u221792
u221792
Hello!

No, tu je še ena tema, ki pa ni zgodbica. Ta tema je namenjena vsem, ki imate kakšne težave in bi jih radi dali iz sebe, ali pa če rabite še kakšen nasvet. Kar je pa tukaj "posebnega", je pa to, da lahko vsi svetujete, ker se mi, da imamo dokaj podobne težave (ali pač) in je mogoče že kdo imel podoben problem in bi znal bolje svetovati c:

Samo kar prosim je pa še, da:

• Brez oglaševanja-mislim, da vse motijo modri linkci, ki se pojavljajo po forumu in profilih. Tudi tukaj tega ne bo. Če že morete pošljite po zasebnih sporočilih, tu pa prosim da ne.

• Brez žaljenja in neprimernih izjav-verjamem da imate včasih kake spore, samo tu se ne kregat in žalit.

Če ne boste upoštevali zgornja pravila greste na block.

"If you get stuck, get away from your desk. Take a walk, take a bath, go to sleep, make a pie, draw, listen to ­music, meditate, exercise; whatever you do, don't just stick there scowling at the problem. But don't make telephone calls or go to a party; if you do, other people's words will pour in where your lost words should be. Open a gap for them, create a space. Be patient." ― Hilary Mantel
___________________________
(:
09. april 2017
u216836
u216836
super ideja za temo (:
drgač mene zanima nekaj glede treme. imam namreč res ogromno treme in vsakič ko imamo govorni nastop je res kriza, ker pozabim čisto vse kar bi mogla povedat in se dobesedno začnem trest pred razredom :/ sem že probala delat one vaje za sprostitev sam ne pomaga :/ a kera ima kaki nasvet?
09. april 2017
u221792
u221792
uniportant. => am to se tut men dogaja in tut js še poskušam te razne vaje in to, samo mogoče da bi si dvignila malo samozavesti. Recimo govoriš si, da znaš in da ti bo šlo, da zmoreš, da si se pripravila.... Potem ko si pred razredom si predstavljaj, da so sošolci nekaj, kar se tebi zdi smešno, ali pa kdo pred katerim si res sproščena in si predstavljaš, da govoriš njemu. Vem, da to ni ravno lahko, ampak saj zgubiti nimaš nič, ane? (:
09. april 2017
No, ne vem če to uprašanje glih sm paše, sam men full manka koncentracije ko se učim. Ko se spravim za mizo, da bi se učila je use bl zanimiv. Res tko se mi neda učit, ampak jst se nekako hočem k hočem met dobre ocene, sam mi res amnka koncentracije in pol me use moti..........ne vem če se da temu glih pomaggat ampak usen bom vesela odgovora
09. april 2017
u216836
u216836
hvala za nasvet (:
crazy unicorn- verjemi ali ne, ampak to se je še nedolgo nazaj dogajalo tudi meni! (; motilo me je dobesedno VSE. Plakati na steni, svetloba, telefon, glasovi ki so prihajali iz dnevne sobe. tudi meni se res ni dalo učit in snov mi je bila nasploh brezvezna. tako da ti svetujem, da pristopiš k učenju na drugačen način. namesto da vse samo prebereš, lahko delaš miselne vzorce, da bo bolj zanimivo.
priporočam da rešiš spodnji 'kviz' in ugotoviš, kateri učni tip si. tako boš lahko prilagodila strategijo učenja (:
link: http://www.mestomladih.si/dijaski-os/clanki/v-kateri-ucni-stil-se-uvrscate/
09. april 2017
Hvala zanasvet. Bom poskusla
09. april 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani