Next!!
03. februar 2013
u84724
u84724
neeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!
04. februar 2013
u50889
u50889
aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! KUHARČEK JO BO VIDU!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEXT čimprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. februar 2013
u82298
u82298
a) Jason!
b) super, mega, fantastična!
Neeext!
04. februar 2013
u73868
u73868
Next!!!
04. februar 2013
u114756
u114756
Jason
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. februar 2013
a)Jason
b)Če mene vprašaš je najboljša,in čimprej next!!!!!!!!
04. februar 2013
a) Jason
b)super, fantastična, najboljša
04. februar 2013
a) Jason
neeeeeeeeeeeeeeext
04. februar 2013
Next....
04. februar 2013
u118883
u118883
Neeeeeeeeeeext!!!!!
a) MORA!!!!!!!!! bit jason
b) ma dej ne sprašuj pa nexti ;D
04. februar 2013
Hey punce
sem že mislila prej objaviti nadaljevanje toda me je nekaj zmotilo : ) *
HVALA ZA VSE NEXTE IN KOMENTARČKE

VSI VAŠI ODGOVORI SO PRAVILNI, NEPRAVILNI, PRAVILNI, NEPRAVILNI, PRAV, NEPRAV.... preverite v nadaljevanju
rada vas mam****

________________________________________________________________________________
7.DEL

Od presenečenja mi je srajčka, ki sem jo držala v roki padla na tla. Čez moje telo je planila vročica. Jason je strmel naravnost vame z velikim nasmehom na obrazu, njegov pogled je potoval proti mojemu nedrčku. Zadržal je pogled, občutek imam da me slači z očmi. »Jason za vraga ne znaš potrkat« tokrat sem resnično vreščala na njega. Nihče drug kot Daniel me še ni videl v spodnjem perilu. No ja razen v bikiniju toda še to sem se kopala v bazenu doma. »Oprosti, kraljica Hana mi je naročila, da ti morem priti povedati da je kosilo na mizi« govori mirno medtem, ko njegov pogled vedno hitreje šviga od glave do pet kot da bi si hotel zapolniti vse zanimive podrobnosti. »Prosim te spravi se iz moje sobe in ne strmi vame kot da prvič vidiš punco….« moj glas se je od sramu tresel. »No punco sem res že videl v spodnjem perilu, toda še nikoli takšne lepotičke« odvrne drzno nato pa odide iz sobe in za sabo zapre vrata. O moj bog, kaj je s tem fantom? Mu je vseeno če zgubi službo? Mu je čisto vseeno če Danielu povem kaj je rekel? Saj sta vendar prijatelja…. Po mojih mislih se je podilo tisoč vprašanj toda vsi so bili brez odgovorov. Na hitro nase potegnem kavbojke in srajčko, z tresočimi prsti zaprem gumbe nato pa globoko vdihnem. Zagledam se v ogledalo, o moj bog moj puder je bil že na pol zbrisan zato sem ga na novo nanesla nato pa se odpravila v jedilnico. Babica je sedela na svojem mestu, opazim da je njen krožnik že skoraj prazen, sigurno sem zamujala več kot petnajst minut saj si je ona vedno vzela čas za kosilo. »Zdravo babi, kako si« sem jo pozdravila in sedla na svojo mesto, zagledala sem v poln krožnik. Zopet nekaj novega kar nisem poznala, toda dišalo je dobro. »Zdravo, dobro. Upam, da si preživela lep dan glede na to da si zamujala na učenje sedaj pa še na kosilo….« Namenila sem ji najlepši pogled, ki ji je povedal – oprosti. Nasmehnila se je in prikimala, v tišini sva jedli. Takoj po kosilo stopim v kuhinjo, Jason je že pomival posodo. »Prepusti meni« rečem in odidem počasi proti njemu. »Sem že skoraj konec….« »Nekaj sem ti rekla« ga prekinem in prekrižam roke. Joj kako sem sovražila, da mi je ugovarjal.

KOSILO

»Oprosti, nisem mislil« reče, si umije roke in jih obriše v brisačo. Brez besed začnem pomivati posodo medtem, ko on čisti pulte in ploščo za kuhanje. »Jutri grem na urad, da te prijavim v evidenco zaposlenih za tri mesece« rečem, ko končam z pomivanjem posode. »Hvala lepa« reče in prikima. »Kako dolgo sta z mojim fantom prijatelja« vprašam. Besedo moj fant sem poudarila, nisem hotela, da jo presliši. »Dva meseca« odvrne in si odveže kuharski predpasnik. »Prav. Se vidiva jutri, ko bova podpisala pogodbo se morava o nečem pogovoriti, adijo« se poslovim od njega. Odidem v svojo sobo, zagledam se skozi okno. Sonce je toplo grelo, čeprav je bil komaj april je bilo vreme dovolj toplo za kopanje. Odločim se za hitro plavanje, ki mi bo zbistrilo misli. Iz omare zvlečem rdeče kopalke, oblečem se, vzamem še brisačo in odidem iz hiše. Brisačo vržem na ležalnik in odidem proti bazenu. Usedem se ob rob in zagledam v vodo, hladna voda požgečka moje noge. Čutim pogled na sebi…

Kopalke

Nisem vedela od kje me opazuje toda sem vedela da me. Njegov pogled je deloval tako žgoče in zapeljivo. Nekako se mu morem upreti toda bilo je tako težko. Misel na to, da me poželjivo gleda, daje pikre pripombe so delovale na mene tako drzno. Drznosti nisem bila nikoli navajena, Daniel je bil vedno umirjen in prijazen medtem, ko je bil ta Jason pravo nasprotje. Zanalašč se uležem na ledene ploščice, ozrem se proti nebu, moja roka je kar sama splazila na moj trebuh, nežno sem ga žgečkala. O moj bog se mi je popolnoma utrgalo? Dajala sem mu popoln pogled na svoje telo.

Mine približno deset minut, ko mi je dovolj ležanja na trdih hladnih ploščicah, ko se končno spravim pokonci. Dolge lase pogladim z prsti in jih vržem nazaj. Kot da bi mi nekaj govorilo sem se ozrla proti oknu. Jason je stal pri oknu kuhinje in me opazoval skozi dolgo belo zaveso. Takoj, ko sem vrgla pogled proti oknu se je poskušal umakniti toda je bil prepozen. Z roko sem mu namignila naj pride ven.

se nadaljuje....
o čem se bosta pogovarjala Lisa in Jason
- si bo premislila in ga ne bo zaposlila
- mu bo povedala da ga ne mara
- povedala mu glede babične zabave
- ga povabila na kopanje....?????
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik....
04. februar 2013
Povabilaaa ga bo na kopanje - POBOŽNE ŽELJE
Pomoje bo povedala glede zabave
Neeeeeeeeeext čimprej!
04. februar 2013
u114756
u114756
Povabila ga bo na kopanje!
Am povedla mu bo za babičino zabavo!
Neeeeext čimpreej!
05. februar 2013
u108932
u108932
povabila na kopanje
next
05. februar 2013
u50889
u50889
Uuuuuu tole bo pa še znimivo
pomoje bosta pristala v bazenu, sam ne vem na kakšen način hahaha
upam da se kušššneta
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!
05. februar 2013
next
05. februar 2013
neeeeeeeext
05. februar 2013
neext
nej se ji kopalke strgajo pred njim
05. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeext
05. februar 2013
o čem se bosta pogovarjala Lisa in Jason
- si bo premislila in ga ne bo zaposlila? Ga booo! Sam lepo jo bo pogledal! X'D
- mu bo povedala da ga ne mara? Ne, če pa bo pa tega ne bo mislila resno
- povedala mu glede babične zabave? Ja mu bo!
- ga povabila na kopanje....????? Jaaa....ob pravi priložnosti! X'D
Neeeeeeext!
05. februar 2013
u84724
u84724
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. februar 2013
u73868
u73868
a)nwm
b)jp
c)neee
d)ja
e)jaa
Next!!!
05. februar 2013
u120324
u120324
Mislim isto kot Nina Ledger
05. februar 2013
Next!!
05. februar 2013
Hey punce
Hvala za vse nexte in komentarčke....
Evo nadaljevanje...
Hehe sem se mal nasmejala na vaše besede
Nives pobožne želje hehehe : ) *
Nina in Hσʟıɔαчƨ.* vama pa se mudi
haha Nicole tebi še bolj : )*
Nika kdaj bo prava priložnost hm?

________________________________________________________________________________
8.DEL

Kolikor videti je moj namig dojel napačno saj je odprl okno. »Prosim prinesi mi nekaj za pit pa pridi ven« sem zavpila in se zopet zagledala v vodo. Vstala sem in odšla proti ležalniku, zavila sem v brisačo in sedla nanj. Čez nekaj časa se mi je pridružil Jason, podal mi je kozarec gostega pomarančnega soka z smetano. »Hvala« rečem in vzamem kozarec. »Oprosti ravno sem pogledal skozi okno….« »Je že v redu, prisedi« ga prekinem in mu namignem na ležalnik zraven mojega. Brez besed sede nanj, gledava se iz oči v oči. O moj bog, ta tip je več kot popoln. Ima najlepši pogled, nasmeh…. Ob njem se je moje ledeno srce topilo. »Mislim, da se morava pogovoriti o nečem pomembnem.« »Poslušam te« prikima, z roko si seže v lase. »Babica bo čez en mesec stara 76 let. Hočem, da mi pomagaš pripraviti zabavo. Saj veš prigrizki, dobra pijača, vino, torta….« pojasnjujem on pa me pozorno posluša. »V bistvu se še s čim takšnim nisem ukvarjal toda se bom potrudil« odvrne in se mi rahlo nasmehne, opazim da zopet zardi. Z jezikom obliznem sladko smetano na vrhu, šment kaj počnem? Se res ne znam brzdati! Z prstom si obrišem spodnjo ustnico nato pa rečem: »dobro. Hočem da mi v enem tednu pripraviš jedilnik jedi. Zabava mora biti pripravljena za več kot sto ljudi….« mu razložim podrobnosti. Nekaj minut me opazuje, kot da niti ne bi slišal mojega govorjenja. »Je kaj narobe« ga zbudim iz razmišljanja. »Ah ne. Ne morem verjeti da se pogovarjam z princeso« odvrne. Ne vem zakaj so me njegove besede presenetile. »Meni ničesar ne pomeni, da sem princesa« povem iskreno. »Zakaj?« »Ta naziv bi mogel pripadati moji mami. Ona bi morala biti PRINCESA EMMA.« Po licu mi spolzi solza, ponavadi pred drugimi nisem jokala še pred Danielom ne, toda nisem se morala zadržati. O tem še mi je vedno bilo hudo govoriti, še vedno sem čutila neznosno bolečino. Jokala sem le na grobu svojih staršev in nikjer drugje. »Življenje je na žalost kruto. Lisa morala se boš sprijazniti, da si ti princesa. Mama bi sigurno bila ponosna nate.« Zopet doživim šok nad njegovimi besedami, občutek imam da me pozna že vso življenje ne pa samo dva dni. Nekaj časa se še pogovarjava nato pa se poslovi in odide. »Se vidiva jutri« reče in mi pokaže vrsto belih zob »ja, lepo bodi« odvrnem in na hitro vstanem iz ležalnika. Po nesreči se zaletim naravnost vanj, brisača mi pade iz telesa. Najina telesa sta popolnoma blizu, najina obraza oddaljena le za milimeter, samo en dotik manjka, da bi se poljubila. Dotakne se moje nadlahti roke »si v redu« vpraša. »Ja« komaj spravim iz sebe in ga pogledam v oči. »Adijo lepotička« mi šepne na uho in odide.

JASON

Zrem za njim, ko se kot majhna pikica zgublja v daljavi. V mislih mi še vedno odmevajo njegove besede…. adijo lepotička… ne morem si pomagati, da se ne bi nasmehnila sama pri sebi. Ne vem zakaj njegov žameten glas poboža moje srce kot niti Danielov. Počasi odidem proti svoji sobi. »Princesa Lisa, kaj si počela« me na hodniku ustavi Pijin glas. Obrnem se k njej »malo sem se sončila« ji pojasnim. »Pa saj je komaj april…« »Joj Pia, se vidi da že cel dan nisi stopila iz hiše. Vzemi si prosto in pojdi na sprehod v mesto« ji predlagam. »Ne morem si vzeti prosto, pobrisati še morem prah v knjižnici….« »Saj boš jutri počela isto« jo prekinem in odidem v svojo sobo. Kar čez suhe kopalke nase potegnem majico in hlače ter se uležem na posteljo. Ravno zaprem oči, ko me zmoti zvonjenje telefona. Poiščem ga v torbici. »Hej miška kako si« zaslišim Danielov glas. »Oj v redu. Kaj lepega delaš?« Nekaj časa se še pogovarjava nato pa se poslovim od njega z izgovorom, da grem nekaj pomagat Piji. Mobitel položim na nočno omarico, obraz zakopljem v blazino. Ne to ni res! Daniel se mi je naenkrat zazdel dolgočasen.

LISA

se nadaljuje...
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik...
rada vas mam ****
06. februar 2013
Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next
Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next
Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next
06. februar 2013
hvala rosy whitney za next samo prosim ne spamaj potem zašteka
06. februar 2013
ok
06. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
06. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani