smo že vse
10. oktober 2010
alo?????
11. oktober 2010
u28814
u28814
ok vse ste dale!!!
in Candy_Girl sej je vse fajn.
sam jst sm pa preživela nepozaben dan!!!! neverjetno!!!
pa tut jst mam podpise od Birse pa Matavža.
kej si bla v Šempetru, k so pršli iz SP v nogometu in JAR?
11. oktober 2010
u18495
u18495
jaaa k sm iz ng
11. oktober 2010
u18495
u18495
a ti tud al ka??
11. oktober 2010
u28814
u28814
zdaj pa vaše ocene:

CherryBite§: ta obleka je res odštekana in sem kar pričakovala, da bo neki v zvezi z Lady Ga Ga. obleka je odštekana in ful lepa. čevlji pa so ful kulski. zadetek v polno!!!!

candy_girl: tvoja obleka sploh ni običajna, ampak iz metuljev in to sem tudi hotela!!! zelo dobro opravljeno, od šopkov, pa do verižice, uhanov in celo make-upa!!! ti si res modni fenomen!!!

žan&lana: to je res obleka iz papirčkov od bonbonov, ampak je vseeno navadna in ni odštekana. če bi z njo šla na ulico bi bilo sicer malo neobičajno, ampak ne pa odštekano, da bi vsi gledali za tabo!!! sicer pa je lepo usklajeno in lepe barve in to je tudi vse!

duffy: očitno sem ti morala dat en tak izziv, da se dokažeš. in pri tem izzivu si res blestela...nora obleka, res je nora in odbiti čevlji. to sem pričakovala od vas!!! čestitam!!!!!!
11. oktober 2010
u28814
u28814
ja, js sm iz Goriških Brd in sm šla dol v Šempeter.
11. oktober 2010
u28814
u28814
punci, ki sta si svoje mesto v finalu že zagotovile:
candy_girl in duffy!!!
vedve sta tokratnji izziv opravile s lahkoto!!
čestitam!!!
11. oktober 2010
u18495
u18495
A I LOHK POWEŠ TOČNO KJE IZ GORIŠKIH BRD KER TM ŽIVI MOJA TETA IN STRIC PA NONO IN NONA PA PROSN PO ZASEBCU (SPOROČILCA) KER ČENE BOJO VSI VEDLI
11. oktober 2010
u28814
u28814
CherryBite§: ti si naredila sicer odštekano obleko, a je bila za las slabša od tvojih dveh tekmic, ki sta že v finalu!!! se jima boš pridružila?

žan&lana: tokrat si me res razočarala. lahko bi šla na google in vpisala Lady Ga Ga crazy clothes in dobila ven vse mogoče ali pa malo pobrskala po drugihmodnih oblikovalcih npr. Vivienne Westwood, ampak si ti očitno ne da malo bolj pobrskat!!!

katera bo ostala?
11. oktober 2010
u28814
u28814
žal mi je:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
žan&lana
tokrat si ga res polomila!!!
upam, da mi ne boš zamerila!!!

čestitam CherryBite§, prišla si v veliki finale!!!!
11. oktober 2010
u28814
u28814
kot se za finale PROJECT RUNWAYA spodobi, bo veliki finale v znamenju modne revije! veliko ste se naučile. vaš nov moto za modno revijo si boste vi same zamislile npr. odštekana modna revija:


same si zamislite nek moto, ki vas bo vodil skozi celo modno revijo. naj bodo to rastline, razni občutki (ljubezen, žalost...) ali celo mesto!
upam, da za vas, Modni Oblikovalci to ne bo pretežko!!!
dodati morate 4 slike oblek in video posnetek modne revije!!!
kaj na še dodam...srečno!!!!!!!
11. oktober 2010revija:
https://www.youtube.com/watch?v=xOFGn6ELPoE
okey?
pa fuuuul tenkjuuu da sm šla napreeeej!!!!!!
aja pa živalski vzorci je moto sam je vse umetno krzno ali blago
11. oktober 2010
u28814
u28814
dobro!!!!
11. oktober 2010
u18495
u18495
jas bom nardila od victoria s secret fashion show!!!
gostili smoblack eyed peas!!2.:3:4:še sekundo pa pobjavim še videoposnetek
11. oktober 2010
u18495
u18495
to fashion show sm js gledla po televiziji je victoria s secret fashion show 2009/2010


http://www.youtube.com/watch?v=rpWkLoKuwK4
11. oktober 2010
u18495
u18495
ok in kdu je zmagu??
11. oktober 2010
sej more še ena dat
11. oktober 2010
u4787
u4787
u28814
u28814
vse ste izvrstne modne oblikvalke, a le ena od vas bo zmagovalka!!!
čestitam, ker ste prišle tako daleč in me očarale s vašimi modnimi slogi!!!
prvo bom eno izločila, kasneje pa bom izbrala zmagovalko!!!!
12. oktober 2010
u28814
u28814
to je zelo težka naloga, a moram eno izločiti!!!
katera bo to?
bo to CherryBite§, s svojim drznim stilom in modnim slogom?
bo to candy_girl, s neverjetnimi zamislimi in neverjetnim slogom?
bo to duffy, zmagovalka prejšnega project runwaya?
nihče ne ve...samo jaz!!!!!!
12. oktober 2010
u28814
u28814
žal se od naslova najboljšega modnega oblikovalca na igrah mora posloviti:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
duffy!!!
imela si izjemno modno revijo, ampak je bil tvoj moto barve...obleke bi morale biti pisane in ne z eno barva, pa druga obleka z drugo barvo.
upam, da mi ne zameriš, vseeno si tretja, odličen uspeh!!!!!!!
.
12. oktober 2010
u28814
u28814
ostajata samo še dve izvrstni tekmovalki!!!!
in samo ena je lahko zmagovalka....katera bo to?
12. oktober 2010
u28814
u28814
no da vama povem, katera je zmagovalka:
to je:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------da, katera bo to? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- težka odločitev, ful!!!!! --------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a moram povedat? ---------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- naj vam bo!!! ------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- zmagovalka je................................ -----------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------- ena in edina -------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C
A
N
D
Y
_
G
I
R
L

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
12. oktober 2010
u27029
u27029
bravo candy girl

mojca bravo dobro se držiš
a bo tud 3 del?
jst bi se prjavla
12. oktober 2010
u4787
u4787
bravo candy girl deite še trojko k se bom spet prjaula
12. oktober 2010
u18495
u18495
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HVALA HVALA HVALA NISM VEDLA KOMAJ ZDAJ SEM SI SAMA DOKAZALA KAKO DOBRA SM U TEM (NO SAJ ŠTUDIRM MODO AMPAK TKO DOBRA PA OHH)
JOJ KUK SM SREČNA HVALA VSEM KI SO ME PODRPLI SPONZORJEM SEVEDEA TELEVIZIJI(KOMPU) IN ŠE VSEM KI SO PRI TEM SODELOVALI HVAL HVALA IN ŠE ENKRAT HVALA!!!!
-------------------------------HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH---------------------------------------------------------------VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV--------------------------------
-------------------------------AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA---------------------------------------------------------------LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL--------------------------------
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-
-------------------------------VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV---------------------------------------------------------------SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS--------------------------------
-------------------------------EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE--------------------------------------------------------------MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM------------------------------
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.: PROSM PROSM DEJTE ŠE 3 DEL KR JST SE BOM TUJU PRJAWLA!!!xD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LJUBIM FASHION OZ. H.FASHION!!!!! FULLL SM VESELA DONS JE MOJ SREČEN DAN!!!!!! IN ŠE ENKRAT HVALA HVALA HVALA ROCK_MOJCA_!!!!!!! MOGOČE SE PREUČ ZAHVALJUJEM AMPAK TAKI SMO GORIČANI PRIDNI DELAVNI ZABAVNI LEPI!!! IN ŠE KAJ POŠTENI!!!!IN ŠE 100000000000000000000000 STVARI BI SE ŠE LAHKO PRIŠTELO K GORIČANOM (MENI IN DRUGIM)!!!OK MOJGA GOVORA JE KONC
13. oktober 2010
u28814
u28814
no če praw žwlite bom nrdila tut tretji del!!!!!!
in Candy...tvoj govor mi je ful všeč!!!!
bod še naprej taka ljubiteljica mode!!!!!!
13. oktober 2010
u28814
u28814
evo vaš tretji del Projecta!!!
http://www.igre123.com/forum/tema/project-runway-3/9259/1
13. oktober 2010
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani