"Ashley. Ashley, Ashley, Ashley." Je vzdihovala moja sestrična Violet med tem ko je na snapchat pošiljala dvesto petinsedemdeset selfiev. Pogledala sem jo v oči, ki sem jih dobro poznala, saj so bili prav taki kot moji. Violet in jaz sva si namreč zelo podobni. Zlahka bi bili sestri, morda celo dvojčici, čeprav si tega ne želim saj zna biti Violet zelo važna in nesramna. Najbrž sva si bili tako podobni zaradi najinih mam, ki sta dvojčici. Čeprav sem jaz le slabša različica Violet. Ona je namreč lepa in na svoji šoli izjemno priljubljena, jaz pa... jaz sem bila Ash, nekoliko manj lepa verzija Violet in totalno brez družabnega lajfa (vsaj tako je pravila Violet in priznati moram, da ima kar prav) Z sestrično preživljava vsake počitnice skupaj, pri babici v Oregonu. Obljubila mi je, da me bo naredila takšno, da bom postala vsaj nekoliko bolj priljubljena (v resnici mi je rekla da bi lahko izgubila ugled če bi kdo izvedel da ima za sestrično takšno luzerko kot sem jaz inda moram nujno izboljšati svoj status na šolskem hodniku - četudi sploh ne hodiva na isto šolo - sicer bo z mano pretrgala vse stike. Sem rekla da zna biti prav zlobna.)
13. julij 2015
"Gotovo je na vsem svetu nekdo, ki te ima vsaj malo za prijateljico," mi je rekla.
Samo prikimala sem ji.
"No najprej mi moraš povedati, kdo je tvoja najboljša prijateljica, da vidim , če je zate sploh še kaj upanja"
Razmišljala sem o tem. Moja edina čisto čisto prava prijateljica, je samo oseba iz knjige (ni čudno da Violet pravi da sem brez družabnega življenja). Mojapnajboljša prijateljica je bila Mia Thermopolis iz knjige princeskin dnevnik. Te knjige sem prebrala že stokrat in včasih se v mislih celo pogovarjam z njo. Vendar tega nisem mogla povedati Violet. Zato sem ji rekla da je najbrž kar ona sama moja najboljša prijateljica. Vivi je silovito odkimala.
"Ne ne ne Ash! Sploh ne moreš pasti bolj nizko kot to da je edina oseba ki te mara tvoja lastna sestrična!"
"Pa sej nisi edina oseba ki me mara. Samo s tabo sem si še najbolj blizu!"
"Poglej saj vem da sem izjemna, vendar če je tvoja najboljša prijateljica tvoja sestrična sploh ni kul. Ni in pika."
Zavzdihnila sem. Naslednji dan sem odšla domov. Razmišljala sem v vsem tem z najboljšo prijateljico in se naposled odločila: moja najboljša prijateljica je Carly. Carly je naša družinska prijateljica, s katere se vidiva skoraj vak dan, druživa pa bolj redko. Razlog za to je, da Carly spada v skupino najbriljubljenejših punc na šoli. Saj je kar veliko priljubljenih deklet in fantov, ampak naslednja dekleta so elita: Jenna - edina devetarka v skupini najpriljubljenejših, ima sloves najlepšega dekleta na šoli, odlična v vsem (najboljša članica plesne skupine, igra klavir in violino, poje v pevskem zboru in ima same odlične ocene)
Ricky- zelo suha, vedno nasmejana, ličila ji odlično pristajajo in.vse zna spraviti v smeh ter vsi jo imajo radi
Carly- prijazna, lepa in vse to. Ima odličen stil za oblačenje in za razliko od večine punc take starosti ji pristajajo umetne trepalnice
Lana- po mojem mnenju najlepše dekle na šoli, članica plesne skupine (im to zelo dobra) zelo uglajenega vedenja (je še najmanj prijazna med elito)
Bler-moja sošolka, edino priljubljeno iz mojega razreda, zelo zelo prijazna, zabavna, ogromnokrat izbrana za najpozitivko razreda in vse to, plus tretja najlepša na šoli.
Tako. To je elita. In Carly, dekle ki sem si jo izbrala za najboljšo prijateljico je v njej. Da sva s Carly prijateljici je skrivnost. Pa ne da bi bilo Carly sram priznati da se druživa. Jaz nisem želela pokvariti njenega ugleda z samo sabo. Sploh pa je v šoli ves čas tičala z Bler in Ricky tako da nisem imela možnosti niti za kratek pogovor. Morda mislite da ni prav da je Carly moja najboljša prijateljica, če me v šoli ves čas ignorira, vendar imam dobre razloge zakaj sem prepričana da je ona najboljša izbira
13. julij 2015
Next
14. julij 2015
u122678
u122678
Dobra in smesna zgodbica. Next
16. julij 2015
u196009
u196009
neeext
03. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani