Zdravo
spet so mi zbrisali temo....tokrat še enkrat na novo.... =)
gremo od začetka******

upam da bo kdo še bral še bolj pa da administrator ne bo spet zbrisal =)

________________________________________________________________________________________
OPIS GLAVNE OSEBE

Sem 18 letna Lisa. Nisem navadna punca, ki hodi v šolo, se zabava, ima najboljšo prijateljico in starše, ki jo imajo najraje na svetu. Ja, priznam, da si želim vsega tega toda na žalost so moje sanje zavite v tanko tančico. Že od otroštva zaznamovana, saj sem PRINCESA. Vedno moram biti z vsemi ljudmi prijazna, ne hodim v šolo ampak imam zasebnega učitelja, starše sem izgubila v temačnem zimskem večeru….

Živim v ANGLIJI v veliki vili z velikim bazenom in čudovito zelenico.

Zraven mene živi babica HANA, ki je KRALJICA naše domovine. Stara je 75 let. Priznam, za svoje leta zelo dobro zgleda : )

In najina služkinja Pia, ki je stara 32 let. Njeno delo je: kuhanje, čiščenje hiše, likanje, pranje… Seveda pa je tudi moja zaupnica.

Moj učitelj je 33 letni Mark. Uči me vse predmete…. Pravim mu, da je genij saj res obvlada vsa področja (matematiko, zgodovino, geografijo, kemijo, fiziko itd).

Nisem samska, imam fanta Daniela. Poznava se že od majhnega saj so bili njegovi starši »družinski prijatelji« mojih staršev. Najina resna zveza se je začela pred tremi leti. Z njim sem doživela prvi poljub, smeh, noč strasti…. Še bolj pa sem se zaljubila vanj, ko me je ves čas tolažil po smrti mojih staršev.

DANIEL

TAKOLE NEKAKO JE NJUNA LJUBEZEN ZRASLA IZ OTROŠTVA...

Lisa misli, da je njeno življenje skorajda popolno. Toda kar naenkrat se njeno življenje spremeni saj vanj stopi nekdo, ki ji pokaže PRAVO LJUBEZEN. Bo pripravljena priznati svojo LJUBEZEN nekomu, ki ni na istem položaju kot ona? Ali bo raje lagala sama sebi? Soočenje z tem, da ni resnično zaljubljena v Daniela, ji bo prinesla polno bolečin dokler se ne zave da živi že celo življenje v zmoti in da….

se nadaljuje....
30. januar 2013
u114756
u114756
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
In zakaj administartor kar briše zgodbee?
30. januar 2013
next
30. januar 2013
u108932
u108932
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext

pravzaprav zakaj jo je zbrisal?
30. januar 2013
u84724
u84724
neeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
30. januar 2013
NeXt
30. januar 2013
Hey
evo novi next....
Miss Crazy in Me Twilighter na žalost točno ne vem ampak menda zaradi ne primerne vsebine....
ps: se opravičujem vsem ki ste že brale, da morete enako brati....
________________________________________________________________________________
1.DEL

Tišino narave moti nežen zvok šelestenja vetra in čivkanje ptičkov. Klečim na trdih betonskih tleh in strmim v napis z velikimi zlatimi črkami EMMA & MAX SMITH 20.1.2008. Po licu mi spolzi drobna boleča solza, ki kane naravnost na tablo z napisom. Danes je natančno 5 let odkar sta umrla moja starša. Ta leta so mimo mene zbežala tako hitro kot zbeži drobcen pesek v peščeni uri. Toda še sedaj se živo spomnim vseh dogodkov, kot da bi se zgodili včeraj.

Pred petimi leti
Bil je mrzel zimski večer, narava je bila odeta z snegom. Moja starša sta se odpravljala na dolgo pot v Švico. V tistem trenutku, ko sem ju objela, nisem niti slutila, da ju vidim zadnjič. Minila je približno ena ura od njunega odhoda, ko je babica Hana dobila klic. Z zanimanjem sem opazovala njen obraz, ki je iz trenutka v trenutek postajal vse bolj bled. Naenkrat je spustila slušalko na tla, solze so ji drsele po licih. Vedela sem, da je hotela nekaj reči saj so njene ustnice premikale toda besede so obtičale globoko v grlu. »Babica kaj je narobe« sem spregovorila in jo močno objela. »Lisa, najraje na svetu te imam« je končno spregovorila. »Tudi jaz tebe, toda nekaj je narobe?« Čeprav sem bila takrat stara komaj 15 let sem svojo babico znala brati kot odprto knjigo. Končno spregovori »ŽAL MI JE, DA TI MOREM TO POVEDATI TODA TVOJA STARŠA STA UMRLA. KRUTA NESREČA TI JE VZELA STARŠA«

Njene besede še vedno večkrat odmevajo v mojih mislih. S prsti si obrišem solze in vstanem, kolena so me od klečanja že bolela čeprav mi nikoli ni bilo težko ničesar narediti za nju. Pospremila sem ju na zadnji poti, neusmiljeno jokala za njima in vpila njuna imena, vsaki teden sem na grob prinesla sveži šopek rož vrtnic. Bolečina po izgubi je ostala zapisana globoko v mojem srcu. Na 18 rojstni dan mi je babica Hana podelila pomemben naziv postala sem princesa, kot je bila moja mama EMMA pred smrtjo. Kraljica mi je v lase posadila posebno krono z diamanti. V tistem trenutku sem bila prvič ponosna sama nase saj sem dobila krono, ki jo je nosilo osem princes iz prejšnjih rodov. Krono nosim le ob posebnih priložnostih, drugače jo hranim v posebni omarici, ki je obdana z steklom.

KRONA

Globoko vdihnem, v daljavi zaslišim znani zvok zvona, ki je oznanjal da je ura natančno 12:00. Še enkrat se zazrem proti grobu, obrišem solze in odidem peš proti domu. Pred ljudmi se zopet smehljam kot da pred nekaj minutami nisem jokala. Čez pol ure stopim v veliko avlo, ki je zgledala kot nekakšna sprejemna soba za goste. V kotu stoji majhna sedežna garnitura odeto v belo, na sredi med njo pa majhna bela mizica, na njej je bil kot vsaki dan skleda z bomboni. Nad mizico je visel bogat rdeči luster, ki sta ga mama in oče prinesla iz svojega zadnjega potovanja.

TAKOLE JE ZGLEDAL PROSTOR

Odidem proti svoji sobi, ko me na hodniku ujame Pia. »Princesa Lisa, Daniel te čaka v dnevni sobi« reče in se mi nasmehne. Zavijem z očmi, sovražila sem ko mi je rekla princesa. Tisočkrat sem ji že rekla naj me kliče samo Lisa toda ona je bila prepričana, da je moj naziv najbolj pomembnem v mojem življenju zato me je klicala princesa. »Hvala Pia« rečem in odidem proti dnevni sobi. Vstopim vanjo, bila sem malo presenečena, ko sem opazila, da ni sam. Odidem proti njemu. »Zdravo lepotička« me pozdravi Daniel z nasmeškom na obrazu. Nežno me poljubi na ustnice in objame. Sedem zraven njega na udobno zofo. Z zanimanjem pogledam fanta, ki sedi na stolu obdan z mehkimi blazinami.

DNEVNA SOBA

SE NADALJUJE....
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik...
ps: če katera rada pišem zgodbe, pozitivne misli, pesmi

https://zgodbe.mojforum.si/zgodbe.html
30. januar 2013
next
30. januar 2013
30. januar 2013
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeext
30. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
30. januar 2013
u112646
u112646
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. januar 2013
next
ful dobro pišeš in mislim da si najboljša pisateljica ever,čeprav man druge tud rada a tvoje somi najbolj ušeč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. januar 2013
Pa kaj jim ni jasen no! Pa te so idijoti! Majkemi mi ko hočmo dele na lastno odgovornost nam jih pošelj na zasebc če ne gre drgač! -.-
30. januar 2013
next
30. januar 2013
u116976
u116976
neeeeeext
30. januar 2013
neeeeeeeeeeext
30. januar 2013
u50889
u50889
idioti!!!!! najbolše zgodbe skinejo dol take ki pa res ne znajo pisat pa pustijo!!!
30. januar 2013
neext
30. januar 2013
u119605
u119605
nekst <3
30. januar 2013
neext
30. januar 2013
neeext
30. januar 2013
neext
30. januar 2013
neeeeeext se ne vem ka bi drugo rekla
30. januar 2013
u82298
u82298
next
30. januar 2013
u50889
u50889
ouuuuu meni se zdi da ti je naš admin malo fouš
če ne bi bral tvoje zgodbe ne bi vedu za te dele na lastno odgovornost, pomoje te obožuje, tebe in tvoje zgodbice !
NEEEEEEEXT!!!!!!!!!!
30. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeext
30. januar 2013
u102004
u102004
next
30. januar 2013
Hey
evo novi del, ker vem da vas je večina že to bralo ****
No pa me veseli, da še nekaj novih bralk
vse slabo je tudi za nekaj dobro : )
Rosy to pa je pohvala za katero sem ti vedno hvaležna se bom potrudila v naprej **** = )
Nives ne moreš pomagat ti bom poslala takšne dele če boš hotla pa keri drugi na lastno željo sam tu več jih ne pripomam več...
Nina brezveze živcev no no nič mi ni fouš ko mi nima za kaj bit.... = )

_______________________________________________________________________________
2.DEL
»To je moj prijatelj« začne govoriti Daniel. Na hitro ga ošinem s pogledom: na sebi je imel bele kratke hlače, sivo majico poslikano z skico, ki se ji nisem uspela natančno ogledati. Pogled premaknem proti njegovim čokoladnim očem, s katerimi me opazuje. Tudi on me je premerjal od glave do pet nato pa na njegovem obrazu opazim rdečico. Je zardel? »Zdravo jaz sem Lisa« prekinem Daniela in vstanem. Fant prav tako vstane bil je velik okoli 180 cm, imel je športno postavo, njegova zagorela polt pa se je lepo skladala z njegovimi oblačili. Približa se mi, dotakne moje roke in me ves čas gleda v oči. »Jaz sem Jason« reče in se nasmehne, pokaže mi vrsto belih zob. »Me veseli« rečem in umaknem pogled. »Tudi mene princesa.« Na mojo presenečenje se dotakne moje dlani z toplimi ustnicami. Čez par sekund sedem nazaj zraven Daniela in ga primem za roko. »Jason bo delal tukaj« spregovori Daniel. »Kaj bo delal« vprašam presenečeno. Niti sanjalo se mi ni o čem je govoril. »Kuhal bom, občasno pa še čistil bazen« reče in se rahlo namuzne.

JASON

»Babica mi ni ničesar omenila« zamrmram bolj sama sebi kot njima. Še preden kaj dojameta stečem iz dnevne sobe. Babico poiščem v njeni sobi. Kot ponavadi je sedela v velikem udobnem naslonjaču pri oknu in brala knjigo. »Babica, zakaj mi nisi povedala, da boš najela kuharja« vprašam in za sabo zaprem vrata. Odloži knjigo na majhno leseno mizico in sname očala. »Nisem imela namena ga zaposliti. Toda Jason je prišel sam vprašati za delo. Kolikor videti potrebuje denar. Jaz sem kraljica. Ne morem ga zavrniti« mi razloži. »Toda do sedaj je vedno kuhala Pia« odvrnem in globoko vdihnem. »Vem Lisa, zato pa bodi potrpežljiva. Ob prvi napaki ga bom odpustila. Toda nočem, da se že jutri pojavijo naslovi v časopisih: kraljica ni hotela zaposliti kuharja. Saj veš, da novinarji vsako malo malenkost napihnejo kot da je se zgodil čudež« odvrne in me prime za roko. »Prav, toda zaposlila ga bom jaz. Naj se mi samo enkrat izneveri pa nikoli več ne bo vstopil v hišo« govorim malce jezno. Ne vem kaj me je jezilo? Mogoče njegov pogled, poljub na dlan ali nasmeh, ki ga ni znal ukrotiti. »Prav Lisa, zaupam ti« reče malo naveličano babica in vzame debelo knjigo katero ima namen brati naprej. Nisem razumela, zakaj se nikoli ni naveličala branja? Lahko bi sedela ure in ure v naslonjaču z knjigo v roki. Ja, odkar sta umrla moja starša se je spremenila.

SOBA OD BABICE HANE

Vstopim nazaj v dnevno sobo, Daniel in Jason sta še vedno sedela na istih mestih kot prej in brezskrbno klepetala. »Se opravičujem, na hitro sem se pogovorila z babico Hano« ju prekinem. »Kdo ti je sploh ponudil delo« vprašam in se na hitro ozrem k Jasonu. »Jaz« namesto njega spregovori Daniel. »Zakaj« vprašam zmedeno. »Zdi se mi, da Pia vsega ne zmore vsega. Zakaj ne bi kuhal on?« mi pojasni. »No res je« se strinjam saj mi drugega ni preostalo. Morem misliti na naš ugled in ne na njega. »Torej znaš dobro kuhati« vprašam in prekrižam roke predse. Jason me pogleda naravnost v oči in prikima »imam narejeno gostinsko šolo in najboljše tečaje« odvrne. »Sprejmem te le pod enim pogojem« rečem in globoko vdihnem. »No no Lisa! Kakšne pogoje mu boš postavljala« se v pogovor vmeša Daniel. Namenim mu grd pogled kateri mu pove – naj raje utihne saj ga je on pripeljal sem in mu ponujal delo v naši hiši. »Jutri mi boš skuhal tri najboljše jedi po lastnem izboru. In glej, da se boš potrudil drugače te ne zaposlim« povem ponosno. Jason brez pomisleka prikima in mirno doda »se bom potrudil, princesa Lisa.«

se nadaljuje...
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik....
rada vas mam **** = )
30. januar 2013
u114756
u114756
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani