no ja em to je moja 2 zgodbica tukaj.. in ja.. prve ne bom več pisala.. in upam da na tej nebom nehala so enjoy it (. aja in še prosila bi da če vam je zgodba ušeč če lahk oglašujete.. hvala (:
__________________________________________________________________________________________
Živijo. Ime mi je Amber Lee in sem stara 14 let. Mam svojo naajboljšo prijateljico, ki ji je ime Daisy in je res najbolšaa na celem svetu. No danes je dan pred božičnimi počitnicami. Usedle smo se na avtobus in nato smo se usi skupaj odpeljali. No naj vam povem jaz in Daisy sva šekar popularni na naši šoli. Obe imamo zelo lepe obraze in povprečn videz. No vsak bi rekel da imavi popolno živlenje no ni ravno tako.. obe nimamo fanta Daisini starši se ločujejo, moja mami pa je imela spontani splav dvojčkov. No smo že pri prvi uri in kot vedno vsakič pred počitnicami nam ne dajo naloge zato je bilo v razredu super mega fantastično vzdušje. Čakali smo Gospo Novak,ki nas je imela slovenščino in bila je tudi naša razredničarka. No odprla so se vrata in noter je prišl/a..

hejj. em next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. februar 2012
next---->ull dobrooo
11. februar 2012
u77307
u77307
Neeextt*:3
11. februar 2012
u77546
u77546
nexti!!
11. februar 2012
neext!
12. februar 2012
hvala za nexte :33!
_____________________________________________________________________________
in noter so prišli Gospa Novak in še dva lepa fanta, ki jiju nisem poznala vendar se je na daleč videlo da sta dvojajčna dvojčka. Ko smo vsi zijali v njiju je bilo vidno kako zelo jima je nerodno. G.Novak jiju je predstavila kot Josh-a in kot Jack-a. mi 2 s Daisy smo se spogledale in sem takoj ugotovila in videla kako ona Jack-a požira z očmi. No meni ni bil tako ušeč. Bolj mi je bil Josh. In sem že začela sanjariti o tem kako bi bla lahko skupaj in tralala.. in hopsasa (: ko jiju je Novakova predstavila je bil čas za poseditev. No jaz in Daisy sva sedele v zadnji klopi in le še pr meni je bilo eno mesto prazno in še pri Daisy je bilo. No učitelica je posedla Jack-a k meni in Josh-a k Daisy.. no Daisy je bila vidno razočarana. No saj jaz tudi ampak me ni spravilo s tira. Takoj ko sta se Josh in Jack posedla se je Daisy nagnila k meni in rekla : '' meni je Jack zelo ušeč'' tako potiho da jo skoraj jaz nisem slišala kaj pa Jack. Jaz sem ji pa odvrnila da mi je Josh ušeč ampak ne zelo tako kot nji Jack. No ker se pač pri nas v razredu menjujejo učitelji in ne mi. Je bilo več kot očitno da bomo tako sedeli celo leto, zato sva se začela z Jackom spoznavati in Daisy in Josh tudi. Rekla sem Jacku, da za novo leto..
12. februar 2012
u77867
u77867
NEXT!!!
12. februar 2012
nexty. nujno!
12. februar 2012
leto bomo bili pri meni doma in bo zabava wow ker bom sama doma in starši gredo v toplice z prijatelji ter da lahko on in pa Josh prideta in da bo super (: .. no pouk je kmalu minil in so bile že počitnice (: odšle smo z Daisy domov z avtobusom in smo ugotovile , da Josh in Jack stanujeta v naši ulici in sicer 4,5 hiš proč. No seveda jaz in Daisy sve sosede. (: ko sem prišla v svojo sobo sem najprej vrgla šolsko torbo v kot in začela crkljati Kenđia- moj maček je oranžne barve in čisto puhast! Obožujem ga (: no nato mi je zaspal zato sem odšla na komp. Vpisala sem se na fb in že videle 2 prošnji za prijateljstvo . bile sta od Josha in Jacka. No kako pa Josh ve moj priimek?. No verjetno da mu je Daisy povedala ali pa Jack. No tako so potekali dnevi do 31 decembra. Hvala bogu da sem odšla že en dan prej v trgovino po soke,čipse.. in pico pa bom malo pred osmo naročila. Bila je štiri ura. Mama in očka sta že odšla jaz pa sem odšla na računalnik in tako me klikne Jack in mi napiše , da mi more nekaj povedati. Rekla sem si okej samo upam da ni vame zaljubljen. No saj veste Daisy se je čisto zatreskala v njega. Mi napiše na FB-klepetu : '' veš Amber zdi se mi da sem čisto zatreskan v
next? :3
12. februar 2012
neeeeeeeeeeeeeext! fuul hudo ;$
12. februar 2012
nextii** ----> full dobra zgodbica
12. februar 2012
zatreskan v Daisy, a kaj ko me pa ona niti pogledala me ne bo danes.'' Poglej Jack, ne biti tako nesrečen ker te mogoče danes kaj preseneti (; sem mu odpisala nato pa sem se izpisala da nebo bilo tako>. Oh kaj daj Amber povej mi!.. hehe vem ja.. sem rahlo zlobna (: aja pa pozabila sem vam povedati, da me je Josh kar nekaj krat kliknil na FB-ju in moram priznati vsakič sem zardela pa tudi če sem bila samo za računalnikom. No ja to sem jaz skoraj vedno ko je kaj takega zardim. Pa še nekaj vam moram priznati. Nikoli pa nisem imela fanta, zato še nikoli ni bilo tistega 'taprvega' poljuba. In želim si, da bil bi danes oz. 1 minuto pred polnočjo in da bi se končal 1 minuto čez polnoč. Ah kakšna sanjačica sem, verjetno je že on zdaj zaljubljen v Daisy ker mi je priznala da sta postala zelo dobra prijatelja. Malo me skrbi a vem da danes bo legendarno (: ob osmih je pozvonilo in mislila sem da so moji prijatelji vendar so prinesli pico. No uredu stolp za musko je napravljen se že vrti mal muzike. Napravila sem že mize in prostor kjer naj bi se zadrževali in plesali. No pa spet pozvoni. Prišla je ..
_____________________________________________________
next? :3
12. februar 2012
u72009
u72009
next
12. februar 2012
u76469
u76469
aj požri si to pravljico :u
13. februar 2012
Lj üηιqυe. če ti kj nepaše ni treba da neki komentiraš.
;D
NEXT
13. februar 2012
u77307
u77307
ooo,neeext!:3
14. februar 2012
next
14. februar 2012
u77867
u77867
next
14. februar 2012
Prišla je Daisy!.. oh kako sem vesela (: aja pa prespali bodo skoraj vsi pri meni (: no potem sta prišla Jack in Josh (: in Jack se je že začel spogledovati z Daisy (: Josh pa je doma na skrito vzel wishky. Smejali smo se dokler ni spet zazvonilo. Bili so še vsi moji drugi sošolci. Ashley, Brandon, Sarah, Amy, KIm, Mike, Alex, Aundrey. Ja no še kar veliko nas je bilo. Alex je predlagala naj se gremo resnico ali izziv in tisti ki ne bo naredil bo moral spiti na eks kozarec malo manj kot pol deci wiskiya. Usi smo se strinjali. No prva sem vrtela jaz. Steklenica se je vstavila na Jacku. Izbral je izziv. ''hahaha'' nesramno sem se zahihitala in rekla naj poljubi Daisy na ličke. Daisy je zardela kot kuhan rak jaz pa sem se samo nasmihala. (: Sprva Jack ni hotel a si je hitro premislil ko je samo povohal wiskiy. Ko jo je poljubil na lička so usi zakričali 'uuuuuuuuuu' (: jaz pa sem samo Daisy potrepljala po rami in ji pomežiknila (: zdaj je bil navrsti Jack in steklenica je ostala pri Alex. Alex je morala poljubiti Mike-a na usta ampak se je raje odločila za kozarček whiskija. Nato je ona vrtela in steklenica se je odločila za Daisy. Daisy se je odločila za resnico. Pa jo je Alex vprašala da v koga je in je spet bogica zardela jaz pa sem se zažela na glas režati, ona pa je malo poškilila proti Jacku, ki je bil polen upanja. Po 2 minutah se je odločila da pove. In povedala je da je zelo zatreskana v Jacka. Zdaj je pa Jack zardel (: Daisy vrti in vrti in vrti in vrti in steklenice se ustavi na Joshu!.. oh joj sem si rekla.
D-Daisy
A-jaz
J-Josh
_____________________________
Dkej Josh.. resnica ali izziv?
J: zziv
Dkej.. em izbiraj med mano in Amber ter tisto ki izbereš ji daj lupčka na ličke in ona ti bo dala svojo št.
J: okej :$$
A:hey Daisy.. itak da bo izbral tebe, jaz sem na koncu njegovega sez...
_____________________________________________________________________________
Ampak prej kot sem sploh dokončala stavek sem začutila moker lupček na mojem licu.. oh kar čutila sem da sem postala čisto rdeča.. :$ ostali so se zasmejali in jaz sem se le nasmehnila z največ metuljčki v trebuhu. No zdaj sem pa jaz vrtela (: steklenica se je ustavila na Brendonu. Dala sem mu izziv naj zaliže Ashley (: saj vendar sta bila par.. Brendon je zavrtel in spet se je steklenica zaustavila pri Josh-u . Josh je dal resnico in Brendon je hotel zvedeti v koga je pa Josh zatreskan (: josh pokaže name .. uff spet sm zardela a rečem : '' kaj Josh ti je muca popapala jezik (; hehe spet vsi v smeh.
14. februar 2012
u77307
u77307
Neeext ! :3
14. februar 2012
v koga ste
14. februar 2012
u77699
u77699
NEXT POD NUJNO!
14. februar 2012
Hvala! :3
________________________________________________________________________________
No zdaj vsaj vem da on enako goji čustva do mene kot jaz do njega. igrali smo se do pol 11. nastalo je veliko novih parčkov in tudi zalizovanja je bilo a mene in Josh-a sploh niso utrujali. Bol so Daisy in Jack-a. no jaz sem odšla v sobo si dat še malo make upa in po vse rakete in take stvari, ko kar naenkrat zagledam Josh-a zadaj za menoj. Oh ustrašila sem se in ponesreči spustila vse rakete. Josh me je obrnil in me je prislonil na zaprta vrata in se z celim telesom prislonil name. Gledal me je naravnost v oči in videla sem v njih srečo in strah da bi ga odrinila proč od sebe. Zaprl je oči in se počasi s svojim obrazom prebiževal mojemu jaz pa nisem vedela kaj naj naredim zato sem samo zaprla oči in sem 'predala vso odgovornost' Josh-u. sekunda ni minila ko sem že čutila njegove ustnice na mojih strastno in malo plaho sem ga poljubila nazaj in on mene. Toliko dolgo časa sva se poljubljala, dokler je eden začel trkati na vrata in začel kričati: '' hiša goti, hiša gori!!''. Meni so se samo razširile zenice. Josh-a sem narahlo odrinila ter odprla vrata ter hitro stekla v kuhinjo kamor so se usi zadrževali. Usi so se začeli smejati jaz pa sem videla da nobenega ognja ni bil. Še sama sem se začela smejati. Pa reče Daisy da je morala prekiniti najino srečanje saj je že bilo pol polnoči. Bila sem vesela da prihaja leto 2012, polno novih dogodivščin in ljubezni (zdaj o tem ne dvomim.)
________________________________________________________-
next?
14. februar 2012
u77307
u77307
Neeext !:3
14. februar 2012
next
15. februar 2012
NEXT (:
16. februar 2012
u70105
u70105
next
20. februar 2012
nextiii!
20. februar 2012
Nismo vedeli kaj naj zdaj naredimo, zato smo odprli tv in se usedli. Čez 5 minut mi je reku Josh naj grem z njim. Spet me je odpeljal v mojo sobo. Spet me je naslonil na vrata a me ni poljubil.
________
A-jaz
J-Josh
_________________________
J-no em nevem kako nej te to uprašam oz. povem.
A- ja kar povej (:
J- no bom šel kar naravnost.. em res si mi že cele počitnice všeč in si mi že čisto zmešala štrene. In mislim da sem zaljubljen vate in nemorem več brez tebe .. in in in.. bi postala moja punca? :$
Namesto odgovora sem ga strastno poljubila.. in rekla: 'upam da ti to odgovori' in se mu nasmehnila.
___________________________________________________________________________
Bilo je 15 do in usi uzmemirjeni smo se oblekli ter se z vso 'kramo' spravili ven in že vse naštimali za polnoči (: prinesli smo še vn pravi šampanjec in kozarce.
Pogledala sem na uro bilo je še 2 minuti do polnoči. Vsi smo se pogovarjali ampak ko je bilo 20 sekund do polnoči smo že kar začeli odštevati. 20,19,18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2 …Josh me je poljubil a ko sem zaslišala 1 je Josh potisnil svoj jezik v moja usta najprej sem se ustrašla a nato sem se prepustila in še sama dala moj jezik v njegova usta. Nepopisan občutek. Ognjemeti so me prebudili in Josh-a tudi zato se je umaknil in mi voščil srečno novo leto (: in me spet narahlo poljubil. Hotela sem poiskati Daisy a je nikjer nisem našla. Nato pa sem jo zagledala v kotu kjer se je mečkala z Jack-om. Vesela sem bila zanjo. Nato sem odšla čestitat še drugim (: .
23. februar 2012
u70105
u70105
next
23. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg