ta forum tema je namenjena učencem moje bradavičarke

zato se lahko prijaviš tu:
http://www.igre123.com/forum/tema/bradvicarka-akademija-za-carovnice-in-carovnike/60593/
no pa gremo h quidditchu:

Quidditch je čarovniški šport. V njem dve ekipi s po sedmimi igralci na letečih metlah skušata doseči čim večje število točk. Ekipi točke dosegata na dva načina: zasledovalci si podajajo lokl in skušajo doseči gole, kar jim skuša preprečiti nasprotni branilec. Tolkača medtem usmerjata štamfe, najpomembnejšo vlogo pa ima iskalec, ki lovi zlati zviz. S tem ko iskalec ujame zviz se igra konča, iskalčevi ekipi pa prinese število točk enako petnajstim golom.

Potek igre
Zasledovalci si podajajo lokl in skušajo z njim doseči čim več golov. To storijo tako, da ga vržejo skozi enega izmed treh obročev nasprotne ekipe. To jim skuša preprečiti branilec nasprotne ekipe. Vsak gol je vreden 10 točk.
Tolkača s pomočjo štamfov, ki jih »usmerjata« s kiji, ovirata igralce nasprotne ekipe in varujeta svoje soigralce. Tolkači so pogosto zelo močni, pogosto pa prav oni povzročijo najhujše poškodbe. Štamfa sta začarana tako, da poskušata sklatiti čimveč igralcev, vendar sta pri tem nepristranska.
Najpomembnejšo vlogo v ekipi pa ima iskalec, ki ga v knjigah igra Harry Potter. Iskalec skuša najti in ujeti zlati zviz, ki pa je zelo hiter in okreten ter ga je zato težko ujeti. Igra se konča, ko eden od iskalcev ujame zviz. To prinese njegovi ekipi 150 točk, ne pa nujno tudi zmage.

no tu bomo igrali na malo drugačen način, več o tem kasneje
20. avgust 2013
kul (: kar nadaljuj. zavzato spremljam (: <33
20. avgust 2013
Quidditch je zakon!!!!
20. avgust 2013
se strinjam (: <33
20. avgust 2013
ok
20. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg