Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hah.. Js mam tut eno.
No, bla sm stara 13 in sm bla u kopalnici. Stara mama je bila takrat v kuhinji. Sami sva bili doma.
Ob vratih kopalnice so vrata za katerimi je stopnišče. Vrata so bila odprta.
Ko sem izstopila iz kopalnice, sem na stopnišču zagledala senco. Samo senco, ki se je dvigala po stopnišču pol pa izginla.
Stekla sem v kuhinjo (mogoče je šla pa samo babi nekaj iskat...) in v njej je babica veselo kuhala.
Jaz pa prestrašena O.O
.
-
-
Okej še jst.
Pč enkrat k sm čakala na autobusni sm vidla enga tipa od lih tok dalč da ga nism mogla vidt u faco pa še mal je blo temno takrt. Pol je pa kr naenkrat izginu pa ne pred mojmi očmi ampak lih k sm stran pogledala in pol k sm spet tja pogledala ga ni blo več wem da ni mogu tko hitr it naprej.
Pa še neki čudnga se je dons zgodil. Televizija je kr "sama" preklopla kanal pa nastaula glasnost čist do konca. Jst sm se ful ustrašla kr sm prej mela čist potih pa čist neki druzga sm gledala.
Pa večkrat se mi ponoč zdi kokr da bi edn skoz poskušou odpret vrata brez da bi potiskou dol kluko. Kokr eno butanje se sliš. o.O
-
-
-
-
-

pa sej jst tut slišm dihanje pa ku da bi me en skos upazvou pa da bi biu za mojm hrbtam... pa tist ku učas pugledam čez okn pa mislm d sm kazga duha vidla pa se mi sam zdi kr preveč totih forumu o duhovih berem. fak ej

-
-
-
-
mjen se je pa u sredo nardil to, da se je računalnik (prenosnik) ub enih zjutri kr sam pržgau in ugasnu. kr sm bla u postelji pa sm vidla k se je pržgau k je enkran svetlobo oddaju tku d me je zbudu, pual je pa kr naenkrt nehu faaaaaaak ej. js ne upam več sama u tej sob spat

-
-
-
imaš podobno zgodbo kar povej nam jo!
29. junij 2012
tu pa glasvna zgodba;
upam, da take teme še ni blo. no, tukaj bomo pisali, zgodbe o duhovih, ki so se naredile nam ali našim znancem. Začela bom pa jaz:
Bila sem stara 10 let. Zjutraj sem se zbudila, ko sta šla starša v službo. Bila sem sama doma. Ura je bila 6.00. Bilo me je strah, ker sem ravno dan pred tem po televiziji gledala oddajo u duhovih. Ležala sem na postelji in skušala zaspati. V kopalnici imamo stare štekerje, zato se sliši, če gdo prižge luč. no, in jaz sem tam na postelji ležala in kar naenkrat sem slišala, kot da bi nekdo prižgal luč v kopalnici. Prvo sem mislila, da si to le domišljam in zato sem šla pogledat v kopalnico. In res, luč je bila prižgana hitro, kar se le da sem steklaiz hiše k babici in dedku, ki živita blizu naše hiše. še zdaj me je strah, če se kdaj tega spomnim -.- in sigurno je bil duh, ker ni možno, da bi kdo prižgal luč

sedaj pa še vi povejte svojo resnično zgodbo o duhovih
29. junij 2012
u122303
u122303
omg strašno!!
21. februar 2013
duhov sploh ni
30. april 2013
ti pa veš al kaj??
27. oktober 2013
pa se eno jst
midve z mojo sestro sva gledale tv in pol se je prižgala tamala luč zravn postle in jst sam faak
05. november 2013
ja duhovi so!!!!!!!!!!

vidla sm ga skoz okno
13. junij 2014
in jst use vem o duhovih če hočste me lohk kej uprašate...
13. junij 2014
jst sm z mojo bivšo najbolšo prjatlco šla po cesti in so bli tiri (nč čudnga ni to) in pol mi je ona neki razlagala in jst ne morm une osebe gledat in sm pogledala na tire pa sm vidla enga fanta k je rolku po tirih!in sva šle pogledat pa nč ni blo pol je pa še ona neki vidla
13. junij 2014
Tisto z računalnikom se je tut men zgodlo sam se ni ugasnu o.O
13. junij 2014
Računalnik laptop se velikat pregreje in se pol kr sam ugasne ! Nč tazga smile
10. julij 2014
ja kej pa k sm bla jst majhna (moja pra nona moj nono je imeu še mačeho in jst govorim otej mačehi)no in sm gledla shreka in takrat ku se je un zmaj zapletu z verigo(u gradi tm pr shreki) je televizija preskočila n najbelj glasnu in u istm hipi ugaslna.

Pol sm začela kot budna videvat tistega zmaja.Pa pol ponoč sm šla med mamo pa tata kr me je blo strah in je nejk zaškripalu(imamo parket) no in k sm pogledla sm vidla tistega zmaja kku se je premiku.

Še dons me stisne ku pomislm na to
08. november 2014
od mojga nonota mačeha je bla takrat še živa(tko sm mislna)
08. november 2014
ooo juj

men se je pa to pred učirišnm zgudil 6.11. ane sm mela občutk da me edn upazuje k sm bla u kleti in sm šla zapret vrata an in se niso hotla in sm bla cela prestrašena o.O in pol sm jih šla še enkrat in se že spet niso in moja nesrečna številka je itak TROJKA!
ŠE ENA ZGODBICA O POVEZAVI Z 3

-
-
-
-
--

Jst moja BFF smo ble pr moji sosedi ( prjatlci pač ) in smo mele neki k ne povem kr smo se tk zmenle in je ona rekla da se je pr njej tko kluka 3 dol pa gor daala! No pa še neeki smo ble že spet pr moji sosedi in majo vrata k jih porineš in se zaprejo in jih je najprej butlna moja soseda, pol se niso hotla zapret pol jih je moja BFF in se tut niso in pol smo kera nj k je blo use ns strah in sm rekla ''no vidvi sta že bom pa še jst'' in takrt so se in vedn je tko ne sam da sm jst vedn tazadna ampak mamo use TRII ŽE SPET nesrečno številko 3 pa še TRI SMO!
08. november 2014
Wtf kitty to je brezveze potrata cajta
09. november 2014
kaaaaaaaj
09. november 2014
Čajjjjjjjjjjjjj
12. november 2014
kwa si z unim mislu
14. november 2014
Kr neka zgodba nerazumljiva
23. november 2014
ja in ti je ne razumš -.-
23. november 2014
js sem enkrat šla s psom na sprehod in čist nobenga ni blo v parku sam sm mela občutek kot da me eden za grmom opazuje in res je bil en tam in nevem ka mi je blo ampak šla sem pogledat pa ni blo nobenga.ampak res je blo creepy in nikol ne grem več sama po parku
02. februar 2015
duhovi ne obstajajo sam tk. sam me pa res zanima kaj si bote še izmislile. hahahahahahahaha da si vidla duhova? mogeče so ble maškare! big-smilie
23. julij 2015
Lejte čee se nekaterim zdi to neumna tema se pejte drugam sračit to ne rabmo nobenga tazga.Sploh pa za druge ne vem ma jaz vem da se mi je to res zgodilo.Tako da ne po slepem obsojat ljudi
23. julij 2015
lejte duhovi ne obstajajo. to je le v vaših glavah
24. julij 2015
lej pač nekateri verjamemo nekateri ne okej?
24. julij 2015
ja sam ovem am da se sam bojite nečesa kar sploh ne obstaja
24. julij 2015
jst pa ti samu povem de mogoče pej. lej sej sploh ni važnu zakaj sploh bereš to temo če se ti pa zdi samu sranje???(če se podomače izrazm)
24. julij 2015
omaj gat!!!!!!!!!!!!! vrjamm vam zdele se je računalnik in luč ugasnla in pržgala pa sem sama doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duhoi res obstajajo omg! ohmyohmy2
24. julij 2015
Joj si neumna najbrz je biu predougu przgan pa se je resetiru joj
13. avgust 2015
vem jaa se sam hecam
21. avgust 2015
tema je zaklenjena