Glejte jst pč nism neke lepa in en fant mi je ful všeč .. to ni zgodbica res je kako naj postanem lepa kaj predlagate ..?
14. oktober 2013
u143237
u143237
kak bi postala lepa ti ne morm predlagat ker pol boš fake. Bodi to kar si pa pač se bol druži z tistim fantom pa boš pol vidla kak bo šlo naprej, ko morda ti pol sploh ne bo tak všeč ko ga boš spoznala fajn. No pač to je moje mnenje.
14. oktober 2013
hvala mislim kako bom postala bol tako da me bo opazil nasvete plis
14. oktober 2013
jst ti svetujem da se ne spreminjaš zarad nobenega pa za nobenega, ker taka kot si si najboljša. In res ne spreminjaj se bodi to kar si.
Če boš nekomu res všeč mu ne boš zaradi tega kako zgledaš ampak zaradi tega kakršna si po srcu in pač tko..
Ne se spreminjat ker sm 100% da si taka kot si zdaj popolna.

Be yourself15. oktober 2013
js mam tut en problem usec mi je en fnt k je 2leti starejsi od mene moja sestricna je od njega sosolka pa mu učasih reče:"ke mas tejo?" sam on ji nazaj rece da me spoh ne pozna pa da me se ni nikol vidu ubistvu me je pa enkrat vidu na narodnih nošah v kamniku šli smo se zabijat z autucki in to moja sestricna lea usak dan rece lanu<3 sam on jo ne glih ignorira ker on je vanjo in to sta zdej že dva problema.
sory ker sm to napisala ampak res nevem kwa nej nrdinm mam od nega cifro pa ce mu kej napism sploh ne odpise nazaj in tko tut ce mu napism na facebook mi nc ne odpise no dons nej bi sli skupi (js,lea,lan) v kino ampak sva se js pa lea skregale tko da iz te moke nebo kruha se 1x sory k sm to napisala ampak res nevem kwa nej nrdim a bi mi loh kera pomagala?
15. februar 2014
*3*
Oj, imam 1 problem!! 1. všeč mi je eden fant z mojga razreda, za katerga nism sigurna a je vame al v drugo punco, ki mislim oz. sem 100% , da je ona tut vanj, zdej me pa zanima, kaj naj nardim da ga osvojim,ker sem v dvomih al je vanjo!!! hodiva k istim izbirnim (no sj zdej je že konc ampak sm zvedla da drug let tut tko(8.r)),pa tut zase mislim da nism dost cool d bi mu bla lepa .KAJ NAJ NARDIM???
21. junij 2015
kok je teb ime sarcy666
21. junij 2015
pošl mi eno tvojo sliko
21. junij 2015
Lejte punce...fantje majo radi take punce, ki jih ni sram pokazat pred njimi kakšne so;
torej samozavestne! Vse ste lepe po svojem, vsaka ma nekaj, kar nobena druga nima! Polepšat...mogoče nekaj makeupa?
druga pa ne predlagam!

Dıяεcтıσпεя - ne se kregat! am...če živi blizu, greš lahko k njmu na obisk..lahko ga vprašaš ali te ignorira al zakaj ti ne odpiše? Hitro se pobotaj z Leo! Ali sploh ve, da ti je Lan všeč? Povej ji, pobotajta se in mogoče ti ga pomaga osvojit?

sarcy666 - več se druži z njim! Kot sem že zgori napisala, bodi z njim to KAR SI, ker to imajo fantje radi! Če je on vanjo in ona vanj, potem so težke možnosti, da ga osvojiš...če pa ni vanjo pa kar! Zgrabi priložnost! Druži se z njim, več se pogovarjaj, pejta na kakšen nočni sprehod, ali na pico, sladoled, mogoče kino? Saj ni tako težko!
21. junij 2015
samozavestnost, predrznost, 'gobčnost' da znate navezat stik z njim...to je dobro!
21. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani