Bilo je tistega pustnega večera, ko sem se pod prsilo odpravila z mamo po brata v sosednjo vas. Seveda v maski. Tam so naju pričakali bratec in dve štiri članski družini. Z bratcem in še z dvema fantoma leto mlajšimi od mene, sem se odpravila na bližnje igrišče. Mimo nas je prišla druščina mladih vaščanv oblečeno v vse mogoče maske. V oči mi je najbolj padel svetlolas visok fant oblečen v super mariota. Prišel je do nas. Vsi trije so umirali, da bi šli lahko z njimi, a jim ni dovolil, češ da so premladi.
13. avgust 2017
Next
Meni je to precej dober začetek
13. avgust 2017
Svetlolasi fant me je začel prepričevati naj grem z njimi. Po nekaj minutnem pogajanju sem le privolila, skupina me je hitro opazila in neko dekle, svetlolasi fant in še nekdo so me začeli spraševat različna vprašanja. Tako smo skupaj šli še zadnjih par hiš nato pa v gostilno, ki je stala poleg igrišča. Tam smo ostali še nekaj časa nato pa smo se na srečo odpravili domov. Nasledi dan sem se zbudila nekoliko zgodaj. Pogledala sem uro na telfon in opazila obvestilo facebooka, da me nekdo želi dodati pod prijatelje.
13. avgust 2017
Next
13. avgust 2017
Pogledala sem in pisalo je Maj Skok. Ker nisem vedela kdo je to, sem pogledala njegov profil. Bil je svetlolasi fant od prejšnjega dne. Hitro sem sprejela prošnjo in odložila telfon, ter zaspala nazaj. Ko sem se spet zbudila sem bila vsa vesela, saj so bile počitnoce. Preoblekla sem se in začela posprvljati sobo. Naveličala sem se pospravljati sobo, zato sem prižgala laptop in odprla facebook, ter začela pisat prijatelici. Odprla sem tudi pogovor z Majem, ter okelvala ali naj mu pišem ali ne. Ker pa je star računaik je vsake toliko zmrznil in to se je zgodilo tudi zdaj. Pri vrath pa sem že zasilšala mamo kako bo vstopila v sobo. Nisem želela, da ve, da si dopisujem z Majem, saj ga namreč pozna. Hitro sem hotela zapret njegovo okence. Ampak računalnik je zmrznil prav takrat, ko sem pritisnila x najmanj 100 krat. Vsaj mislila sem, da sem zaprla okence. Vstopila je mama in na srečo ni pogledala v zaslon. Ko je odšla sem odpisala prijateljici in hkrati ugotovila, da mi je tudi Maj pisal. Pogledala sem in pisalo je:“kaj? Raje mi povej kako si.“ Začudila sem se in pogledala pogovor od začetka in ugotovila, da sem mu ponesreči poslala okrog 10 like-ov. Začela sem se opravičevati za use te lajke in pogovor je stekel naprej.
13. avgust 2017
skok se pise ena iz nasega razreda!!!!! nakjljučje
Next Next
13. avgust 2017
upsala heheh....okj počak
13. avgust 2017
ni treba takoj
13. avgust 2017
Minil je mesec odkar sem ga spznala, a bil me je že malo všeč. Imel je svetle krtke lase in sinje modre oči. Visok je bil okrog 180. Ampak problem so bila leta. Imel je 19 let, jaz pa sem jih štela 16. Vseeno ga moja leta niso motila in še vedno sva si pisala skoraj vsak dan.

Bližal se je 8.2 Prešernov dan in v vasi so pripravljali kratek program ob spominu na našega največjega pesnika. Organizatorji so me vrpašali, če lahko zaigram eno pesem na klavir. Privolila sem, saj nisem imela česa izgubit. Prišel je dan proslave. Vedno bolj me je grabila panika.
13. avgust 2017
nimm kj delt heh.....aja maš kake želje? slike? Kj tazga?
13. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
In skoraj me je kap, ko sem v občinstvu zagledala Maja in zraven njega temnolasega rjavookega fanta, ki je bil tako luškan, kot so plišasti medvedki. Po končani proslavi sem se družila z neko punco, ki je prav tako sodelovala v predstavi. A na žalost je morala domov. Tako sem se pridružila druščini petih fantov. Maja, temnolasega fanta, mojih dveh bratov in še enega na videz zelo majhnega fanta. Pristopila sem h njim in z veseljem so me sprejeli. Maj, manjši fant in brata so se nekaj pogovarjali med sabo. Temnolasi fant pa je samo sedel zraven in jih pozorno poslušal. Vzela sem stol in prisedla zraven temnolasega fanta. Ta pa me je hitro ogovoril. Povedala sva si imena ter starost, na katero šolo hodiva, nakar je priznal, da sta Maj in manjši fant njegova brata. Začudena mu sprva za Maja nisem verjela, saj si niti malo nista bila podobna. Tako smo se pogovarjali še nekaj časa in odšli domov. Doma sem bila na telefonu, ko se je prikazala še ena prošnja za prijateljstvo. Pogledala sem in bila je od Petra. Sprejela sem jo in odšla spat.
14. avgust 2017
Next kaj se bo iz tega razvilo????
14. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
Čez počitnice sem si pisala z Majem in se veliko dolgočasila. Šolsko leto se je tudi začelo iztekati in morala sem dobiti še nekaj zaključnih ocen. Letnik sem naredila s pravdobrim uspehom. Začele so se poletne počitnice in z njimi najrazličnejši žuri. Z družino smo se odpravili na praznovanje ob dnevu državnost. Takoj, ko sem vstopila v prostor sem opazila Maja in Petra. Začutila sem kako se mi je vsa kri, kar je je bilo začela pretakati v moja lica. V še istem hipu mi je Maj pomaha. Hitro sem pomahala nazaj, ter obraz prekrila z lasmi in se usedla. Končno sem spravila vso kri iz lic, ko je do mene pristopila manjša blond gospa stara okoli 30 let. Prosila me je, če bi lahko vsakemu nastopajočemu podarila rožico v spomin zahvale. Ker sem že bila pod prisilo tam, je bilo to najpametnejše delo. Zato sem privolila. Najprej je nastopil zbor, katerega sem zborovodjo poznala. Zahvalila sem se mu in odšla na svoje mesto. Sledil je naslednji zbor. Ko so odpeli sem spet odnesla rožico zborovodji. Ta pa je rekel naj jo poklonim članu zbora ker je mlad in nima še nobenega dekleta, ter da sem dovolj lepa za to. Nerodno sem mu podala rožo in spet z vso krvjo v licih odšla na svoje mesto. Sledili so trije harmonikaši. Moj brat-Martin, Peter in Tine. Seveda sem morala vsakemu od njih dati rožico. Predstava je potekala h koncu. Rožico sem poklonila še oraganizatorju ter ženski, ki je pristopila do mene, saj je povezovala program.
14. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
Ko sem se odpravljala proti avtu mi je pot prekrižal Maj. Prestrašeno in najbrš z lici, kot rdeča barva, sem stremela v njega. Končno je nekaj rekel. Vprašal me je, če želim iti z njim do gostilne, da bi igrali namizni nogomet. Po nekaj dolgih sekundah in nerodnih poskusov govora, je le iz mene prišel nekakšen ja, ki ni zvenel ne nemško ne slovensko niti podobno angleškemu ni bilo. Ampak je razumel. Odpravila sva se. Komaj sem ga dohajala, saj je hodil tako hitro , da sem mogla na trenutke teči za njim. Opazil je in se začel rahlo smejati, ter me zbodel: “Kaj ne gre hitreje?“ Vrnila sem mu samo mrk pogled in ga dohitela. Ko sva prišla v gostilno so mu že neki fantje nekaj govorili. Začeli so zbirati ekipe in Maj je izbral mene. Odigrali smo par iger tko da sta dva para izpadala in na srečo nisva bila midva ena od njih dveh. Predlagali so, da bi zamenjali pare, a Maj tega ni hotel. Za druge je rekel, da lahko, ampak on me ne bo zamenjal.
14. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
Next
15. avgust 2017
Kmalu za tem sem morala domv. Vsa žalostna sem pozdravila Maja in se odpravila v avto. Doma sem šla pod tuš in se vsa zaspana ulegla na posteljo in zaspala. Zjutraj sem kot po navadi bila na telefonu. Kar naenkrat mi je nekdo pisal. Bil je Maj. Pogovor je tekel kot po navadi. Dokler ni napisal: „moo zkj si mogla it domou...vedno k gre kaka lepa in fajn pupa domou grejo usi ostali.“ Bila sem vsa presenečena kako lahko fant, ki je 3 leta starejši lahko pade na tako dekle, kot sem jaz.
15. avgust 2017
Next
15. avgust 2017
Naslednjič sva se z Majem videla, na prazniku pašte. Ko sem ga končno opazila med množico ljudi sem kar nekaj ur zbirala pogum, da ga grem pozdrvait. Nisem se zavedala,da strmim v njega in ko sem to storila je bilo prepozno, sej mi je že mižika. Hitro sem vstala in odšla do njega. Tako sva se zaklepetala. Nenadoma je izjavil naj grem osvajat Petra. Zrdela sem in pogledala proti tlom. Z roko se je nežno dotaknil moje brade ter mi privzdignil glavo in rekel:“ Saj veš, da se hecam.“ Hitro sem dvignila glavo in se nasmejala. Postalo mi je malo nerodno zato sem ga pozdravila in odšla k Martinu ter Petru. Ko sem prišla do niju sem zagledala še Romino in že je osvajala Petra. Postalo mi je hudo. Zato sem samo vprašala Martina kje sta mati in oče. Nato me je začel spraševati nekaj vprašanj: zakaj jih potrebuješ?. Odgovorila sem mu, da me zebe in bi rada vzela jakno iz avta in zato potrebujem ključe. Povedal mi je in počasi s čudnim občutkom pri srcu odprvila k očetu po kjuče. Dal mi jih je. Vprašala sem, kje je parkiral avto, a odgovoril je le z: „Vprašaj Martina.“ Zopet sem morala do njega. Z zelo neprijetnim občutkom sem končno prispela do Marina. Vrprašala sem ga za pomoč. A je začel nekaj težiti in nakoncu vprašala Petra, če želi oditi z nama. Privolil je in tako smo se vsi trije odpraili proti avtu. Zavili smo do gostilne in prispeli. Vzela sem jakno in odšla stran od nijh, saj nisem prenesla, da Petra osvaja Romina. Ne vem zakaj, ne vem kako amapk Romina me je že kar nekaj časa sovražila. S solznimi očmi sem se vsedla na gugalnico in premišlejvala. Ugotovila sem, da nekaj čutim tudi do Petra. Všeč sta mi bila brata. Možnosti nisem imela ne pri enem ne pri druge. Zastermela sem se v
neko točko, ko me je nekaj zmotilo. Bila sta Martin in Peter. Obraz sem si prekrila z lasmi ter govorila z Martinom. PO nekaj mučnih urah smo odšli domov. Zaspala sem v solzah.
16. avgust 2017
Next
zelo fajn. Opazila sem, da je ta Next bolj žalosten. Malo spremembe
16. avgust 2017
Čez celo poletje po tem ju nisem več videla. Z Majem sva si vedno bol poredko pisala. Sledil je prvi šolski dan. Kot vsak dan sem se odpravila z avtobusom v šolo. Ko smo vstopili nas je presenetila novica, da se bomo morali presesti iz enega avtobusa na drugega vsak dan. Tako smo izstopili pri gostili. Bil je deževen dan zato smo si našli zavetje pod streh pred vrati gostilne. Kmalu se nam je pridružila tudi Romina. Začela me je spraševati če mi je všeč Peter. Moj prvi šolski dan je bil uničen. Končno smo zagledali večji avtobus. Hitro sem pohitela in ko sem vstopila sem zagledala Petra. Bilo mi je prenerodno, da bi se usedla zraven njega sem se raja usedla nekaj sedežev pred njega. Potegnila slušalke iz žepa in poslušala muziko. Ko sem zagledala prag šole me je kar spreletel srh. Počasi sem počakal do so se vsi, ki so tu izstopili vstali in se zadnja počasi in lenobno prikazala izza avtobusnih vrat. Ko so vstajali sem zagledala Romino in Petra sedeti skupaj. Bila sem malo razočarana, saj zdaj zagotovo nisem imela možnosti pri Petru.

Končno se je končal prvi dan in odhitela sem na avtobus ter vsa vesela domov. Ko pa sem videla Romino in Petra sem komaj zakrila solze. Prišla sem domov, peljala psa in se vmes zjokala.
17. avgust 2017
Next
18. avgust 2017
Next sori ker nisem prej dajala nextov nisem bla tolko aktivna na igrah
22. avgust 2017
oki
22. avgust 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani