☨Pozdravček! Odločila sem se, da bom prevedla še eno zgodbico z Wattpada in se bom potrudila, da jo bom prevedla do konca. Kot vam naslov že pove, je to fanfiction o skupini Black Veil Brides. Tudi sama sem njihova velika fanica, zato sem se odločila prevesti zgodbo z naslovom Rebel love.
☨Prosim, da pod temo ne pišete žaljivk in grdih komentarjev. Če vam zgodba ni všeč, je ne berite.
☨Potrudila se bom, da bom nextala vsak teden.
☨Uživajte!

Naslovnica:


_________________________________________________________________________________________
Pʀɪʟᴏɢ﹕
Jade Hart so izločili vsi, celo njena lastna družina. Ko neke noči, misli, da je konec se izkaže, da je prva stvar do konca njenega življenja, ko jo Ashley Purdy najde zunaj gledališča pretepeno. Ko zbeži od doma se zaljubi v glavnega vokalista in se spoprijatelji s kitaristom. Vse je polno drame in zabave. Ampak, ko ima izbiro da zapusti Black Veil Brides in gre na kolidž ali ostane z njimi in odkrije nekaj novega, kaj naj izbere? Kaj se bo zgodilo z njenim življenjem?
_________________________________________________________________________________________
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ ₁ ﹣ A sᴀᴠɪᴏᴜʀ ᴡɪʟʟ ʙᴇ ᴛʜᴇʀᴇ..
» Zato me tako kličejo« se je nasmehnil.
» Sem umrla ali kaj?« sem rekla namrščeno.
» Ne« se je zasmejal. » Našel sem te ob strani ceste. To je zvenelo grozno!«
» Ja, ja, je« sem se zasmejala, in se počasi spominjala, da so me lovili in tepli. A še vedno nisem razumela, kako za vraga sem prišla sem!
» Na sebi imaš nekaj brazgotin in krast, poskušala jih bova očistiti« je rekel in mi pomignil, naj mu sledim. Vstala sem, počutila sem se utrujeno, vse telo me je bolelo od modric. O, bog, kako slabo sem izgledala?
Odpravila sem se v kopalnico, bila je majhna in kompaktna a vsa napolnjena s črnimi barvami, spreji, krtačami, z vsem, kar si lahko predstavljaš. » Kako kul!« sem rekla in nato zagledala svoj odsev v ogledalu. Kako za vraga sem izgledala?! Še vedno mi ni potegnilo, da sem stala v kombiju za turneje Black Veil Brides z Ashleyem Purdyem!
Začel je čistiti moj umazan obraz poln modric, moji lasje so bili mokri in zlepljeni. Prvič sem srečala tega vročega boga in sem izgledala popolnima razsula. Še vedno se je smehljal in mi povedal, da imam lepe oči. Ni bilo nekaj, kar bi pričakovala od njega, a bilo je lepo.
Ko je končal, sem konico prsta pomočila v tubo črne barve in narisala dve progi na vsaki ličnici. » Ne zdi se mi da mi pristajajo« sem rekla Ashleyu. Zasmejal se je. » Mislim, da ti.« Nasmehnila sem se.
Zaslišala sem, kako so se odprla vrata avtobusa, moje srce je začelo hitro razbijati, trudila sem se videti, a nisem mogla.
» Nazaj smo!« Zaslišala sem globok glas, ki je pripadal Andyu Biersacku. O moj bog, na istem kombiju sem, kot Andy Biersack!
» Kul« se je zasmejal Ahsley. » Tudi ona.«
» O bog, Ashley, kaj si naredil« se je zasmejal Jinxx in prišel do naju. Ko sem ga videla, nisem mogla reči niti besedice. » Lep make up« se mi je nasmehnil.
Nisem bila tako prepričana kot pri Ashleyu, zato sem samo zardela in v zahvalo rekla: » Tudi tvoj ne izgleda slab.«
Jake se je pojavil za njim in se zasmejal. » Kako ti je ime? Si v redu?«
»Jade in ja, hvala.«
Vsi smo odšli v dnevno sobo kombija. Postalo mi je zelo nerodno, zato sem samo stala tam in se držala kot limona, bilo me je zelo sram in bala sem se, da bi naredila bedaka iz sebe.
» Jaz sem Christian Coma a me lahko kličeš CC« se mi je nasmehnil CC.
» Krasno« sem se mu nasmehnila. » Samo da veš, ti si moj najljubši bobnar in nisem edina, ki tako misli« Vem, da je butasto, a to je bila moja prva priložnost, da sem ga spoznala in prednost.
» No, hvala« se je nasmehnil in se usedel.
Še vedno sem nervozno stala in se zavedla, da je črna postava, ki sedi nasproti mene Andy, ki me je gledal z nasmehom, s takšne vrste nasmehom zaradi katerega se tvoje srce vzdraži. Potrepljal je na sedež zraven njega, njegove oči so strmele globoko v moje, zadržala sem dih, bil je tako zelo lep.
Odšla sem in se usedla, ko sem se zavedla, kako kratek je bil moj top in kako me je zeblo.
Medtem ko so se vsi ostali pogovarjali, se je Andy nagnil k meni in rekel: » Zebe te, pusti, da ti nekaj prinesem.« In je vstal.
» Ne, v redu sem« sem vztrajala.
» Ne, zebe te« se je zasmejal in segel po črnem hoddiju in jakni. » Moje je, ampak lahko imaš«
» Res? Si prepričan?«
Ko sem se oblekla, sem se zavedla, kako majhna sem. Sem bolj majhne postave, in vsi, ki poznajo Andya vedo, da je tudi on med manjšimi. Vseeno sem se zatopila v njegovo jakno.
Oba sva sedela, on me je pogledal in se nasmehnil, jaz pa sem pogledala njega in se nasmehnila. Ta trenutek je bil čudovit. Pozabila sem na dejstvo, da sta bili edini sledi make upa dve črti na vsaki ličnici, moji lasje so bili razmršeni… Pozabila sem na vse rane v življenju, pozabila sem na sestro, ki je bila pred mano, da sem bila pretepena, zlorabljena, pozabila sem na vso svojo preteklost. Pozabila sem na vse ljudi in stvari okoli sebe , vse kar me je zanimalo, je bil ta trenutek. In želela sem si, da se nebi nikoli končal.
» Kje živiš, poba?« je vprašal Jake, medtem ko si je odstranjeval make up.
» Poba?« sem se zasmejala.
» Ok, koliko si stara?«
» Osemnajst.«
Vsi so se obrnili k meni in vzkliknili » Resno?!«
Zardela sem. » Kaj si želel, Jake?« sem vprašala in tako skušala zamenjati temo.
» Kje živiš? Da te vrnemo« se je zasmejal.
Povedala sem mu naslov in zavzdihnila. Bila je ena najboljših noči v mojem življenju in nisem želela, da se konča, saj ne bom nikoli več imela priložnosti videti obrazov teh krasnih ljudi.
Cenila sem trenutek.
Ko smo prispeli pred mojo hišo, sem vedela, kaj lahko pričakujem od mame. Verjetno me bo mučila, me udarila in me verbalno zlorabila zaradi ure.
» Hvala vam fantje za vse, res cenim to in Andy nekako ti bom že vrnila to, na en ali drug način« sem rekla in pokazala na hoddie.
» Ne, obdrži ga za spomin« se je zasmejal.
Jinxx je odprl vrata avtobusa. Splezala sem ven in oni za mano. Vsi so me objeli, kar je bilo res čudovito, nato splezali nazaj in se odpeljali.
Samo stala sem tam in opazovala temo in sledila stopinjam moje lastne predstave, ki se je začenjala…
_________________________________________________________________________________________
☨Prvi vtis?
☨Next?
10. junij 2015
u172703
u172703
Amazing *-*
Neeext
10. junij 2015
next
11. junij 2015
next
11. junij 2015
_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ ₂﹣ Hᴇʟʟᴏ ᴛʜᴇʀᴇ ANᴅʀᴇᴡ...
Stopila sem skozi vrata in popolnoma pozabila, da naj bi se vrnila v tišini. Hayley, moja sestra, je prišla iz kuhinje. Namrščila se je kot mama in stoje strmela vame.
» Kaj je z vsemi ranami? Si bila spet pretepena?« se je zasmejala. Namrščila sem se.
» Lahko bi umrla« sem zamrmrala in jo poskušala ignorirati. Lahko sem slišala zvok televizije iz dnevne sobe, kar je pomenilo, da mama ni slišala, da sem prišla ali pa je vedela in ji je bilo vseeno.
» Ne bi smela pretiravati« se je zasmejala in mi sledila gor po stopnicah.
» Nisem, lahko bi, ampak ti super fantje…« sem nenadoma utihnila in sklenila zadržati zase, da sem spoznala svoje idole. Začela se je smejati in me klicati lažnivka , torej zakaj zapravljam čas?
» Fantje? Jade Hart je bila zraven fantov? Mislim, da si se zmotila« je rekla in mi sledila v sobo.
» Ja, Hayley, poberi se« sem rekla in se obrnila k njej. Njeni blond lasje so se zapletali okoli ramen, njene oči so se priprle in njena krvavo rdeča usta so se razpetegnila v snežno bel nasmeh. » Prisili me!« je zašepetala.
Je res to rekla? Neumnica.
Z rokami sem jo zgrabila za ramena in jo potisnila ven iz sobe, zaprla vrata in jih zaklenila.
Vzela sem laptop, ugasnila oči in se skupaj z njim zvalila na posteljo. V mene je sijala samo svetloba facebooka in youtuba.
Nenadoma sem se zavedala, da še vedno nosim Andyevo jakno. Nekako mu jo moram vrniti. Ampak, kako? Mogoče bom enkrat stekla nazaj do kombija ali ga še enkrat kje srečala.
Zaspala sem in se zbudila z laptopom ob strani, zvita v klobčič. Oboževala sem vonj jakne. Spominjala me je na Andya, kako je strmel v moje oči, Christianovo režanje, kako je Ashley očistil moje rame, na vse.
Vstala sem, odklenila vrata in se odpravila dol. Mama in Hayley sta sedeli za mizo. Ura je bila približno 11. Hayley si je kodrala lase in ji urejala nohte. Nista me pogledali.
» Jutro Jade« sem si sarkastično zamrmrala.
» Se pogovarjaš sama s sabo psiho?« se je zarežala Hayley in si popihala nohte.
» Nekdo ne ve, kaj je sarkazem« sem odvrnila, se usedla in vzela vafelj. » Greš kam?«
» Nov klub so odprli, zvečer me bo fant pobral. Saj veš, kaj pomeni fant, ne?« Ona je tak nasilnež!
» Kar še ne pomeni,d a boš lahko šla noter, nisi še dovolj stara«
» Jade« je vskočila mama. » Naslednjič, ko boš šla ven s tujci, ne nosi njihovih oblačil domov. Smrdijo po cigaretih in viskiju.«
Dobro sem si mislila.
» Kakorkoli« sem rekla in potisnila roke v žep čudovito dišeče jakne. Pod prsti sem začutila kos papirja.
Nisem želela, da sestra vidi, zato sem se skrila pod mizo in prebrala Andyevo telefonsko številko ter stavek ' pokliči me'.
Samo strmela sem. Kaj? Je res to namenoma dal noter da bi našla, ali je bilo naključje.
» Kaj je to?« je rekla Hayley in pograbila papir. » Oh, od fanta? Je stavil?« se je zasmejala.
»Ne, to je moje« sem rekla in poskušala dobiti list nazaj. » Prosim, Hayley. Ne smem izgubiti te številke«
Stekla je do hišnega telefona in vtipkala številko. Sledila sem ji in ji poskušala vzeti telefonom.
» Živjo, tukaj Andy Biersack, s kom govorim?« sem zaslišala globok glas na drugi strani linije Zvenel je precej resno.
» Živjo, jaz sem Hayley, imam tvojo številko« je zapeljivo rekla Hayley.
» Jaz ne poznam Hayley?« je vprašujoče rekel.
» Poglej, moja sestra ima tvojo številko in mislim da si se zmotil, ona je cela emo in čudaška, lahko ti zagotovim«
» Čakaj, Jade? Jade je tvoja sestra?«
Hayley se je zastrmela vame. Prepoznal me je.
» Kaj? Ja, Jade je moja sestra.. uh« je zajecljala.
» Številko sem pustil v Jadeini jakni. Je tukaj? Lahko govorim z njo?« je vprašal z resnim glasom.
» Ne ne moreš, moral bi priti sem in ne veš kje živimo, zato izgini« je rkela Hayley in vrgla dol telefon. On ve kje živimo sem pomislila.
Hayley je glasno zakričala in stekla gor po stopnicah. Nisem si mogla pomagati, a bila sem vesela, da je enkrat en fant želel mene in ne moje sestre.
Ko je Hayley stekla gor s papirjem v rokah, nisem mogla kričati nazaj, moje srce se je rahlo topilo, nakar sem se spomnila, da se prejšnjo noč nisem stuširala in ker nisem želela dišati po BVB fantih, sem se šla stuširat.
Ko sem končala sem posušila svoje temno vijolične lase in jih pustila naravno skodrane. Oči sem obrobila z eyelinerjem se oblekla v batman majico in črno jakno.
Nisem vedela, kaj bi počela danes, mogoče si sposodila kak film ali kaj podobnega. Še vedno sem se mogla usposobiti za faks ali poiskati delo ampak z ne-podporniško mamo bo težje kot se zdi.
Zapustila sem hišo in se odpravila po ulici, ponavljala sem si dogodke prejšnje noči in kot bi me bilo strah da bi se napad ponovil, sem se obrnila in odšla proti domu. Ko sem zavila izza vogala sem zagledala črn kombi pred mojo hišo, črno oblečene postave pred vrati in mojo sestro, ki je stala na vratih. Takoj sem prepoznala Andya.
_________________________________________________________________________________________
☨Mnenje?
☨Next?
17. junij 2015
u172703
u172703
Supr je<3
Neext
17. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani