Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Torej sem Katja in to je novo pečena zgodbica. Rotim vas, da berete !<3
---------------------------------------------------------------------------------------------
<< Oh, Mily ! >> sem slišala reči očeta.
Pozorno sem poslušala kaj se dogaja v dnevni sobi. Mily je moja mačeha, saj je moja mami umrla, ko sem bila stara 4.let. Mily ni nesramna tako kot mačehe v pravljicah, vendar je zelo prijazna in vsi jo zlahka zamenjajo za mojo pravo mamo.
<< Kaj je Bob ? >> vpraša in grizlja prepečenec.
<< No, kot sem slišal nas je klicala Northova vzgojiteljica, da je prijatelju pobarval z temparami barvicami lase v zeleno ! >>
North je moj mlajši polbratec in Mily ter ati mislita, da je čudežen otrok.
<< Hahahahha ! >> se smeji Mily.
Oči jo pogleda strogo in vidi, da mu ni smešno.
<< Hm, oprosti dragi. >> reče počasi.
Ker je potekel zadnji šolski dan pred božičnimi počitnicami smo se jaz, in moji dve najboljši prijateljici Lilly ter Zuri odločile, da gremo nakupovat božična darila.
<< Mily, oči, adijo jaz grem zdaj z Zuri in Lilly nakupovat ! >> rečem in izginem.
---------------------------------------------------------------------------------------------
<< Oh, Mily ! >> sem slišala reči očeta.
Pozorno sem poslušala kaj se dogaja v dnevni sobi. Mily je moja mačeha, saj je moja mami umrla, ko sem bila stara 4.let. Mily ni nesramna tako kot mačehe v pravljicah, vendar je zelo prijazna in vsi jo zlahka zamenjajo za mojo pravo mamo.
<< Kaj je Bob ? >> vpraša in grizlja prepečenec.
<< No, kot sem slišal nas je klicala Northova vzgojiteljica, da je prijatelju pobarval z temparami barvicami lase v zeleno ! >>
North je moj mlajši polbratec in Mily ter ati mislita, da je čudežen otrok.
<< Hahahahha ! >> se smeji Mily.
Oči jo pogleda strogo in vidi, da mu ni smešno.
<< Hm, oprosti dragi. >> reče počasi.
Ker je potekel zadnji šolski dan pred božičnimi počitnicami smo se jaz, in moji dve najboljši prijateljici Lilly ter Zuri odločile, da gremo nakupovat božična darila.
<< Mily, oči, adijo jaz grem zdaj z Zuri in Lilly nakupovat ! >> rečem in izginem.
12. marec 2016

u209327
nextt the best
12. marec 2016