u210820
u210820
Pol pa bi tisto roza obleko raztrgala in jo pobarvala v črno
27. marec 2017
Glede roza obleke nevem, kr Skylar bi se še vedno probala čim bl obnašat zard očeta ane. Pač predstaulite si nek koktejl zabavo u unih kratkih lušnih poletnih oblekcah pa s šampančki pa temi stvarmi hhh
27. marec 2017
u198831
u198831
al bo pa na skrivaj povabila nek bend tja al bo pa njen fant se tam pojavu al bo pa cigarete pred vsemi pržgala
28. marec 2017
Next
28. marec 2017
Next
28. marec 2017
(ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ

Mami nisem povedala glede moje zamisli, izraz na njenem obrazu, ko je videla dokoncno postavitev zabave he bil neprecenkjiv. Vsaj enkrat je bila vesela, da sem nekaj naredila prav.
"Skylar... Nimam besed..." je rekla in se ozirala naokrog.
v mojih visokih petah s platformo, v crni mini kiklicinz manjso verigo in ns hrbtu raztrgani majici sem se sprehodila po pripravljeni zabavi. Hodila sem mimo gorecih bakel, ki jih noben veter ni mogel ugasiti, pod sotori s slamnato streho, ob mizah z eksoticnimi sadezi, rozami in dragimi koktejli. Siroko in ponosno sem se nasmehnila "Tudi obleke sem izbrala za vse nas, da bomo na zabavi izgledali cim bolj enotni."
Kot na ukaz so izza mojega hrbta prisli sluzabniki, vsak z eno obleko, ki je pripadala tocno dolocenemu clanu kraljeve druzine. Mami je dvignila svojo obleko in jo premerila z vzhicenimi ocmi "Ne bom lagala, Skylar. Bilo me je ze strah, da bos za temo uporabila grad grofa Dracule ali pa kaksno drugacno 'razvedrilno' snov zgodovine, recimo krizarske vojne. Havajev res nisem pricakovala." Nato je pogledala mene, njene oci so me obcudovale v vsej moji velikosti, kljub scenam, ki sem jih zagnala v slabo ne le kraljeve, ampak tudi moje druzine. "Kako si prisla do te ideje?"
Skomignila sem z rameni, prekrizala roke in zacela razlagati "Sprva sem bila v hudi stiski kaj naj storim, potem pa sta me klicali Emma in Allison, ki sta predlagali, da bi sli onidve, David, Joseph, Kevin, Pailey, Harry, Isabella, Logan in jaz cez ta poletje na Havaje v eno od vil, ki jo ima v lasti Josephova druzina. Potem pa sem pomislila, da ljudje - nasi lordi - od mene pricakujejo nekaj mladostniskega, sproscenega, kar naj bi hkrati prineslo se neurejenost, razuzdanost in popoln polom. Zato mislim, da so Havaji dobra odlocitev, saj naj bi bili zdaj v modi. In ja, tako sem prisla do ideje."
Mami ni verjela kaj je slisala in me samo objela "Ves cas sem vedela, da si zmozna takih stvari." Zavzdihnila je, da bi ustavila solze, katere sem videla, da so se ji nabirale v kotickih oci, in hitro zamenjala temo "No, grem pomerit obleko. Ne dvomim, da mi je prav, upam le, da dobro poudari mojo postavo. Komaj cakam, da o tvoji organizaciji obvestim tvojega oceta. Morda ne bo ravno zadovoljen, ker ni prevec kraljevsko, a bo zagotovo boljse volje, ko bo videl, da zabava ni podobna tisti, ki si jo nazadnje pripravila."
30. marec 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeext
30. marec 2017
Next
31. marec 2017
Next
31. marec 2017
u210820
u210820
Next
31. marec 2017
u216836
u216836
neeext
31. marec 2017
Next
03. april 2017
pripravlja se zabava!
03. april 2017
Vincent je vkorakal v mamino pisarno, kjer sva pripravljali vabila, le da moje mame, kraljice, trenutno ni bilo nikjer. "Vincent. Ravno pripravljam vabila." Dvignila sem dva osnutka razlicnih barv in stilov "Kateri ti je bolj vsec?" Na rahlo sem stresla z levo roko "Meni je tale bolj vsec, ne vem, bolj izgleda eksoticen in primeren."
"Utihni ze." Sprehodil se je do mene in se z eno roko naslonil na mizo "Tvoja mama je morda nasedla, jaz pa nisem. S Havaji se nam posmehujes! Unicujes tradicijo nas Anglezev in se bolj pomembno, nas ugled, britanske monarhije!"
Nasmehnila sem se in pokimala "Torej... Hoces tradicijo? Ce ne bi bilo naprednih vladarjev, ki so si drznili vladati z necem povsem novim, taki, ki so si upali uveljaviti novosti, izvajati reforme, potem bi se vedno bili v fevdalizmu in si sobane razsvetljevali s svecami. Bi res rad tradicijo?"
Stisnil je celjust, torej sem ga zadela v zivo in morala sem se upreti mojemu zmagovitemu nasmesku. Pred mano je vrgel katalog z oblekami, ki sem jim ga pripravila za zabavo "Osmesiti nas hoces. Kralj, kraljica in ti imate vsi primerne kombinacije oblacil. Mi pa ocitno v tvojih glavah izgledamo kot domorodci."
Odkimala sem "Ne, ne! To ne!" Skomignila sem z rameni "Bolj se obnasate tako." Katalog sem pritisnila k njegovim prsim in se nasmehnila, kot bi zelela reci: Chop, chop
Zagrabil je katalog in ga s svojim prijemom skoraj zmeckal, da se oblek sploh ne bi dalo vec razpoznati "Princesa, mascevalo se ti bo."
"No, super. Pojdi izbrat kaj bos oblekel." Pomahala sem mu v slovo in, ko sem bila sama v sobi, sem se malo da ne sesedla na tla. Zakaj ima Vincent tako moc nad nami? Komaj sem zdrzala, da nisem stekla za njim in ga prosila za odpuscanje. Bala sem se ga. Ce ne bi bilo varstva mojega oceta, moje matere in seveda, trenutnega bodyguarda, ki je bil z menoj v sobi, bi se mu po vsej verjetnosti uklonila in trepetala zraven. Ozrla sem se k mojemu bodyguardu "Kako ti je ime? Sele zdaj sem opazila, da mi sledis, kao varujes, ze dobri dve leti in sploh ne vem kako ti je ime."
"Edmund."
"Edmund kaj? Samo Edmund?"
"Edmund Shine."
Zasmejala sem se "Vidis, nisem zelela vedeti tvojega ime, ampak popraviti tvoj odnos in manire."
Zavzdihnil je, ocitno me je imel za totalno bitch . Ah, kaj mi je mar, aamo bodyguard je, ki ga takoj lahko zamenjam in posljem v kaksno Saharo se boriti za Britanijo. "Edmund Shine, vasa visokost."
Zaploskala sem in z glasnim ter tezkim sarkazmom zavpila "Bravo! Bravo!" Zasmejala sem se na glas in se usedla na mamin naslanjac, ki ga je imela v svoji pisarni "Veliko dela bova imela, ves."
04. april 2017
Next
04. april 2017
u198831
u198831
Next
04. april 2017
Next
04. april 2017
u216836
u216836
okej mogoce sem nora sam zdi se mi da da bosta sky pa edmund se nekaj imela??
pa vincent me tok spominja na naso profesorco od gefe se je vsi bojimo, ker ima vedno ravnilo v roki pa te lopne po prstih ce klepetas hahah. pa full zagovarja ta star nacin vzgoje hahah.
kakorkoli men je ta zgodbica res carska in komi cakam nextt ;D
04. april 2017
u210820
u210820
Next
04. april 2017
To opažam, da mate velik asociacij na serijo The Royals (Kraljeva družina). Recimo prej ka sm uprašala glede ideje za zabavo, je ena rekla da bi Skylar pred vsemi prižgala cigareto - to se zgodi v eni od epizod. In zdaj še ti unimportant. rečeš za bodyguarda, kar se tudi vleče čez celo sezono serije hahaha
04. april 2017
u216836
u216836
v bistvu zdaj prvič slišim za to serijo hahaha
04. april 2017
No, uglaunm, ful je dobra serija hahaha I am a big fan ^^
05. april 2017
u216558
u216558
neext
06. april 2017
Next
07. april 2017
u220920
u220920
zanimivo c: Next
08. april 2017
Chapter 1 je objaulen: https://www.wattpad.com/story/101081167-stuck-with-a-punk-wattys2017 Prosm, preberte pa me spodbujite ;-; I'm a desperate fuck, I know.

To zgodbico pa dons zvečer al pa jutr nextam
09. april 2017
Next
10. april 2017
Edmund mi je pomagal izbrati barve in stil vabil. Karkoli je rekel, da bi bilo super, sem nemudoma opustila. Če je všeč bodyguardu, samo bodyguardu, navadnemu malemu človeku, potem lahko v ministrih in lordih vsaj vzbudim gnus ali navdušenje z drugimi vabili. Vseeno mi je katero od teh dveh. Pomagal mi je tudi izbrati obleko. Nisem mogla ven iz svoje kože in oblekla nekaj podobnega obleki za striptizeto, le da je bila malce daljša in veliiiko dražja. Ampak kaj meni mar? Princesa sem zato, da se postavljam pred ljudmi, ne pa uveljavljam reform, to ni več v moji moči. Morda je tako bolje. Iz Anglije bi drugače napravila kraval in tarčo posmeha. Ob misli na to sem se skoraj zadušila na požirku martinija. Anglija je že nekaj časa tarča posmeha in ne zaradi mene. Žalostno je edino to, da se jo moj oče trudi tako izboljšati, ponovno prikazati kot mogočno velesilo, kot je bila v času kolonizacije ali v in po 2. svetovni vojni. Verjetno ga zato tako občudujem kot tudi ga. Hmmm...
Bil je čas, da se udeležim zabave in naenkrat se mi sploh ni zahotelo iti. Edini razlog, da sem šla je, ker sem želela Vincenta videti v bednih kostumčkih. Imela pa sem občutek, da Vincent stvari ne bo oblekel, ampak bo svoj, Davidov in Ashleyjin videz izbral kar sam. Bilo mi je popolnoma vseeno, še vedno sem ga ponižala pred sabo in to je bilo tisto kar je tu štelo.
"Okej, čas je, da se pokažem." sem rekla in Edmund mi je sledil. Všeč mi je bil tale Edmund. Kakor kužek. Ubogljiv in neumen.
Srečala sem svoja starša na poti do izhoda na vrt. Oče me je pogledal in naenkrat sem postala zelo zaskrbljena, če sem ga res navdušila in vse pripravila čim bolje. Stopil je do mene in me objel "Zaradi takih trenutkov verjamem vate, Skylar.".
Požrla sem slino in solze in pokimala "Hvala, oči." Redko sem mu tako rekla. Včasih sem ga klicala 'oči' ves čas, potem pa je to postala le redka priložnost. Na žalost je tako nastalo, ker sem se v zgodnjem najstništvu delala norca iz njega, mu ugovarjala in ga sarkastično klicala oče.
Mami naju je opazovala od daleč z nasmehom na obrazu in, ko je bil čas, da stopimo pred ljudi, pred to ljudsko zbornico in ostalim delom naše družine, ki ga ne mi, niti ljudje niso prenašali, in stopili smo kot edinstvena kraljeva družina.
Kralj, kraljica in princesa, hkrati prestolonaslednica.
10. april 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeext
10. april 2017
Next
10. april 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani