Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hello, draga dekleta!
Takole... Pišem še eno zgodbo in ja, nexti pri drugih bodo danes zvečer, ko jih dokončam. Na žalost imam problem s tastarejšim sinom, ki ne zaspi do enajstih zvečer. Žurka in pol. Podnevi pa je tamlajši, ker spi maksimalno po pol ure. No, kakorkoli, jutri si naredim zaloge, ker gresta oba k mojim staršem. smile
Zgodba se navezuje na tole:

https://www.wattpad.com/467188279-one-night-with-ian-somerhalder-prologue

Upam, da vam bo všeč smile

_________________________________________________________________________________________________

QUEEN OF HIS HEART - Prolog
Pričakovala sem, da ga ne bom nikoli več videla.
Neslišno je znova pridrvel v moje življenje in prodrl vse, kar sem zgradila v zadnjem letu dni. Bila sem pripravljena iti dalje in pozabiti nanj. Vendar v trenutku, ko sem ga zagledala, mi je postalo jasno, da se slednje ne bo nikoli zgodilo.
Začutila sem, kako se je moje srce znova odprlo in razparalo rano, ki sem jo težko zašila. Solze so stekle preko mojih lic. Le kako naj povem svojemu zaročencu, da iz naju ne bo nič? Nisem več prenesla, da bi bila z njim. Ne ...
Ponovno sem si obrisala solze.
Mislila sem, da bo med nama le tisto, kar se je zgodilo v Parizu. Vendar ni ... Ne. Moje življenje se je počasi ... Sesulo. Znova.
Vedela sem, da ga ljubim. Samo njega.
Zaljubila sem se v tistih dveh dneh. Nepreklicno.
Dvignila sem se na noge. Odločila sem se. Slednjemu moram narediti konec, saj v nasprotnem primeru me bo njegova senca preganjala do smrti.

_________________________________________________________________________________________________

mnenja?
23. september 2017
u227580
u227580
neeext super je c:
23. september 2017
u228206
u228206
Next
Men je naslovnica ful všeč *-*
23. september 2017
neeeeexz
23. september 2017
fck ze prvo besedo zaj****
neeeeeeeext
23. september 2017
Next.... na wattpadu sm ze prebrala oz sm sproti brala... in ja supr je ... sicr me skribi d jo bodo ukinli.... -kar se jasno NE sme zgodit.... res supr je bla... in upam d bodo hitr Next ker me zanima kaj se bo zgodl po tistih dveh noceh.... KUMI CAKAAAM <333
23. september 2017
ne skrbite ne bo isto kot na wattpadu smile_xd nobenega podrobnega opisovanja ne bo smile_xd
23. september 2017
Next prfektn!!!! sam da si nadaljevala z zgodbo res hvala !!! k nep zdržala ce bi blo ze konec smile_xd
23. september 2017
Next
23. september 2017
u223614
u223614
neeeexttt
23. september 2017
Hvala vsem sedmim. Upam, da vam bo všeč smile
24. september 2017
Next
to je nadaljevanje ane?
full zanimiv začetek
24. september 2017
Next
24. september 2017
Next
Nadaljevanje zgodbe One night?
24. september 2017
se kaksen Next? smile_xd
24. september 2017
Next
24. september 2017
u178631
u178631
neeeeext
24. september 2017
Next!
24. september 2017
u220684
u220684
Neext! Končno nova story Katsmile_xd
24. september 2017
Next! končno še ena zgodbica
24. september 2017
u147080
u147080
zakon je
Next
24. september 2017
hvala vsem smile
24. september 2017
a bo Next že danes ker sem neučakana smile_xd
24. september 2017
Next
26. september 2017

QUEEN OF HIS HEART - Prvo poglavje
Preganjal me je v snu.
Preganjal me je in lovil. Stegoval je svoje roke po meni in jaz se nisem upirala. Nikoli se ne bi, saj je bil nekdo, ki je v meni prebudil strast, čustva. Bila sem njegova ujetnica. Nikakor nisem pozabila, kaj se je zgodilo z nama v Parizu.
Dve noči. Samo dve. In bili sta dovolj, da se je polastil mojega srca in igral na strune ter jih vlekel k sebi. Dobro sem vedela, da se ne bom odrekla temu, kar sva imela. Nikoli. Bil je spomin, prečudovit spomin. A on je bil daleč ... Predaleč.
“Inea?”
Dvignila sem glavo in se zastrmela v Klemna. Mojega zaročenca. Po tistem, ko sem se razšla z Ianom, sem si našla nekoga. S tem, da je bil samo zaročenec, strogo sem se držala tega, da me ne sme takniti do poroke. Saj je jasno, zakaj, kajne? Nisem hotela pokvariti svoje spomine z dotikom drugega moškega na sebi. Ne. Odlašala sem s tem in držala ga bom stran, dokler ne bom pripravljena iti naprej. Ian je bil pomemben faktor v mojem življenju. Z njim sem odkrila vse, kar mi je bilo ... Všeč. Pravzaprav sem še vedno čutila ... Ah, saj ni pomembno.
“Kaj?” sem se poskušala nasmehniti.
“Saj greš z mano, kajne?” me je vprašal.
“Na kaj?”
“No, v naslednjem tednu imam pomemben sestanek z direktorjem naše firme. V Portorožu,” je dejal.
Pokimala sem. Še en živ dolgčas.
“Obljubila sem ti,” sem dejala.
“Zakaj si tako hladna?” me je vprašal.
Skomignila sem z rameni. V sebi pa sem vedela odgovor. Ker ne morem pozabiti svoje preteklosti. Pred letom dni sem se komaj odtrgala od Iana. Ko sem se ločila od njega, sem mislila, da ... Da bom umrla.
“Če pa se bom dolgočasila,” sem odvrnila.
“Ne boš. Obljubim.”
Že prav. Grem. Vendar, če se bom dolgočasila, ga bom zadavila. Res mi ni bilo do tega, da bi ga spremljala. Vendar sem obljubila.

___________________________________________________________________________________________________

IAN

___________________________________________________________________________________________________

“Res nimaš sreče, kajne?”
“Mama!”
“Kaj? Kaj pa sem narobe vprašala?” me je moja mama skoraj zadavila. Zavil sem z očmi. Še z eno sem se razšel. In spraševal sem se, če na tem svetu obstaja ženska, ki me ne bi razočarala. Kot je bila to ... Raje nisem pomislil nanjo.
“Mislim, da to ni tvoja stvar,” sem rekel.
Mama je zavila z očmi. Bilo mi je jasno, da ne bo odnehala. No, saj sem dovolj dobro poznal svojo mamo, da sem vedel, da ne bo. Nikoli.
“Ian? Kaj te sploh muči?” je vprašala.
Vedel sem, kaj me muči. O njej sem razmišljal vsak dan. Razmišljal sem o njej, o njenih očeh, njenih laseh, obrazu, nasmehu ... Njena podoba me je preganjala in jasno mi je bilo, da bom prej ali slej znorel, če je ne bom dobil.
“Ona. Ona me muči,” sem končno odvrnil.
Moja mama me je presenečeno premerila.
“Kdo?”
“Inea,” sem po letu dni izgovoril njeno ime.

__________________________________________________________________________________________________

Mnenja, teorije?
26. september 2017
Next
26. september 2017
Next
sigurno se bosta srečala oz. bo on poiskal njo
26. september 2017
u147080
u147080
spet se bosta srečala
Next
26. september 2017
u223614
u223614
cute
Next heart
26. september 2017
LoveAnimals se strinjam sa tabo drugač pa zlo dobro napisano in ravno prav dolg Next! neeext
26. september 2017
tema je zaklenjena