ŠOK Saša Lendero je zaradi hude bolezni povsem obupana
Simpatična pevka se že mesec dni počuti precej slabo, saj je kar naprej utrujena, v zadnjih dneh pa si je končno privoščila potrebni počitek in ostala doma.Saško je napadla huda in zoprna bolezen, ki pa je zdravniki do sedaj še niso uspeli diagnosticirati. Pevka je razkrila, da jo je že pred mesecem dni napadel hud kašelj, po posvetu z zdravnikom pa je začela jemati kar tri različne antibiotike. Stanje se do sedaj še ni izboljšalo, zato je Saška precej slabe volje in upa, da ji bo pomagala vsaj alternativna medicina, še piše revija Lady.

Kljub slabemu počutju in pomanjkanju energije, pa marljiva Saška ni počivala, ampak je v tem času vseeno nastopila na šovu Not padu lajv, poleg tega je posnela tudi reklamo za masažni salon in postorila še kar nekaj obveznosti. Saška trenutno upa, da ji bo pomagala homeopatija, mi pa ji želimo čimprejšnje okrevanje!
21. oktober 2010
Demi Lovato: “Bila sem žrtev nasilja v šoli!”
Demi Lovato ne skriva, da se zavzema proti nasilju v šolskem okolju. Kje je dobila inspiracijo? Pri svoji sestri Madison de la Garza in v lastnih izkušnjah. Izdelala pa je tudi načrt, kako postati vzor mladim dekletom.

Demi je pred kratkim delila nasvete o poletni modi: “Pokaži svoje najboljše predele telesa in prav tako tiste dele, pri katerih si negotova. Tudi sama sem kdaj negotova glede svojega telesa, kot vsaka najstnica; vendar se osredotočam na to, da take dele telesa raje pokažem, kot bi jih zakrivala. Naj te ne bo sram stopiti v bikini! Pojdi ven in se pokaži.”

Svoje telo občinstvu pokazala že kmalu, saj se pričenja njena turneja po Ameriki v sklopu ‘The Shop Til You Rock tour’ prireditve, ki je namenjena izvajanju glasbe in prikazu novih modnih smernic mladih.

O nasilju je Demi ‘NY Post-u’ povedala: “Mobbing [sorodni izrazi: bullying, šikaniranje, psihološko nasilje na delovnem mestu, tudi šoli] je zelo resna stvar zame, saj sem ga že bila deležna. Nasilja sem bila deležna, ko sem bila stara 12 let. Madison prihaja v ta leta, ko bo začela postajati nesamozavestna. Rada bi pomagala dekletom, ki so iste starosti kot ona, da bodo našle pravo zaupanje vase, v svoj zgled in kdo pravzaprav so.”

Nato je nadaljevala s tem, kako postati vzor: “Jaz se učim in se spopadam z enakimi izkušnjami kot ostali najstniki. Vzornica, ki želim biti, to ne pomeni, da sama ne delam napak… Ampak, da pomagam ljudem premagati težave, preko izkušenj, ki sem jih imela. To je način, kako želim uporabiti svoj glas in kako želim biti vzornica.” Kdo izmed zvezdnikov je tvoj vzornik?

Kaj o psihološkem nasilju pravijo avtorji?

Heinz Leymann pravi, da psihološko nasilje ali mobbing na delovnem mestu vsebuje sovražno in neetično komunikacijo, ki je od enega ali nekaj posameznikov na načrten način usmerjena na določenega posameznika- žrtev. Le-ta je zaradi mobbinga potisnjen v nemočne in brez obrambne situacije, v katerih tudi ostane zaradi ponavljajočih se aktivnosti mobbinga, ki se pojavljajo dokaj redno (vsaj enkrat na teden) in skozi daljšo periodo časa (vsaj šest mesecev). Zaradi stalnega pojavljanja takšnega nasilja in dolgega trajanja sovražnega vedenja, to trpinčenje privede do precejšnjih psiholoških, psihosomatskih in socialnih bridkosti.
Leymann je opisal tudi nekaj tipičnih dejanj mobbinga [velja predvsem za delovno okolje, šolsko pa prav tako ni izključeno pri nasilju]:

Omejevanje možnosti komuniciranja [s strani nadrejenega]
Večkratno prekinjanje govora, jemanje besede
Omejevanje možnosti komuniciranja [s strani sodelavcev]
Kričanje oziroma glasno zmerjanje
Konstantno kritiziranje dela
Konstantno kritiziranje osebnega življenja
Nadlegovanje po telefonu
Verbalne grožnje
Pisne grožnje
Nenadoma se s prizadetim nihče več ne pogovarja
Ogovarjanje za hrbtom
Širjenje govoric
Poskusi smešenja posameznika
Oponašanje načina hoje, glasu ali gest z namenom, da se nekoga osmeši
Napadanje političnega ali verskega prepričanja
Norčevanje iz privatnega življenja
Norčevanje iz narodnosti
Siljenje k opravljanju nalog, ki negativno vplivajo na samozavest

Kaj lahko storiš, če se opisane situacije dogajajo v šoli?

Najpomembneje je, da se v takšni situaciji zavedaš, da nisi sam/a, zato se nemudoma pogovori s starši. Prav tako pa v takšnih kritičnih situacijah obvesti tudi razredničarko ali/in tudi šolsko psihologinjo, da bosta lahko nadzorovali delo in komunikacijo v razredu ter organizirali pogovore ali dodatne razredne ure v sklopu te tematike. Skupaj, tako s starši, kot s šolskimi delavci, se boste pogovorili o nastali situaciji in poskušali poiskati ugodne rešitve, ki bodo predvsem tebi v pomoč. Nikar ne odlašaj z odločitvijo o obveščanju staršev, učiteljev in drugih delavcev šole, saj nasilje ni nikoli opravičljivo.
21. oktober 2010
Um nism vedla ..
To je najboljša revija ki sem jo doslej bralaaa..
Dej nextajte My ANCHY ♥ in tina
21. oktober 2010
u29575
u29575
nextita moja Tinčy♥and moja Anchy♥
21. oktober 2010
Nevem kje je Tinu tko , da nadaljujem:
Lindsay Lohan: Bo morala v zaporu preživeti kar leto dni?Menda je povsem mogoče, da Lindsay ne bo preživela le 30 dni v zaporu, kot je bilo prvotno načrtovano, temveč bo morala za rešetkami preživeti kar 1 leto. To pomeni, da bi, če bi ji kazen vmes znižali, v zaporu preživela vsaj 4-5 mesecev.

Zaenkrat sodniška odločitev deluje zelo resna, vendar številni dvomijo, da bo Lilo dejansko toliko časa v zaporu. Čeprav vsakič znova razočara s svojo odvisnostjo, pa se ji nekako vedno uspe spraviti na prostost.
21. oktober 2010
Taylor Swift: Še vedno zatreskana v Taylorja Lautnerja!Četudi je prodala milijone albumov po celem svetu in si pridobila mednarodno slavo, Taylor Swift misli, da je edina stvar, ki jo bo zasidrala v glasbenem svetu, to, da bodo njene albume prodajali v ‘Starbucksu’.

Swiftova je v intervjuju za ‘Ladies Home Journal’ dejala, da je njena največja ambicija v življenju, da bo lahko svoj album in kapučino naročila v isti stavbi:

»Svoj album vidim v ‘Starbucksu’. Res obožujem ‘Starbucks’. Tja grem vsak dan in le dolgo strmim v albume, ki jih prodajajo. Zavistna sem.«

Dekle ima pravico sanjati! Rahlo nenavadno pa je, da je druga želja na njenem seznamu sodelovanje z rap zvezdnikom Jay-Z-jem: »Vem, da sta najina žanra popolnoma drugačna, toda to bi bilo super.«

V intervjuju pa še je povedala:

Njena hollywoodska zatreskanost: »Taylor Lautner. Vedno bo Taylor.« Za Taylorja je že priznala, da sta vsaj najboljša prijatelja.

Kako bo praznovala svoj enaindvajsetletni rojstni dan: »Mogoče bom spila kozarec vina – toda nič preveč močnega. Nikoli nisem imela pretirane želje po pitju. Moram se nadzorovati, kaj govorim in če bi pila, bi bila pod stresom, da bi povedala nekaj napačnega ob napačnem času.«

Tri besede za opis njenega novega albuma ‘Speak Now‘: »Raznolik. Podroben. Odnosen. ‘Odnos’ sem spremenila v pridevnik.«

Za revijo ‘Parade’ pa je o albumu povedala: »Ena stvar, ki je na tem albumu drugačna, je to, da sem veliko časa na albumih pred tem, sanjala o tem, kakšno razmerje bi lahko bilo, če bi delovalo ali pa sem objokovala razmerje, ki bi ga lahko imela, če bi pravi fant bil v bližini in spoznala, kaj bi moral on uvideti.«

»Na tem albumu pa, če pogrešam koga, pogrešam dejansko osebo, s katero sem bila v razmerju in če se nekomu opravičujem, je to nekdo, s katerim sem imela razmerje. V preteklih dveh letih sem izkusila ogromno v spektru ljubezni in kako se spoprijeti z življenjem, ko te zadene ljubezen na hitro. Včasih ne rečeš prave stvari in včasih ne veš, kaj bi rekel, zato ne rečeš ničesar.« No, Taylor je pred kratkim že izdala balado, v kateri se opravičuje bivšemu.

Dejala je tudi, da ji je bolj všeč, da podrobnosti o njenem osebnem življenju najdejo prostor v njenih pesmih, kot da o njih govori na intervjujih: »Vse bom povedala v svojih pesmih. Ekstremno veselje, ekstremno bolečino, ekstremna presenečanja. Včasih, ko stvari vplivajo nate zelo močno, takrat pisanje pesmi pomaga pri prebolevanju.«

V nedeljo pa se je Taylor udeležila praznovanja ‘ Nashville Songwriters Association International’, kjer so mlado pevko nagradili s tretjo trofejo za pisca pesmi – umetnika leta za njeno delo za ‘Fifteen’, ‘Love Story’ in ‘You Belong With Me’.

V ponedeljek so paparaci gospodično Swift, ki je menedžerju dolžna milijone, ujeli, ko je prispela v ‘Hotel Georges V’ v Pariz.

Bila je navdušena nad slikovitim sončnim zahodom in je twittala: »Zvečer sem pogledala navzgor in videla Eifflov stolp, ki se je svetlikal v migetajoči svetlobi. Še 6 dni in 56 minut do izida ‘Speak Now’. In drugo, obožujem Pariz.«

V Parizu je gospodična nastopila v ‘Salle Wagram’.

V torek pa se je že vrnila nazaj v London in takoj odšla na celodnevno fotografiranje za ‘GQ Magazine’.

Istega dne zvečer pa si je privoščila večerjo v ‘Nobu Park Lane’ skupaj bratom Austinom.

Taylor pa bo kmalu spet potovala, in sicer tokrat v ZDA. 10. novembra bo namreč v živo nastopila na šovu ’44th CMA Awards’.
21. oktober 2010
next
21. oktober 2010
Ana nadaljuj
21. oktober 2010
u28969
u28969
Zoey_gold ~ Jas tut pišem revijo ne pa samo Ana.Sicer pa bom nextala ;D
22. oktober 2010
u28969
u28969
Katera vam je bolj všeč- ljubka ali temačna Rihanna?
Rihanna je za svoj novi singel 'Who's that chick?' posnela kar dva videospota – dnevno in nočno verzijo.
https://vimeo.com/15995411

Te dni pa so bile objavljene tudi promocijske fotografije, je pa na vas, da presodite, če vam je bolj všeč ljubka 'dnevna' verzija Rihanne, ki je pretiravala s svojo intenzivno barvo las, ali mračna 'nočna' barbadoška zapeljivka.

»Posneli smo dva videospota – dnevnega in nočnega. Čeprav imata iste elemente, sta povsem različna. Svetlo nasproti črnemu,« je povedala Rihanna. 'Who's That Chick?' je produciral znani francoski DJ David Guetta, pesem pa se bo znašla tudi na njegovem albumu 'One More Love'.
22. oktober 2010
Videostpod je lepši svetel
Rihanna V videospotu pa temačna.xDD
22. oktober 2010
Kristen Stewart: Je sita ‘Somraka’?!Saga ‘Somrak’ je Kristen Stewart povzdignila med zvezde, toda če gre verjeti enemu izmed njenih sodelavcev, je mlada igralka te sage že pošteno naveličana.

Medtem ko je Kristen promovirala njen novi projekt ‘On The Road’, je režiserju Jaku Scottu zdrsnilo z jezika, da je prerasla upodabljanje nesojene vampirke Belle Swan.

»Kristen ta karakter vleče že tri filme, kar jo frustrira. Hoče, da jo jemljejo kot resno igralko, ion najbolj noro je, da je pred ‘Somrakom’ delala prav to vrsto dela. Zelo je ponosna na svoje delo v tem filmu.«

Čeprav film ‘Welcome to the Rileys’ na velika platna prihaja šele zdaj, je bil posnet pozno leta 2008, ravno takrat pa je ven prišel ‘Somrak’, ki je Kristen izstrelil med zvezde.

Zagotovo bo precej srečna, ko bo s tema dvema deloma zaključila poglavje o ‘Somraku’ in se bo lahko posvetila ‘resnejšim temam’, kot so nadaljnje igranje prostitutk in podobne problematike.

Prav tako je pred kratkim potrdila sodelovanje v filmu ‘American Girl’, ki govori o mladi ženski, ki po škandaloznem seks posnetku pobegne ter se pridruži marincem. In če bo režiser James Woods dosegel svoje, bo Kristen spet presenetila s kratko pričesko. Za MTV je povedal: »Potrdila je sodelovanje v filmu in predvidoma ga bomo začeli snemati spomladi.«

V bistvu je mlada igralka že dolgo povezana s tem filmom in čeprav se je v tem času ukvarjala z izjemno uspešnim ‘Somrakom’, James dodaja, da je bila že od samega začetka navdušena nad tem projektom.

»Njen pogled na scenarij je bil tako perspektiven in odličen, da se je izkazalo, da sem se preveč obremenjeval z mislimi, kakšna igralka je, da dobesedno presega svoje talente. Ima neverjetno nadarjenost za scenarije. Toda zadnje čase je morala biti povsem predana tej slavi. To je nikoli ni zlomilo. Navdušena je bila od prve do zadnje minute.«

Ali se že veseliš, da boš videl/a Kristen v vlogi marinke?
22. oktober 2010
u29114
u29114
nnnnneeeee
22. oktober 2010
nexttt
22. oktober 2010
u28969
u28969
Justin Bieber: Na koncertih izvaja kung fu!Justin Bieber je vedno pripravljen na akcijo, kar je v torek dokazal z ubijalsko predstavo v Vancouvru.

Izvajalec uspešnice ‘One Less Lonely Girl’ je na odru arene Rogers za svoje oboževalce izvedel nekaj akcijskih potez. Justin je med nastopom pokazal svoje kung fu spretnosti, medtem ko je v sklopu koreografije s stranskim plesalcem izvedel nekaj potez in njegovi gibi so delovali prav impresivno.

Ko že govorimo o pretepanju, izgleda da je fant, ki je Justina obtožil za poškodbo med lasersko igrico, vložil formalno pritožbo.

Dan kasneje, v sredo, pa je bil priljubljeni pevec opažen ob zapuščanju zasebnega letala na LAX letališču, potem ko se je vrnil iz Vancouvra. Ob prihodu na letališče je izgledal Justin kar malce razočaran nad deževnim vremenom in si je čez glavo nadel kapuco, da bi zaščitil svojo pričesko.

Justin, ki uživa v slavi in bogastvu, pa je pred kratkim priznal, da si je vedno želel le normalnega družinskega življenja.

V svoji prvi knjigi ‘First Step 2 Forever’, ki je izšla včeraj, se je najstniški zvezdnik razpisal o starših, Patty in Jeremyju ter o njuni razdvojitvi pred njegovim prvi rojstnim dnevom.

Povedal je: »Ko sem bil majhen sem hrepenel po ‘normalnem’ družinskem življenju. Mama je prijela za vsako delo, da je obdržala streho nad glavo. Nismo uživali luksuza in nikoli se nisem domislil, da smo revni. Imeli smo drug drugega, kar je bilo vse.«

Justin je v nadaljevanju spregovoril še o svojem uspehu in spoprijemanjem s slavo ter o tem, kako sedaj deluje njegovo življenje. Dejal je: »Sedaj ko sem, kjer sem, si včasih preprosto zaželim, da bi se vrnil domov in samo užival. Ampak, če bi bil doma, bi si želel, da bi bil v tej poziciji.«
22. oktober 2010
Kristen Stewart: Svoje hčerke še ni spoznalaZnano je že, da bo Kristen Stewart v ‘Jutranji zarji’, ki jo bodo te dni začeli snemati v Louisiani, dobila hčerko, ki jo bo upodobila Mackenzie Foy.

20- letna igralka se je pred kratkim pogovarjala z MTV-jem o svoji filmski družini. »Režiser Bill Condon je rekel: ‘Počakaj, da vidiš tega otroka. Če bi z Robertom imela otroka, bi izgledal natanko tako.’ Počutila sem se: ‘To je tako čudno.’ Na nek način izgleda skoraj tako kot Bella. Kar je absolutno pravilno. Čeprav je smešno, da ima zelene oči, tako da bova morali obe nositi rjave leče.«

Povedala je tudi, da se zelo veseli začetka snemanja tega filma: »Srečna sem, da delamo dva filma, saj bi v nasprotnem primeru morali preveč stvari izpustiti, kar bi bilo skoraj nemogoče. Veselim se že nekaterih scen, toda najbolj Belline dramatične spremembe.«

»Vse se končno odvije. Končno dobiš to, na kar si čakal že celotno sago. Dobro dene!«

Poleg tega pa naj bi se izkazalo, da Kristen bolj pada na dekleta, oziroma številna dekleta padajo na mlado igralko.

Lepotička je v intervjuju spregovorila o tem gibanju, ki so ga poimenovali ‘Krisbians’ ter pomirila številne preveč goreče oboževalke, ki so mislile, da se jih bo Kristen od sedaj naprej izogibala. Na vprašanje ali se zaveda tega gibanja, se je samo nasmejala in odgovorila: »Ja, ja. O tem ne morem lagati.«

In medtem, ko mlade igralke ta stvar prav nič ne razburi, je njen starejši brat, Cameron Stewart, pred kratkim priznal, da ob takih stvareh »popolnoma izgubi živce.«
https://www.mtv.com/videos/movies/587892/i-havent-met-my-daughter-yet.jhtml#id=1650273
23. oktober 2010
Emma Watson: Sebična sem bila!Emma Watson s kratko frizuro krasi novembrsko naslovnico revije ‘Seventeen Mexico’.

Za revijo je povedala:

Ali lahko zaupa ljudem, ki so slavni tako kot ona: »Seveda jim lahko takoj vse povem. Poskušam, da se ne bi preveč obremenjevala s tem, saj v nasprotnem primeru ne bi imela toliko priložnosti za spoznavanje ljudi. Ne bi več mogla zaupati ljudem in tega nočem.«

O svojem tipičnem dnevu: »Nimam navadnega dne, ker sem ujeta med dve različni življenji. En dan snemam, drugi dan sem na kolidžu, naslednji dan sem doma, nato dizajniram oblačila. Ni tipičnih dnevov zame.«

Proces ustvarjanja svoje modne linije: »Bila sem zelo sebična. Dizajnirala sem to, kar bi jaz rada imela. Preprosta, uživaška oblačila. Naredila sem to, kar bi res rada nosila.«

O svojem najboljšem modnem kosu: »Sledi svojim instinktom, sledi srcu. Če ne čutiš, kaj nosiš ali če nisi prepričan, ne nosi. Četudi tvoji prijatelji govorijo: ‘Uau, zelo dobro izgleda’, ne nosi. Poslušaj svoje občutke, nosi tisto, kar je udobno zate in kar ti pomaga, da se počutiš samozavestno.«

Dvomiti vase: »Človeško je, da dvomiš vase, toda temu glasu v sebi, ki ti govori, da nečesa ne zmoreš, moraš reči, naj utihne in ugotoviti, da ta glas nisi ti. Moraš verjeti in imeti upanje.«
23. oktober 2010
Tyra Banks: Se bo končno znebila psihično motenega zasledovalca?
Na začetku tedna se je Tyra po dolgih štirih letih končno vsaj malo oddahnila, saj je uspela doseči začasno pripoved približevanja za nestabilnega Martena Williamsa.
36-letna voditeljica je žrtev njegovega zasledovanja in obsedenosti, saj je možakar prepričan, da se bosta s Tyro nekoč poročila. S podobnim manijakom se je soočala tudi Jennifer Aniston, sedaj pa je v strahu Tyra, ki se boji za svoje lastno življenje in mir svojih zaposlenih.

Menda je Williams prepričan, da je ubil Georga Busha ter da je Michael Jacskon še vedno živ. Pred časom je vdrl tudi na Tyrino posest v Los Angelesu, zato se lepotička sedaj bori, da bi ji končno uspelo doseči trajno prepoved približevanja. Ali ji bo uspelo, bo znano že konec meseca.
23. oktober 2010
Ooo nexty ana !
Je the ebst revija
23. oktober 2010
*best
23. oktober 2010
nextt
24. oktober 2010
Hilary Duff: Na svoj poročni dan si je zlomila zob!”Hilary Duff je nastopila v oddaji ‘The Ellen DeGeneres Show’, ki bo na sporedu že v ponedeljek. 23-letna pevka in igralka je gostiteljici pogovorne oddaje zaupala pripetljaj, ki se je zgodil zjutraj na dan njene poroke. Zlomila si je zob!

“Z mamo sestro Haylie smo sedele na postelji, ko sem jima povedala novico. Nista mogli verjeti!” je porevedala Hilary. “Sprva sem planila v jok, nato sem se začela sama sebi smejati in na koncu so mi po licu lile prave solze žalosti. Srečno naključje me je rešilo. In sicer me je rešila moja načrtovalka poroke Mindy Weiss… Od njenega moža dober prijatelj je vrhunski zobozdravnik, ki mi je pomagal iz zagate.

Hilary je zaključila naporen delovni teden z avdicijo v Hollywoodu, na katero se je odpravila odločna in samozavestna v svetleči se minici, črni jopci in fascinantnih čevljih z visoko peto.

Zvezdnica je zraven svojih igralskih obveznosti povedala tudi nekaj zanimivosti iz svoje mladosti, ki bodo objavljene v reviji ‘Health’. Razkrila je, da je v najstniških letih zaradi stroge diete (zelenjava in kuhan piščanec) izgubila veliko kilogramov. “Med 17. in 19. letom sem bila zelo suha. Ko sem se končno začela zavedati kaj si ljudje mislijo o meni in kako izgledam na fotografijah, sem se malo zamislila. Hujšanje obžalujem, saj verjamem , da takrat nisem bila srečna,” je povedala.

V ta namen nam je svetovala: “Jejte veliko zelenjave in sadja. Na jedilnik ne pozabite vključiti tudi jogurtov. Čez dan imejte več manjših obrokov, med katerimi se lahko znajde tudi kakšna sladica. Jejte zdrave stvari kot je temna čokolada ali avokado za priboljšek.”
24. oktober 2010
eff to ti PREPISUJEEŠ iz TOčnoTO teens
25. oktober 2010
Ja,a bi si sama zmisnla?
25. oktober 2010
u29114
u29114
hhhh
25. oktober 2010
Kua sej je res čeje revija moraš prepisovati sej nihče neve napamet..-_-"

A želite brat al ne?
25. oktober 2010
jaaaaaaaa
25. oktober 2010
Ok sam berte potem plz.. ;D
VROČE Rok Kosmač seksa brez zaščite, saj z Renato delata otrokaVROČE Rok Kosmač seksa brez zaščite, saj z Renato delata otrokaPonedeljek, 25.10.2010 ob 15:00Pevec je bil prihoda iz hiše Big Brother zelo vesel, saj ga je pričakala njegova ljubezen, dekle Renata, s katero bi si rad ustvaril družino.
Renata je pred kratkim razkrila, da si z Rokom želita otroka, o tem pa je sedaj spregovoril tudi Rok sam. Dejal je, da trenutno dela na kar dveh projektih, saj pripravlja svojo tretjo ploščo, za izdajo katere še išče založbo, resno pa razmišlja tudi o tem, da bi kmalu postal mladi očka.

25-letni Rok je priznal, da bi se že sedaj rad ukvarjal z očetovstvom, prav tako je dejal, da si želi številčno družino, še piše revija Nova. Z nasmehom je pripomnil, da s 37-letno Renato seksata brez zaščite saj upata, da se jima bo želja po otrocih kmalu uresničila!
25. oktober 2010
Zac Efron in Lea Michele: V romantični komediji skupaj z Justinom Bieberjem?!Po poročanju ‘E!’ naj bi Lea Michele zaigrala v romantični komediji ‘New Years Eve’, ki naj bi bil podoben letošnje nastalemu filmu ‘Valentine’s Day’.

Film še ni dobil zelene luči za snemanje, toda režiser Garry Marshall (režiral je tudi ‘Pretty Women’, ‘The Princess Diaries’) želi Lei dati priložnost, da se izkaže.

Drugi igralci, ki si jih Garry želi v svojem filmu, pa so še Zac Efron, Reese Witherspoon, Halle Berry in tudi najstniški zvezdnik Justin Bieber.

Lea je pred kratkim skupaj z igralsko zasedbo serije ‘Glee’ sodelovala tudi na snemanju za naslovnico revije ‘GQ’. In pojavilo se je kar nekaj vprašanj o primernosti fotografij za najstnike. Če si zamudil/a članek o tem, si lahko več prebereš tukaj!

Medtem ko so se zvezdnike serije ‘Glee’ zapletli v ta ‘škandal’, pa tudi Zaca Efrona zadnje čase mučijo določene stvari. Zvezdnik je za številna dekleta s celotnega sveta slika popolnega moškega. Toda če si tudi ti takega mnenja, mu tega nikar ne povej!

Zac je namreč priznal da ima probleme pri tem, ko se gleda na velikih zaslonih, kajti tako zazna vse svoje pomanjkljivosti. Zac, ki je prejšnji teden dopolnil 23 let, je dejal:

»Kaj si mislim, ko se zagledam na velikih platnih? ‘Moja glava je ogromna!’ Hitro se razloči vsaka moja napaka ali stvar, ki bi jo lahko izpeljal bolje… Sprva se potuhnem, toda čez leta sem se prisiljen ozreti nazaj in oceniti ter spoštovati to, kar sem ustvaril – no, vsaj včasih.«

Kaj si ti misliš o njegovi kritiki. Je njegova glava res prevelika? Si kdaj to že opazil/a?
25. oktober 2010
The best revija next plz
25. oktober 2010
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg