Next
Jack je tak mood haha

Iskreno povedano je vsako nadaljevanje boljše - daljše, z manj pravopisnimi ter slovničnimi napakami in zanimivejše.
02. januar 2020
Hvala ti. Res mi velik pomen, da berete
02. januar 2020
Next Next Next Next
02. januar 2020
fulll dobra zgodba..ti sam nadaljuj
02. januar 2020
hvala
02. januar 2020
Next
02. januar 2020
hvala boštjan1
02. januar 2020
še 1 Next
02. januar 2020
Next
02. januar 2020
Hvala. Nadaljevala bom okoli 13h
03. januar 2020
Next Next Next Next ka ti ful dobr gre
03. januar 2020
Se opravičujem za ZELO pozen Next. Ugotovila sem da se ne napiše SPOLNIŠ ampak SPOMNIŠ in zdej se ful bad počutem
.................................................................................................................................................................
3.POGLAVJE:
Zbudila sem se. Predvidevam, da sem spala okoli 5 ur.
Videla sem dnevno sobo z usnjenim kavčom potisnjenim ob steno, televizijo, čajno mizico skratka lepo mojo sobo. Bila sem...doma. No, ja doma v malo drugačnem pomenu besede... Počasi sem se vstala in odšla v mojo kopalnico, ki sem jo ravno kar odkrila. V svojem starem domu nisem nikoli imela svoje kopalnice, cela družina je imela samo eno. Pa nam vseeno ni nič manjkalo.
Takrat pa sem se zagledala v ogledalu. Na kratko: bila sem obupna. Okrog vratu ter po celem obrazu sem bila...krvava. Moje kavbojke so bile raztrgane, majčka umazana. Ampak bila sem sita. Zelo, zelo sita. Začela me je grabiti panika. Kdo bi se zbudil ves krvav in raztrgan in ostal miren? Na hitro sem skočila pod tuš, da bi si iz sebe izprala krvav obraz ter lase polne listja in vejic. Vmes sem potočila solzo ali dve zaradi strahu potem pa sem se odločila, da ne bom kazala šibkosti. Ko sem končala sem umazana oblačila vrgla v koš za pranje nase pa sem dala navadne hlače in roza pulover. Ko sem se uredila sem odšla v kuhinjo kjer sem na mojo nesrečo srečala Jacka. Želela sem biti malce sama ampak kot kaže-nič ne bo s tem. "Hej Lisa, kako gre?" je vprašal. "Kaj se je zgodilo?"sem vprašala in zvenela bolj jezno in žalostno, kot sem nameravala. "Počakaj poklical bom Steph." Res jo je in čez pet minut smo sedeli za mizo v huhinji. "Torej, zdaj nama povej, kaj si o vsem skupaj misliš? Poleg tega pa nama lepo prosim povej tvojo zgodbo. Mislim, da jo imava vso pravico izvedeti" Je rekla Stephany nežno in čakala na moj odgovor. Odgovorila sem ji popolnoma iskreno ter brez olepšav: "Poglejta, ko sem bila stara 8 let sta mi umrla starša. Še sedaj ni razrešeno kako in zakaj se je to zgodilo. Pri 9 sta me tako posvojila nova starša Jane in Jonnathan Brown. Res sta popolna starša in sta odlično skrbela zame in za brata Jima. Ničesar jima ne zamerim in vedno sem ju imela za prava starša. Živeli smo v mali hiški v Croydonu. To je majhno mestece blizu Londona. Pravzaprav je to vse, kar vem o sama sebi. Vesta vedno sem se na okolje morala prilagajati jaz in ne ostali. Prej, ko sem se zbudila me je zajela panika, ker je zame vse tako novo...Upam, da me razumeta...." To sem govorila počasi in potiho. Ni mi bilo lahko govoriti o svoji preteklosti, ne vem zakaj, samo nekako nisem prenesla, da so ljudje vedeli veliko o meni.
Naslednji se je oglasil Jack: "Lisa čisto te razumeva. Verjemi pred 60 leti midva nisva imela nikogar, ki bi nama vse razložil pa še tečno vampirsko sestro je težko prenašati." pomenljivo je pogledal Steph, ona pa je odvrnila: "Sebe poglej"
"Zato imaš ti sedaj Stephany in mene. Lahko nama poveš in vprašaš vse, kar želiš." Je nadaljeval. Nato sta se še nekaj časa tako prepirala meni pa sta dala čas za razmislek. Odločila sem se. Odšla bom. Čez nekaj časa seveda. Še prej pa se bom pozanimala o nekaterih stvareh. Potem bom odšla in začela živeti normalno in po starem. Naredila bom šolo(ne vem kako), poskusila ignorirati pošast v meni(tudi za to nimam pretirano domiselnih idej) in poiskala bom tega Jaya Moona(ne vem niti kje naj začnem). Glavno pa je da želim izvedeti tudi nekaj stvari o Stephany in Jacku.
.............................................................................................................................................................
Se opravičuje za mogoče kratek Next in mogoče pravopisne napake.
Mnenja teorije?
5 Next ov?
03. januar 2020
ful dobr

Next Next Next Next Next
03. januar 2020
Next
03. januar 2020
hvala obema
03. januar 2020
Next Next Next Next Next
bravo...super je
03. januar 2020
Neeext! Top je.
04. januar 2020
Next
04. januar 2020
Hvalaaa
04. januar 2020
Next Next Next Next
04. januar 2020
3. POGLAVJE
.............................................................................
Naloge sem se lotila naslednji dan po slastnem zajtrku z kosmiči in toplim mlekom. "Steph, imaš mogoče trenutek?"
Ravno je gledala nekaj na Ipadu(nimam kaj, vampirji so talentirani igralci, pevci, pisatelji, manekeni in kaj jaz vem kaj še vse, ampak bistvo je, da so tudi hudičevo bogati zato si lahko privoščijo marsikaj...) hitro je zaprla računalnik ter me z nasmehom in prijazno pogledala
"Ja imam. Kaj je narobe?" Je vprašala.
"Upam, da te ne motim preveč...mi lahko poveš kako je preobrazba potekala pri tebi in Jacku? "
Takrat se ji je pogled zmračil in zresnila se je.
"Lisa...nisem prepričana, no..." Luštkano sem jo pogledala, saj sem si res želela izvedeti. "Prosim???" Sem ji rekla, ona pa je odvrnila:
"Ah, no prav...tako ali tako boš prej ali slej izvedela." Pogledala me je in začela pripovedovati:
"Kot dekle pri 17 sem bila odličnjakinja z čudovitim, no ja sedaj ravno ne" Zasmejala se je potem pa je nadaljevala: " Fantom in veliko ljubeznijo do živali, še posebaj konj. Enkrat pa je mimo konjeniškega centra prišel Jay Moon, predvidevam, da je bil lačen ali žejen pa se je spravil na nas in me izbral" Čudno sem jo pogledala. "Kako to misliš " izbral"?" Besedo izbral sem nakazala v narekovajih. "Pač, recimo da si vampirka 2 dni, jaz pa 60 let in ne poznaš Jaya tako dobro kot mi" Poznavalsko me je pogledala. Jaz pa sem spet imela nekaj uprašanj: "Nisi mi odgovorila na uprašanje. Kako to misliš " izbral"? "Na vsake toliko časa menda izbere kakšno osebo in jo spremeni." Skomignila je z rameni. Naprej nisem želela vrtati saj sem videla, da ji je neprijetno govoriti o tem. "V redu, recimo, da ga res ne poznam tako dobro kot ti. Potem pa mi povej zakaj se je spravil name? Mislim, od kluba sem bila oddaljena 2 km in okoli mene ni bilo žive duše razen črnega mačka. Kako me je potem lahko izbral? Mislim, da je bil samo lačen oz. žejen in da je bilo to preprosto naključje."
Šele na koncu sem se zavedala, da skoraj kričim nanjo. Stephany pa me je samo mirno gledala. "Oprosti..." sem potiho rekla.(tako potiho, da me noben človek nebi mogel slišati. Ampak, konec koncev smo bili vendar vampirji z nadnaravnimi sposobnostmi) Steph pa me je pogledala in rekla: "Vrjemi mi, Lisa, pri njem se nič ne zgodi po naključju"
............................................................................................
No, to je to
Mnenja, teorije? Kaj mislite, zakaj je Stephany rekla, da se "pri njem nič ne zgodi po naključju"?
Če poznate koga, ki bere zgodbe mu prosim povejte, da jo pišem, da bo kakšen bralec več
04. januar 2020
Next
04. januar 2020
Hvala
04. januar 2020
Next
05. januar 2020
Next Next Next Next Next
05. januar 2020
Next
05. januar 2020
Hmm mogoče je to rekla zato, ker on po kakšnem čudnem ritualu izbere neko osebo, ki mu bo morda v prihodnosti koristila?
05. januar 2020
fantasy* nekako tako ja
05. januar 2020
Next! imaš sicer malo napak, ampak zgodba se mi zdi super
05. januar 2020
Hvala. Na katere napake misliš? Pravopisne, slovnične?
05. januar 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani