u156671
u156671--------------------------------------------------------------
To stran smo naredili, da dokažemo, da je v Sloveniji še vedno veliko fanov, ki si bi radi ogledali to nadaljevanko še enkrat.
----------------------------------------------------------
Dogajanje v telenoveli Rebelde je postavljeno v Elite Way School, prestižni zasebni srednješolski internat blizu Mexico Cityja (v Rebelde Way je bila ta šola fakulteta). Šolsko osebje in starši učencev občasno nastopajo v stranskih zapletih. V telenoveli so velikokrat uporabljeni angleški izrazi, ki jih uporabljajo mladi.
Telenovela kaže skupino dijakov, ki igrajo v svojem pop bendu. Igralci, ki igrajo člane te skupine, so glasbeniki tudi v realnosti; njihova prava glasbena skupina ima isto ime kot fikcijska skupina v telenoveli Rebelde – to je RBD. Skupina RBD izvaja večino glasbe v telenoveli in je – tudi po zaslugi telenovele – zelo znana glasbena skupina med mladimi po vsem svetu.

Bi si še enkrat ogledal/a nadaljevanko Rebelde na TV-ju?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. december 2013
u156671
u156671
Glavne vloge:
Anahí --->Mía Colucci Cáceres
Alfonso Herrera--->Miguel Arango Cervera
Dulce María---->Roberta Pardo Rey/Roberta Alejandra Reverte Rey
Christopher Uckermann-->Diego Bustamante
Maite Perroni--->Guadalupe "Lupita" Fernández
Christian Chávez---->Juan "Giovanni" Méndez López
01. december 2013
u156671
u156671
Roberta Pardo Rey
Igra jo: Dulce Maria
Roberta je najbolj uporniška učenka na Elite Way School. Je hčerka zelo znane mehiške pevke Alme Rey in njenega učitelja za likovno vzgojo Martina Reverte(Čeprav tega najprej ne ve). Ima močno obnašanje in še bolj močno srce. Roberta zmeraj najde rešitev za probleme - ni važno njeni od drugih - pod vsako ceno. Njeni najboljši prijateljici in sostanovalki sta Lupita in Jóse Luján.
Roberta je lepa in nadarjena. Njeno petje je prečudovito in band je večinoma odvisen od njenega talenta v 1.sezoni.
V telenoveli je ljubezen njenega življenja Diego Bustamante. Imata JA-in-NE razmerje ker se en dan sovražita in se drug dan že pobotata. Med sezonami si postaneta blizu, se kregata, postaneta sovražnika in prijatelja skozi in skozi. med 1.sezono sta bila ona in Diego lažni par. Eden od razlogov je da Diegov oče ne bi zvedel za band in drug, da ne bi Robertina mama zalezovala Roberto. Ampak svojima enako močnima voljama se strastno zaljubita. Roberta je potem odpeljana v Španijo (za en mesec proti njeni volji z človekom za katerega misli, da je njen oče.Pogrešala je Diega, a ko se je vrnila je imel Diego novo dekle Paolo (prostitutko,ki jo je najel Diegov oče). Na koncu 1.sezone sta Roberta in Diego hodila vendar je Tomas Roberti povedal, da sta z Diegom stavila, da bosta Diego in Roberta par.Zato je Roberta Diega zapustila. Na koncu nadaljevanke je Roberta Diegu pomagala pobegniti od njegovega očeta.Potem sta Roberta in Diego postala par.


01. december 2013
u156671
u156671
Mia Colucci Cáceres
Igra jo : Anahí
Mia je najbolj popularna punca na šoli. Je čustvena, močna in išče smisel svojega življenja. Vsaka punca hoče biti kot ona zaradi njene lepote, telesa in glasu. Mii so povedali, da ji je umrla mama, ko je bila še otrok. Je tudi hčer Franca Coluccia, znanega mednarodnega dizajnerja oblačil, ki mu pri tem seveda pomaga. Je ena najbogatejših punc na šoli. Njeni najhujši sovražniki so Roberta Pardo,Sol De La Riva in Sabrina Guzman. Ampak v sredini telenovele se z Roberto zbližata, ker postaneta pol sestre. Njen fant je Miguel Arango, štipendist. Čeprav sta bila zaljubljena drug v drugega je skrivala svojo ljubezen do njega, zato, ker se je ena od njenih najboljših prijateljic tudi zaljubila v Miguela in zaradi maščevanja Miini družini. Med telenovelo sta se držala stran drug od drugega (kregala) vendar nista mogla zdržati. V prihodnosti sta se poročila, tako, da je Mii ime Mia Colucci Arango.
Mia ne zapusti sobe, če je čustveno potrta ali pa če se ne počuti dovolj lepo. Ima tudi neki čut za pravico in si kdaj pravi Mornar Moon. Prijazna je do vseh ki so prijazni do nje. Če je kdo prizadene se s težavo opomore. Je tudi članica RBD, Pop skupine na njeni šoli ki bodo kmalu postali slavni člani skupine in njeni sošolci so Roberta,Lupita,Diego,Giovanni in njen fant Miguel.
Ena najpomebnejših stvari za Mio so njeni prijatelji. Zmeraj poskrbi da jim je udobno tudi, če mora odpovedati kak pomeben sestanek ali zmenek. Miina največja skrivnost je da je devica zato ker se boji. Misli da če bi fante zadovoljila da bi jo zapustili, ampak ta stvar se malo spremeni z Miguelom. Miguel se je z Mio hotel ljubiti velikokrat (v njeni hiši,v Miguelovi hiši, na plaži in v šoli in zmeraj hoče ampak na koncu se zmeraj ustraši. Miguel ni nikoli polagal pritiska nanjo čeprav čuti pritisk. Miguel je zmeraj počakal da je pripravljena nato pa je čakal dve leti. Ampak Miguel se napije in mu Sabrina RBDjeva menedžerka pove da sta se ljubila kar je bila laž. A na koncu zve in Mia in Miguel sta živela srečno do konca svojih dni.


01. december 2013
u156671
u156671
Guadalupe '' Lupita '' Fernandez
Igra jo:Maite Perroni
Lupita je najnežnejše dekle na šoli.Njena družina ni bogata, zato ima štipendijo.Njene najboljše prijateljice so Mia, Roberta in Jose Lujan.Je članica skupine RBD.V 1. sezoni je hodila z Nicom in se z njim tudi poročila, pozneje pa se je zaljubila v Santosa.V 2. sezoni izve, da ima sestro,ki ji je ime Dolores kličejo pa jo Lola. Lupita ima tudi sestro po imenu Dulce. Ima jo zelo rada.


01. december 2013
Oglej si to temo:
http://www.igre123.com/forum/tema/katere-besede-sveta-poznas/64715/

PROSIM NE ME KREGAT KER OGLAŠUJEM
01. december 2013
u156671
u156671
Diego Bustamante
Igra ga: Christopher Uckermann
Diego je sin bogatega poslovneža Leon-a Bustamante. Narediti mora vse kar mu naroči oče. V telenoveli je imel veliko punc, a ljubezen njegovega življenja je bila vedno Roberta Pardo Rey/Roberta Reverte Rey. Bila sta že par vendar sta se razšla. Njegova najboljša prijatelja sta Juan "Giovanni" Méndez López in Tomás Goycolea. V 1.sezoni sta bila Roberta in Diego lažni par. Eden od razlogov je da Diegov oče ne bi zvedel za band in drug, da ne bi Robertina mama zalezovala Roberto. Ampak svojima enako močnima voljama se strastno zaljubita. Roberta je potem odpeljana v Španijo (za en mesec proti njeni volji z človekom za katerega misli, da je njen oče.) Ko se je Roberta vrnila je imel Diego dekle prostitutko Paolo, katero je Diego-v oče plačal, da preživi noč z njim, da ne bi bil več devičnik. A ker se Paola in Diego zaljubita imata Paola s tem polno težav, saj jo je bilo strah da bo Diegov oče izvedel, da se dobiva z Diegom. Med sezonami je Diego večkrat ljubosumen na Robertine fante in jih na vsak način želi videti proč od nje. Na koncu z Roberto postaneta par.


01. december 2013
u156671
u156671
Miguel Arango Cervera
Igra ga: Alfonso Herrera
Oče mu je umrl, za njegovo smrt je Miguel nekaj časa krivil Miinega očeta, vendar kasneje izve, da je za smrt kriv Miin stric. Miguel je reven, a zelo privlačen najstnik. Med sezono je imel kar nekaj punc. Bil je tudi fant z 3 najboljšimi prijateljicami najprej z Celino nato z Vico in na koncu še z Mio. A z Mio sta se večkrat razšla. Ima tudi mlajšo sestrico katero ima zelo rad. Med poletnimi počitnicami skupaj z Mio odideta v Monterey. Med drugo sezono se spoprijatelji z Sabrino s katero imajo kasneje RBD tudi razgovor (z njenim očetom) Enkrat se je napil in mu je Sabrina RBDjeva menedžerka povedala da sta se ljubila kar je bila laž. A na koncu izve in Mia in Miguel sta spet postala par.


01. december 2013
u156671
u156671
Juan "Giovanni" Méndez López
Igra ga: Christian Chávez
Giovanni se že od vsega začetka sramuje svojih staršev. zato ker se je imel za nulo v šoli je stopil k organizaciji Loža.A ker ni mogel oditi iz nje si je nabral kup težav. A na koncu so z njegovo pomočjo uničili Ložo. Je nor na dekleta. Hodil je tudi z Vico. Zelo rad je v središču pozornosti. Rad uganja norčije, ampak je vedno na voljo svojim prijateljem. Od vsega začetka in do konca je imel punce. Večkrat je bil skoraj izključen iz šole a se je vedno rešil. Večkrat je spremenil barvo las.Ko se je oddaljil od svojih staršev je bil zelo žalosten zato je popravil napako in vsemu razredu predstavil svoje starše. Ko je rabil denar je odšel k svojemu očetu delati v mesnico. Na koncu je ostal sam, ni imel punce.


01. december 2013
u156671
u156671
Drugi najstniki v telenoveli Rebelde so še:
Vico je Miina najboljša prijateljica. Njena mama in oče sta se ločila in oba odpotovala z novimi partnerji.
Jose Lujan je revna a lepa punca. Je Robertina najboljša prijateljica in ji pomaga tudi v 2. sezoni proti kampanji.
Celina je ena Miinih prijateljic.
Nico je Lupitin fant, ki pa v 2. sezoni odpotuje v Izrael, medtem, ko se Lupita zaljubi v Santosa.
Tomas je Diegov najboljši prijatelj in Leonardov bratranec.
Pilar je hči ravnatelja elitne šole Elite way school, na katero hodi tudi sama, in profesorice Galie.
Teo je fant od Jose Lujan. Je med drugim tudi eden najboljših v letniku.
Francisco - Leo je Tomasov bratranec. V drugi sezoni igra za nogometni klub v Ameriki, kot rezerva.
Santos je odkar je na šoli zaljubljen v Lupito, pa čeprav tega dolgo ne prizna.
Rocco se pojavi šele v 2. sezoni. Zaljubi se v Vico, Miino najljubšo prijateljico.
Raquel je angležinja in tudi plemkinja.
Michelle je Raquelina najboljša prijateljica.
Sol je Miina največja sovražnica - Mia ji pravi polly pocket, ker je afna in zelo majhna. Rada bi postala top model.
Bianca je Lolina najboljša prijateljica.
Dolores - Lola je Biancina najboljša prijateljica. Odkar je na šoli Leo, je zaljubljena vanj, ko pa gre v Ameriko, se zaljubi v Santosa. Na žalost se ji obe poti prekrižata. Je Lupitina sestra
Dante je v 2. letniku (skupaj z Lolo in Bianco) in je nekaj časa zaljubljen v Dolores - Lolo.
01. december 2013
u28319
u28319
u105028
u105028
<3 Naaaj se vrnejo ) <3
Ucker je najbljši <3
01. december 2013
Najbolši !! <3!
02. december 2013
upam ka se vrnejo...so najbolši blo...
03. december 2013
bli*
03. december 2013
03. december 2013
u156671
u156671
Zoraida Virginia Gómez Sanchez rojena 31. maja 1985 v Mexico City. Zoraida je mehiška igralka, znana po telenovelah Rebelde in Lola, Erase una Vez. Njeno nebesno znamenje je dvojček. Je sestra dveh znanih mehiških igralcev in sicer Eleazarja Gómeza in Jairoa Gómeza. Medtem, ko je snemala telenovelo REBELDE je s Estefanio Villareal (Celino) in Angelique Boyer (Vico) posnela pesem z naslovom "No Me Importa". Punce so se večkrat pojavile kot pred skupina najbolj nagrajene skupine vseh časov RBD. Pesem je postala zelo priljubljena in je požela kar nekaj uspehov. Zoraida se je preizkusila že v marsikateri telenoveli, svoje vloge je vedno vzela resno in se kar se da vživela v lik in navdušila občinstvo s tem pa seveda tudi marsikaterega mehiškega kritika. Igrala je v telenovelah: La Mujer Del Vendaval (2012/13), Cuando Me Enamoro (2010) Llena de Amor (2010), Niña de mi Corazon (2010) En Nombre del Amor (200 Enamorate (2003) Aqua y Aceite (2002) Azul (1996).


04. december 2013
u156671
u156671
Koga naj vam predstavimo kot naslednjega? Izrazite želje.
04. december 2013
a mogoče kdo ve kje se da pogledati spet rebelde s slovenskimi podnapisi mogoče? včasih je bilo na youtubu zdej je pa samo 1. del pa dva dela 2. sezone
30. april 2014
Na VOYO je 1 in 2 sezona.
30. april 2014
u105028
u105028
Nobody, na voyo smo z zanom zrihtali
30. april 2014
nej nekdo predstavi teota
22. december 2014
u105028
u105028
Eddy Vilard (Manuel Eduardo Villasana Ruiz) se je rodil 2. Novembra leta 1988.
Eddy je svojo kariero začel z nastopanjem v reklamah in s snemanjem videospotov za umetnike, kot so Belinda in Malu.
Preden je začel utrjevati svojo igralsko kariero z nadaljevanko Rebelde, je igral nogomet za dva kluba in sicer za Necaxa in Cruz Azul. Zaradi svoje nadarjenosti je dobil enkratno priložnost za nogometno kariero v Argentini, vendar je moral ostati doma v Mehiki zaradi poškodbe.
Leta 2004 je posnel telenovelo Rebelde (v kateri je nastopil kot Teo) z Maite Perroni, Anahí, Christopherjem Uckermannom, Dulce Mario, Ponchom, Christianom in drugimi.
Telenovela Rebelde je bila zanj velika prelomnica v življenju in hkrati velika odskočna deska, saj ga lahko še danes vidimo v marsikateri telenoveli.
Leta 2007 je Eddy Villard igral v Lola, érase una vez. Družina Von Ferdinand sestavlja 5 bratov, med njimi so Aarón Díaz po imenu "Alexander," Eddy Villard in Derrick James, po imenu "Archie" in "Marcus".
Med letoma 2008 in 2009 je sodeloval v telenoveli Alma de Hierro kjer je igral vlogo Wicha. V tej telenoveli so sodelovali tudi: Alejandro Camacho, Jorge Poza, Zuria Vega, Angelique Boyer (Vico), Adamari Lopez in Martha Julia.
Opazili smo ga lahko tudi v seriji Mujeres asesinas (México), v drugi sezoni je v zadnjem delu te serije igral Leonarda, kjer smo ga videli med različnimi znanimi obrazi kot so Carmen Salinas, Cecilia Gabriela in Luis Gatica.
23. december 2014
hvala
25. december 2014
u188485
u188485
Oprostite da vam gnjavim ampak vidim da ste fani skupine RBD in njihove telenovele, zato pošiljam ta link, če bi vas zanimalo, da podpišete peticijo za vrnitev skupne RBD ali 4sezono Rebelde. Več informacij na tej strani:
http://rebelderbdnovice.blogspot.si/2016/02/peticija-za-vrnitev-skupine-rbd-lani-so.html
Na stran z peticijo pridete tako, da pritisnete na besedo "TUKAJ" pri napisu "Peticijo lahko podpišete TUKAJ.", ki je na koncu besedila. Hvala, če se odločite, da boste nam pomagali! Zelo bomo veseli tudi, če boste še sami peticijo pošiljali naprej, da se bo naša želja in cilj uresničil.
28. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani