u167743
u167743
Hei! Ta zgodba ja resnična! Zares se mi je zgodila z mojo prijateljico!
++++++++++++++++++++++++++++++
Sem Zarja govorila bom o naju z prijateljico Marino, ker jo poznam že od enega meseca. Zelo je prijazna, smešna, čudna in to mi je pri njej tako ušeč. Imam brata Tilna on je tako zabit. Imam tudi sestrico Tonjo, mamo in očeta. Marina pa ima sestro Tino in mamo, ker jim je oče umr ko je bila Marina stara 4 leta. No midve z Marino sva, kot sestri čeprav se ne vidiva vsak dan ker, marina živi v Piranu jaz pa v Ljubljani.
Ampak, ko pridem v Piran se takoj poberem k Marini.Haha zelo veliko se skupajslikava ampak marina ni tako fotogenična.Zelo jo imam rada ima dva psa čili in toya.Čili je zelo,zelo lena psica. Ampak je tudi lepa, prijazna, tečna, Čili je namška ovčarka.Toy je, kot majhna renčeča in cvileča živalca, ki je komaj vstala iz postelje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Z Marino imava tudi svojo oddajo, ne dajeva je na youtube ali kaj takega ampak jo snemava, ko nama je dolg čas oddaja se imenuje: DoVoReČe KrAvE. Oddaja govori o norih stvareh in kaj je pri tem podobnega, kot naprimer dobra ali slaba stvar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No sedaj pa bom povedala kaj se nama je zgodilo danes:
Zjutraj sem se zbudila ob osmih ali nekaj takega. Ker sem imela telefon pod blazino sem hitro odpisala Marini na SMS. Potem sva se kar nekaj časa pogovarjale. In oče nam je spekel palačinke za zajterg. Ko smo jih pojedli sem Marini napisala da prihajam k njej. In ko sem prišla k njej sem jo videla kako je na telefonu un gleda Disney shannel prisedla sem k njej in tudi prižgala moj telefon odšla sem na facebook. Ob enajstih mi je marina rekla, da bomo z Jevgenijo in Valerijo šle ven, ko bo ura dvanajst. Odbila je dvanajst meni pa se ni dalo iti ven ampak me je Marina že nekako spravila ven. Z Marino, Jevgenijo, Valerijo ter z mano smo odšle v knjižnjico kjer nama je Valerija pokazala nekaj trikov z karto. Minila je ura in odšla sem domov, ko sem prišla kosilo še ni bilo kuhano oče, mama in Tonja so odšli ven. Ampak so hitro prišli z Marino sva se spet pogovarjale po SMS-jih Tonja pa je hotela na televiziji gledati ~ Piko nogavičlo ~ in tako je oče dal na Piko nogavičko. Čez dve uri smo imeli kosilo. Po kosilu sem odšla k Marini kjer sva spet bili na telefonih.
++++++++++++++++++++
Med tem se ni zgodilo nič posebnega
++++++++++++++++++++
No in morala sem iti domov. Prišla sem si umila zobe in odšla spat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Upam, da vam je ušeč?
27. februar 2015
next
27. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani