Haj! Sem Lea, stara 14 let. Nekako bom opisala svoje čudno življenje (z dodatkom domišljije) od 12 leta dalje in nato skočila v željeno prihodnost.
Upam da vam bo všeč.

In da me boste razumeli!
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Danes je grozen dan. Nadvse obupen. Sovražim petke. To je na meni čudno. Večina sovraži ponedeljke, ker je pred njimi še cel teden šole, jaz pa ne. Jaz sovražim petke. In to zato, ker je to najdaljši dan, ki se vlečeee in vlečeee. Kar naprej gledam na uro in čakam, da bo odbilo 1, da bom lahko stekla domov k svojemu konju.
Ta petek pa je bil še veliko hujši. Zato, ker...
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Vsaj dva nexta za nadaljevanje!
12. april 2013
u50091
u50091
next!!
12. april 2013
Grem naprej. Pa še nekaj - tu bo vsaj nekaj realnosti!
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Danes se moramo odločiti, na katero srednjo šolo/gimnazijo gremo. Na to sem pozabila, dokler se nisem v garderobi zaletela v Nino. Nina, Anna in Lucy so moje "smrtne sovražnice" kot se same opisujejo. Nina, ki je drugače nadvse prijazna, me zaradi meni neznanega razloga zelo sovraži.
Torej se je Nina lenobno obrnila k meni in dejala: "Kva je, Lea? Na ktero šolo greš? Jaz grem na manekensko. Itak me bodo sprejeli. Tebe pa seveda, nikoli." Anna in Lucy sta se prisiljeno zasmejali, na kar se je Nina odpravila stran, Anna in Lucy pa sta ji sledili kot dva kužka na vrvici. Takrat pa mi je nekdo na ramo položil roko. Obrnila sem se. Za mano sta stali Mia in Maja, sestri. Mia je moja sošolka in tudi moja bff, Maja pa je dve leti mlajša (sedmi razred, midve z Mio pa sva 9. r). "Mia! Maja! Super!" Mia se je kislo nasmehnila in dejala: "Oprosti, da nisva prišli prej. Kaj je Nina zopet hotela?" "O drek. Čisto sem pozabila, da danes zbiramo šolo." Mia je zajela sapo in nato pomignila Maji, da se odstrani. Odpeljala me je v kot in resno pogledala..
12. april 2013
"Lea, kako da si pozabila? Res niti malo ne veš?" "Ne... Žal mi je. Kam greš pa ti?" Mia je stišala glas. "Za medijskega tehnika." Potrebovala sem par sekund, da sem ugotovila, kaj to pomani. " Na Lavo greš? Si znorela? Na Lavi so sami narkomani in in... Pa še polno boljših šol je!" Mia me je žalostno pogledala in zašepetala: "upala sem,da me bo vsaj moja bff razumela. Hoče uresničiti svoje sanje! Nimamo pa dovolj denarja za druge šole." Nato se je obrnila in stekla stran. Pohitela sem za njo in ji roko položila na ramo. "Mia, nisem mislila tako. Sa
13. april 2013
Samo čudno se mi je zdelo." Zvzdihnila je: "Kam greš pa ti?" Hm. Dobro vprašanje. "Na Kajuha, klasično gimnazijo." "Latinščino greš študirat? Zakaj? Saj tebi nikoli niso šli tuji jeziki..."
Takrat je zvonilo in stekli sva v razred. Učitelj nam je razdelil prijavnice. Pogledala sem na mesta za vpis na Kajuh, klasična smer. Nemogoče! Samo 40 mest? Gotovo je pomota! Obkrožila sem in zadnja oddala. Učitelj pa me je še prosil, če lahko pregledam tistih 100 prijavnic in jih razvrstim. Lotila sem se dela.
13. april 2013
next
31. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani