u93002
u93002
Čaww;*
No, vem, da je teh tem zares ogromno ampak jaz si resnično želim še svojo.!
V reviji bo dobro poskrbljeno za vse zvrsti glasbe/filmov, poleg tega pa mi/nam lahko tudi pišeš v "uredništvo".! Revija bo izhajala vsak teden, z ekipo, ki jo zaenkrat še sestavljam pa se bomo potrudili, da boš imela kaj za brati;-DD.!Revija ima naslednje rubrike;
*Stars on the way-{rubrika je namenjena slavnim in njihovim novičkam}
*Your world-{rubrika namenjena tebi, ter tvojim težavam...poščji jih meni na Zs.!}
*Fashion-{Rubrika posvečena modi, objavljeni bodo tudi kosi oblačil, njihova cena ter znamka.!}
*Horoskop-{Rubrika posvečena tvoji prihodnosti.!}
*Avtorgram kartice-{Rubrika s 5-imi avtogram karticami.!}
*Top 10-{Lestvica naj glasb}
*Napovednik-{Rubrika posvečena naslednjemu izvodu revije.!}
No to je vse, kar morate zaenkrat vedeti o naši reviji.!
Jaz resnično upam, da jo boste brali, da pa se prepričate, da vam je všeč je tule prvi napovednik;
*Stars on the way-GUNS 'N ROSES, ONE DIRECTION.!
*Your world-pomagali bomo 12-letni nini pri izračunavanju itm-ja, lahko pa nam pišeš tudi ti.!
*Fashion-IN or OUT, POLETJE.?!
*Horoskop-Junija ima rojstni dan..?
*Avtorgram kartice-GUNS 'N ROSES, ONE DIRECTION, SELENA GOMEZ&JUSTIN BIEBER, METALICA, MIRANDA KERR
*Top 10-Lestvica je še v izdelavi ;PP
~~~♦~~~
Napiši next in postani naša redna bralka;*
26. maj 2012
u93629
u93629
Nexty
26. maj 2012
u93002
u93002
νσgυє™ Št.1
Naslovnica;*Stars on the way-
GUNS N ROSES; Axl Rose ,Dizzy Reed, DJ Ashba, Tommy Stinson, Chris Pitman, Richard Fortu,Bryan Mantia, Bumblefoot, Frank Ferrer so zdajšni člani skupine GNR. Rockerska skupina zažiga z ogrmno zgodovino fenomenalnih pesmi.! Tukaj je en primer;

ONE DIRECTION; Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomilson so člani skupine 1D, ki so s svojim nastopom na X Factorju obnoreli svet. Letos je izšel njihov prvi album UP ALL NIGHT. Kot zanimivost lahko povem, da so v Ameriki tri minute po objavi njihovega koncerta razprodali vse karte, sedež čisto zadaj pa stane 100€ a to nas oboževalk ne odvrne od ogleda njih v živo.! Tu imate eno njihovo pesem, ki je meni zelo všeč;

~~~♦~~~
*Your world-
12-letna Nina Nam je zaupala, da je težka 52-kil in visoka 157,5 cm. Zanima pa jo, ali je predebela ter koliko znaša njen itm. Nina tu je tvoj izračun;
Si na meji normalnosti in rahlo prekomerne teže, tvoj itm pa znaša 21.1. Hej, ne bodi potrta, le malce pošportaj pojej manj sladkarij pa bo ;-)
~~~♦~~~
*Fashion-
IN&OUT;


INOUT
POLETJE; Si pripravljena obleči kopalke.? Seveda, kje pa jih boš kupila.? Tu imaš nekaj nasvetov;
Žal cen&slikic ne najdem :/ predlagam pa ti naslednje trgovine;
-Lisca
-New Yorker
-Calzedonia
~~~♦~~~
*Horoskop-
28.5.1968 praznuje rojstni dan Kelly Minogue.
TEDENSKI HOROSKOP OD 21. 5. do 27. 5. 2012;
OVEN;Teden se je pričel v znamenju delnega Sončevega mrka, ki bo povzročal, da se boste morali zelo veliko ukvarjati s financami. Vsa vaša pozornost bo usmerjena k njim in če boste hoteli kaj na silo reševati, se vam ne bo dobro izteklo. V ljubezni pa boste morali odpreti svoje srce in s partnerjem spregovoriti o stvareh, za katere menite, da so samoumevne. Za partnerja niso in da ne bo prihajalo do kriz, se pripravite na sklepanje kompromisov.
BIK;V tem tednu se boste stalno srečevali s preteklostjo. Srečevali se boste z ljudmi iz vaše zgodovine, spominjali se boste lepih minulih časov in vprašali se boste, če se ni zgodovina prebudila ravno zaradi vašega neumornega razmišljanja o tem. Vaša čustva bodo v torek in sredo imela veliko vlogo pri odločitvah, vendar to v tem času retrogradne Venere ni dobro za vas. Poslušajte tokrat, kaj pravi vaš um, ker vam bo izredno dobro delal.
DVOJČKA;Sončev mrk se bo v ponedeljek navsezgodaj dogodil v vašem znamenju. To bo za vas znamenje, da se boste morali spremeniti, da boste še bolj osebnostno zrasli. Lahko se odločite, da boste to z veseljem počeli, sicer pa boste v to prisiljeni z dogodki, ki vas bodo naučili spremeniti vaš življenjski nazor. V četrtek se bo po dolgem letu domov v vaše znamenje vrnil Merkur. Zaradi tega boste bolj odprto in hitreje razmišljali.
RAK;Čeprav Sončev mrk, ki se bo zgodil v ponedeljek, medtem ko bomo spali, ne bo popoln in tudi ga ne bomo videli, pa ga boste še posebno vi zelo čutili. Njegove energije vas bodo usmerjale v vašo podzavest ter vam prinašale možnost čiščenja čustvenih bolečin. Vedno lahko potegnemo iz neke situacije ali dobre lekcije ali pa slabe. Od nas je odvisno, kako reagiramo, zato je za vas v tem tednu bolje, da se znebite občutij, ki vas zadržujejo v temi.
LEV;Energije delnega Sončevega mrka bodo vsekakor vplivale tudi na vas, saj ste rojeni v znamenju, ki mu vlada prav Sonce. Ker bo Luna tista, ki bo povzročila manjšo svetilnost ter bo Soncu vzela moč, boste še posebno v ponedeljkovem jutru čutili, da nekaj ni v redu. Ne dovolite si, da vam to v preostalih dneh vzame voljo do dela in imejte še naprej pred svojimi očmi cilje, ki jih želite doseči. V četrtek boste mnogo hitreje razmišljali in tudi počutje bo boljše.
DEVICA;V tem tednu boste še bolj karizmatični ter pogumni kot sicer. Trdno boste odločeni, da boste rešili težave in da boste navsezadnje vi tisti, ki boste iz nastale situacije potegnili največ. Čeprav bo v ponedeljek nekaj pred drugo uro zjutraj samo delni Sončev mrk, bodo njegove energije vplivale na vašo karierno pot. Poleg tega bi se bilo dobro čim prej pogovoriti z vašo mamo o nečem, kar ste do sedaj odlašali. Od četrtka dalje vam bodo pogovori oteženi.
TEHTNICA;Delni Sončev mrk bo v tem tednu na vas vplival v tem smislu, da se boste začeli spraševati o filozofskih vprašanjih smisla življenja. To vas lahko pripelje do novih spoznanj in s tem do drugačnega gledanja na življenje. V tem tednu boste zato bolj filozofsko razpoloženi in ko bo v četrtek Merkur prišel v znamenje Dvojčka, boste tudi mnogo hitreje razmišljali ter tako prišli do drugačnega pogleda na dogodke. Tudi na ljubezen boste gledali z drugega zornega kota.
ŠKORPIJON;Pred vami so dnevi, ko boste pustili dober vtis na ljudeh. Spoznali bodo še vašo drugo plat in priznali bodo, da so bile njihove predstave o vas napačne. Zdaj vam bodo ljudje naklonjeni in če imate poslovne partnerje, vam sedaj lahko rečejo da. Od četrtka dalje boste lažje komunicirali in če ste do sedaj odlašali s pisanjem raznih dopisov, vam zdaj to ne bo težko. Vseeno pa za vas velja, da ukrepate preudarno z mislijo na lepo prihodnost.
STRELEC;Delni Sončev mrk bo vplival na vaše partnersko področje. Njegove energije bodo povzročile, da se vaše odločitve ne bodo ujemale z vašimi željami, zato lahko naredite napačne korake. Od četrtka dalje boste hitro razmišljali, vendar bodo vaše besede prehitro prišle iz vaših ust, kar utegne povzročiti določena nesoglasja. Dobro vam kaže glede službe in zdravja. Vaše misli pa bodo še naprej zaposlovali spomini in osebe iz preteklosti.
KOZOROG;Vaša ljubezen bo v tem tednu na preizkušnji, ker ji bodo energije delnega Sončevega mrka spodnašale noge. Ne poslušajte ljudi, ki vam želijo povedati svojo verzijo zgodbe, ne ozirajte se na druge, temveč poslušajte sebe. Nekdo iz ožje družine bo imel pravilen nasvet, tako da bodo imele njegove besede težo. Boste pa dobivali na fizični in umski moči, kar vas bo prikazovali v dobri luči. Čutite pa že nemir zaradi pohlepnih in brezčutnih vladarjev.
VODNAR;Ponedeljkov delni Sončev mrk po padel v vaše družinsko področje. Prinesel vam bo vznemirjenje ter nerazložljiv občutek tesnobe. Že torek bo za vas boljši, saj boste našli v sebi spomin, ki vam bo takoj podal razlago zakaj čutite kamen na srcu. Vsi odgovori so že v vas, samo potruditi se je treba in jih boste znali prebrati. V ljubezni se vam utegne kaj zakomplicirati, vendar pa to ne bo nič v primerjavi s financami. Ne bo odveč obilna mera previdnosti.
RIBI;Delni Sončev mrk bo vplival na vaše razmišljanje, na učenje ter tudi na vaše razumevanje z brati, sestrami, sorodniki ter sosedi. Vaša domišljija bo bujna, v vzponu bo tudi vaša intuicija. Ne preverjajte, temveč zaupajte svojemu notranjemu glasu. Zdaj je čas, da se umetniško izrazite, meditirajte in se odprite dobrim energijam, ki vas bodo povedle tja, kjer je vaše mesto. Besede vam ne bodo dobro služile, toda vaša duša bo pela.
~~~♦~~~
*Avtorgram kartice-

[img]https://www.rocker.si/e107_plugins/eHighSlide/foto.php?img=https://www.rocker.si/e107_images/newspost_images/metallica1.jpg&h=900&w=900[/img]~~~♦~~~
*Top 10-
1 Call Me Maybe Carly Rae Jepsen
2 Somebody That I Used To Know Gotye Featuring Kimbra
3 Payphone Maroon 5 Featuring Wiz Khalifa
4 We Are Young Fun. Featuring Janelle Monae
5 Where Have You Been Rihanna
6 Wild Ones Flo Rida Featuring Sia
7 Boyfriend Justin Bieber
8 Starships Nicki Minaj
9 Back In Time Pitbull
10 Dance Again Jennifer Lopez Featuring Pitbull
~~~♚ ~~~
No, to je vse iz te številke, napovednik še pride ;-DD Uživej ;**
26. maj 2012
u93629
u93629
Nexty
26. maj 2012
u82970
u82970
Next.!< 3
26. maj 2012
next! ;D pa loh napišeš kva o the wanted prosm? ♥
26. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg