1.DEL

Bil je deževen dan. Sedela sem na oknu in gledala kako pada dež in moči zemljo. To delam vsak deževen dan. Mogoče boste rekli, da sem čudna ampak mene to nič ne prizadene. Iz misli me je zbudil klic:"Alicia!!!" To je bil moj oče. "Že pridem!" sem zakričala nazaj.
Oddrvela sem po stopnicah in skoraj padla. Oče in mami sta sedela pri mizi. Oče je pil kavo, mama pa me je resno gledala. S prstom je pokazala na stol, to pomeni, da morem se moram usesti. "Moramo se resno pogovoriti," je rekel oče in odložil skodelico. Prikimala sem, bila sem zaskrbljena.
"Kot veš sva midva z očetom zelo zaposlena," je začela mama. "In zdaj imava glede tega malo žalostno novico," je končal oče. Pogledala sem jo z pogledom: NO?
"Za tvoje celo šolsko leto bova z očetom morala na Japonsko," je rekla mami in pri tem gledala v tla. Videla sem, da ji na tla padajo solze. "Težko se bo ločiti ampak moramo, drugače bova ostala brez dela Alicia," je žalostno rekel oče. "Kaj pa bom jaz? Sama?!" sem se začudila.
Odkimala sta. "Ti boš šla k tvojim prijateljem..." je nekoliko bolj veselo rekla mami, a še vedno objokana. "K-k-komu?" sem previdno vprašala.
"Tistim..One Direction," je povedal oče. Bila sem zelo vesela, da jih bom spet videla. Poznamo se že en mesec in si želimo več zvedeti drug o drugemu. Po veseli novici sem se malo zamislila in zavladala je tišina.
"Pogrešala vaju bom," sem nato rekla in pogledala prvo očeta in nato še mater. Objeli smo se kot, da se vidimo zadnjič. Bilo mi je hudo. "Kaj pa šola?" sem naposled vprašala.
"Teste boš prejemala na dom in fantje bodo poskrbeli, da se boš kdaj tudi učila," je rekel oče. Strinjala sem se. Po minuti težke tišine je mama rekla naj grem spakirat. "Kdaj pa gresta?" sem vprašala. "Danes zvečer..." sta mi naenkrat odgovorila.
Ko sem spakirala sem imela 4 kovčke in 2 manjši torbi. V 1. sem imela telefon, prenosnik, mp3 in dvojne slušalke za vsak primer, če se ene pokvarijo. V 2. pa sem imela moj 4 leta star dnevnik. More biti v posebni torbici saj je star in že "ranljiv".
DRING DRINGGGG!!! Je zazvonilo pri vratih. "Jaz bom odprla, JAZ!!!!!!!!" sem se zadrla. Nato sem s takšno hitrostjo odletela do vrat, da sem mamo skoraj podrla, ko je umivala posodo.
Odprla sem jim vrata. Res so bili oni! Celo šolsko leto z njimi bo čudovito!
"Amm...A lahko vstopimo, nočem se prehladiti?" je čez čas vprašal Louis. "Oh, ja oprostite, kar vstopite," sem jim ljubeznivo rekla. Vsakega izmed njih sem prijazno objela. Sploh Zayna..
NexT? Naslednji deli bodo zanimivii!
30. junij 2014
P.S. spreminjam, Alicia je stara 17 in ne hodi več v šolo Se opravičujem!
Alicia:
30. junij 2014
2.DEL

*ALICIA*
Posedla sem jih k mizi. "Obljubite, da boste skrbni z mojo hčerko. Zaupava vam ampak imam vseeno čuden občutek" je zaskrbljeno rekel oče. "Pazili bomo, kot sestra nam bo," se je zahihital Niall. Starša sta se nasmehnila.
Nato smo še malo poklepetali. Prišel je čas slovesa. "Mami, oči," sem rekla, "pazita nase!" Obljubila sta, da bosta. Še enkrat smo se močno objeli. Harry-a sem prosila, da mi nese en kovček. Enega je prijel še Liam in ostala dva Zayn. Vsedli smo se v avto. Z starši sem si mahala dokler sem jih videla.
"No, pa gremo!" se je nasmejal Niall. Vzela sem svoj telefon in hotela poslušati glasbo, ker si je še na mp3 nisem dala. Seveda, baterija prazna-.- Bila sem jezna.
"Zayn," sem rekla. Nič ni slišal. "Zayn!" sem rekla glasneje. Pogledal me je. S tistimi fantastičnimi, čokoladnimi očmi. "A-amm a m-mi lahko p-posodiš mp3 ali pa t-t-telefon?" sem noro zajecljala. Nasmejal se mi je. Podal mi je mp3 in slušalke ter rekel:"Če še kaj rabiš mi kar povej!"
"Hvala Zaynie," sem mu rekla. "Zaynie?" se je nasmejal,"dobro pol boš ti zame...Aly!". "Dobro," sem se mu nasmehnila. Pogledala sem katere pesmi vse ima na mp3 in ugotovila, da ima tudi mojo najljubšo. Avicii-ja ima! In pesem Hey brother*0*. Začela sem jo predvajati ter gledala skozi okno. Še je deževalo. Fantje so se pogovarjali in smejali. Včasih sem kaj prisluhnila o čem se pogovarjajo potem pa dalje poslušala glasbo ter strmela skozi okno, v praznino.

*ZAYN*
Sedeli smo v avtomobilu. Opazoval sem jo, čudovita punca je. Te njene oči me delajo norega. Nato me je poklicala in prosila za mp3. Takoj sem ji ga dal, kdo pa tako čudoviti punci ne bi? Poklicala me je Zaynie, ta vzdevek se mi zdi "kjut". Njej sem dal vzdevek Aly. Nasmehnila se mi je. Čudovita je, ko se smeji!
Pogledal sem in videl, da posluša Avicii-ja, Hey bother, ta glasba mi je že dolgo všeč. Nato smo se s fanti pogovarjali in ugotovil sem, da kar gleda skozi okno, v prazno.
"Alicia, je kaj narobe?" sem vprašal. Ni bilo odgovora. Pogledal sem jo v obraz in videl, da spi. Previdno sem ji vzel mp3 in slušalke ter to shranil v njeno torbico. "Fantje! Spi!!" se je zadrl Harry. "Utihni, Harry!" sem rekel. "Bodimo bolj tiho!". Ko smo prispeli sem odprl vrata in jo nesel v sobo kot nevesto. Za njo smo izbrali najlepšo. Položil sem jo na mehko posteljo in jo pokril z svetlo modrimi rjuhami. "Lahko noč," sem še tiho rekel in odšel ven. Tiho.

*ALICIA*
Zbudila sem se v mehki postelji. "Kaj?!" sem se vznemirila. "Kje sem?!"
Hitro sem vstala in se razgledala po sobi. "Čudovita je ampak....Kje so fantje?!"
Previdno sem odprla vrata in pogledala ven. Tam je bila dnevna soba. Kavč, TV, nekaj polic in še veliko se je našlo. Pogledala sem na desno in videla nekaj sob. Slišala sem glasove in jim sledila. Prišla sem v kuhinjo kjer so sedeli fantje.
"Aly!" se je navdušeno zadrl Niall. "Kje hodiš zaspanka?" se je pošalil Louis.
"Kako sem se znašla tu?" sem zaspano vprašala. "Zaspala si pa sem te nesel gor," se je nasmejal Zayn. "Hvala" sem se mu nasmehnila.
"Pridi, usedi se pa jej! Tu že imaš na mizi," me je povabil Niall.

"Mmm" sem rekla, ko sem samo povohnila."Moja mojstrovina," se je pohvalil Harry. Poskusila sem. Bilo je veliko bolj dobro kot je samo izgledalo."Kako se ti zdi?" je nekoliko resno vprašal Harry. "Super bo!" sem rekla in se začela basati. Vsi so se mi nasmejali. Po kosilu smo se usedli na kavč in gledali film The battle of the year. Bilo je dolgočasno. Vsaj zame. Pri Niallu, Harryu in Louisu se je videlo,da uživajo le jaz, Zayn in Liam smo se smrtnoo dolgočasili. "Gremo delat kaj drugega?" sem dolgočasno rekla. "Yeah, pametna punca," se je nasmehnil Liam.
"Kaj pravite na....skrivanje?!" sem igrivo rekla. Obadva sta se strinjala, celo Niall, Harry in Louis so privolili. Začelo se je...
30. junij 2014
waw tale zgodbica je kul
js bi tut bla prjatlca od one direction
haha nekdo je pa nekomu všeč
ful je fajn
NEEEEEEEEEEEXT
30. junij 2014
Awwh končno en bralec<3 Takoj danes bo posebej dolg next samo za tebe!:*
01. julij 2014
3.DEL
Namenjeno---> sweet love <3

*ALICIA*
Najprej je iskal Niall. Obrnil se je k steni, zamižal in štel do 50. Bilo je veliko prostorov se za skriti saj je hiša bila ogromna. Videla sem kako je Harry zbežal v kuhinjo pod mizo. "Harry, a res ne najdeš boljšega prostora?" sem se mu zasmejala."Očitno je res..malo preveč lahko za odkriti," se je nasmehnil. Sama sem se skrila v omaro za kup oblačil, ko sem začutila neko toplo roko."Aly?" je rekel neznan glas. Vedela sem, da je Zayn in mislim, da sem zardela ampak hvalabogu je bilo temno."Zayn?" sem vprašala, čeprav sem vedela, da je on. "IŠČEM!!!" se je zaslišal Niallov glas. Zayn se je še nekaj premikal in povzročal hrup."Pšššt," sem mu šepnila. Niall se je trudil ampak ni našel nobenega.
"Oh, poglej, poglej!" se je naenkrat zadrl. "Od koga pa je ta dnevnik!" Molila sem, da ga ne bo odprl saj so notri zasebne stvari. "Alicia Smith? No, pa poglejmo!" se je zadrl. Očitno je izzival, da bi prišla iz skrivališča. Na glas je začel brati nekaj besedic in zato sem skočila iz omare in opazila, da dnevnika sploh nima. ZMIŠLJEVAL SI JE! Smejal se je kot nor. "Ha ha ha kako smešno," sem sarkastično rekla in zavila z očmi. Šel je iskat dalje, ko sem spet zaslišala. "Oh, korenček!" je rekel. "Kje, kje?!!" je zavpil Louis in pritekel izpod postelje. Tako je nahecal tudi njega. Louis namreč obožuje korenje. Spet se je valjal po tleh od smeha. Midva z Louisom pa sva ga jezno gledala.

Harrya je nato še našel pod mizo v kuhinji, ker je seveda bil preveč "kul", da bi si našel boljše skrivališče. Liam je bil skrit za vrati. Zayna pa ni našel. "Predam se!" je razočarano rekel in Zayn je prišel iz skrivališča.
"T-torej, sta bila...skupaj v omari? Opaaa!" se je Niall začel norčevati. "Le kaj se je dogajalo Aly?"
Boksnila sem ga v ramo. "Nič se ni dogajalo! Skrila sem se tja zadnjih nekaj sekund in šele potem opazila, da je on notri!" sem se zasmejala in zavila z očmi. Potem so se vsi zasmejali.

*NIALL*
Najprej sem iskal jaz. Obrnil sem se k steni, zamižal in štel do 50. Nato sem začel iskati. Ker sem si izmislil način kaj govoriti, da bodo prišli iz skrivališč sem začel."Oh, poglej, poglej! Od koga pa je ta dnevnik?" Nič ni bilo. "Alicia Smith? No, pa poglejmo!" sem zakričal in komaj zadrževal smeh. Začel sem "brati" iz njega a v resnici sem si vnaprej zmišljeval, ko je Alicia pritekla iz omare. Mislil sem, da bom umrl od smeha. Louisa sem spet nahecal za korenček in ga zvabil iz skrivališča. Čisto vse nasede!
Ko sem pa videl, da Zayna ne morem najti sem se predal. Prišel je iz iste omare kot Alicia. Začel sem jo zajebavati, ko je uporabila ta izgovor:"Nič se ni dogajalo! Skrila sem se tja zadnjih nekaj sekund in šele potem opazila, da je on notri!" in se nasmejala.

*ALICIA*
Nato smo se spet vsedli na kavč. Jaz na robu, Zayn zraven mene, nato Louis, Niall, Liam in na koncu še Harry. Gledali so film Paranormalno 1.

Bilo me je strah in bolj sem se stisnila k Zaynu. Objel me je tako prijeten občutek. Vzela sem blazino in si jo pokrila čez obraz. Samo nekajkrat sem pokukala ven. Ne maram grozljivk. Ko sem se le odločila, da ne bom več reva sem blazino dala stran in prestrašeno zrla v ekran. Ko je ponoči snemala kamera sem prestrašeno pogoltnila. V filmu so se na hodniku so se slišali grozljivi kriki. Ko so se sunkovito odprla vrata sem zakričala in se še bolj stisnila k Zaynu. Fantje so se nasmejali. "Saj ni nič groznega!" se je nasmejal Liam.

*ZAYN*
Gledali smo film Paranormalno v dnevni sobi. Alicia je sedela na moji levi. Videlo se je, da jo je strah in stisnila se je k meni. Vzela je blazino in si jo pokrila čez obraz. "Kako je luškana" sem si mislil in se nasmehnil.
Nato se je le opogumila in dala blazino stran. Ko so se v filmu sunkovito odprla vrata je zakričala in se še bolj stisnil k meni. BOG! Ljubim ta občutek. Takrat smo se vsi nasmejali.
Ura je bila 11ih in film se je zaključil. Opazil sem, da je Aly zaspala naslonjena name.
Previdno sem jo nesel v sobo. Poljubil sem jo na čelo in jo pokril. "Pa lahko noč," sem rekel in kar se da tiho zapustil sobo.

*ALICIA*
Zbudila sem se sredi noči in zunaj je divjala strašna nevihta. Grmelo je in se bliskalo. Rada imam dež ampak nevihte pa sovražim in me je strah. "Bog pomagaj mi," sem si zašepetala in se čisto pokrila z rjuho. Pa še grozljivko sem gledala in me je strah. Zunaj je bobnelo in se bliskalo, veter je grozno pihal. Hitro sem hotela prižgati majhno lučko in opazila, da se ne prižge. Previdno sem stopila na tla in strah me je bilo, da me bo kaj zgrabilo. ZATO PA SOVRAŽIM GROZLJIVKE! Hitro sem šla do luči in jo poskusila prižgati a se ni prižgala. Očitno je zmanjkalo elektrike. Odprla sem vrata in šla iz sobe na hodnik. Hitro sem odhitela v Niallovo sobo. "Niall, a lahko s-spim t-tu? S-strah me je n-neviht," sem prestrašeno zajecljala.
"Vesoljci so zavzeli...Pinki cesto..Pokrito s...Zajčki..." je zamomljal. Očitno je spal in bil je razpotegnjen čez celo posteljo. Šla sem k Zaynu. "Zayn," sem ga poklicala. "Zaynie!"
Premaknil se je. "Aly?" me je začudeno vprašal. "Strah me je neviht. L-lahko s-spim tu? P-prosim?" Nasmejal se mi je. Takrat se je zabliskalo in videla sem njegove prečudovite oči. Nekaj časa je okleval. "Plosimm?" sem ga vprašala in naredila tisti -puppy face-.

"No, pa pridi," se je nasmejal. "Hvala Zaynie," sem se mu zahvalila in ga poljubila na lice. Ulegla sem se čisto na rob, da ne bi izgledalo čudno. "Nočko," je rekel. "Nočko Zaynie".

*ZAYN*
Bilo je verjetno sredi noči, ko sem zaslišal kako me je klicala po imenu. "Aly?" sem začudeno vprašal.
Prosila me je, če lahko spi pri meni, ker jo je strah neviht. Nasmejal sem se ji, mislil sem, da se šali. Takrat se je zabliskalo in videl sem kako prestrašeno izgleda. "Plosim?" je rekla in me nežno pogledala. Seveda nisem mogel reči ne tako lepemu obrazu. "No, pa pridi," sem se ji nasmejal. Zahvalila se mi je in mi rekla Zaynie. Rekel sem ji nočko ona pa meni nazaj. Ulegla se je čisto na rob. A, če povem po resnici se ne bi upiral, da bi se stisnila k meni...

2 Nexta prosim
01. julij 2014
joj kak sta cute
haha js pa obožujem grozljivke
paranormalno sn že tojkrat pogledla da mi ni več grozn
sam je še vseen moja najljubša grozljivka
ful je fajna zgodbica
pa bom probala še kakga bralca dobit če mi bo ratal
pa stokrat hvala za posvečen next
večer si mi polepšala
pa sory kr nisn prej komentirala sam res nisn mela časa

ful fajna zgodbica res
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
01. julij 2014
Ti si meni stokrat bolj polepšala večer s tako lepim mnenjem*0* Hvala hvala in še 10000x hvala:*
Vse ti je oproščeno;*<3
01. julij 2014
ni za kaj
02. julij 2014
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
02. julij 2014
Next pride čez kakšno uro ali pa mogoče malo več, danes pa bo 100%
hvala vama za branje ;*
02. julij 2014
komi čakam
02. julij 2014
Ja, ker zdaj se lahko zgodi dosti napak, ker je moja mala sestrična tu pa gnjavi v mene pa sili in ja..
Malo še sprašujta, ker moja spraševanja se ne obnesejo preveč dobro in nobenega ne zanima hah
02. julij 2014
neeeeeext + nova bralka
a boš lah čimprej? Sori sam sm vedn pr takih odličnih100 000% nestrpna
02. julij 2014
Jooj nekaj sem že pisala pa se je vse zbrisalo tako, da dobite zvečer doooolg next.
Aww hvala tabletky:* love u all:*
02. julij 2014
ni problema Aηιмαℓ.ℒσνєя.❤. tok dobr pišeš da se temu 'mnenju' ne morem opret
02. julij 2014
Hvala nekje tam od 6ih naprej pride ker prej nesmem na racunalnik
02. julij 2014
Dobila sem računalnik:$ Nextam<3
02. julij 2014
OMG ful je svetovna zgodbica
sweet love <3 mi je link poslala pa mi ni žau da sm začela brat
Kak sta Zayn pa Alicia lepa skupi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
js sm že 100x gledla paronormalno...res to je ful svetovna grozljivka
boga ko jo je grozljivk strah pa neviht
komi čakam nasledn next da vidim ka se bo zgodil
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
02. julij 2014
4.DEL
Namenjeno---> tabletky&...dream...


*ALICIA*
Strmela sem skozi okno in nisem mogla zaspati. Zunaj je grmelo in se bliskalo ter lilo je kot iz škafa. Stresla sem se od groze. Obrnila sem se k Zaynu in gledala v njegov speči obraz. "Kako je čudovit," sem zamrmrala.
Ali on misli isto o meni?
Ali do mene goji samo prijateljstvo?
Ne Alicia, on ne pada na takšne punce kot si ti.
Kaj pa, če sem mu vsaj malo všeč?
Ne, nisi...
Je normalno, da se sama s sabo pogovarjam? Verjetno ne..
Ampak..Oh saj vseeno..
Nekaj minut sem še gledala v njegov obraz in se za nekaj cm primaknila k njemu ter čez nekaj minut zaspala.

*LOUIS*
Ura je bila že 8.20. ko sem se še samo premetaval v postelji. Naposled sem postlal posteljo in vstal. Naredil sem zajtrk, ko sem hotel zbuditi Alicio saj mi je bilo dolgčas. Odprl sem vrata njene sobe. "Alicia zbud-." sem začel, ko sem videl, da je postelja razmetana, Aly pa ni!
Šel sem pogledati v kopalnico, če je tam a je ni bilo. Pogledal sem v dnevno sobo, hodnik, garderobo v glavnem vso hišo. Začelo me je skrbeti. Šel sem k Harryu, ki je še kar spal cel zavit v odeje. Nato sem šel k Liamu ampak tudi on je bil sam.
Nato sem pogledal k Zaynu in..ležala je zraven njega?
Bil sem začuden."Oh, ta ljubezen.." sem zamrmral in zapustil sobo. Zajtrk sem stregel na mizo, ko sem za sabo zaslišal nežen glas. "Jutro, Lou!"...Vedel sem, da je bila Alicia. "Jutro," sem odgovoril in se nasmehnil.
"Zakaj..Sta z Zaynom spala skupaj?" sem nato radovedno vprašal in jo pogledal. Postala je rdeča v obraz in začela odkimavati."Ne, ne, ne ni to kar misliš!" je rekla."Nevihta je bila in me je bilo strah pa sem šla k Niallu pa je spal in bil razpotegnjen čez celo posteljo. Zato sem šla k Zaynu. Ni to kar misliš!" je rekla in izgledala zelo resno.
"Samo vprašam," sem rekel in dvignil roke ter se nasmejal. Čez čas se tudi ona ni mogla brzdati in se je začela smejati.

*ALICIA*
Kakšna sramota! Mislil je, da sem seksala z Zaynom, ughh! "Nikoli več ne grem k njemu pa, če me vrag požre!" sem si jezno mislila. "Grem se umiti," sem rekla Louisu in se nerodno nasmehnila. V sobi sem vzela oblačila in brisačo ter se zaklenila v kopalnico.
Umila sem se s šamponom, ki je imel vonj po grozdju in medu.
Nato sem se oblekla:

Stopila sem iz kopalnice in pri mizi so že sedeli fantje. "Jutro Aly," so me vsi pozdravili.
"Jutro," sem jim odvrnila ter vsedla za mizo. Začela sem jesti, palačinke in nutella; mmm.
"Kaj, če bi se po zajtru šli kopat?" je vprašal Liam. Vsi so se strinjali. "Kaj pa ti misliš Aly?" Strinjala sem se. Hitro sem pojedla in se oblekla v kopalke.

Nato so se oblekli še fantje. Šli smo skozi velik hodnik in ugotovila, da ima ta hiša bazen notri! "Wow," sem samo spravila iz sebe.
Odvila sem brisačo ter jo dala na tla. Nato sem vsedla. Fantje so že šli v vodo.
"A prideš Aly?" me je povabil Niall. "Takoj!" sem mu odgovorila.
Nato sem se vstala in si hotela narediti čop, ko me je nekdo prijel za boke in me nežno vrgel v vodo. Nisem bila pripravljena in me je zeblo. Zayn. "To mi boš še plačal Zaynie!" sem mu zakričala on pa se je smejal tako močno, da sem mislila, da si bo izpahnil čeljust.

Next? +Hvala ...dream... <3
02. julij 2014
Tole je prfektno,una grozlivka mi je bla ful ušeč
Mam občutek da fantje neki sumijo glede Aly pa Zayna
Next? Ja,absolutno,prosim čimprej
Next
02. julij 2014
Hvala Pa3cija
Lahko še 2 nexta prosim? Bom zadovoljna tudi s tremi
Danes sem do 11 tu tako, da če bom dobila dovolj nextov še napišem danes
02. julij 2014
u172812
u172812
nova bralka
zgodba mi je zelo všeč, zato en velik neeext!
02. julij 2014
Še 1?
Hvala tajči ful veliko mi pomeni
Veliko bi mi pomenilo tudi, če bi brali zgodbo moje sošolke, ker mi je že povedala kaj se bo dogajalo in mislim, da bo super*0*:
https://www.igre123.com/forum/tema/p-n-n-(-ayn-ma-ik-ff)/72795/
02. julij 2014
haha zaynie
ta vzdevek je tak cute
jao louis na ka pa ti razmišlaš?
drgač je pa popouno kot vedno
perfect pišeš
NEEEEEEEEEEEEEEXT
02. julij 2014
Joj joj Louis kake misli pa maš tu to haha?
Kak sta lepa skupi
Haha ja ji bo plaču. kak le...
Ful hvala za posvečen next
ful svetovno pišeš
Next? Ja dddd. Pa to čimprej
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
02. julij 2014
Awh hvala vama in zaradi takih ljudi najraje pišem zgodbe:*
Next bo takoj jutri:*
Loveyouall:*
02. julij 2014
ni za kaj
komi čakam next
02. julij 2014
Ni za kaj
can't wait
02. julij 2014
Waw kakšna prfektna zgodbica!!!! Ful ful ful fulllll svetovno pišeš sploh nemorem verjet!! Prosimmm kmalu napišiii next!!
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXTTTTTTTT!!!!!
03. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani