HeŁŁo =) Hja,odločila sem se,da grem pisat še eno zgodbico in sicer bo na teme:
*Love
*sex
*prijateljstvo
*srednja šola
*droge
*zabava
*life na splošno
*težave take in drugačne...
Zgodba bo govorila o punci Mateji,ki se odpravlja v prvi letnik srednje šole,ki se kmalu noro zaljubi v fanta Dejana,do katerega začuti pravo ljubezen. In sicer prvo ljubezen. Vse bi bilo lepo in prav,če bi ostala skupaj in se imela lepo. A stvari so preveč zapletene..
Zgodbica bo zanimiva ampak pisala jo bom,če boste redni bralci =)
Za začetek izpolnite anketo in rabim 3 nexTe za začetek. A ker sem prijazna ( ) vam zaupam čisto majčken delček za začetek

Boš bral/a zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. julij 2012
Živijo. Sem Mateja in to je moja zgodba. Najprej na kratko o meni. Stara sem 15 let,ravno sem zaključila osnovno šolo in se vpisala v gimnazijo. Ljudje pravijo,da sem z svojo vitko 165cm postavo in 50 kg,rjavimi lasmi in očmi na videz zelo prijetno dekle. Sem zelo sramežljiva oseba in težko navezujem stike,težko komu spustim do sebe,da me spozna,ampak na srečo me zaradi tega nihče ne obsoja. Rada pojem,pišem,berem,na sploh živim v svojem svetu.Imam samo starejšega brata Roka,ki je včeraj dopolnil 18 let,starša pa sta ugleden kirurg in odvetnica. Rada imam svojo družino. No,prišel je dan,ko so se končale poletne počitnice in prišel je moj prvi dan v srednji šoli. Odločila sem se,da se spremenim in da bom zaživela drugačno,bolj družabno življenje,morda spoznala svojo prvo ljubezen...In tako...
Začelo se je prvega sebtembra 2012.
nextam?
3 nexti(različni)
24. julij 2012
nexttt pa prosim še kake slikce pa daljši nexti
25. julij 2012
še dva nexta =) Kai§ha-slikce bodo pa tudi daljši nexti nič bat..tale je sam za uvod
25. julij 2012
okej super komi čakam
25. julij 2012
Za enkrat mi je nextala sam Kai§ha tko da napišem en daljši next potem pa za nadaljevanje rabim 3 različne nexte =)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
"Mateja zbudi se,zamudila boš svoj prvi dan v srednji šoli!"Me je naslednje jutro zbudil moj brat Rok.V trenutku sem se skobacala iz postelje in zaspano gledala okoli sebe. Pogled se mi je ustavil na budilki,ki je kazala komaj 6 zjutraj? "Lažnivec,še več kot uro časa imam" sem ga boksnila v trebuh in naredil se je,kot da ne more dihat."Ja sestrica,sama veš,da moraš biti popolno urejena,da narediš najboljši prvi vtis." Mi je pomežiknil in se mi lepo nasmejal."To imaš pa tudi prav" sem zamišljeno rekla in že tekla v kopalnico,čez ramo sem zavpila "zdaj pa pojdi ven iz moje sobe!" Zaslišala sem njegov smeh in "Yes sir!" Pogledala sem v ogledalo,s katerega me je opazovalo dokaj lepo in razkuštrano dekle. Odločila sem se za hitro prho,nato pa me čakalo oblačenje. "Hm,kaj naj oblečem?"sem se spraševala in naga stala pred omarico z oblekami.Odprla sem jo in si najprej nadela spodnje perilo. Pogled se mi je ustavil na res hudih kavbojkah in majici. "To bom oblekla" sem si veselo rekla in zmetala izbrana oblačila na posteljo.
Ko sem se oblekla sem se še naličila in si uredila frizuro. Včeraj sem se prebarvala na črno in res sem bila navdušena nad svojim videzom.Ko sem končala s svojim urejanjem sem pograbila še svojo torbico in mp4 ter se na kratko oglasila v kuhinji,kjer sem pozdravila svoja starša in z njima na hitro spila skodelico kave. "Uživaj v srednji šoli miška" mi je prijazno rekel oče in mi v roke porinil 100€. "Oči,zakaj pa to?" sem bila presenečena."Po pouku si privošči kaj lepega za oblečti in podobno,tvoj denar je." Presenečeno sem ga objela in poljubila mamo. Roka ni bilo nikjer na spregled,tako sem stopila do vhodnih vrat in še enkrat zaklicala glasen "Čao!" ter stopila na ulico,kjer sem si v ušesa vtaknila slušalke in hitro stopala proti avtobusni postaji.
Kaj sem mela oblečeno:
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=11433364[/img]
To sem jaz: ( v ozadju moja soba)To je Rokzaprisežen skejtar )še staršamorala sem ju slikati ko sta tako srčkana skupaj!)Next? 3 različni nextam =)
28. julij 2012
nexttt
29. julij 2012
next
29. julij 2012
še enga =)Kai§ha &Diora tnx**
29. julij 2012
do naslednjega nexta še neki slikc =)
naša hiša :dnevna soba:kopalnica:kuhinja:moja soba:čakam še 1 next=)
29. julij 2012
next
29. julij 2012
next
29. julij 2012
En velik next za moje prve 3 bralke :*
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roka ni bilo nikjer na spregled,tako sem stopila do vhodnih vrat in še enkrat zaklicala glasen "Čao!" ter stopila na ulico,kjer sem si v ušesa vtaknila slušalke in hitro stopala proti avtobusni postaji.Čez približno 15min sem že stala na postaji in čakala svoj avtobus,ki ima številko 26. Kmalu se je pripeljal na postajo in stopila sem proti vratom,da bi vstopila.Vstopila sem in opazila,da je avtobus nabito poln.Prerivala sem se mimo ljudi,da bi si poiskala prost sedež.Zagledala sem ga čisto na koncu avtobusa in pohitela sem proti njemu.Zasedla bi ga,če se ne bi nekdo zaletel vame,da sem se spotaknila in se za las ujela na rob sedeža.Hotela sem se pobrati,ko mi je nekdo ponudil roko. Sprejela sem jo in se dvignila,pri tem pa pogledala,kdo mi je pomagal.Zagledala sem najlepšega fanta na tem svetu in začutila sem rdečico na svojem obrazu in v dlani sem imela občutek,kot bi me nekdo stresel z elektriko."Si vredu?" Joj,kako lepo me je pogledal.Pokimala sem in komaj zamomljala tihi "ja",ko mi je rekel"nisem nalašč,saj vidiš kakšna gneča je na tem busu." Pomežiknil mi je in se usedel zraven enega fanta. Zmedeno sem pogledovala po avtobusu in opazila prosto mesto zraven nekega zamišljenega dekleta. "Lahko prisedem?"Sem jo vprašala in jo pogledala v oči. "Seveda lahko,saj je prosto."Se mi je prijazno nasmehnila in mi naredila prostor. Usedla sem se in celo pot do šole premišljevala o tem fantu,ki me je "zbil".Še nikoli ga nisem nikjer srečala in upam,da ga bom še kdaj. Kmalu sem prišla na svojo izstopno postajo,zato sem se poslovila od dekleta in se prerinila do vrat. Spotoma sem pogledala po avtobusu,če ga bom kje zagledala,vendar ga nisem. Verjetno je že izstopil,zato sem morala tudi,kajti vrata avtobusa so se zapirala.V zadnji sekundi sem skočila na pločnik in že je odpeljal. Odšla sem proti trgovini Mercator,kjer sem bila zmenjena z svojo najboljšo prijateljico Anjo,da me počaka in greva skupaj v šolo.Seveda sva se vpisali na isto gimnazijo in ugotovili,da bova sošolki.Že čez manj kot minuto mi je veselo pritekla v objem in me pozdravila. "Pohitiva,samo še 10min časa imava"sem jo priganjala in peš sva odšli proti manj kot kilometer oddaljeni šoli. Med hojo sva se pogovarjali in upali,da bova imeli uredu razred. Kmalu sva vstopili skozi drsna vrata in odšli po stopnicah proti najini učilnici. Zagledali sva kakih 25 fantov in deklet,verjetno najinih sošolcev in sošolk. Vsi so se živčno prestopali in čakali na profesorja ali profesorico,ki bo zadolžena za naš razred.
Kmalu smo zagledali mlajšo žensko prijetnega videza,ki je z hitrimi koraki stopala proti nam. "To je naša razredničarka."Mi je prišepnila Anja in imela je prav,kajti ženska je že odklepala vrata učilnice. Vsi so se usuli v razred in potegnila sem Anjo za rokav,da nama ne bi zasedli sedežev v zadnji vrsti.Za las sva ga dobili. Kajti pravijo,da samo piflarji sedijo v sprednjih vrstah,v srednjih vrstah navadni ljudje in v zadnjih vrstah razredni frajerji in podobno.Jaz sem se odločila,da ne bom več tiha miška in da bom od zdaj naprej popularna in srečna ženska. Vesela sem bila,da sva z Anjo sošolki,kajti le njo sem poznala na tej šoli. Naša zadnja vrsta je polglasno klepetala in kmalu smo zaslišali profesoričin glas"umirite se,vi tam zadaj!" Zasmejali smo se in kmalu zatem se nam je predstavila najprej profesorica,nato smo bili na vrsti še mi. Po končanem spoznavanju smo dobili vsa potrebna navodila,nato pa smo zaslišali težko pričakovane besede."To je za danes vse,se vidimo jutri!" Veselo smo se pognali skozi vrata in odšli vsak v svojo smer."Mislim,da se bova imeli super!"Anja me je pogledala z zadovoljnim pogledom.Strinjala sem se z njo in jo povabila,da gre z menoj v šoping in na kavo. Na fanta zjutraj sem že popolnoma pozabila,ker sem mislila,da ga ne bom nikdar več videla.
Po končanem nakupovanju sva se napotili proti kavarni Mcaffe in se sproščeno pogovarjali in kovali načrte,kako bova zavladali v razredu in na šoli. Ura je kazala krepko čez sedmo,ko sem prišla domov.Nobenega avtomobila ni bilo doma na dvorišču,torej sem bila sama.S polnimi rokami vrečk sem odhitela v svojo sobo,kjer sem se izmučena vrgla na posteljo in ne vem kako mi je uspelo,da sem kar zaspala.
nextam?
3 nexte=)
29. julij 2012
u54764
u54764
next (nova bralka)
29. julij 2012
nextt omg svetouno je !!
29. julij 2012
oukei nei bo,čepraw sem hotla 3 nexte..Plis oglašujte da dobimo kakega novega bralca next poswečam INSOMIAC.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
**4DEL**
S polnimi rokami vrečk sem odhitela v svojo sobo,kjer sem se izmučena vrgla na posteljo in ne vem kako mi je uspelo,da sem kar zaspala.
Seveda sem se zato,ker sem tako kmalu zaspala naslednji dan zbudila že ob 4h zjutraj in ker nisem bila več zaspana,sem se s krulečim želodcem potiho odpravila v kuhinjo,kjer sem si privoščila lonček jogurta in majhen kos polnozrnatega kruha,zraven sem spila še skodelico kave. Po zajtrku sem se odločila,da grem na jutranji tek,saj sem imela še ogromno časa,preden se odpravim v šolo. Preoblekla sem se v trenirko in potiho odprla in zaprla vhodna vrata za seboj. Odpravila sem se proti parku,kjer sem pretekla kakšne štiri kilometre,nato pa sem se odpravila nazaj domov. Ko sem prišla nazaj v svojo sobo,sem pogledala na uro,ki je kazala 5.25. Ostalo mi je še dovolj časa,zato sem se odpravila pod tuš,nato pa sem se zelo lepo uredila. Odločila sem se,da si še nalakiram nohte,zato je kot bi mignil zazvonila budilka,ki sem jo nastavila na 6.45,tako,da sem vzela še torbico in odšla v kuhinjo,kjer sem družini zaželela dobro jutro in se poslovila. Odpravila sem se po ulici,proti avtobusni postaji.Vožnja je minila,kot bi mignil in že sem zagledala Anjo,ki mi je prišla nasproti. »Kako smo lepi danes.«
Anja:Nebo ko sem se odpravila na tek:Zdej pa res.. 3 nexti in nextam
29. julij 2012
u54764
u54764
next
29. julij 2012
še 2 =)*Larxiie. tnx ker bereš :*
29. julij 2012
nextt
(nowa redna bralka sej me poznaš )
OMG *o* legendarno
29. julij 2012
Mrs.Cute :3 tnx**
še 1 next=)
29. julij 2012
nexxxttttt
29. julij 2012
next falaa za next ;'3
29. julij 2012
dans nextiiiiii :******
29. julij 2012
next!
29. julij 2012
nextam =)posebei za Mrs.Cute :3 in seweda še za vse ostale ki berete =) upam da vam je zgodbica ušeč in boste brali in nextali :***
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
**5DEL**
Vožnja je minila,kot bi mignil in že sem zagledala Anjo,ki mi je prišla nasproti. »Kako smo lepi danes.«
Me je objela in odpravili sva se v šolo,kamor sva vstopili ravno,ko je zazvonil šolski zvonec. Stekli sva proti razredu in za las zgrešili najino profesorico,ki nama je pred nosom zaprla vrata. Vstopili sva in se na hitro opravičili,ter odšli na najino mesto. Na srečo smo imeli prvo uro na istem mestu,kot včeraj,tako da nama ga ni nihče moral zasesti.
Prva ura je bila uvodna ura slovenščine. Zelo sem se dolgočasila,zato sva si z Anjo pisali listke in pazili,da naju ne zasačijo. Ravno sem ji odpisovala,ko mi je pred nos priletel majhen zelen listek. Radovedno sem ga vzela v roke in ga previdno razgrnila. Pisalo je :
»Zdiš se mi ful uredu punca,če hočeš sva lahko kolega. Greva po šoli na pijačo? Lahko pride še tvoja frendica,sej bo tud moj kolega tm. Aja jst sm Grega,tist u rdeči majci dva stola naprej » Pogledala sem proti fantu dva stola naprej od mene,ki se mi je nasmehnil in mi pomežiknil. Imela sem dober občutek o njem,saj je imel super hip-hop style in vedela sem,da bo zelo priljubljen. Nasmehnila sem se mu in z roko pokazala znak O (pomeni OK),potem pa sem radovedni Anji povedala za najin načrt. Naslednji dve uri sta hitro minili,nato pa je prišel glavni odmor. »Gresta na cigareto?« Naju je vprašal Grega.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
se oprawičujem ker je kratki next..rabim 5 nextow =) in werjetno nextam jutri zjutraj
29. julij 2012
nexttttttt
29. julij 2012
nextttttttt :*****
29. julij 2012
u70105
u70105
next, dober pišeš res
29. julij 2012
u54764
u54764
nexti plis zdele
29. julij 2012
next
29. julij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani