Heii*

No tole pa je tema o Regini spektor.
pište če jo poznate, kaku se vam zdi.

Če ne veste kdo je napište na youtube The call Narnija Regina Spektor.

Men je ta pesm ful ušeč drgač pa mi je Regina grda.
No ta pesem je bla tut u narniji.
20. julij 2009
Sorry sam men ni ušeč
20. julij 2009
kaj se mi upravičuješ usak ma svoj okus
20. julij 2009
Tak človk sm:$
20. julij 2009
20. julij 2009
naj kdu pogleda
22. julij 2009
u884
u884
Ja no pesm ni Lih Tko dobra ...x)
drgac Je pa ne poznam ...
22. julij 2009
u884
u884
muska Je pr refrenu maL boLsa sam se usen ni moJga sTiLa xD
22. julij 2009
še kdo???
24. julij 2009
lej posranka mala....še eno tako da je regina grda pa ti razbijm uno goflo tja do nafte..... prokleta pička mala k boš ti poznala ush 200 nenih kumadou tko k jst, k boš šla u new york jo poslušat, k boš vedla da ma pet albumou pa K SI BOŠ UMAKNLA TO FAKING SLIKO PA K SI BOŠ SPREMENILA NICK se mi pa uglaši!!!!!!!!! regina spektor je največja umetnost kar je gdaj hodila na zemli in da se jo upaš sodt po sam eni faking pesmi k je tko btw najbl bedn nen kumad( K GA SPLOH NI SAMA NAPISALA) morž bit pa res u beeeeeedu.......ti si lohk kr tih dokler mislš poslušat te spake od RBD.......A JASN TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lej sej bi ti napisala ReSpekt, sam kaj k tega ne čutm do tebe....prokleta afna bulana
09. avgust 2009
xD 200 kumadu ma? pa sam 5 albumu? a pol je u enem albumi 40 musk..?

Drugač pa...bedna muska (zame pač)
11. avgust 2009
ona ma na albumu(ush petih) sam 60 kumadou...večina kumadou je neobjaulenih pa so glih tok znani...na žalost se ud nih dobi sam u živo vrzije...torentou pa sploh nima...tko da ti ni ratal me zajebat...
17. avgust 2009
she s cool
05. september 2009
kr ena eJ BednA musKa zLo beDna LoL
05. september 2009
kr neKi ugLaunem pa drga se strinjam z jst_sm_Tanje
06. september 2009
kr neKi ugLaunem pa drga se strinjam z jst_sm_Tanje
06. september 2009
Ona je full dobra 2 leti sem SAMO NJO poslušala!!!REsno!To je odgovor na tist vprašanje k sm ga dobila
23. november 2009
u13211
u13211
kko ta baba "poje" k da je mal fukjena.
to ni musKA.

mcr je muska... =DD!!
24. november 2009
u2138
u2138
Hahah sam res čudnu poje kot d je mau zadeta.^^
Dej panties umer se mau ..
09. februar 2010
u4264
u4264
pa no ja....ni lih nejbolša ni pa tui nejslapša
10. februar 2010
omg panties ti si przadet ToTaLno..xD
In zakaj se tok razburjaš Fucking Kid?

ok ni muska po mojem okusu ampak ni tok slaba.

Ne se razburjat člouk (sej si,a ne)
11. februar 2010
mislm to za Patiesna
16. februar 2010
u17414
u17414
Ma LeJ no panties usak ma suoii ukus okei??
Da ie Regina Grda se ne sTrinJam da ma bedno musko pa Ja ok?Pa ne kumpLiceri.
19. maj 2010
Sploh ne izgledam kot 12letnica, a ne? Nisem ravno lepa, še sestri sta lepši od mene(ampak samo, ker sta si pobarvali lase!) . Ronnie pa je popolna. Saj ni čudno, da se je Greg zaljubil vanjo. Odgrnila sem zavese in v sobo je planila svetloba, ki me je skoraj zaslepila. Pogledala sem ven in si predstavljala, Grega, ki stoji na cesti in gleda v moje okno. Ronnie je lepša, zakaj bi Greg gledal moje okno, ko pa bi lahko gledal njenega?
Očitno se mi je medlo, a karnaenkrat se je na mestu, kjer sem si zamišljala Grega, pojavila močna svetloba in planila v moje oči. Zabolelo me je v glavi. Začelo se mi je vrteti, šumeti v glavi in postalo mi je slabo. Uprla sem se na posteljo in zajemala sapo. Mislila sem, da se bom utopila!
Nato pa je šumenje prehajalo v zvok in zvok je oblikoval besede,…bil je glas. Topel, nežen, pogumen, prijeten, močan, neverjetne, večstranski. Govoril je: »NE BEŽI PRED TISTIM KAR SI! NE BEŽI PRED TISTIM KAR SI!...Odmevalo je v glavi in naenkrat je vse potihnilo. Svetloba je izginila, ni mi bilo več slabo, glasovi so se oddaljevali in spet približevali. Vstopili so v mojo glavo in je niso pustili pri miru. Takrat, je iz množice hrupa privrel levje rjovenje in spet je vse potihnilo. Iz popolne tišine se je spet oglasil tisti topli, nežni, močni glas in rekel:
»Ne beži pred tistim kar si, draga moja…tebi ni enake, in drugi te imajo radi takšno kot si, ne delaj se, da si nekdo drug, ker sama si posebna, pa četudi nisi taka kot Ronnie…«
Ulegla sem se in moje oči so se zaprle. Odprla sem jih takoj, ko mi je v glavi nehalo šumeti. Slišala sem leva, leva! Rjovel je, mogel je biti lev! Ni se mi medlo! Nisem sanjala! Je kaj takega mogoče!?
Se je zgodilo to kar mislim, da se mi je? Vzela sem knjigo Potovanje Potepuške zarje in jo odprla na strani, kjer je lev Aslan kraljici Luciji Srčni povedal take besede, kot meni, le, da ni izrazil imena Ronnie. Kraljica Lucija je hotela biti taka kot njena sestra Suzana Ljubezniva. Aslan jo je spravil k pravi poti in tako tudi mene!
Vedela sem, bil je Aslan. Na obraz se mi je prikazal nasmeh. Nisem si domišljala!
Prevzelo me je tako veselje in odločila sem se, da tega ne bom nikomur izdala! Ker je bila ura zgodnja in je bila sobota, sem šla v kuhinjo in si v kozarec natočila mleko. Prijalo mi je. Vsi so še spali, oči je smrčal, hehe!
Šla sem na verando in sedla na gugalnik. Tedaj se je zgodilo še nekaj osupljivega. V trenutku, ko sem pogledala v zrak, so se z neba usule snežinke! »Jeaha!!!!« sem zavriskala in se v nočni halji zapodila snežinkam naproti. V minuti ali dveh, pa so snežinke prekrile tla. Bil je čudež!
'Tako, bo čez teden dovolj snega in bom zunaj z Gregom!' sem pomislila in se zahihitala. Dan po šoli bomo praznovali božič in za božičem še počitnice! To je ena sama čarovnija!
01. avgust 2014
Eps! SE OPRAVICUJEM! besedilo sem prekopirala na napacno mesto!
01. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani