Grizel sem si obnohtno kožico, dokler mi ni začela teči kri. Bil sem zelo nervozen.
Dan, ki sem ga tako željno pričakoval je bil končno tukaj, moja prva ura vožnje. Nanj sem čakal 6 mesecev in želel sem se dokazati. Prvo pomoč ter CPP sem opravil v prvem poskusu in oče me je že sam začel učiti prvin vožnje, vse v upanju da bi popolnoma navdušil mojega inštruktorja vožnje in čim prej dobil izpit.
Zvok troblje me je zdramil iz sanjarjenja. Dvignil sem pogled in pred seboj zagledal avto avtošole B&B. Nekaj sekund kasneje je iz njega izstopil najlepši moški, ki sem ga kadarkoli videl. Njegova glava, popolnoma brez las, se je svetila v popoldanskem soncu, njegove nežne oči, v barvi panične driske, ki sem jo imel danes zjutraj. In njegov nasmeh, poln zob. Spominjal me je na mojo otroško simpatijo, barbapapo.

To je poudarila tudi njegova postava. Majhni boki, a sočne ritne mišice in debela, šunkasta stegna. Kaj bi mu delu.
Iz misli me je vrgel močen stisk nežne roke in besede:
'džesi mali, moje ime je Peter Poles', njegov pogled je lačno lezel po mojem telesu, ko je prišel do mojih oči, je pomežiknil, 'ampak zate sem inštruktor Peder Poles.'
Oblila me je rdečica in obrnil sem glavo stran od njegovega žgočega pogleda. Nisem prišel daleč, saj me je Peter zagrabil za brado in jo obrnil nazaj, njegov dotik je bil žgoč. Najne oči so se ponovno srečale.
'Prvo pravilo. Glej me ko govorim s tabo, žrebec.'
Pogoltnil sem slino in pokimal. Petrov nasmeh je postal večji. Še vedno ni spustil moje brade.
' Lepo, da se razumeva. Zdaj pa mi povej svoje ime.'
Odkašljal sem se in nežno spregovoril.
'M-moje ime je t/i t/p.'
Peter se je naslonil naprej, začutil sem njegov sirast dah na mojem ušesu.
' Kako lepo ime' je zapredel in mi iz rok vzel evidenčni karton. Spustil je mojo brado in ga prelistal. Takoj sem lažje zadihal. 'Vidim da si vse izpite opravil v prvem poskusu' spet se mi je nasmehnil, 'priden fantek'.
Moje oči so se izbuljile in agresivno sem zakašljal. Postal sem še bolj rdeč, če je bilo to sploh še možno. Začutil sem, kako sem zatrdel v hlačah. Upal sem da Peter ne vidi, kakšno moč ima nad mano.
Na mojo srečo se je obrnil nazaj proti avtomobilu in sedel vanj. Ponovno me je pogledal.
'Kaj stojiš tam kot vojak ki je ravnokar v vojni izgubil Trst??? Pridi, greva do poligona.'
Hitro sem pobral mojo torbo in sedel na sprednji sedež. Začela sva z vožnjo. Vonj v avtu je bil opojen. Saj ne??? To je bil parfum Vijolična Rumena by NK Maribor? Preden bi ga lahko še bolj analiziral sem zaslišal Petrov glas.
'To je moj avto, Avter Poles. Že dolgo časa se voziva skupaj. Bodi nežen z njim, tako kot si bil z mano, okej?'
Peter ni vedel da sem ga želel poriniti na kolena, povleči za lase in ga uporabiti kot osebno igračko. Stresel sem z glavo, da bi se znebil neprimernih misli in naprej poslušal njegovo čebljanje.
'Torej, kako to da si za vožnjo izbral avtošolo Batine & Mlatine (B&M)' me je vprašal 'le redki se odločijo zanjo'.
' Ure vožnje so dokaj poceni in…' pogledal sem skozi okno 'imel sem tudi druge razloge.' sem previdno odvrnil. Nisem mu želel povedati da je šola znana po veiki količini vročih dilfic in milfic, ki tu delajo.
Čez Petrov obraz se je razpotegnil plenilski nasmeh. Njegove oči so bile ognjevite. Kaže da mi ni uspelo. Eno od rok je vzel z volana in z njo prijel moje stegno. Močno.
'Drugi razlogi, praviš??? Bi jih bil pripravljen…deliti z mano?
Bil sem popolnoma brez besed. Moje hlače so v trenutku postale bolj tesne. Preden bi mu lahko odgovoril, se je pred nama razprostrl poligon za voznike začetnike.
23. julij 2022
Oprostite ker sem tako dolgo manjkal :3 imel sem hepatitis B tukaj je nova zgodbica!!

inštruktor vožnje! peter poles x fant! bralec

t/i pomeni tvoje ime
t/p pomeni tvoj priimek

za nadaljevanje rabim 4 nexte :3
23. julij 2022
tako sem se vživela, da sem si predstavljala celo mastni sijaj prihajajoč iz petrovih praznih lasnih mešičkov :3 prosim čimprej Next! :>
23. julij 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani