u14648
u14648
Heii !
Dobrodošli na foromu revije Holywood Star !
Ta revija je namenjena Holywood zvezdam .
Upam ,da vam je ušeč .
Urednica revije : https://www.igre123.com/miley-cyrus-2
26. junij 2011
u14648
u14648
Selena Gomez je podhranjena !

Očitno je Selena Gomez podlegla težavam, ki spremljajo veliko zaljubljenih mladoletnic. Namreč mlada Selena, ki je v zvezi z Justinom Bieberjem, je nedavno pristala v bolnišnici, zdaj pa je znan še razlog.

Tako kot mnoga druga dekleta, ki se obremenjujejo zaradi vsakega grama maščobe, ne glede na to, ali je skrb upravičena ali ne, se s tem očitno obremenjuje tudi Selena. Čeprav je pevka in igralka izredno suha, naj bi pazila na vsako kalorijo, kar jo je pripeljalo v bolnišnico.

Pred nekaj dnevi je Dysneyevi lepotički po pogovornem šovu The Tonight Show With Jay Leno, kjer je razkrivala podrobnosti iz svojega zasebnega življenja in istočasno promovirala svoj novi film, postalo slabo, imela je vrtoglavico in močan glavobol. Z rešilcem so jo odpeljali v najbližjo bolnišnico, kjer so ugotovili, da je 18-letnica podhranjena, dehidrirana in da ji primanjkuje železa.

Selena je svoje oboževalce obvestila, da se že počuti bolje in obljubila, da bo bolje skrbela zase. Dodala je še, da ji je zelo žal, ker je zaradi zdravstvenih težav zamudila premiero svojega novega filma Monte Carlo v Santa Monici in s tem razočarala svoje oboževalce.
26. junij 2011
u14648
u14648
Justina Bieberja poškodoval napadalec

Napad se je zgodil, ko je pevec svetovne uspešnice Baby mirno podpisoval avtograme v nakupovalnem centru Macy's, kjer je promoviral svoj novi parfum. Neznani moški je preskočil zaščitne ograje in se z vso silo zaletel v mladega zvezdnika.Justinova varnostna služba se je hitro odzvala in moškega, ki naj bi bil star okoli 40 let, odvlekla s prizorišča in ga pozneje predala policistom. Očividec je za medije opisal: ''Ko so varnostniki napadalca odvlekli, se je Bieber pobral in vidno pretresen odšel v notranjost poslopja. Na obrazu se mu je videlo, da trpi zaradi bolečin. Držal se je za roko.''

17-letnik naj bi imel le manjše poškodbe, motiv napadalca pa naj bi bil še vedno neznan. Nekateri zatrjujejo, da je bil napadalec razgret oboževalec, spet drugi pa, da je bil varnostnik pod krinko, ki naj bi se zaradi vedno bolj razgrete množice oboževalcev zbal za varnost svojega varovanca.
26. junij 2011
u14648
u14648
VIDEO: Rihanna: Ustrelila sem ga!

Rihanna predstavlja peti singel Man Down z albuma Loud. V videospotu, ki je bil posnet na Jamajki, ustreli fanta, ki jo je zlorabljal. In čeprav vse skupaj deluje zelo nasilno, pevka pravi, da poje o moških, ki jim je zlomila srce.
26. junij 2011
u14648
u14648Kanadska večna najstnica Avril Lavigne, ki je v začetku meseca marca svoje oboževalce razveselila z novim albumom Goodbye Lullaby, tokrat predstavlja svoj drugi singel Smile (Nasmeh). Torej, smejte se!

Izid aktualnega albumu, na katerem je Avril Lavigne delala dve leti, je pospremil singel What the Hell. 26-letnica je za svoj drugi singel svojim oboževalcem na Twitterju ponudila na izbiro dve pesmi, Push in Smile, med katerima so lahko glasovali. Snemanje videospota je načrtovano za 9. maj, nedvomno pa nam bo energična pevka znova ponudila zanimivo vizualno podobo.

Četrti studijski album Goodbye Lullaby sta producirala Max Martin in Shellback, avtorja lepega števila uspešnic, ki sta skupaj s pevko napisala tako prvi singel What The Hell kot tudi Smile.

Na albumu je 13 skladb, tudi pesem Alice, ki jo je pevka napisala za film režiserja Tima Burtona Alica v Čudežni deželi. V skladbi Push je spregovorila o odnosih, medtem ko svojo ranljivo stran pokaže v skladbi Wish You Were Here. V skladbi Goodbye prepeva o moči, da zaključi eno poglavje v svojem življenju in začne novo.

Za prvi singel What the Hell je povedala, da govori o življenju, osebni svobodi, spremembah in se ga lahko interpretira na različne načine.
26. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg