u32691
u32691
Revija by kKinder sista' prosim berte saj bo tu notri vse o vaših najljubših zvezdah. če kaj želite, pa mi pošlite sporočilo. Ali Tini ane.
♥ PaPA
11. december 2010
u32691
u32691
Monique Coleman je nasmejana razkazovala plaketo, s katero so jo za njeno dobrodelnost nagradili na podelitvi nagrad ‘Los Angeles Foodbank’s Season For Sharing Awards’, ki se je v torek odvijala v Wilshire Grand hotelu v Los Angelesu.

Mlada zvezdnica je prejela nagrado ‘Season For Sharing’ za eno izmed zvezdnic, ki je delala na področju sprememb. Med nagrajenci so bili tudi Marlee Matlin, Pat Havrey in Vanna White.

Monique pa je pred kratkim obiskala Washington, kjer je razpravljala o njeni vlogi v ‘UN Youth Champion’ in se ustavila v lokalni šoli v Montgomeryju. Študent Russell Alexander je o njenem obisku povedal: »Bila je običajna oseba. Bila je posebna pričevalka.«11. december 2010
u32554
u32554
Novi oboževalec Angeline? Johnny Depp
Ne samo Branka Đurića - Đura, tudi hollywoodskega zvezdnika Johnnyja Deppa je soigralka Angelina Jolie navdušila s tem, kako "neverjetno normalna" je.

"Srečati in spoznati jo, je bilo zame res prijetno presenečenje. Prej ne moreš vedeti, kako se boš z nekom ujel, kakšen humor ima in podobno. A navdušen sem bil, ko sem spoznal, da je neverjetno normalna in da ima čudovit, nekoliko črn, sprevržen smisel za humor," je dejal 47-letni lepotec, ki je z Angelino v Benetkah posnel prihajajoči film The Tourist.

Depp, sicer trikratni oskarjevski nominiranec, je bil nad njo celo tako navdušen, da je potegnil vzporednice s še eno zvezdo, a iz prejšnje generacije. "Imam čast in užitek, da že nekaj let poznam Elizabeth Taylor. Sediš zraven nje in ona čveka v nedogled, pogreva stare zgodbe in preklinja kot mornar. Ti pa jo samo opazuješ, občuduješ in se ji smejiš. Angelina ima podoben dar, podoben odnos do človeka."

Stalna bitka s paparaci
Zaveda pa se, da je njej, Bradu Pittu in njunim otrokom zelo težko zaradi večnega skrivanja pred nadležnimi fotografi. "Res so ubogi, ker jih paparaci stalno preganjajo. Včasih imaš kot opazovalec priložnost videti, kako absurden zna biti njihov način življenja, saj jim od jutra do večera sledijo."

Prav zato, ker so bili rumeni mediji med snemanjem ves čas na preži, se Johnny, ki ima dva otroka s francosko pevko Vanesso Paradis, in Angelina raje nista preveč družila. "Morala sva se skrivati, včasih se celo nisva mogla sproščeno pogovarjati v javnosti, saj bi se zagotovo našel nekdo, ki bi naju fotografiral. Vso nedolžno zgodbo bi revije nato popačile in jo spremenile v kakšno sranje."

In Johnnyjev naslednji projekt? V intervjuju za revijo Vanity Fair si je sposodil besede Marlona Branda, ki je nekoč dejal: "Zakaj si ne bi vzel prostega leta in se povsem posvetil študiranju Shakespeara, študiranju Hamleta. Razčleni ga v podrobnosti in nato ga zaigraj, preden postaneš prestar. Tudi sam bi si resnično želel kaj takega."
11. december 2010
u29720
u29720
NeeexT
11. december 2010
u32554
u32554
Ashley Greene na naslovnici ‘Cosmopolitana’ kar brez modrčka!Zvezda Ashley Greene še kar raste in na januarski naslovnici revije ‘Cosmopolitan’ je še bolj zasijala. Pozor, Ashley se je fotografirala kar brez modrca!

Mlada igralka, ki že lep čas hodi z Joejem Jonasom in ima celo svojo oddajo, je pojasnila, da nima ambicij do poroke. »Glede poroke gojim neka svoja prepričanja. Mislim, da se včasih ljudje poročijo, ker mislijo, da bodo lahko imeli to osebo za vedno, toda košček zlata ti ne zagotovi, da bosta večno ostala skupaj.«

Prav tako je povedala, da je odprta za spremembe na tem področju: »Pazite, zdaj ko sem rekla to, bom zagotovo prva od mojih prijateljev, ki se bo poročila.
11. december 2010
u32503
u32503
Zaaakon & next.
11. december 2010
u32554
u32554
Samo še nekaj dni do izida novega albuma Michaela Jacksona!Prerano preminuli kralj popa, ki tudi še po smrti navdušuje vedno nove in nove oboževalce, je zadnja leta svojega življenja snemal nove pesmi, ki bodo v torek 14.12. izšle na albumu 'Michael'. Med 10 novimi pesmimi je tudi najavni singel 'Hold My Hand', v katerem se Michaelu pridruži pevec Akon.

Pesem sta sicer glasbenika posnela že leta 2007 in v tem času je v javnost že prišla nedokončana verzija, vendar je Akon nedavno pesem do konca sproduciral. Michaelova želja je bila, da je prav ta pesem najavni singel novega albuma, po 9ih letih prvega albuma z novimi pesmimi najbolj oboževane in prodajane glasbene ikone.

Pesem in album bo v svet pospremil tudi videospot, ki ga je režiral Mark Pellington. Spot so snemali v Kaliforniji z zelo raznoliko druščino pravih Jacksonovih oboževalcev, ki so nastopili kot glavni akterji videospota. Pellington nas v spotu popelje skozi kolaž posnetkov Michaela in Akona, Michaelovi oboževalci pa nam predstavijo njegovo zapuščino, skratka vse, kar je ostalo za kraljem popa!
Režiser dodaja: ''Video je poklon vsemu, kar predstavlja Michael ? življenje v vsej svoji raznolikosti ... ljubezen in njeno moč ? je videospot spominov in veselja.''

Pellingtonov pogled je zaobsegel prav to, kar oboževalci najbolj ljubijo pri Michaelu Jacksonu ? preprosta, a močna sporočila, kakršno je tudi v uvodnem verzu pesmi Hold My Hand: ''Življenje ne traja večno.''
Kratek pogovor z Akonom in tudi videospot si boste lahko ogledali to nedeljo 12. decembra v oddaji NLP na 1. programu TV Slovenija.
11. december 2010
u32554
u32554
Ok bom.Tara pa nwm če je gor.
11. december 2010
u32554
u32554
Kako izgleda Megan Fox brez tančice fotošopa?Megan je deležna pozornosti povsod kjer se pojavi, a tako kot številne zvezdnice, niti ona ni povsem naravna. Četudi tega ni uradno potrdila, so ugibanja, da je Foxova pred snemanjem filma Transformerji, podlegla estetskim zahtevam, vse pogostejša. Namigovanj, da si je privoščila kakšno lepotno operacijo, na primer popravo nosu ali povečavo ustnic, igralka tako še ni zavrnila.

Da bi izgledala čim lepše, so njene fotografije pred objavo pogosto obdelane v fotošopu. Čeprav se na slikah tega ne vidi, ima Megan kot številna dekleta včasih probleme s pričesko, mastno kožo in urejanjem obraza.
11. december 2010
u32554
u32554Take That – The flood
https://
11. december 2010
u32554
u32554
11. december 2010
u32554
u32554
Pravila ličenja glede na obliko obrazaPrepoznavanje osnovnih oblik obrazov

Na praktičnih izobraževanjih (tečajih) je največ vprašanj ne temo odkrivanja osnovnih oblik obraza. Veliko oseb svojega obraza ne zna opredeliti in zato se naliči nepravilno ali neprimerno.

Prepoznavanje osnovnih oblik je zato ena od pomembnih osnovnih tehnik izvajanja mejkapa. Uporaba le-te omogoča popolnejšo optično opredelitev obraza glede na želje ali potrebe posameznika. Dopušča izvajanje postopkov, ki optično vplivajo na podaljšanje, skrajšanje, razširitev ali krčenje obraza. S takim načinom oblikovanja se pretežno ukvarjajo profesionalci, vendar poznavanje nekaj osnovnih tehnik lahko vsakomur koristi pri samostojnem ustvarjanju sprememb, ki vplivajo na celovitost izgleda.

Že sama osvetlitev z najsvetlejšim korektorjem ali podlago na predelih smejalnih gubic, senc okoli nosu, pod nosom, na robu ustnic in na predelu pod spodnjo ustnico ustvari “efekt” spočitega in svežega izgleda. Posebno pri izvajanju dnevno-poslovnega ali fotografskega mejkapa, oziroma mejkapa zrele kože, je tako izveden postopek izjemnega pomena.

Temelji takega načina oblikovanja so vezani na poznavanje svetlobnih učinkov, ki odločilno vplivajo na končni izgled obraza. Delijo se na svetle in temne. V praksi bi to pomenilo, da se z dodajanjem svetlih odtenkov na obrazu ustvari volumen, medtem ko se s temnimi pomanjša izpostavljene predele obraza. Recimo: s temnim odtenkom korektorja na t.i. predelu tretjega očesa se očesi približa in nasprotno velja v primeru izvajanja postopka s svetlim korektorjem. Ravno tako bi z uporabo temnih odtenkov korektorjev pomanjšali izrazite predele obraza, kot na primer lica, lične kosti in sence, ter dodali potrebni ali želeni volumen s svetlimi.

Če bi obraze po obliki razdelili v dve osnovni skupini, bi jih lahko opredelili na dolge in kratke. Med dolge sodijo ovalni, pravokotni in obraz v hruškasti obliki, medtem, ko med kratke okrogli, kvadratni in trikotni. V praksi so primeri s točno definicijo oblike obrazov omejeni. Najpogosteje se srečujemo s kombiniranimi oblikami, ki jim je za optimalen izgled potrebno zagotoviti ovalnost. Popolnejša opredelitev oblik obrazov omogoča razvrstitev v šest osnovnih skupin.
Skupina ovalnih obrazov

Za njo se trdi, da je idealna. Omenjeni obliki naj bi se prilagodile vse osnovne, ne glede ali je obraz pravokoten, kvadraten, okrogel, trikoten ali hruškaste oblike. Značilnosti ovalnih obrazov so pogosto vezane tudi na višino čela (posebno pri oblikovanju frizure navzgor ali nazaj), kar je včasih prednost, saj izraža dolžino in zmanjšuje širino obraza. Ustnice so pogosto močnejše in dvignjene oblike, zato je za pravilno oblikovanje potreben pravilno izveden korekcijski postopek. Opravi se ga s korektorjem ali pudrom v najtemnejšem odtenku na notranjem robu (večje ustnice) in najsvetlejšim na zunanjem robu (manjše ali tanke ustnice). Pri taki skupini obrazov je med drugim potrebno nekoliko več pozornosti posvetiti širitvi in sicer z zajemanjem horizontalnih linij (korekcija, podlaga, senčenje oči, nanos rdečila za lica).

Korekcijo se opravi z nanosom korektorja ali pudra v najsvetlejšem barvnem odtenku na notranjem delu očesa (poleg korena nosu) in na predelu med senco in spodnjim delom očesa (ustvarjanje volumna). Temni odtenki istih izdelkov v takem primeru ustrezajo nanosu na čelo in brado, kar pomeni, da poudarijo ovalnost oziroma optično skrajšajo obraz medtem ko se z nanosom na spodnji predel ličnih kosti določa dolžina in širina obraza. Pri omenjeni obliki obrazov je ravno tako potrebno posvetiti pozornost nanosu senčil. Pretemna namreč (na srednjih predelih očesne veke), lahko dodatno poudarijo dolžino obraza, kar lahko vpliva nasproten učinek od želenega.
Skupina trikotnih obrazov

Značilnost takih obrazov je opredeljena na hitro prepoznavanje širokih oziroma ozkih predelov. Karakteristike prikazujejo kratkost v vertikalni obliki in dolžino v horizontalni obliki predvsem na čelu, ki je pogosto visoko. Oči so običajno majhne in strnjene, zato se pri oblikovanju na predelu tretjega očesa uporablja korektor ali podlaga (puder) v najsvetlejšem odtenku.

Elegantno oblikovan lok obrvi in delna potemnitev spodnjega predela brade obrazu poudarja dolžino oziroma sklene želeno ovalnost, medtem ko senčenje s temnimi odtenki ličnih predelov obraz zoži. Oblikovanje ustnic se opravi z obrobo (črtalom) v mehkih in elegantnih linijah. Prične se na mostičku (sredini) ustnic v zaokroženi in ne ostri trikotni obliki. Linije morajo biti elegantne in mehke ter barvno skladne s šminko v nežnem in naravnem odtenku. Podobna barvna usklajenost mora biti med šminko in rdečilom za lica.
Skupina "hruškastih" obrazov

Že sam naslov pove, da so obrazi v omenjeni skupini v spodnjem delu širši od zgornjega. Pogosto se jih omenja kot mediteranska oblika, saj je najbolj pogosta v Grčiji, Italiji in Španiji. Glede na to, da je večina žena s tako obliko obraza naravno nekoliko temnejša, je pred izvajanjem mejkapa priporočljivo odstraniti morebitne vidne dlačice na zunanjih predelih čela šele po tem naj bi se opravila potrebna korekcija. Usmerjena mora biti na nanos svetlih odtenkov korektorja ali podlage v zgornjem predelu obraza, kar služi dodajanju volumna na zunanji strani. Nasproten postopek se opravi na spodnjem delu, kar obraz optično pomanjša.
Skupina pravokotnih obrazov

Takrat, ko je obraz na obeh straneh po dolžini enakomerno poudarjen z linijami zgornje in spodnje lične kosti, je pravokotne oblike. Poudarek je na senčenju (povečanju) oči, gostoti trepalnic in pravilnem izboru barvne podlage. Slednjo se ne priporoča v presvetlem odtenku, saj lahko dodatno izrazi širino obraza. Oči se lahko povečajo z nanosom inlinerja (črtalo za obrobo oči) v beli barvi na notranjem robu očesa. Zunanjo stran se poudari z dimno zabrisanim temnim (temnorjavim ali temnosivim) črtalom na zgornjem premičnem delu veke in pod očesom.

Obrvi se v danem primeru ne oblikuje v loku ali na način daljšega »repa« tanjšega dela obrvi na zunanji strani. To se opravi tako, da je notranji široki (začetni) del nekoliko daljši od zunanjega, ki je tanjši in krajši. Tudi pri oblikovanju ustnic se je potrebno izogniti polkrožnih linij, kar pomeni, da je mostiček (začetek oblikovanja ustnice) lahko nekoliko odločneje poudarjen z robovi kajti s tem se prilagodi velikosti spodnjega dela nosu. Širša kot je njegova oblika (nad zgornjo ustnico), ožji naj bi bil mostiček. Na tak način se optično pomanjša širina oziroma debelina omenjenega predela nosu. Senčenje ličnih predelov se lahko opravi s srednjim odtenkom korektorja ali pudra po celotni strani od senc do spodnjega dela ličnih kosti, medtem ko se z najtemnejšim barvnim odtenkom poudari predel med zgornjo in spodnjo lično kostjo.
Skupina okroglih obrazov

V to skupino sodijo kratki obrazi, zato je poudarek na podaljšanju in krčenju (oženju). Osnovano je na zajemanju navpičnih linij tako iz notranje kot zunanje strani obraza. Oblikovanje se prične s svetlimi odtenki korektorja ali podlage po dolžini nosu, zunanjem predelu stabilne veke in sprednjem (vidnem) delu brade. S temnimi odtenki se poudari zunanje predele v navpični liniji od senc do spodnjih ličnih kosti medtem ko je posebno pozornost potrebno posvetiti v primeru vidnega okroglega spodnjega dela lic pri opazovanju obraza s profila. Ta se optično pomanjša, zato se z nekoliko temnejšim barvnim odtenkom korektorja ali podlage povleče linijo od spodnjega dela ušes proti ustnicam.

Lok obrvi je lahko v danem primeru daljši in elegantno oblikovan. Senčila so lahko nekoliko bolj izrazita v temnih odtenkih na sredini premične veke in enakomerno naj se prelivajo v stabilni del veke. Za trepalnice se priporoča uporabo maskar za ukrivljanje, vendar le, če oči niso vdrte. Omenjena vrsta maskar oči odpira, kar dodatno vpliva na dolžino obraza. Začrtane linije ustnic morajo biti mehke in enakomerno zabrisane proti notranjosti. Tako črtala kot rdečila za ustnice (šminke) ne smejo biti pretemna, posebno ko se želi ohraniti naravno velikost ustnic. V nasprotnem primeru (povečanje želene oblike ustnic) se lahko uporabijo temnejši barvni odtenki.
Skupina kvadratnih obrazov

Je podobna skupini pravokotnih z razliko, da so po dolžini krajši. Zato mora oblikovanje temeljiti na ustvarjanju dolžine in oženju zunanjih predelov obraza. Prične se z ustvarjanjem volumna na notranji strani, in sicer z uporabo svetlih odtenkov korektorja ali pudra na predelu od sredine čela do spodnjega dela nosu po dolžini in do obrvi po širini. Podobno velja pri senčenju brade in spodnjega dela oči. S temnimi barvnimi odtenki se oblikuje oziroma senči predele senc in spodnjih ličnih kosti. S tem se zagotovi optična dolžina in želena ovalnost obraza. Oblikovanje obrvi je podobno pravokotni obliki, medtem ko je nanos senčil podoben okrogli obliki obraza.
11. december 2010
u32554
u32554
Rupert Grint: Poljubljanje z Emmo je bilo zelo naravno!Ruper Grint se je na snemanju za naslovnico britanske revije ‘Sunday Times’ skrival za kapuco.

22-letni igralec, ki ga je baje zelo težko sovražiti, se je med intervjujem razgovoril o njegovem zadnjem filmu ‘Harry Potter in svetinje smrti’.

O poljubljanju z Emmo Watson je povedal: »Poljub se je zgodil zelo naravno. Bil je prebrisan, malo čuden, ampak zelo sladek. Poljub je le v eni sceni, ki pa smo jo snemali kar šest krat…Ko sva prebila led, je bila to mala malica.«

Na soočanje s svetovno slavo se je razgovoril: »V Ameriki je čisto noro. Zelo so glasni, kričijo in nato še želijo, da jim podpisujem stvari. Nekoč sem se podpisal na tatoo mene, Emme in Daniela, ki ga je imel nek fant na rami. Bil je nek starejši moški, okrog 40. Malo čuden, tudi tatoo ni bil kaj prida…«

O snemanju zadnjega dela Harry Potterja: »Počutil sem se kot zadnji šolski dan; pospravljal sem svojo sobo, oblačila, tam so se bile moje igrače, ko sem jih imel 11. Podcenjeval sem, da bo tako čustveno…vsi smo jokali.«

Za na konec je o svojem liku Rona še povedal: »Vedno sem bil z njim nekako močno povezan. Ne vem, če je bila kriva rdeča barva (smeh). Verjetno sem prevzel nekaj njegovih lastnosti in sva spojila v eno osebo.«

Upajmo, da ga bomo lahko kmalu videli še v kakšni drugi vlogi…


11. december 2010
u29720
u29720
NeexT
11. december 2010
u32691
u32691
Nina Dobrev se je v soboto udeležila 25. podelitve nagrad ‘Gemini Awards Gala’, ki se je odvijala v Torontu in na rdeči preprogi naravnost zasijala.

Zvezdnica serije ‘Vampire Diaries’ se je v ljubki modri obleki odpravila v gledališče Winter Garden, ki je bilo prizorišče podelitve, pri tem pa se ji je pridružila zvezdnica ‘Hawaii Five-O’, Grace Park. Med svečanostmi se je Nina udeležila tudi poklona seriji ‘Degrassi’, družbo pa ji je delal nekdanji študent iz serije, Adamo Ruggiero.

Pred kratkim pa je ljubka zvezdnica za ‘MTV’ razkrila sedem stvari, ki bi jih želela narediti v življenju. Na seznamu so: skok s padalom, plavanje z morskimi psi, speči rdečo žametno torto, pobožati tigra, preplezati Mt. Everest, obiskati vse države na svetu in skok s slapa.11. december 2010
u32554
u32554
Luksuzne mehiške počitnice Britney SpearsV začetku tega leta je Britney Spears v Puerto Vallarti v Mehiki praznovala rojstni dan in sodeč po fotografijah se je imela s svojim fantom Jasonom Trawickom odlično!
11. december 2010
u32691
u32691
Disney Channel’ je našel rešitev, kako popraviti ‘Sonny with a Chance’ brez Demi Lovato.

‘Variety’ je poročal, da je vodstvo pri ‘Sonnyju’ iznašlo rezervni načrt brez Demi, če bi mlada igralka zamudila snemanje šova zaradi rehabilitacije.

In kakšen je načrt? Pisci za ‘Sonny’ naj bi osredotočili svoj trud na izdelavo samostojnega šova znotraj ‘Sonyja’, obliko ‘Saturday Night Live’ verzijo šova, ‘So Random!’. Ideja sicer ni popolnoma nova, saj sta že bila dva posebna ‘So Random!’

Skeči ‘So Random!’ so sicer zelo popularni med fani ‘Sonnyja’.

‘Sonny’ naj bi se ponovno snemal v januarju in vodstvo verjame, da jim bo ta novi načrt pomagal, če bo Demi svoje zdravljenje nadaljevala tudi v letu 2011, čeprav na rehabilitaciji že lepo napreduje.

»Ta možnost dopušča Demi, da si vzame toliko časa, kolikor ga potrebuje, brez kakršnegakoli odvračanja ali pritiska. Še enkrat bi tudi podprli Demi in njeno družino pri premagovanju osebnih težav.«

Ni pa še sicer jasno, če bo ‘So Random!’ trajno odstranil Demi iz ‘Sonnyja’ ali pa bodo novi ‘So Random!’ elementi le del posebnih serij. Upajmo, da bo to le začasen korak in se bo Demi vrnila pred kamere, ko bo zdrava.11. december 2010
u32691
u32691
Kristen Stewart se je v nedeljo vrnila v New Orleans, kjer bo nadaljevala s snemanjem ‘Jutranje zarje’.

Mlada igralka, ki je izkušeno Jodie Foster šokirala s svojim uspehom, je izgledala ljubko v črni jakni, oprijetih kavbojkah in allstarkah, ko se je sprehodila čez terminal.

V začetku vikenda pa si je Kristen privoščila počitnice in obiskala svojo družino v Los Angelesu.

Pred kratkim se je razgovorila tudi o filmu ‘On The Road’, v katerem igra, za katerega je povedala, da se je pred snemanjem počutila živčno.

Toda nekje na sredini snemanja se je naučila, kako potisniti strah ob stran. »Bilo je točno tako, kot sem si predstavljala,« je povedala. »Doseglo je vsa moja pričakovanja. Bilo je res zabavno in divje. Nismo vedeli, kaj lahko pričakujemo od dneva.«11. december 2010
u32554
u32554
Zvezde na velikem prazničnem koncertu

Največje glasbene zvezde kot sta Katy Perry in Enrique Iglesias, so se tudi letos zbrale na velikem prazničnem koncertu 'Z100 Jingle Ball', ki se je tudi tokrat odvijal v New Yorku!
Na seznamu nastopajočih so se tudi letos znašle trenutno najbolj vroče glasbene zvezde, ki so pričarale pravo praznično vzdušje.

S svojim drznim nastopom in zanimivim kostumom je navdušila Katy Perry, ki je odpela nekaj svojih največjih uspešnic, med drugim tudi 'Firework' in 'Teenage dream'. Po rdeči preprogi se je sprehodila tudi ameriška starleta Kim Kardashian, večer pa so z glasbenimi točkami poleg Katy popestrili Selena Gomez, Taio Cruz, Bruno Mars, Hayley Williams in B.o.B. ter mnogi drugi!

Kot prejšnja leta se je koncert tudi letos odvijal na Madison Square Gardenu v New Yorku in si ga je ogledalo več tisoč obiskovalcev.

11. december 2010
u32554
u32554
Taylor Swift: Postala je najmlajša zmagovalka med najboljšimi v zabavni indrustriji!Taylor Swift si je za potrebe naslovnice revije ‘Entertainment Weekly’ na glavo poveznila klobuk.

Dvajsetletnica je pri reviji osvojila, kot najmlajša do zdaj, nagrado za najboljšega izvajalca leta. Kakšna čast!

Taylor, ki trenutno hodi na zmenke z Jakeom Gyllenhaalom, je spregovorila o špekulacijah, da so njeni bivši (Taylor Lautner, Joe Jonas, John Mayer) subjekti za njene pesmi na albumu ‘Speak Now’: “Včasih bi se najraje kar zasmejala, ko v časopisih zasledim : ‘Ta pesem, ki je napisana o njenem bivšem…’. In to napišejo tako, kot da je to dejstvo. Dejstvo je, da še do zdaj nisem nikoli potrdila, da katerakoli pesem govori o določeni osebi. V tem je kar nekaj svobode.”
11. december 2010
u32554
u32554
LJUBEZENSKI VERZI DNEVAPOGREŠAM TE
Sončka ni,
sonček je,
meni je vseeno,
jaz pogrešam te
_______

ZAME MAR TI NI

Poglej me v oči,
povej naravnost mi,
da ne ljubiš me,
kot nekoč si me.

Zdaj v drugo si,
zame mar ti ni.

Sama sem ostala,
rada bi to bolečino prestala,
rada bi spet zadihala,
človek nazaj bila.

Nekoč sem se zlomila,
to za sabo rada bi pustila.

Rada nekam bi odšla,
daleč od tod,
kjer nihče me našel ne bo,
kjer osamljena bom zelo.

In za sabo bom pustila,
lep spomin nate,
ki spremljal me bo vse žiljenje.
_______
11. december 2010
u32503
u32503
Neeext.♥
11. december 2010
u29720
u29720
NeexT
11. december 2010
u32554
u32554
Divja zabava stanovalcev - kaj sta snifala Mišo in Činč?!

Potem, ko je Big Brother stanovalce razveselil z darilci pod smrekico, so si ti privoščili tudi malo novoletne zabave![img]https://www.tocnoto.si/classes/phpthumb/phpThumb.php?src=../../uploads/podobe/60577709.jpg&w=400&h=225&q=75[/img]
Činč in Mišo sta dobila noro idejo, da bi se zadela, in sicer sta slavna stanovalca 'snifala' kar moko in se delala, da sta zadeta. Bila sta navdušena nad mislijo kako bodo prizor prikazali mediji in ju poimenovali za narkomana.

Sicer pa je Big Brother v hišo poslal celo škatlo dobrot, ki so se jih stanovalci poleg božičnih kap, zelo razveselili. Dobili so tudi novoletne okraske, ki so jih obesili po celi hiši in si pričarali pravo praznično vzdušje. Iz zvočnikov se je zaslišala tudi glasba in stanovalci so na njo začeli veselo plesati.

Danes je njihov zadnji dan v hiši, saj nas jutri čaka veliko finale, ki bo določilo kdo bo postal zmagovalec, ki bo šov zapustil s 105 tisoč evri!
11. december 2010
u32317
u32317
NEXT MY TINCHY
11. december 2010
u32554
u32554
Rihanna: Delala je neumnosti
Pevka Rihanna (22) je dejala, da ne more verjeti, kako se je lahko vrnila k fantu, ki jo pretepa.Ne želi, da bi jo kdorkoli pomiloval.Vedno si je govorila, da se njej kaj takega ne more zgoditi, potem pa je naredila prav to neumnost. Kljub tej izkušnji pa si ni nikoli želela, da bi jo kdorkoli pomiloval.

‘’Nisem želela, da bi kdorkoli jokal zaradi mene. Kar počnem, je moj problem,’’ je še dejala pevka.
11. december 2010
u32554
u32554
Christina Aguilera: Ljubimec na obzorju

Chrstina Aguilera (30) je pred kratkim povedala, da se namerava ločiti od moža Jordana Bratmana, s katerim sta že nekaj mesecev narazen.Ljubimca je spoznala na snemanju novega filma.


Očitno pa pevka ni dolgo žalovala, saj si je že omislila ljubimca. Gre za Matthewa Rutlerja, ki ga je spoznala na snemanju novega filma Burlesque, kjer je delal kot asistent.
11. december 2010
u29720
u29720
NeexT
11. december 2010
u32503
u32503
NeeexT.♥
11. december 2010
u19879
u19879
lah povem da so mene pa moje starše povabl v big brother slavnih
11. december 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg