No ta zgodbica govori o punci , ki nonstop piše mesiđe neznancem in kar na enkrat ...

Boš bral/a :3 ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. december 2011
Ime mi je Mia . Živim v Kanadi, v mestu Toronto . Moja najboljša frendica je Nikki . Živi ulico bek od moje . Obedve sma stari 13 let . Ampak jas sem ponavadi vedno mela prisluhe, privide in to zaradi moje 'bujne' domišljije . Ponavadi se pogovarjama prek fona . Najraje pa se slikama skupi. Moje življenje je zame osebno neke najlepšega. Dobesedno. Skup' z Nikki se skoraj usak dan slikama. Razn pač , če nama ni. Najrajš gledama skup grozliuke kot so : žaga, resident evil itd.. . In tko nekega dne ko nama je biu bed ful , sma si naredle skupn fejs. [ facebook ] . Pod imenom Minnie . zdelo se nama je okaj ime . ampak ja , naslednj dan so nam pošiljali sporočili kot je eno izmed teh :
'Leja Blah'

:

,, omb , kaj ti se sploh zavedaš kako sramoto delaš fejsu ? dej spremen si ime . ''

taka sporočila so nama šla na bruhanje, ker pa sma bli bff , se nisma dali motit . ampak čez čas nama je to že šlo na kurac. kot bi hotli razdret najino prijatlstvo. ampak ne . tega nisma mogle dovolit. zto sma si naredle account z imeno : Mia Nikki Smith . ker pa nisma mele kasnej kaj za delat , sma šle pisat pisma anonimnežem .. eno izmed teh se je glasilo tako :
,,Dragi Robb , hočm te spuznat u lajf in precenit tvoje use !.''

Ampk on se ni hoto nehat dopisovat ... R - Robb , MN - Mia Nikki .

R- torj kdaj s' doma ?
MN - hejla , sexy boy . em ja u tork mam kontrolko takda do takrat nemorm .
R- u sredo ?
MN - loh ja . se dobima ob 18.00 v €parku ?
R- okaj .
biu je torek. seveda kot ponavadi kontrolko sm zafuk**a do konca . ker pa je še naslednjo uro pregledovala teste , smo jih dobli še isti dan nazaj . nism mogla bit bol happy . moja prva 4 . ponavadi sm mela same 3.ke ali 2.ke , včasih pa tud kak cvek .
in naenkrat je bila sreda . ura je bila 17:00 . bla sem nrvozna kr sm se še mogla use uredit in tko dalje . napočla je ura ko sm mogla it u €park . ko sm ga zagledla sm se nasmejala , šla do njega in začela sva chattat . in ko me je zvleku na wc, sem se pač pustla. in potem sem naenkrat zagledala cela prestrašena nekega ...

next ?
Mia ( jst ) :

Nikki :15. december 2011
Nexty
15. december 2011
... truplo poleg pa je blo najmajn 2 litra krvi . želodec se mi je obračal , ko sem to gledala . robba sm uprašala če mu je on kaj nardiu . zanikal je . čeprav mu nisem vrjela. stekla sm ven , noge so me nesle tolko kolko so me le mogle . vsi so strmeli v mene . tekla sem dolgo in dolgo , dokler nisem prispela do Nikki . pozvonila sem in povabila me je naprej . vsedli sva se na njen kavč , ki je bil usnjen in črne barve . ponudila mi je čaj , in z veseljem sem ga pila . bil je z okusom borovnice . to je bil moj najljubši čaj .
M- Mia , N- Nikki

M- veš no z enim Robbom sma se dogovorila da se dobima donz v €parku ne ,
N- ja ?
M- no in pol se tak midva dobima pa me zvleče na wc ,in pridem na wc pa vidm neko umorjeno truplo , al ga je mar on ubil ?
N- mogoče
M- mogoče... sumim pa zato ker je biu 10 min prej not u wc.ju kt pa js .
N- lahko bi blo ja , no mi ga boš pokazala na fejsu ?
M- pridi !

nikki je vklopla svoj laptop in pogledala novice na fejsu . kasneje me je vprašala kako mu je ime , odgovorila sm : Robb Walker. pogledala je na njegovo stran . vprašala me je , če mi je sledil po tistem kaj se je zgodilo v wc.ju . rekla sm da nevem. z nikki sma ravno šle dol po stopnicah, da bi vzele čaj , ko pa je pozvonil zvonec na vratih. pogledale sma skozi okno, in sm ji rekla , da je to Robb Walker. obstali sma na mestu , kot bi zmrznili . nato sma se hitro šle skrit. vprašala sem jo če je še kak drug izhod iz njene hiše in potem...
15. december 2011
Nexty
17. december 2011
in potem mi je zaupala , da ne ve , zato sma šle gledat . opazle sma na zadnji strani hiše en emergency exit . ampak ko sma že hotle stopit ven sma se prepričali , da ni tam nobenega . preden pa sma se odpravili ven sma vzeli ven s hladilnika nekaj za jest , torej par žemlic in nekaj kruha , klobase , margarino in nekaj za pit , dve kokakoli , štiri vode z okusom Jana , in par lončkov in pribor . vzeli sma si nekaj za oblečt , za primer , da nebi bilo premrzlo zunaj in bi midve zmrzovali. vse te stvari sma dali v eno veliko nosilko . stekli sma ven , in pokazala mi je kje imajo klet, namreč da prideš v klet moreš
prehoditi kup stopnic. tekli sma po njih in koončno prišli do velikih prašnih vrat . barva je bils temno rjava , narejena so bila iz lesa , ki je bil tam v njihovi bližini . na vratih je blo polno pajčevine, ki sma jo sovražli. vstopili sma in zagledali temen prostor prekrit s prahom . vseeno nama je bilo . glavno da sma se lahko nekam zatekli . upali sma da nama ni sledil, kot je ponavadi. ogledali sma si klet in poiskali še tu kak izhod , in na srečo je bil en rov , ki je vodil v gozd . sprehodili sma se po njem tu not ni bilo signala na telefonu zato nisma mogle poklicati pomoči . in hvalabogu sva imeli poleg tri svetilke . dve močnejši in eno malo slabšo . prišli sma do konca rova . do tja pa sma imeli čudne pogovore : J- jas , N- Nikki

J- kaj to je last tvojega dedka ?
N- menda , nevem točno .nisem ga poznala.
J- kako to ?
N- ko sem bla stara tri leta mi je umrl . le malo se ga spomnim. no , grema malo hitreje za vsak slučaj.
*zaslišali sma kako so se neka vrata odpirala , in se prestrašili *
J- si čula to ?
N- ja sem, torej tekajma.
J- sej sma že blizu izhoda ne ?
N- še par minutk .
J- okej .
N- vidiš tisto svetlobo tam ? no tisto je konec rova. tam so lesene stopnice katere boma morali prehoditi če hočema priti v gozd.
J- v redu .

prišli sma v gozd , ko sma zagledali ...
17. december 2011
Nexty
17. december 2011
kako sveti neka luč v rovu . upali sma in držali pesti da se boma lahko hitro rešle . odpravili sma se v gozd. hvalabogu še ni bla tok ura , da bi blo temno . v gozdu je bil največ bukev , mojih najljubših dreves, gledali sma okoli . češ mejbi najdema kaki izhod . hodili sma okoli in upali da boma zagledali kakšno cesto, ki pelje do nakupovalnih centrou. pogledala sem nazaj z upanjem da ga ne bom vidla. ni ga bilo. od tam kjer sma stali se je videlo daleč v daljavo , ampak njega ni blo nikjer. začudla sm se. smešno, drgač je bil vedno za nama , a zdaj .. nimam pojma kej se dogaja. pogledala sem na uro, in pomislila : JOOJ , URA JE ŽE DESET ČEZ SEDMO !! moja mami je prihajala iz službe ponavadi ob pol devetih zvečer. fotr? fotra pa hvalabogu ni ceu tedn doma, kr drugač bi me tko al tko že zaklau:3 kolko bedarij sm naredla za brezveze..nalagam jima kup skrbi , kar mi ni niti malo ušeč. no, komaj sem prišla k sebi . Nikki me ja malo počakala , nato je bila že tok zaskrbljena , da me je polila z svojo vodo. vstala sem se in začeli sma se pogovarjat :
N: kaje s tabo zadnje čase ;o ?
J: nevem lej , zmedena sm ,.. edino kar še lahko .. OBŽALUJEM!
N: sorry, nism te mislla tak razkurit..
J: ah , saj nisi nič ti kriva. jas sem ..
N: sej je useen.. uglaunem .. rešle se boma!
J: i hope so..
N: ne rabš upat:3 ker vem ..
J: ne bodi tak prepričana .. lahk se zgodi še marsikaj.. in za vse to bom kriva jas.
N: neboš , saj veš da sma to skupi delali c: . ne krivi sebe ..
J: koga p naj ? jás sem kriva da zdaj nemorma užiwat v tvoji bajti , jas sem KRIVEC..
N: Mia, dej nehi. ne bodi taka do mene :c .. ti točno veš da me to razkuri..
J: hja, sorry .. lej , TI pa ne krivi sebe.. OKAJ ? JASNO!
N: bom , pa če se boma skregali , ne bom dala krivde na tebe.
J: dobr že , če me nočš poslušt
N: uredu ^^
J: zdaj pa grema hitr , da se ne bo prej stemnilo.
N: prou.
začeli sma tečt.. bili sma hitri. . v daljavi sma zagledali cesto in poleg majhno trgovinico Frišman . komaj sm čakala da pridma do tja. ni blo več dosti za tekat. še kakih 5 minut mogoče. prispeli sma in odšli v trgovino. bilo je zelo tesno, ampak nisma imeli druge izbire,. zato sma si vzeli nekaj za pit kar ni bilo predrago saj sma imeli samo 23 eurov. ˛po nakupljeni pijači sma se odpravili dalje po cesti navzdol .. cesta je peljala do mesta . in hell jeah . kot se mi je zdelo .. tam je bila autobusna postaja in kr sma midve tak hitri sma zamudili prvi prevoz .. zato pa..
nadaljujem čez 3 nexte
03. januar 2012
nexty
03. januar 2012
next itaq
03. januar 2012
u38558
u38558
nexty
10. januar 2012
sma hodili še dalje,dokler se nisma po eni uri hoje utrudili. prispeli sma do mesta.. končno ! vsej nekaj.!
11. januar 2012
nexxxxt?
19. januar 2012
ko sma bili v mestu,naju je poklicala nastie. oh kul , še kaj ? na tak slab dan .. daj no. seveda sem se ji javila in pogovor je biu taki :

n: heej
js: haloha!
n: kak si ?
js: bo,ti?
n: gre. si v mestu?
js: ja z nikki se tu okoli šetama.
n: se vama lahko pridružm ?
js: šur.
n: okej,dobimo se pri probanki.
js: vreo : 3 .
n: c' ya.
js : baj.
čez nekaj časa sma z nikki videli nastie. vedno bliže nama je bla. prišla je do naju in smo se objele ( friend hug ) . potem smo šle na bankomat kjer je nastie dvignila 50€ jas pa 45€ ker sem še 20 eur mela. hodile smo,ko se je nastie spomnila ideje ki je bla ful super. če bi lahko ta dan prespale v hotelu. bla je itak sreda in v čet in petek nismo meli pouka.
poklicale smo naše mame in jih vprašale. dovolile so nam da ostanemo do nedelje. hitro smo se sprehodili do nastienega doma,kjer smo si vzele oblačila ( posodla nama je ) . vzele smo trojne kopalke ( v tistem hotelu kamor gremo majo bazen) , trojne natikače, spodnje perilo , tisto za žensko stvarco, majce, hlače jeans , zokne , fone, komp ~ od nastie . vse to smo dale v dve veliki torbi. potem smo šle ven z njene sobe in do vhodnih vrat , ki so bila kar naenkrat zaklenjena. vseen smo si jih odklenle in pohitele do hotela. ni bilo daleč za hodit. hodile smo približno 15 minut . prispele smo, si kupile karte in šle do naše sobe. hotel smo si natančno ogledale in je biu ful lep. imel je fuuul vlko sobo z igralnimi avtomati, 5 bazenov ~ različne velikosti, slaščičarno , malo prodajalno s vsem mogočim in masažne stole. ko smo vstople v našo sobo smo začudene obstale. bila je najlepša soba ~ vsaj po moje. imela je radio, računalnik, vlki tv , dve omari , kopalnico , ki je bla malo manjša ampak vseeno ful praktična in balkon . pojstla je bla za najmanj štiri osebe. ponoči smo šle ven iz sobe na bazene .vsi so bili al vlke meritve ali srednje. naročile smo si koktejle ~ bloody mary ~ . poleg smo dobile še vodo. ko smo se naveličale kopanja , smo šle nazaj v sobo se stuširat in nazaj v igralnico . v igralnici..
nadaljujem čez 3 nexte ; p
30. januar 2012
nastie :soba :hotel:


30. januar 2012
next
10. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg