Za nama z Loganom je bila dolga in naporna noč. No ja, tudi zelo zabavna. Ležala sva v postelji, moje golo telo je prikrivala odeja, Logan pa je (kot vedno) ležal odkrit v spodnjicah. Kadila sem mojo drugo cigareto in počasi puhala dim iz mojih ust. Vedela sem, da je to Loganu privlačno in, da ga to neznansko vzburi. Priznam, malce sem upala še na eno rundo.
Logan je zavzdihnil utrujeno in zabrundal "Sky, ne počni tega. Nimam več energije, temu pa se res ne morem upreti. To dobro veš."
Široko sem se nasmehnila, odložila cigareto v pepelnik na moji nočni omarici in se nagnila k njemu ter malce zleknila čez njegove prsi "Mar res? Ne bi vedela."
Na glas se je zasmejal in me objel, njegova roka je zdrsnila po mojem hrbtu in prižel me je bliže k sebi "Res si neverjetna." Logan nikoli ni bil blazno romantičen, kar mi je popolnoma ugajalo. Imel pa je svoje trenutke, kjer je postal tako pocukran in nagnusen, da bi mu najraje eno primazala. Ne da mu še nisem, se je že večkrat zgodilo, očitno pa ga to ni ravno izučilo. Obraz mi je upadel in strmo sem se zagledala vanj. Dobil je namig in se še isto sekundo opravičil "Ja, štekam! Sori..."
Skomignila sem in ga nagajivo pogledala "Saj bi ti odpustila, ampak... Ne vem zakaj bi ti. Saj te skoraj nimam za nič porabiti." To je bila najina interna šala, ki se je vlekla že odkar sva postala par, se pravi nekaj mesecev.
Ponovno je zavzdihnil in iz predala nočne omarice vzel še en zavojček kondomov "Če že hočeš." Bilo mu je všeč, to sem vedela. V postelji z mano je neznansko užival, saj bi tudi jaz, če bi lahko bil med seksom tiho, ne pa govoril takšne bedarije kot: Oja, moja punčka. Ti si moja punčka, kajne? Ti je všeč z očkatom?
Vsakič, ko reče kaj takega Loganov obraz zamenja očetov razočaran izraz. In če sem iskrena, daddy kink ni ravno moja stvar. Samo želim si, da moški ali fant to hitro opravi, se parkrat premakne in da nama obema na koncu pride, nič posebnega. Očitno je bilo to Loganu neznansko težko.

(ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ

Logan je končno opravil svoj delež in šele takrat sem opazila, da je bilo že nekaj časa jutro. Sonce je počasi vzhajalo in se dvigalo nad oblaki ter razsvetljevalo okolico, grelo naše pse zunaj in povzročalo fotosintezo v naših rožah na vrtu. Trkanje po vratih me je prignalo v rinjenje Logana s postelje, dokler ni kruto telebnil na tla. "Daj, spokaj se!" sem tiho zakrulila kakor je bilo le možno in Logan se je hitro začel oblačiti. "Okno! Okno!" sem rekla in ga pozivala naj se izmuzne ven. Logan sploh ne bi smel biti pri meni, ampak v hišnem priporu sem bila že 3 tedne in punca ima potrebe. Različne. Cigareti, malo alkohola, pogovor (ja, seveda!) in, da čuti svojega fanta ob sebi.
Pozabila sem, da nisem zaklenila vrat in noter je vkorakala moja sestrična Ashley. Ugh, zakaj sta ona in njen brat spet na obisku... Tečna sta in neznansko se me bojita, kar je idealna priložnost, da mi onadva tihotapita stvari, ko sem (recimo kot zdaj) v hišnem priporu. "Heeeeeej!" se je zadrla in ustavila na svoji poti, ko je uzrla Logana lesti skozi okno. "Amm, Sky..."
Pretvarjala sem se kot, da to ni nič čudnega, s tem, da dobro vem, kdo se k njej tihotapi ponoči, če se. "Ja?" Opazila sem, da oči ni umaknila z Logana in se zasmejala "Aja, naj ti predstavim Logana. Logan, Ashley. Ashley, Logan. Evo." Za centimenter sem se nagnila naprej in zašepetala "Bogi revež ima rad akcijske scene in romantiko. Zato sva se spomnila tega roleplaya in zato ga vidiš... viseti iz okenske police."
Ashley je bila šokirana in ni vedela kako naj odreagira, kar mi je bilo popolnoma všeč. Nazadnje se je odločila za popolnoo ignoranco, kar je tudi bil moj namen. Bravo jaz! Self high-five! Yeee! "No, uh, tvoj oči te išče. Rekla si me naj te opozorim, če bo prihajal in trenutno je na poti sem!"
Pogledala sem na svojo uro "Kdaj je štartal iz pisarne?"
Ashley je pogledala v tla in se trudila izračunati "Pred 5 minutami."
"Ojoj, potem pa si tekla sem!" Zleknila sem se nazaj v posteljo in prižgala še eno cigareto. Res, obupna sem! "Potem imam še kakih 10 minut. Po tistih hodnikih se vleče celo večnost." Zasmejala sem se na glas in naredila dim.
Morala bi vedeti, da Ashley ni bila računsko zanesljiva. Lahko bi rekli, da imam trust issues. Ko sem pokadila ravno pol čika, sem zaslišala očetov strog glas "Skylar!"
Skočila sem in ravno v zadnjem trenutku nase vrgla neko spalno srajco z zajčki, ki mi jo je kupil za 14. rojstni dan. Vstopil je in se jezno razgledal.
Zakaj nisem ugasnila cigarete...?
02. marec 2017
u198831
u198831
Neeeeeeext
02. marec 2017
Next :3333333333333
02. marec 2017
Zanimivooo ... Next
02. marec 2017
Nextaj ženska !!
02. marec 2017
u222212
u222212
Next zelo zanimivo
02. marec 2017
"Živjo, oči." Nasmehnila sem se in s kotičkom očesa opazovala Logana, ki se je še vedno trudil spustiti s tiste nesrečne police.
Moj oče, kralj, ga je seveda opazil in njegov glas je dobil popolnoma drugačen ton. Ni bil jezen na mojega fanta, ampak name. Name! "Mar razumeš kaj pomeni, da si v hišnem priporu?" Njegova jeza je bila tiha, najhujša jeza, ki jo je človek sploh premogel.
Narahlo sem pokimala, zdaj sem vedela bolje kot jezikati, govoriti z njim v sarkazmu in se mu posmehovati. Do očeta sem vedno čutila spoštovanje. Bil je razumen kralj, vedno se je odzival na vabila, ki so mu jih pošiljale razne stranke parlamenta, tudi republikanci, ki so bili zelo nastrojeni proti monarhiji. Veliko Britanijo je ohranjal kot mirno državo, obiskoval tuje države kot gost in se trudil, da iz nikogar ne bi naredil sovražnika, to velja tudi za Ruse, katerih, kakor vemo, se je Evropa od vedno bala, to ni nič novega. Skratka, bil je odličen kralj in ljubeč, a strog oče, zato še vedno ljudje težko razumejo moje rahlo uporniško vedenje. Vsi so mi pravili: 'Nekega dne bo tvoj oče umrl. Kaj boš potem? Ti boš glavna, okronali te bomo. Anglija bo imela podivjano kurbo za kraljico.'. Dobro sem se zavedala teže monarhije in kako pomembni so bili dobri ter spodobni vtisi, vedela pa sem tudi, da je moj oče dobro varovan, Dominick Wright, šef kraljeve varnostne službe je imel dobro organizirane ljudi, ki so nas varoval pred zlom. Moj oče pa po drugi strani sploh ni tako star za kralja. Zato sem bila nekako sproščenih misli, da se mi še dolgo ne bo potreba posaditi krone na glavo.
"Da, oče." Sem rekla in mu kakor sem le lahko skušala ugoditi "Ostati v palači."
Pokimal je in se sprehodil do okna, kjer je Logan stal kakor vkopan in strmel v oči svojega kralja "Vidim." Okno je odprl in Logana so zgrabili varnostniki ter spravili ven. Želela sem oporekati, a zdaj res ni bilo smisla, očeta bi samo še bolj razjarila "In...? Nekaj si pozabila. Ostati v palači in skrbeti za dobro sliko monarhije. Poleg Dancev smo najstarejša monarhija v Evropi, celo na svetu. Moramo dajati nekakšen zgled prefinjenosti. Ti pa se goniš!" Zadnji stavek je glasno poudaril in vsak odmev besed v moji sobi je vedno znova zaril sulico v moje srce. Oče je bil nad mano globoko razočaran.
02. marec 2017
Next!
02. marec 2017
u222212
u222212
Next
03. marec 2017
Next!!!
03. marec 2017
Next
03. marec 2017
Povesila sem glavo in mojo toplo odejo poveznila čez svoj pas, kot da bi se poskušala skriti. Jezno je prikorakal do mene in mi iz rok strgal prižgano cigareto ter jo pred mojimi očmi scrfral in vrgel na tla "Da te ni sram.". S temi besedami je odšel, v sobi z menoj je ostala le še Ashley.
"Sky...?" je začela, a ji nisem pustila, da je stavek dokončala. Verjetno tudi rekla ne bi nič pametnega glede na statistiko njenih možganskih krivulj. Možgani bolj ko so nakodrani, bolj so natrenirani, več je informacij v njih, torej lahko rečemo, da smo bolj pametni. Ashley ima ravne. Verjetno ima OCD v povezavi s tem. "Ne, Ash. Samo samo me pusti."
Ashley je pokimala in me s pomilovalnim pogledom premerila preden je šla ven iz moje sobe.
"Ashley!" sem zaklicala, da sem jo ustavila še v pravem trenutku. Pogledala me je in čakala na moj ukaz, ker sem pač princesa, hehe. "Pozanimaj se kje je Logan in kako se drži." Ubogega reveža nisem mogla popolnoma prepustiti varnostnikom, kar mi je bila v resnici muka. Logan je fin tipo, kadar ti je dolgčas in tudi v postelji ni tako slab. Kakor sem rekla, nič romantike, ker je nagnusna. "Povej mu, da bi se srečala z njim, a sem v priporu, tako, da naj mi piše SMS."
Ashley je pokimala in šla ven.
Leno sem se skobacala iz postelje in si nataknila moderc in spodnje hlače. Ja, ko je bil oči v sobi sem bila pod pasom gola. Saj sem bila v postelji, nič ni videl! Vstala sem in od živcev prižgala novo cigareto. Ko sem pogledala v škatlico, sem se zavedala, da jih imam le še 3. Waw, celo sem pokadila v skoraj enem dnevu. Ashley bom morala reči, da mi prinese novo.

(ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ (ノಠ益ಠ)ノ

"Če ni to moja najljubša sestrična."
"Živjo, David. Še vedno se prilizuješ in izkazuješ, da je tvoje življenje žalostno in nesmiselno. Prav nič se nisi spremenil." sem rekla in objela mojega bratranca.
Na očetov poziv sem se v kratkem času morala prikazati v jedilnici, da smo se lahko posvetili zajtrku. Moja družina je zahtevala, da se za vsak obrok oblečem drugače in lepo, ne samo za večerjo, kot je to ponavadi v drugih navadnih in kraljevih družinah. Oblekla sem neko rumeno oblekico na kateri so bile bledo rumene rože in seveda visoke pete, kateri so sam ob pogledu na njih, padli po tleh. Jaz sem jih obvladala.
Moja mama, kraljica, se mi je nasmehnila. Odkar je bil oče okronan za kralja (takrat sem bila še zelo majhna), sva si z mamo izmislili interno šalo. Stopila sem do nje in se globoko priklonila "Vaša visokost."
Mama se je zasmejala in me pogladila po licih, ko sem dvignila obraz. Njen smeh je bil tako radoživ in poln veselja, od vedno sem si želela imeti njen smeh. Dobila pa sem nekaj popolnoma drugega. "Mar nisi že prestara za to šalo, Skylar?"
Skomignila sem z rameni in se nekajkrat pozibala naokrog, da je moja oblekica luškano plapolala "Ah, saj veš, da ne. Poleg tega, še vedno si kraljica. Le tako ti izkazujem čast."
03. marec 2017
Omg, omg, Next!
03. marec 2017
u222212
u222212
Next!
03. marec 2017
Next
03. marec 2017
Next
03. marec 2017
u198831
u198831
Neeeeeeeexz
03. marec 2017
u198831
u198831
*neeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. marec 2017
Next!
03. marec 2017
u210820
u210820
Next
03. marec 2017
Oče je jezno pripomnil "Če bi komu želela izkazovati čast, bi se začela drugače obnašati."
S kotičkom očesa sem videla, kako se je David nasmehnil. Sedla sem na stol počasi in vljudno, kakor se za princeso spodobi in opazovala člane družine. Ashley je sedela zraven mene, svojega očeta se je vrhunsko bala. David pa je imel do njega strahospoštljiv odnos, a bal se ga ni. Moj stric, torej njun oče? Zastrašujoč moški visoke postave, ki se je bril vsak dan, da je ohranjal svež in strog videz, saj je s tem poudaril grobe poteze svojega obraza. Z njem je bilo bolje, da se nisi šalil. Bil je hujši kot moj oče, smisla za humorja sploh imel ni. Zavedal se je svojega položaja, morda celo preveč dobro in ga izvrstno izkoriščal sebi in svojim otrokom v prid. AShley je že od otroštva ustrahoval, da je postala plašna. Ustvaril jo je za popolnega sužnja. Pošiljal jo je gor in dol po palači, vedno je hodila za njem s sklonjeno glavo in napol zgrbančenim hrbtom, jasno in glasno izražala travmatsko otroštvo. Njena mati je bila ista. Trenutno je sedela nasproti svojega moža in pridno grizljala kos kruha, ki si ga je vzela za zajtrk. Seveda, šele potem, ko si je njen soprog naložil krožnik. Tudi ona je imela oprane možgane, kakor Ashley, za povrh vsega pa je bila še zelo bolehna in slabotna, to je bil tudi razlog, da je rodila le dva otroka, namesto petih. Ja, bila je večkrat noseča. Obupno močno sta si želela 3 otrok, a preprosto ni šlo. Vedno je splavila že v zgodnjem stadiju nosečnosti. Morda je bil tudi zato moj stric tako zagrenjen. David pa je bil skoraj izrezana slika očeta, ki ga je celo življenje treniral, kot da bi on bil prestolonaslednik. Nisem razumela, kako je lahko med svojima otrokoma delal takšne razlike. Ko sem bila majhna, sem enkrat o tem vprašala očija, ko sem videla, kako je David brezizrazno in ponosno stal ter opazoval, kako je njegov oče sestro vlekel za lase po hodniku, ker ga ni ubogala glede določene stvari. Oče mi je takrat odgovoril "Lahko imaš dva psa, Skylar, popolnoma enaka. Enemu daš moč in postal bo lev. Drugega pa ustrahuješ in levu se bo uklonil.". Zdaj pa sem strmela vanj, dobro se zavedajoč njegovega terorja in se spraševala zakaj se mu nihče v družini ne postavi ob strani. David bi se lahko, a očitno verjame, da ga bo takoj zatrl. Očitno se tudi David boji Vincenta na svoj način.
03. marec 2017
nextttt
03. marec 2017
NEXTT!
03. marec 2017
u198831
u198831
Neeeeeeeeeeext
03. marec 2017
u222212
u222212
Next!
04. marec 2017
u210820
u210820
Next
04. marec 2017
Next+nova
05. marec 2017
Mama je men zajtrkom začela kramljati "Svetovalci so mi predlagali, da se kompletna kraljeva družina kmalu udeleži nekega javnega dogodka, oz. ga pripravi. Samo, da smo v medijih, da ne bodo ljudje mislili, da smo pomrli v palači."
Vincent se je rezko zasmejal in nisem se morala upreti kot pa da sem to našla izredno sumljivo in moteče.
"Predvidevam, da že imaš plan za to." je rekel oče. Deloval je brezbrižno, a če si mojega očeta dovolj dobro poznal si lahko slišal delček oboževanja, ki ga je znal spretno prikriti, a razkazati dovolj, da je mama to občutila.
Nasmehnila se je in skomignila "Imam nekaj idej. Moja pa najljubša je, da bi pripravili vrtno zabavo, morda povabili lordsko zbornico in nekaj plemičev. Naslednji vikend je napoved lepa in lahko bi imeli takrat." Moja mama je bila prava organizatorka kulturnega življenja in zaradi takšnih stvareh, sem verjela, da se je oče lahko sčasoma zaljubil vanjo.
Ja, moja starša sta imela dogovorjeno poroko.
Oče je že želel pritrditi, če se ne bi vmešal moj creepy stric, ki so se ga vsi bali "Hja, če je že minilo dovolj časa od Skylarine vožnje po Londonu."
Namrdnila sem se in pod lastnim dihom zatarnala "Sploh ni bilo nič takega." Slišala me je edino mama, saj sem samo od nje dobila karajoč pogled.
"Vrtna zabava bi bila idealna priložnost za nas in še ravno sezona se odpira. Za Skylar bomo pa že poskrbeli, da se bo primerno obnašala." Je strogo dejal oče in angelsko sem se mu nasmehnila. Verjetno če bi bila sama, bi prasnil v smeh, ki v večini ni dolgo trajal, je pa bil neprecenljiv ob katerem sem tudi vedela, da ni popolnoma obupal nad menoj.
Ashley je vskočila, od vznemirjenja pa je dihala kot, da bi pretekla maraton "Bodo tam tudi mladi plemiči?"
Zavila sem z očmi in si namazala še en kruhek "Pha, pa ti res misliš samo na seks.".
Ashley je zardela v obraz, vrat in celo roke. Včasih se mi je smilila ta njena nebogljenost, a kako bi se lahko uprli taki zabavi. Saj mi ni zamerila.
06. marec 2017
u198831
u198831
Neeeeeeeeeeeeeeeeext
07. marec 2017
u210820
u210820
Next
07. marec 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani