Živijo odločila sem se da napišem mojo 5 zgodbo!
*************************************************************************************************************************
Predstavitev glavne osebe:
Ime in Priimek : Elisabeth McQueen
Starost: 17 let
Moj opis: Rdeči lasje,rjave oči,samska
Živim z starši v večji vili,smo zelo bogati.Živimo v Los Angelesu.Moja mami je pevka,oče pa režiser.Jaz sem po mami.

Izobrazba: Pevka
Naša vila je zelo velika prav tako moja soba.
MOJA SOBA:SOBA STARŠEV:
*******************************************************************************************************************
Ali začnem pisati?
05. marec 2013
u111209
u111209
Ja!
05. marec 2013
Hvala
**********************************************************************************************************
1.DEL
"Pip,pip,pip" me budi jutranja budilka. Izklopim jo in se vstnem. Oblečem kopalni plašč in odhitim na zajtrk. Ko se na zajtrkujem grem v svojo garderobo in si poiščem najprimernejša oblačila.Ni mi treba iti v šolo a imam zasebnega učitelja,v bistvu učiteljico. Ime ji je Samanta,je zelo prijazna.Ko je pozvonilo sem bila 100% da je bila Samanta. Prav sem imela res je bila. Skupaj sva šli v mojo pisarno oz. delovno sobo da bi se učile. Danes sva se učile geografijo Evrope. Joj,to je nekaj najbolj brez veznega. Ko sva z geografijo končale sva še obnavljale matematiko. Ko je bila ura 12:09 je odšla. Jaz sem pa šla na kosilo. Moja služba se je začela ob 15:00 in do tega sem imela še dve uri. Pograbila sem tabličnega in pogledala kaj novega sem dobila na asku. Ojej,312 vprašanj. Pa začnimo.
ALI SI SAMSKA?
Zakaj?
V KOGA SI?
To bo ostalo anonimno!
=)
...
Kr neki.En me je celo vprašal če bi bila njegova žena.No tole pa je zanimivo.
VSENAJBOLJŠE ZA TVOJ 18 ROJSTNI DAN(ČEPRAV GA IMAŠ ČEZ EN TEDEN)!
Čisto sem pozabila da imam če teden rd.Niti priprav še nisem imela.No klicala me je Klementina moja služabnica.Mogla sem se spraviti za snemanje(službo).Tam sem bila samo eno uro,in sem naredila najboljši posnetek v moji karieri.

Ko se prišla domov je že na mizi bila večerja.Po večerji sem se šla stuširati in takoj v svojo posteljo.Kar nekaj časa sem brala knjigo.Potem sem hitro zaspala.Zjutraj sem se zbudila ob kakšnih 9:00.Bila je sobota in mi se ni treba učit.Hitro pohitim na zajtrk. Ko se na zajtrkujem pograbim primerno obleko za po mestu in jo oblečem.Usedem se na motor in se peljem do mesta.Malo hodim po trgu dokler ne zagledam moje najljubše trgovine.Ko sem prišla domov je bilo približno toliko vrečk."Pa od kod imaš toliko denarja?" me je vprašal oče.Nič mu nisem odgovorila,in odšla gor.Ulegla sem se na posteljo in prižgala tv.Gledala sem novice.


**********************************************************************************************************
Next?
06. marec 2013
Next
06. marec 2013
Hvala
*************************************************************************************************************
2.DEL
Čisto vsako minuto me spremljajo.Naprimer lani je pred mojo hišo kar mrgolelo paparacev.Zato sem morala iti na moj otok,kjer sem se jih rešila.No ampak je že leto tega,zdaj smo se že preselili.Kakorkoli."Kosilo" mi zavpije Lily.Lily je naša kuharica in služabnica.Naredila je špagete."Lisa, čez teden imaš rojstni dan in veš z očetom ti morava nekaj zelo pomembnega povedati" mi reče mamap ri mizi ."Kaj je tako pomembnega?" ji rečem."Veš ti si poleg pevke tudi,...""Mike ne izdaj še" mu zabrusi mama."Kaj je?" rečem bolj kot ne nesramno,ker mi že greta na živce."To ti bi morali povedati za tvoj 18 rojstni dan!No naj počaka do drugega tedna" reče mama.Žalostno grem v dnevno ker mi nista hotela povedati.Prižgala sem tv.Gledala sem dolgočasno serijo.Nič se ni zgodilo in postalo je brezvezno.Tedaj je zazvonilo.Bili so moji agenti.
*********************************************************************************************************
Next?
Kaj se bo zgodilo?
09. marec 2013
u111209
u111209
Next
Nevem
11. marec 2013
Ja mama ji bo za rojstni dan povedala da je še poleg pevke tut princesa
next
11. marec 2013
u123658
u123658
next
nevem
11. marec 2013
Hvala
********************************************************************************************************************
3.DEL
"Gospodična Elisabeth,prišlo je do neke spremembe,žal je novica takšna.Morali smo prestaviti tvoj nastop v Londonu,zato gremo že danes in vrnemo se dan pred tvojim rojstnim dnevom!" je rekla moja agentka številka 1.Začudeno sem jih gledala."V London,takoj zdaj?" sem vprašala."Da,štartamo ob 19. uri saj še moraš nakupiti par stvari,to so obleka,čevlji ki so primerni za vreme v Londonu in takšne zadeve." mi je odgovorila ista agentka.Nisem se rada jezila zato sem raje šla v sobo in spakirala v kovčke par mojih oblek,saj še gremo v trgovino.Še oblekla sem se:Objela sem mamo in očeta ter odšla z asistenti v limuzino.Šli smo v razne trgovine po oblačila.Končali smo ob petih in odšli na letališče,da bi dočakali letalo.Čakali smo približno eno uro.Saj je letalo bilo že prej tam samo počistiti so ga še morali.Vkrcali smo se v letalo.
ZUNANJOST:NOTRANJOST:Vozili smo se osem ur.Malo sem zadremala.Ko smo prispeli je bilo čisto vse oblačno in mrzlo.Oblekla sem si plašč. Sedli smo v taksi in se odpeljali do hotela.Ura je bila že šest zvečer.Z agenti smo se udomestili v hotel.Moja soba je bila zelo velika.Pa še prostor za vaje sem imela.Danes se mi ni nič dalo zato sem preprosto si malo odpočila.V bistvu sem zaspala.Zjutraj me je zbudil močen dež ki je lil iz oblakov.Nič ni za delati.Oblekla sem si kopalni plašč in odšla na zajtrk.Morala sem si ga sama narediti.Več kot mučenje.Očitno sem bila sama v hiši.Dokler niso vsi premočeni v hišo vstopili agentje."Prince...Se opravičujem.A si se že vstala?" me je vprašal agent."Kot vidite" sem mu odgovorila."Ali si lahko danes ogledamo mesto?" sem jih vprašala.Prikimali so mi.No vsaj nekaj zabavnega.Komaj sem čakala da bo ura dve da si gremo ogledati mesto.Aja nisem omenila da imam dva agenta. Ajsho in Grega.Meni se zdi da sta zaljubljena.Ko smo se nakosilali smo šli v mesto mojih sanj. Oblekla sem si:Poklicali smo taksi in odšli.Taksi nas je odložil na neki tržnici.In pred seboj sem zagledala ogromno kolo.**************************************************************************************************************************************************
Next?
18. marec 2013
u123658
u123658
next
18. marec 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani