u208605
u208605
Helouuu(:
Pac js pisem svojo prvo zgodbico kle gor in upam da vam bo usec inja hah poskusala bom cimveckrat nextat in ze zdej se opravicujem za pravopisne napake. Luv ya :*
☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼
STARRING:
●Jessey Stevens As Hunter James Mccoy:●Odeya Rush As June Marcielle Harvey:P.S. Vsakic, ko bo vstopila kaksna nova oseba bom isto tkole nardila pac na koncu nexta (;
P.P.S hotla sm dat gife pa ni slo tko da ja im sorry lol
☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼
PROLOG:

Njegove ustnice so bile na mojih, se dotikale vsakega koščka mojega telesa in mi vzemale sapo. Moje oči so mižale in moram priznati, bilo je dobro. Prekleto dobro.
Ko se je umaknil in me gledal s svojimi prodornimi, čokoladno medeninastimi očmi, me je spreletaval srh in po koži so se mi sprehajali mravljinci.

"Dobrodošla." je pozdravil in umaknil roko z mojega hrbta.

"Ja." Šele, ko je beseda prišla iz mojih ust, sem vedela kako neumno zveni. Pa kaj, ko mi je v glavi kar vrelo in nisem mogla razmišljati trezno.

"Tvoja polovica sobe bo desna, lahko pa spiš zraven mene, da ti bo bolj udobno." je prekinil moje razmišljanje. Ko je to izrekel, se je nagajivo nasmehnil, stopil nazaj do svoje postelje in s težkim pokom treščil nanjo.
Torej, z njim si bom naslednja štiri leta kolidža delila sobo. Po tem, ko sem v Boston prepozovala vse iz starega dobrega Texasa in ko sem, tako rekoč, brez denarja, si res ne morem privoščiti najemnine za svoje lastno stanovanje ali sestrstvo. Ne, bom pač morala potrpeti.

"Zakaj še vedno stojiš tam?"

"Razmišljam." sem mu odgovorila in roke uprla v boke. "Kdo sploh si ti, ki poljubljaš vsako dekle, ki stopi v tvojo sobo?"

Gledal me je z nasmeškom na obrazu in pri tem pokazal zobe ter si z rokami nazaj podpiral svoje telo.

"Jaz, ljubica, sem Hunter Mccoy-"

"Ali-?"

"In, preden vprašaš, ja, moj oče je podravnatelj kolidža."

"Aha."

Svoja dva kovčka s prijetnim vzorcem vijugastih volančkov sem zapeljala do svoje postelje in začela obleke zlagati v malo omaro nasproti postelje. Stene, prebarvane na hladno barvo sivke, so dajale vtis praznote in žalosti, hrastovo pohištvo pa je to ledenost razbilo in naredilo sobo kontrastno. Skozi malo okence tik nad mojo glavo je sijalo sonce in na nočni omarici je bila postavljena ljubka lučka v obliki bučke. Poleg omare je stala še pisalna miza s črnim stolom pod njo. Mccoyeva stran je bila identična, le s plakati golih žensk, avtomobilov in motorjev nalepljenih po stenah.

"Ti pa si...?"

Obrnila sem se s toaletno torbico v rokah in ga pogledala. Zopet je gledal mene in trzal s čeljustjo.

"June. June Harvey." sem rekla.

Prhnil je. "Kaj, si se rodila v juniju?"

"Ne, spočeta sem bila v juniju."

Še enkrat je prhnil, tokrat glasneje in padel v smeh. Ljubek, glasen smeh, pri katerem je glavo nagnil nazaj in so mu kostanjevi lasje migali. Medtem, ko je držal roke v napetem položaju, sem si imela čas ogledati mišičasto telo in žile, ki so mu prepredale roke. Prej omenjena čeljustna kost mu je tako izstopala, da sem se bala, da mu bo odpadla in njegovo telo je le še bolj izpopolnila črna jopica in vrečaste hlače.

"Si pa duhovita."

"Hvala, poskušam." sem mu odvrnila kar se da sarkastično in toaletno torbico postavila v predal na nočni omarici.

Vstal je s postelje in se odpravil proti vratom točno na sredini najine sobe. Odprl jih je, a še vedno stal znotraj sobe.

"Se vidiva kasneje, sostanovalka." Hudomušno se mi je nasmehnil in vrata zaloputnil za sabo.

"Kasneje kot bo, bolje bo." sem odvrnila, a me ni več slišal.

Morda pa sem se prostovoljno javila živeti s hudičem.

"Ja, to bo še zanimivo." sem si rekla in kovčka brcnila pod posteljo.
☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼
Okay hahah to je to zaenkrat, ce zelite next pac napisite, hope u like it, pisem ze prvi chapter! Thanks guys

Next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. junij 2016
u186827
u186827
Next
17. junij 2016
Next
20. junij 2016
nexyt
21. junij 2016
u208800
u208800
Next
11. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani