Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hej! Vidim, da usi pišete neke zgodbe, tak da bi jas tudi probala .. zgodba bo govorila o 18-letni punci, ki živi s svojo mami in mucko v miami, enkrat pa se ji podre svet. če hočete vedeti kako, prosim za malo spodbude. zgodba je zmišljena.

lastim si avtorske pravice
20. avgust 2010
ok saj je vseeno.. bom kr začela...
20. avgust 2010
Zbudila sem se v sončno in lepo jutro. Danes je pravi dan za rekreacijo sem si dejala. Zadnja dva tedna sta bila zelo oblačna in deževna, kar ni v navadi za naš kraj. S svojo mamo sem živela v najlepšem mestu na svetu. Miami. Vstala sem iz postelje, jo poravnala in odšla v kopalnico. Umivala sem si zobe, ko je pritekla v kopalnico moja mucka, Kitty. »Dobro jutro tudi tebi, Kittyca,« sem ji dejala. Začela se mi je smukati okoli nog in začela prest. Torej je vseeno zadovoljna z menoj, sem si mislila. Kasneje sem se na hitro preoblekla v trenerko in majčko ter odšla v kuhinjo. Mami se je že vstala. »Dobro jutro, ljubica,« mi je rekla in me na hitro poljubila na lice. »Dobro jutro tudi tebi, Jackie!« sem ji dejala vsa vesela. Svojo mamo sem klicala Jackie, saj mi je sama rekla, da ji je tako boljše in, da se obremenjuje s svojimi leti. Saj jo razumem po eni strani. Zelo mlada je bila, ko sem se rodila, komaj 19 let. Ampak mene ne moti, da jo morem tako klicati. Zame je najboljša prijateljica in imam jo rada. »Kako pa to, da si že danes tako zgodaj dobre volje?« me je vznemirjena vprašala. »Danes je za čuda lepo vreme, in saj veš da obožujem takšno vreme.« »Seveda vem. No, in kaj boš počela danes?« »No, amm, mislila sem prvo iti malo na plažo, kasneje pa kolesarit. Bi šla zraven?« sem jo vprašala. »Oh, žal ne morem danes,« je rekla in hudo zardela. Hitro se je lotila pripravljanja zajtrka in me ni pogledala v oči. Takoj sem vedela, da se nekaj kuha. Začela sem malo drezati v njo: »Aja? Kako to? Greš kam, na pijačo ali nakupovat?« Opazovala sem jo in se zabavala zraven, saj sem videla kako vneto reže kruh. »No, veš Vik, …« je začela. »No, res grem na pijačo. Ampak s kom, pa ti še sedaj ne povem.« Začela me je resno gledati in rekla: »In lepo te prosim, da ne hodiš za menoj. Si me slišala?« Debelo sem jo pogledala in začela grizljati spodnjo ustnico. Kako za vraga je vedela, da sem ji zadnjič sledila? Saj sem bila pod krinko, in oblekla sem se res neopazno. Mogoče, pa so me izdali moji nori, neukrotljivi lasje. Če bi vsak las bil tam ko mu je mesto, nebi mela teh težav. »Mi obljubiš, Victoria?« Saj ne morem verjeti. Resno misli. Poklicala me je z mojim celim imenom. Tega že zelo dolgo naredila, no, razen takrat, ko je Kitty uničila njeno najboljšo rožo in mi je zagrozila, da bo Kitty letela iz hiše. Ampak seveda sem bila malo jezna na njo, ker se je spravila na mojo mucko in sem ji zabrusila nazaj, da pravzaprav živiva v tri sobnem stanovanju. Priprla je oči in mi dejala: »Victoria, spravi Kitty v svojo sobo in ostanita v njej. Obe dve, Victoria.« To je dejala s tako tihim in tako mehkim glasom, s katerim se res ne splača igrati. Pograbila sem Kitty in odšla v sobo. Ampak sedaj ni bila Kitty povod za njen mil glas. Ah, pa kaj me briga kam gre, sem si mislila. Saj ima ona svojo življenje tudi. Stara sem sedemnajst let in prihodnji mesec imam rojstni dan. Obnašam se zelo zrelo za svoja leta in mnogi bi mi pripisali vsaj petindvajset let. »Dobro, ne bom ti sledila, in sploh ne vem od kod ti ta ideja, da bi ti. Itak imam drugo delo,« sem ji rekla. »Dobro. Pridi, greva zajtrkovat,« si je oddahnila in odšla s kruhom v roki v jedilnico. Sedli sva se in pograbila sem kos kruha in si na debelo namazala maslo. Popila sem pomarančni sok, se poslovila od Jackie in Kitty in odšla na plažo. V garaži, če lahko temu tako rečem, saj je bila majhna kot mala izbica, sem vzela svoje kolo in se odpravila.
20. avgust 2010
next?
20. avgust 2010
neeext.. ful dobro.. next next next
20. avgust 2010
Do plaže nisem imela dosti za kolesarit, kakšnih pet minut. Ko sem prispela do plaže, še ni bilo dosti ljudi. Izbrala sem si miren kotiček ob palmi, in se začela slačit. Svoje najboljše kopalke sem si oblekla že doma. Počasi sem odšla proti vodi. Nekaj starejših ljudi se je že kopalo v morju, nikjer pa ni bilo za videti mlajše populacije tega sveta. Hvala bogu, sem si mislila. Ne bi rada, da bi se kdo začel norca delat. Res je, da tu naokrog ne poznam nobenega, ki bi bil star toliko kot jaz, krivo pa je to, da sva se z Jackie preselili v Miami, takoj ko se je končala šola, katero sem obiskovala v Texasu. Texas Jackie ni bil všeč, ker je bil preveč samotarski. Ampak krivo je to, da je tukaj dobila boljšo službo. Me prav zanima koliko časa bo zdržala v tej. V svojih 17 letih delovne dobe, je zamenjala že 10 služb. Ampak sedaj mi je rekla, da ji bo ta služba ustrezala do konca življenja. Ampak nikoli se ne ve. Septembra bom odšla prvič v novo šolo, in to v srednjo, v kateri so vsi že tako rekoč odrasli.
20. avgust 2010
kak dobro pišeš .. a to zgodbo si že gi objavla??
next
next
20. avgust 2010
hvala.. ne nisn je.. ampak mislim, da jo bom dala profesorci za poglejat.. ona obožuje moje zgodbe.. tak da, upam da bo še ta kje objavlena
20. avgust 2010
next
22. avgust 2014
tema je zaklenjena