media/images///600xX/Dec2010//60575225.jpg[/img]

"Rojstni dan sem imela decembra. Stara sem 30 let! To je prelomnica, prihaja naslednje poglavje mojega življenja! Po horoskopu sem strelka. Ampak ker sem delala na filmu, sem vse to prestavila. Na novo leto bom praznovala svoj 30. rojstni dan!“31. december 2010
u29114
u29114
Next!
31. december 2010
u32411
u32411
ja next
14. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg