Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hey!
Pisala bom resnicno zgodbo. dogaja se meni in upam da vam bo vsec. Mby me boste prepoznali, nekateri ste me ze, ampak me ne skrbi. Lahko tudi, da bo to zvenelo kot blog, ampak vseeno upam da vam bo vsec.
-------------------------
Za uvod oz. prolog potrebujem 5 next ov....ce bom zacutila, da sem vam prevec izdala, ali pa da to kar pocnem ni prav bom nehala.
------------------------
PRAVA LJUBEZEN SE NIKOLI NE KONCA!
Pisala bom resnicno zgodbo. dogaja se meni in upam da vam bo vsec. Mby me boste prepoznali, nekateri ste me ze, ampak me ne skrbi. Lahko tudi, da bo to zvenelo kot blog, ampak vseeno upam da vam bo vsec.
Za uvod oz. prolog potrebujem 5 next ov....ce bom zacutila, da sem vam prevec izdala, ali pa da to kar pocnem ni prav bom nehala.
------------------------
PRAVA LJUBEZEN SE NIKOLI NE KONCA!
22. avgust 2017

u225419
Next
22. avgust 2017

u225357
Next
26. avgust 2017
Hvala za vse Next e! odločila pa sem se še nekaj:
1. Prosim help me, res imam full problemov in želim, da mi ri njih pomagate
2. Odločila sem se, da bo to neke vrste blog, ampak v obliki zgodbe...upam da razumete in, da boste zgodbo/ blog brali ne glede na to kaj je (zgodba oz. blog)
-----------------------------
PROLOG:
Do tistega dne sploh vedela nisem, da obstaja. zame je bil neviden. mby sem bila tudi jaz zanj nevidna. sedaj nisem nevidna, pozna me, ampak ne vem če čuti enako. le kdo razume fante? enkrat gleda mene, enkrat njo, drugič spet mene, tretjič eno tretjo...NE RAZUMEM GA!!!!
Upam, da vam je prolog všeč. v naslednjem Next u vam povem več.
1. Prosim help me, res imam full problemov in želim, da mi ri njih pomagate
2. Odločila sem se, da bo to neke vrste blog, ampak v obliki zgodbe...upam da razumete in, da boste zgodbo/ blog brali ne glede na to kaj je (zgodba oz. blog)
PROLOG:
Do tistega dne sploh vedela nisem, da obstaja. zame je bil neviden. mby sem bila tudi jaz zanj nevidna. sedaj nisem nevidna, pozna me, ampak ne vem če čuti enako. le kdo razume fante? enkrat gleda mene, enkrat njo, drugič spet mene, tretjič eno tretjo...NE RAZUMEM GA!!!!
Upam, da vam je prolog všeč. v naslednjem Next u vam povem več.
30. avgust 2017

u225357
Next
30. avgust 2017

u222241
ma dej otroci pojdite se rajs ucit kot pa neke zgodbice delat
30. avgust 2017
nexttt.....pa ignoriri to love.you.bby k se vid da ma tezave sama s sabo in noce d bi ljudje delal kar jih veseli...pol morjo pa drugim gusit
30. avgust 2017

u222241
Stay Cool ma dej.... boli me k***c kj si mislis o men....REŠUJ SVOJE TEŽAVE In ja to kar sm napisala je resnica
30. avgust 2017

u221306
Next fuull dobroo
30. avgust 2017

u222241
kj vam je tle tok dobro??? really??
30. avgust 2017

u221306
love.you.bby če te kej moti to zadrži zase!!!
30. avgust 2017

u222241
*AMI* hjaa...ta zgodba je zabita sorry ampak resnica boli
30. avgust 2017
Ves kaj? ce nekomu pomaga da pise svoje izkusnje v obliki zgodbe...zakaj pa ne?! ce mu pomaga je to nekej najboljsega! in punca je cist dobr napisala...ma potencial...pac ni profi...usi tuki ka pisemo zgodbe smo amaterji...in ogromno zgodb je odlicnih...lej ce se je tebi neki zgodl oz. mas tezave jih ne z negativnimi komentarji da zbijas punci samozavest sam zato ker neki u tvojmu lajfu ne stima...lej ce kj rabis me lahko kontaktiras na zs..ce rabis pogovor...ne pa tisat punce ki je zacela pri ustvarjanju dol
30. avgust 2017

u222241
Stay Cool mas probleme kaj hoces? Da te jebem
30. avgust 2017
Hvala za pozitivne komentarje Stay cool. in brez skrbi, ne bom se oziraka na Love.you.bby
tko, da nehita se kregat plisss
tko, da nehita se kregat plisss
30. avgust 2017

u222241
a resno te mora ena puncka branit a se ne znas sama? *AMI*
30. avgust 2017
tko se govori *AMI*
Love.you.bby prosim odrasti ce mas pa tezave se pa lohka obrnes name in ti pomagam
To velja tudi za druge punce...ce rabite pogovor/nasvet alpa sam da vas nekdo poslusa mi napisite zasebno sporocilo in rade volje pomagam anytime
Love.you.bby prosim odrasti ce mas pa tezave se pa lohka obrnes name in ti pomagam
To velja tudi za druge punce...ce rabite pogovor/nasvet alpa sam da vas nekdo poslusa mi napisite zasebno sporocilo in rade volje pomagam anytime
30. avgust 2017

u227370
joj Love.you.bby pa ka ti je nardilaime pac usak ma pravico bit tle pa pisat svoje zgodbe ce pa teb kej nepase pejt dol a ne problem resen.Pa itk brigi se zasebe pa si siht najt ti bo bols
31. avgust 2017

u227370
nardila*
31. avgust 2017
Vem, da se tle kregate zaradi mene, ampak pliss nehite. res mi je ful grozno, da to delaste na moji temi. glej love.you.bby če ti tem ni všeč pojdi in poglej tisto, ki ti je všeč in ne smeti moje teme.
POTREBUJEM ŠE DVA Next A
POTREBUJEM ŠE DVA Next A
31. avgust 2017