u233225
u233225
Dan!
Vprašanje imam. Ali kdo pozna kakšen program, ki je zastonj na njem pa lahko narediš stran podobno tejle: http://bradavicarka.si/ upam, da se vidi
17. junij 2019
Na žalost jaz ne.Oprosti
17. junij 2019
js to igrco igram oz. sem na bradavucarki ampak ne poznam programa. pisi ravnateljici oz. ustvarjalki te strani morda ti ona pove
17. junij 2019
nasel bos mail pod ravnateljicin kabinet
17. junij 2019
tukaj imas mail. jaz sem si pisal z vodstvom ker sem rabil nekaj informacij.
info@bradavicarka.si
17. junij 2019
napisi mail na ta naslov
17. junij 2019
Rentaudio Visual Equipments is the flagstaff organization of our Group. For the primary decade or something like that, we focused primarily on offers of then accessible broad media gear like Overhead Projectors, Slide Projectors and 16MM Projectors.
17. junij 2019
Caro Paw, na spletu imaš strani, kjer lahko narediš simplistične spletne strani (recimo wix.com, weebly.com in podobne) ali bloge (blogger in podobno).
V kolikor pa želiš ustvariti celoten portal s forumom, klepetalnico in drugimi stvarmi, pa boš potrebovala kar malo več (ne le časa, vendar tudi znanja, denarja in volje).
Namreč, Virtualna Bradavičarka ni samo spletna stran. Je portal. Kjer se lahko posameznik registrira, piše, sodeluje, obiskuje stran itd.
Da to vse stoji, je potrebno kupiti strežniški prostor, katerega se plačuje mesečno, registrirati domeno, ki je povezana s strežnikom (katero se plačuje na letni ravni) in pa seveda, velik del vsega, spisati kodo, narediti stil/design in to vse skupaj povezati.
Osebno sem uporabljala Visual Studio (za pisanje kode), Photoshop in Illustrator (za grafiko), Heidi SQL (za lažje uporabo in urejanje podatkovnih baz), pa še kaj bi se našlo.
01. julij 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani