Heeej!
No, pa sem se tudi jaz odločila začeti aktivno sodelovati tudi na tej strani.
Vsakega komentarja, kritike ali nexta bom nadvse vesela, pisanje pa mi je seveda v veliko veselje. Tako, da ...

_________________________________________________________________________________________
Zdaj sem presrečna. Imam najlepšega, najboljšega, z eno besedo popolnega fanta. Z njim je življenje veliko lepše. Počutim se, kot, da bi bilo vseh sedem čudes zbranih v eni osebi in bi pripadalo samo meni in da …
Z jezo ugasnem prenosnika. Na tem spletu človek ne najde popolnoma nič pametnega. Z srdom sem odšla proti omari in pogledala kaj bi danes navlekla nase. Ves dan tavati v modrcu in spodnjicah ni ravno primerno, čeprav je zunaj že toplo. Na koncu se odločim za temne kavbojke in majico z dekoltejem. Odpravim se v kopalnico in se podrobneje pogledam v ogledalo. Že lep čas hodim v posteljo ob poznih urah in podočnjaki so začeli izstopati. Sovražim to opazovanje v ogledalu, zato hitro pograbim po maskari in barvici ter si obrobim oči. S črno seveda. Tako moje zelene oči pridejo do izraza. Za ustnice se nisem preveč zanimala. Vedno sem si jih na hitro namazala le z prozornim glossom. Pogledala sem v ogledalo, ali se mi modrc vidi ven, in če moj dekolte izstopa. Malce sem si jo popravila dol, da je bil izrez globlji. Zapustila sem kopalnico in zaloputnila z vrati. Doma ni bilo nikogar več. Brat je že zdavnaj v šoli, mama je v službi, oče pa že lep čas ne živi z nami. Za šolo sem bila že zdavnaj prepozna, zato sem obula čevlje z normalno peto, pograbila denarnico in telefon ter se odpravila ven. Napotila sem se proti igrišču, morda najdem kakšnega osnovnošolskega tipa, ki bo takoj plačal, če le slečem majico. Tile mulci so prave face, kako so zadovoljni, ko vidijo oprsje starejše punce. Sedem se na tribuno in opazujem. Kar nekaj takšnih je, toda danes je precej starejših. Med njimi je bil važič, ki je mlajšemu speljal rolko in se začel rolkati. Zaželela sem si majhne avanture, zato sem se odpravila proti njemu, ga vrgla z rolke, se obrnila k njemu in svoje ustnice pritisnila na njegove. Z roko sem poiskala njegovo rit in močno pograbila po njej. Začel se je upirati in to me je še bolj privlačilo, stisnila sem se bližje k njemu in mu z jezikom še vedno hotela odpreti usta, ki jih je tako vztrajno stiskal skupaj. Malce sem se odmaknila od njega in poiskala njegove oči. Bile so temno modre kot morje in bil je tako prikupen. Počasi sem se odmikala od njega, se obrnila in hotela začeti teči. Bilo me je tako sram. Tega nikakor nisem morala storiti. Bil je tako drugačen od vseh tistih fantov, ki sem jih peljala v posteljo. Morala sem vstran od tod. Kolikor hitro sem se lahko, sem se zbrala in začela teči. Moje oči nikakor niso bile osredotočene na to, kje hodim in kar naenkrat sem se zaletela in se skupaj z nekom zvrnila po tleh. Odprla sem oči in skoraj me je zadela kap. »Konec je z mano« so kričale misli.

Next ?
21. januar 2012
next!
21. januar 2012
neext
21. januar 2012
aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! da da next ;DDDDDDDDD hitrooooo!!!
21. januar 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext !
22. januar 2012
u73059
u73059
next
22. januar 2012
u73851
u73851
next
22. januar 2012
u60408
u60408
nexttt ful dobro
23. januar 2012
Heej punce :*
Hvala za vse next.e, lepo ste me presenetile!

2. del
Moj obraz je zalila rdečica. Ne vem ali od sramu ali od jeze. Oči sem vztrajno stiskala skupaj, da se le ne bi potrebovala soočiti z realnostjo. Moje veke so bile tako zelo težke. Želela sem ostati v svojem lažnem svetu. Napela sem ušesa. Predvidevala sem, da bi mi zvoki iz okolice bili sposobni povedati marsikaj zanimivega in pomembnega zame. Zazdelo se mi je, da slišim ihtenje, čeprav nisem bila prepričana. Osredotočila sem se le na zvoke iz okolice. Zaslišala sem glasne korake in ihtenje, ki so se oddaljevali. Tam sem obležala, popolnoma sama in okoli mene je bila moreča tišina, ki me je srkala vase, tako dolgo, dokler se nisem ničesar več zavedala. Pojma nisem imela, koliko časa sem ležala na tleh, sredi igrišča. Verjetno je minilo že celo dopoldne. Mogoče sem vmes zaspala, ne vem. Počasi sem prihajala k zavesti, počasi sem prihajala k sebi. Na svojem telesu sem začutila hladno roko, ki se me je dotaknila kar iznenada, da sem se zdrznila. Bila je tako zelo hladna in kar srh je spreletaval moje telo. Na rami sem začutila še eno hladno roko, ki me je močno pograbila in me stresla. Tako dolgo so me te roke tresle in vlekle po konci, da me je prisililo, da sem se vstala, čeprav so bile moje noge tako zelo mehke. Odprla sem oči in z strahom sem uzrla v svet, ki je bil tako zelo meglen. Slika pred mojimi očmi, kar ni hotela postati jasna.
»Dekle, kaj delaš tukaj, tako pozno?«
Glas je bil tako globok in strašen. Hkrati pa sploh nisem vedela, kaj bi odgovorila. Mož, ki je stal poleg mene je bil tako zelo visok in močan. Pogled nanj sem zasovražila v sekundi. Zbrala sem pogum in fizično moč ter hitro stekla vstran. Tekla sem in tekla, moj obraz je bil ledeno hladen, v meni so se bojevali neprijetni občutki. Brez glavo sem tekla neznano kam. Slika iz okolice se je pred mojimi očmi odvijala tako hitro in bežno, da se nisem mogla zavedati kje sem in kam grem. Ko sem postala prepričana, da sem dovolj oddaljena od ljudi, ki so pokvarili moj dan, sem se ustavila. Ozrla sem okoli sebe in čez čas ugotovila, da sem na drugi strani mesta. Ni mi preostalo drugega, kot pa da se počasi odpravim proti domu. Noge sem komaj dvigovala, bile so tako zelo težke, da sem jih bila zmožna le vleči za sabo, pa še to z naporom. Na vsakih nekaj prehojenih metrov sem se ustavila in spočila. Bila sem jezna nase, na svoje življenje. Nekaj v meni se je spremenilo. Včasih mi je bilo vseeno za vse. Glavno mi je bilo, da sem zaslužila denar z mulci in, da sem zadovoljila svoje potrebe. Sedaj je vse drugače. Tako zelo jezna sem nad sabo, nad svojim dejanjem današnjega dne. Morda vse skupaj ni bilo fer od mene? Morda, bom morala svoje potrebe in strastne želje po bližini moškega telesa začeti brzdati? Zakaj se to dogaja ravno meni? Zakaj ne morem živeti mirnega življenja brez zapletov? Postavila sem se na noge in začela pospeševati svojo hojo. V naši hiši je bila prižgana luč, kar pomeni, da brat ni sam doma. Pred našo hišo je bil parkiran velik mercedes. Presenečena, ker ne poznam nikogar s tem avtom sem vstopila v hišo. Ujela sem košček pogovora. Razen maminega glasa je bilo slišati globok in močan glas, ki mi je bil znan na zelo čuden način. Poskušala sem se zbrati in ugotoviti od kod ga poznam med tem, ko se je pogovor v dnevni sobi še kar nadaljeval. V spomin se mi je prikradel dogodek današnjega dne. V misel mi je prišel podatek, od kod poznam, da globok glas. Bil je moški, ki me je prisilil, da sem vstala in stekla daleč vstran. Kaj dela ta moški v naši hiši? Kako lahko mama klepeta z njim? Jeza in srd sta me začela povsem navdajati. Neopazno sem stekla v shrambo, poiskala steklenico jagodne vodke in se odpravila v svojo sobo. Na stopnicah sem se zagledala v ogledalu. Majica je ohlapno visela na meni in globok izrez ni skrival mojega modrca, tako, da so bile moje prsi vsem na ogled. Odprla sem vrata sobe, se vlegla na posteljo, naredila par požirkov vodke, se obrnila in prižgala luč na moji nočni omarici. V ogledalu sem zagledala temen obris postave, ki je stal na drugi strani sobe. »Pozdravljena gospodična« se je oglasila postava na drugi strani sobe. Takoj mi je postalo jasno, kdo je v moji sobi in zakaj je prišel. Počutila sem se, kot da bi nekdo zaril nož naravnost skozi moje srce.

V naslednjem delu :
- kdo je moški, ki jo je prisilil vstati na igrišču in zakaj je pri njih?
- kdo se pojavi na drugem koncu njene sobe, jo ogovori in zakaj jo prevzame taka bolečina?
23. januar 2012
aaaaaaaaaaaaaa!!!! kooook finooo pišeeeš!
-hmmmm moški je recimo star prijatelj al pa kej ;DDD ha haha nwm
-morda tisti fant k ga je zjutri kissnla pa ga za rit zgrabla
hahah al pa da je tisti moški njegov oče...hmmm ah pustimo se presenetiti ;DDD
NEXT
23. januar 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeXt!!!!
23. januar 2012
NEEXT!!!!!!!!!
glede vprašanj pa mislm podobno ku nika.nikica
23. januar 2012
next
23. januar 2012
neeeeeeeeeeext
23. januar 2012
OMG *___*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
1 . je mogoče.. Oče ? Kaaakšne izjave mam jzz
2 . mogoče kšn biuši ?
23. januar 2012
u74779
u74779
Nexti!!!
24. januar 2012
neext!!!
24. januar 2012
aah, hvala za vse nexte !

3. del
Moje srce se je raztrgalo na milijon koščkov, moje telo je prevzela bolečina. Zakaj se to dogaja ravno meni? S tresočo roko sem hotela napraviti požirek, moj obraz je bil bled, ko stena. Moja majica, ki ni skrivala mojih prsi je postala prepojena z alkoholom. Steklenica mi je spolzela iz rok, padla na tla, se razbila in raztreščila. Vsebina je stekla po tleh, vpila se je v preprogo, ki je bila pred omaro. S solznimi očmi sem pogledala v ogledalo. Postava se mi je brez besed približevala. V meni so se bojevali različni občutki, čustva ljubezni in sovraštva.
»Pozdravljena punčka! Kako se pa kaj počutite danes a?« je rekel in se ji vedno bolj približeval, njegov videz je bil zdaj jasen.
»De-de-denis« sem komaj spravila iz sebe, noge sem krčevito pograbila bližje k sebi in se ogrnila z odejo, saj me je v momentu začelo zelo zebsti.
»O punčka se je spomnila mojega imena. Kdo bi si mislil kaj?«
»Denis nehaj!« sem zbrala pogum in moč, da sem spravila iz sebe jasne besede. »Nehaj, me klicati punčka. Za tebe nisem nobena punčka, jasno?«
»Seveda nisi nobena punčka. Sploh pa ne zame. Veš, včasih si bila punčka, in to samo moja. Tvoje zelene oči, so bile zmeraj tako velike, vedno sem ti govoril, kako zelo rad imam te tvoje velike zelene oči, ki so kot kravje in to glede kravjih oči ti je šlo močno na živce. Se spomniš?«
»Denis. Ogaben si. Izgini ven!«
»Ampak, da veš. Za zmeraj si zapomni to. Ne zatiskaj si oči, pa poglej enkrat v življenju kravo v oči, pa ti bo takoj jasno, zakaj so mi tako všeč.«
»Denis nehaj! Dobro veš, da ne prenesem pogleda na žival!«
»Seveda ne. Karin, še vsako mestno dete prenese pogled na žival. Kaj ti je ubogo bitje naredilo, da ga nočeš pogledati, kaj?«
»Deni..« sem hotela reči in nadaljevati, a me je že prekinil: »Pa pustima sedaj to. Tvojih lepih zelenih oči, sploh ni več! Sedaj jih mora vedno obdajati črna barvica, pa črne trepalnice, pa črno, pa črno, pa črno. Smotan make up! Vse na tebi pokvari, sploh pa ta črna. Od kar sta se z mamo odselili si se zelo spremenila Karin!«
»Pa kaj tebe sploh to zanima, kakšna sem zdaj? Ne razumeš? Ko sva z mamo odšle, sem te zapustila. Dojemi Denis! Imela sem te rada, zelo. Ampak jaz sem vse to že davno prebolela. Sploh ne razumeš, da sva bila takrat še majhna, obiskovala sva osnovno šolo, se ne spomniš? Dojemi, da je vse skupaj bila le osnovnošolska ljubezen, ki mine, dojemi že to enkrat prosim!«
»Karin, sploh ne gre več zato. To, da si me zapustila, in, da ne misliš več name, sem že davno dojel. Ampak poglej se vendar! Tvoja majica ima takšen izrez, da lahko vidim, da imaš oblečen črn modrc! Ja, še spodnje perilo že imaš črno! In vidim, daje tvoj modrc prešit z rjavimi trakovi in da imaš zlat mašeljček.«
»Pa kaj« sem mu zabrusila nazaj, pa saj se ga vendar to sploh ne tiče.
»Pa kaj ja, pa kaj Karin. Preideva na točko dve najinega pogovora kaj? Ja po moje bo najbolje tako, kaj pa ti meniš?«
»Se strinjam. In točka dve je na mojem seznamu zapisana kot: v sekundi izgini iz moje sobe in iz mojega življenja, da ti je jasno!«
»Karin, nisem prišel zaradi tega, da bi poslušal, kaj imaš ti zapisano na tvojem seznamu. Sedaj boš upoštevala moj seznam, pa če ti je prav ali ne. Dobro veš, kaj bo sedaj sledilo, dobro veš. Nisem nor, da ne bi videl, kaj si počela danes na igrišču. Karin, kako zelo si se spremenila, od tistega časa, ko sva se ločila. Oprosti, za besede ampak postala si prava cipa, ki se mora samo zadovoljevati. Karin, kaj pa tvoja prihodnost? Kaj imaš od tega, da so že skoraj vsi mulci iz tega mesta, videli in se dotaknili tvojih prsi? Kaj imaš od tega?«
»Od kod ti pa ta podatek?«
»Se spomniš današnjega dopoldneva? Fanta, ki je nekem mulcu speljal rolko in ki ima tako čvrsto rit?« Molče sem strmela vanj.
»Ja, ja, prav tistega mislim, ki si ga na silo poljubljala, čeprav se ti je upiral. Pa tudi njegova rit ti je bila všeč kajne? Očitno ti je bil tip res zelo všeč, saj si bila potem tako zelo zmedena, da si me utegnila zbiti na tla. Ko sem te zagledal, si me prisilila, da sem začel jokati. Pogleda nate nisem prenesel Karin. Veš, fant s katerim pa si se pozabavala pa je moj prijatelj in bodi brez skrbi, da mi je vse povedal o tebi, popolnoma vse! Razočaran sem nad tabo Karin!«
Odprtih ust sem strmela vanj. Postalo me je tako sram. Čeprav sem se ga na začetku bala, ko je prišel v mojo sobo in čeprav sem v fantu, ki sem ga poljubljala na igrišču videla neko čudno iskrico, sem bila zdaj tako zelo zmedena, da sploh nisem vedela kaj bi mu odgovorila. Sram me je bilo, da bi se ugreznila v zemljo. »Karin, le zapri usta in se sooči z realnostjo, da sem sedaj tukaj. A mi boš pomagala razpakirati? V sosednji sobi so moji kovčki!«

V naslednjem delu :
- zakaj se je Denis preselil k njim domov, in kako bo sprejela to novico, ter se soočala s tem, da bosta se odslej naprej vsak dan videla ...
24. januar 2012
OMG!!!!
NEXT!!!
24. januar 2012
next!!!!!!!!!
OMG!!!!!!!!!!
kako si pa to finooo napisaala!! tako skrivnostnoo takoo awww!!! < 3 love it!!!! < 3
nextttttt! next!
ojoj nwm zakaj je prišel....preseneti me!!!
next!
24. januar 2012
neeeeeeext
24. januar 2012
u69266
u69266
waaaaaaaaaaaaaaaaasw!!!!!!!!!!!!!!!! c00Ł !!!
NEXTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!
24. januar 2012
Next... Ful fajn pišeš < 3333
24. januar 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxtttttt!!!!!!!!
24. januar 2012
u73851
u73851
next
24. januar 2012
next
24. januar 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextii! D
24. januar 2012
Puncee .
Hvala za vse nexte, sem zelo vesela! (:
Evo ga, next!
4. del
»Kaj se greš Denis? Kakšni kovčki? Presegel si mejo! Presegel! Že davno si šel predaleč. Moje življenje si zapustil in ne vračaj se več v njega, ja?« Moje telo je drgetalo, solze so mi spolzele po licu. Jezno in nepremično sem strmela vanj. Počasi se mi je približeval. Sedel se je na posteljo in me pobožal po nogi. »Denis! Končala sva. Odidi!« sem zavpila. Še prej kot mi je utegnil vrniti milo za drago sem dodala: »Drugače grem jaz!« Z zanimanjem me je pogledal in rekel: »Pikica, nikamor ne grem. Ne jaz in ne ti!« je odgovoril in se nagnil naprej, bližje k meni. Še vedno me je božal. Z roko je drsel vedno više.
»Nepovabljeno si prišel v mojo sobo in zdaj misliš, da boš imel glavno besedo ali kaj?«
»Oprosti draga, ampak prišel sem popolnoma povabljeno.«
Osuplo sem ga pogledala. Gotovo se heca. Mora se. Da bi prišel povabljeno je vendar nemogoče. Že res, da je bil za mojo mamo vedno prijazen fant, ampak, da bi ga povabila k nam, pa je vendar nemogoče. Hotela sem ga odvrniti stran od sebe, ga zavrniti in ga vreči iz sobe. Naenkrat je njegovo noge prepletel z mojimi in se vlegel name. Z rokami sem se uprla v njegove prsi, njegov vonj mi je bil tako zelo znan. Ne, kaj mi je? Sovražim ta vonj, na bruhanje mi gre, mora mi iti …
Le kaj se gre? Še bolj se mi je približal, njegova hladna dlan je drsela po mojem vratu. Narahlo je odprl usta in me pogledal naravnost v oči. Njegov pogled me je prebadal. Razprla sem ustnice. Hotela sem nekaj reči, karkoli, a me je prekinil. Z ustnicami se je narahlo dotaknil mojih. Presenečeno sem ga pogledala. Kam to vodi? »Vidiš, draga moja. Tako nežen sem bil včasih do tebe veš?« Presenečeno sem zrla vanj. Kaj je hotel s tem povedati?
»Ampak, zavedaj se, ta nežnost je že davno izginila!«
»K-k-k…« sem hotela spraviti iz sebe. Vendar mi je onemogočil govorjenje. Grobo me je prijel malce nad koleno. Njegove ustnice je tako grobo pritisnil na moje, da bi lahko rekla, da me je bolelo. Zagrabil je za mojo majico in jo strgal z mene, šivi so se parali, dokler niso povsem popustili in je majica bila raztrgana na pol.
»Daj Karin! Ne pretvarjaj se. Vem, da ti je všeč. Prepričan sem, da si danes želela prav to, ko si na igrišču lovila tarče.« Njegov jezik je prodrl v moja usta. Porinil ga je tako zelo daleč, da mi je šlo na bruhanje. Za noge me je pograbil, se obrnil in me privzdignil k sebi, v naročje, se vstal in nadaljeval z njegovim grobim poljubljanjem. Nisem več zdržala. Začelo me je dušiti, nisem mogla več dihati. Začela sem kašljati in se drgniti, začela sem tolči po njegovih prsih. Iz višine me je spustil, da sem z vso silo padla na posteljo. Moje telo je bilo razbolelo. Da ga sovražim, sem potrebovala veliko časa, da sem dojela. Strmel je vame, prebadal me je s pogledom. Sklonil se je in me močno povlekel za lase, na kar je stopil na tla, me še močneje prijel za lase in me privlekel na rob postelje, ter mi zašepetal na uho: »Navadi se, na takšno življenje cipa!« Ko je to izustil je odšel. Bila sem tako presenečena, izmučena, izčrpana in razočarana hkrati, da sem zaspala.
Čez nekaj ur sem se zbudila. V sobi nisem imela stenske ure, zato pojma nisem imela koliko je ura. Pogledala sem se v ogledalo in ustrašila sem se sama sebe. Hotela sem se pogledati od bližje, zato sem odejo vrgla z mene, se vsedla, zbrala moč in se postavila na noge. Tla so bila tako lepljiva, a se nisem ozrla. Gledala sem le svojo grozno podobo v ogledalu. Stopila sem korak naprej in moje noge je zajela močna bolečina. Pogledala sem proti tlom, ko sem zagledala veliko mlako krvi. Že davno sem pozabila na razbito steklenico vodke. Kako pa bi se sploh naj spomnila, ko pa sem doživela toliko negativnih presenečenj in razočaranj. Mlaka krvi je postajala vse večja in polomljenem steklu se nisem mogla izogniti, niti preskočiti ga ni bilo mogoče, ker ga je bilo preveč. Zato mi ni preostalo drugega, kot pa lepo počasi, korak za korakom stopim v razbito steklo in preživljam bolečino ter opazujem kako mi teče kri. Ko odprem vrata in stopim iz sobe se počutim mnogo bolje. A moja dobra volja je minila, ko opazim, da v sosednji sobi na postelji leži Denis. Spomnila sem se na vse pretekle dogodke in se jezno obrnila vstran. Odpravila sem se v kopalnico. Za seboj sem puščala krvave stopinje. Bolečina je postala nevzdržna zato sem se naprej odpravila kar po prstih. V kopalnici sem si noge najprej temeljito sprala, s pinceto sem si iz ureznin pobirala koščke stekla. Skoraj me je pobralo. Krvi nisem mogla prenašati, nobene operacije nisem mogla gledati po televiziji, zdaj sem si pa sama brskala po urezninah. V omarici sem poiskala jod, si stopala razkužila, nato pa sem si noge ovila v mrežico, ki smo jo imeli doma prav za take primere. Zavedala sem se, da sem še vedno le v modrcu. Pogledala sem se v ogledalo v kopalnici. Izgledala sem grozno. Šele zdaj sem opazila modrice na mojih nogah. Potrebovala sem čas, da sem dojela, da mi je to storil Denis. Odprla sem drugo omaro v kopalnici in iz nje privlekla majico, ki je že dolgo ležala tam. Odpravila sem se nadstropje niže, saj nisem mogla iti v svojo sobo, saj sem bila prepričana, da bi nekje srečala Denisa. Po stopnicah sem hodila zelo počasi, drugače niti ni bilo mogoče, saj so me stopala zelo bolela. Iz dnevne je bilo slišati le televizijo. Stopila sem skozi vrata, ko sem zaslišala: »Pozdravljena Karin. Naj ti predstavim mojega novega partnerja, ki bo odslej živel pri nas. Njegov sin je prišel z njim. Sicer pa njega tako ali tako poznaš. Ja Karin, kakšna pa si?« Odprtih ust zrem v mamo. Ali se je poslabšalo? Denis, da bi živel z nami? Mama ima novega moškega? Nemogoče. Moški, ki je imel roko na mamini rami se je obrnil in skoraj me je zadela kap. Pa ne. Ne še to. Presenečeno in zgroženo sva zrla drug v drugega.
25. januar 2012
V naslednjem delu :
- od kod se Karin in "neznan" moški poznata?
- kako se bo Karin sprijaznila z njenim "novim" bratom?

Kakšen next? (:
25. januar 2012
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
XXXTTT
25. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg