Živijo, sem Jerneja in napisala bom zgodbico, ki je tudi resnična, upam da boste brale!
imam tri BFF in enega BFF:
Kaja(14) :


Ema(16) :


Nastja(14) :


Alen(14) :


jaz (14) :


Upam da boste brale
19. februar 2014
u165127
u165127
Neext<3
20. februar 2014
u165826
u165826
neext
20. februar 2014
neext
20. februar 2014
neext
20. februar 2014
hvala za nexte
slike seveda ne bodo resnične
__________________________________________________________________________
Bil je normalen dan, počasi sem vstala iz postelje in se šla urediti. Oblekla sem tole:ter se odpravila v šolo. Prvo uro smo imeli kemijo in dobila sem listek, na njem je pisalo: najraje te imam! ozrla sem se po razredu a nihče me ni gledal. V tistem času je že učiteljica vzela listek in ga na glas prebrala pred celim razredom. Vsi so se mi smejali le ON ne takoj sem vedela da je ta predrzneš! Kako si drzne? pff... pred celim razredom me je osmešil, sovražim ga iz dna srca!
Simon(ON), star je 14 let:Nadzoruje čisto vsak moj korak. Takoj po uri sem se šla na stranišče zjokat in se vrnila nasmejana in lepo naličena. Seveda je Kaja takoj videla da ni vse vredu. pristopila je do mene in me vprašala:
Kaja-K jaz-J
K- kaj je narobe?
J-nič...
K-ne laži vidim da ni vse v redu! Povej mi vse od začetka do konca.. samo malo je bil tisti listek pri kemiji namenjen tebi?
J- ja in veš kaj je najhuje? Bil je SIMON!!
K- nemogoče ahhahah Tako je zatrapan vate da mu že trava raste iz ušes...
J- HA HA res smešno ja!
K- oprosti če sem te užalila, nisem mislila tako...
J- je že vredu.
Zvonilo je in učiteljica je prišla v razred in rekla, da je prejela obvestilo, da moramo biti tiho, saj bo objava. Z Kajo sva se spogledali in še v istem trenutku ugotovili, da Simona ni! Kmalu je bila objava šolskega radia in ne morem verjeti, bil je.... SIMON!?! prebral je obvestilo in ko je bilo skoraj konec je izjavil: Jerneja rad te imam! postala sem rdeča kot kuhan rak, takoj sem zapustila razred in odšla na stranišče. Kaja je kmalu prišla za mano in me tolažila. Trajalo je skoraj 20 minut, da sem se opogumila in vstopila v razred. Vsi so se mi smejali, le Alen je bil potrt. Po malici me je poklical na hodnik, na samo in dejal: Jerneja... Dedi mi je umrl. Takoj sem vedela da to ni res kajti na začetku je besedo začel drugače. Takoj sem odvrnila da se naj o takih rečeh ne heca in naj pove zakaj sva tukaj. Prešel je k bistvu in rekel: jerneja... ali bi bila moja punca? Izgledala sem nekako takole:
Bila sem prijetno presenečena. Naenkrat se je zgodilo tole:
Obrisal mi je solzo in še 1x vprašal: Jerneja bi bila moja punca? Odgovorila sem....
next?
21. februar 2014
u165826
u165826
neeeeeeeexxxxxttt<33
21. februar 2014
u165127
u165127
neeeext
21. februar 2014
neeeeext....najboljša zgodba ever <333
21. februar 2014
nexttttttt
21. februar 2014
hvala ker berete!
Next je posvečen мıƨƨ.ʟσνε
__________________________________________________________________________
Odgovorila sem: Alen! Ja to sem si vedno želela! Dala sem mu poljub na lička in se mu rahlo nasmehnila. Skupaj sva se odpravila k pouku, kjer me je Simon zelo grdo gledal, saj ne prenese da se družim z katerim drugim fantom. Gledal me je takole:Dobesedno tako! Vem da sem mu strla srce s tem ko me je Alen prijel za roko in Simonov izraz na obrazu se je iz prejšnega spremenil v takšnega:v tistem trenutku se mi je zasmilil, ampak nekdo od znotraj mi govori, da mu je prav, da ga kar naj izuči da ne sme pred celo šolo na radiju objaviti tega da je vame! Nekaj časa sem ga še gledala in videla, da je potočil solzo, stopila sem do njega in ga vprašala: Kaj je narobe? (čeprav sem vedela ampak to je bilo le iz vljudnosti). Nič mi ni odgovoril in se je obrnil proč." Dobro" sem si rekla in obrnila hrbet ter z nasmehom odšla nazaj na svoje mesto. Po koncu pouka me je počakal pred šolo, ampak seveda sem ven prišla z Alenom, ki me je v hipu ko je zagledal Simona prijel za roko. Simon je pogledal v stran in počasi odkorakal na postajo. Alen je hodil domov peš, a danes je bilo drugače, ne vem ali zaradi mene ali zaradi Simona?. Alen je počakal zraven mene na postaji in potem odšel na avtobus. Ko sem prišla domov sem vse lepo pozdravljala kot že dolgo ne in vse naredila tudi po 2x če je bilo treba. Po kosilu smo odšli na obisk ko me je med potjo poklical Alen, prekinila sem mu, saj nisem hotela da doma zvedo. Zvečer me je poklical še 3x ampak meni se je na fonu izpraznila baterija in nisem videla prej kot zjutraj. uredila sem se in oblekla tole:
Odhitela sem v šolo, kjer je bil Alen besen kot ris, stopila sem do njega in ga hotela objeti, ko pa me je odrinil stran. Vprašala sem ga: kaj je narobe? Videla sem da si me klical ampak šele maloprej, ker se mi je baterija na fonu izpraznila. On pa me je le jezno pogledal in odšel stran... Nisem se mogla nehati spraševati, kaj sem narobe naredila!?! kmalu je do mene stopila kaja in me vprašala: zakaj si mu to napisala? Od tebe tega nisem pričakovala! Začudeno sem jo pogledala in odvrnila. Kaj ti pa je? Komu sem napisala kaj?? Komu le komu mi je nesramno odvrnila, Alenu, zakaj si mu rekla ja če pa mu potem napišeš da je prasec?? Hitro sem jo ustavila in rekla: Kajj? tega mu že nisem napisala, kaja saj me poznaš, veš da mu tega ne bi napisala. Kaja me je pogledala in objela, oprosti kako sem lahko podvomila vate mi je odvrnila. Kmalu sva že bile v družbi ostalih deklet, lepo nasmejane. Čeprav sva obe tuhtali kdo je to napisal. glasno sem dejala: ON JE BIL!! Vse so me začudeno pogledale in se čez nekaj časa takole zasmejale:Res skupaj imamo nepozabne trenutke, ampak samo kaja je vedela zakaj se gre, odšli sva stran in povedala sem ji, da je bil SIMON! Kajti ko sva včeraj prišla na postajo sva odložila torbe, kjer sva imela tudi telefone in odšla na kratek sprehod, na postaji pa je ostal le simon. Odhiteli sva do alena in mu povedali, seveda se je takoj tega spomnil in mi je odpustil. Alen, Kaja in jaz smo jezno stopili do Simona, ki pa se je skušal izmzniti in je ves čas spreminjal temo. A kaj kmalu je dejal....
________________________________________________________________________
next?
se opravičujem za slovnične napake
22. februar 2014
u165826
u165826
hahahh kk najbolše pišeš neeeeeeeeeextt
22. februar 2014
neeeext....pa hvala<3
upam da se nikol ne konča toleee..haha
22. februar 2014
hvalaa obema haha
22. februar 2014
next
22. februar 2014
next je posvečen Nadia<3
__________________________________________________________________________
A kmalu je dejal: res je pač ne sprejmem porazov! In nisem vaju več mohu gledat skupi nasmejana, objeta, sploh pa ne tega, da se poljubljata!!! Z Alenom sva se spogledala in nisva vedela kaj naj rečeva, zato je na srečo posredovala Kaja, res je najboljša! Prosila naju je da greva stran, da se lahko v miru pogovorita. Z Alenom sva šla k njemu domov saj sva se zmenila, da greva skupaj v kino. Med potjo me je poklicala Kaja. Od veselja je kar kričala, skoraj sem oglušela! Kričala je in kričala, da z Simonom napredujeta! Pri sebi sem si mislila: to ne bo dobro, kaj če se samo poigrava z njo da bi prišel bliže k meni? A odgovorila sem ji super, le tako naprej, vesela sem zate. Čeprav seveda še sploh nista bila skupaj, ampak razumem Kaja si že dolgo želi da bi bila skupaj in ne bom ji kvarila veselja. Prišla sva k njemu domov, ko pa je njegova mlajša sestrica priletela k meni in me objela. Še poznali se nisva a očitno ji Alen veliko govori o meni, da me je kar objela?Stara je 1 leto in 3 mesece, ime ji je Beatris. Kar takoj mi je začela govoriti, da ji Alen o meni govori sam lepe reči, seveda mi je povedala še veliko več, samo da v otroškem jeziku in je nisem razumela. Z Beatris sva odšli v Alenovo sobo, kjer pa je bil brez majice! Uff.. je sexi sem si rekla. Hitro sem se obrnila in odšla iz sobe, ko pa me je slišal in rekel: vse je ok lahko prideš notri. Bil je že oblečen. Šla sev Beatrisino sobo, ki pa je že bila takole oblečena:
Prava mala lepotička!! Odšli smo v kino, kjer smo gledali Beatrisino najljubšo risanko, med risanko sva se z Alenom večkrat poljubila, morali bi videti Beatrisin izraz, bila je jezna hkrati pa prav srčkana.Po kinu smo hitro odšli, nazaj k Alenu, saj bi se lahko starši prehitro vrnili in bi izvedeli za naju, to bi bila katastrofa. odprli smo vrata ko pa je...
________________________________________________________________________
next? Hvala ker berete
23. februar 2014
u165826
u165826
hvala za next! neeeeeeeeeextt
23. februar 2014
neeext...plis nikol ne končej tegaa
23. februar 2014
мıƨƨ.ʟσνε ahahahhahah ti ne smeš končat js lahko k je kr neki :/
23. februar 2014
u165826
u165826
dreamer:$ ne res se ne smee!! čim hitrej napiši next prosim
23. februar 2014
dreamer:$ glej dragica...če to kdaj končaš jas svoje ne bom več pisala. Drgač pa je tvoja 10000000000...x boljša od moje...da smo si na jasnem...<3
love your story <333
23. februar 2014
u149893
u149893
next
23. februar 2014
next je posvečen ☯ℒιƒє☯
__________________________________________________________________________
Odprli smo vrata ko pa je tam bil Alenov očim! Najprej se je hotel kregati, ko pa je opazil mene in Beatris, ki sem jo držala v naročju, saj je že zaspala, je utihnil. Prijazno me je vprašal: kako ti je ime? Ali si lačna? Odvrnila sem: Moje ime je Jerneja in ne nisem lačna.
Očim, star je 28 let:
Vseeno je spekel palačinke z nutello!! Prinesel jih je v Alenovo sobo, ko pa naju je zalotil sredi poljuba! Mislila sem si uff... sedaj bo hudo! A ne odložil je palačinke in šel iz sobe. Z Alenom sva skupaj romantično pojedla palačinke. Začela sva jesti 1 palačinko vsak na svoji strani. Ko sva jih pojedla sem odšla na stranišče, Alen pa je odnesel krožnik v kuhinjo. Ko sem že odprla vrata mi je nekdo na ramo položil roko. Bil je njegov očim. Rekel je: Poglej si super punca, prijazna, vem, da vaju z Alenom ne bom mogel ločiti, ampak če bo to vplivalo na ocene.... Bosta imela nekakšno prepoved približevanja. Jasno? Zamislila sem se in kar nisem si mogla predstavljati kako bi bilo živeti brez njega!?! Odvrnila sem mu JA je jasno samo... Nič samo mi je hitro segel v besedo. Žalostno sem se obrnila in odšla na stranišče. Alen je v sobi imel pripravljeni 2 kitari saj oba igrava kitaro in morala sva se pripravljati na nastop. Kar naenkrat pa mi je zapel tale verz:
(klik)
Kitaro sem dala vstran in mu v obliki nekakšne pesmi odvrnila:
Kar nekaj časa sva tako pela dokler nisva vzela kitar in pela samo še ljubezenske pesmi:
Tako sva pela 1 uro. Očim je prišel v sobo in me grdo pogledal in rekel: Pridi, pozno je že peljal te bom domov. Samo stvari vzamem, me lahko počakate spodaj? sem odvrnila. Odšel je Alenu pa sem rekla: Bojim se ga, prej mi je rekel, da naju bo ločil, če se ti bodo ocene poslabšale! Ali greš zraven, sama se ne bom z njim peljala, ker se ga bojim!! Z Alenom sva hitro vzela stvari in skočila kar skozi okno. Njegova mama, ki je stara 31 let(Tanja)
Videla naju je, a je samo prikimala in pokazala, da je okej in da ne bo povedala. Bila sva že skoraj pri meni doma, kos e je za nama pripeljal avto, skrila sva se v grm, na srečo se je odpeljal naprej, seveda je bil njegov očim! Alen se je odpravil nazaj domov jaz pa naprej. Še prej pa sva se poljubljala kot nora saj se zelo težko ločiva! Sedaj si lahko predstavljate kako bi bilo, če bi naju ločil! Očim se je peljal nazaj, a jaz se nisem imela kam skriti, hodila sem naprej kot da nič ni. Ustavil je in rekel: Poslušaj smrklja.....
________________________________________________________________________
next? Za nadaljevanje potrebujem vsaj 5 nextov
Mnenje o zgodbici?
24. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext fuuul dobr
24. februar 2014
u165826
u165826
neext! Ful dobr pišeš, res ne smeš je končat! Boljše zgodbice še nisem brala!
24. februar 2014
neext!!!! fuul ZAKON!!!
24. februar 2014
ooo hvala vsem! Res mi to velik pomen, da lahko z vami delim zgodbo,(ki je resnična ampak ima tudi nekaj namišljenih dogodkov) Hvala ker berete!
__________________________________________________________________________
Za nadaljevanje potrebujem še 2 nexta
24. februar 2014
2 nexta čakiiii sej jih boššš dobla
24. februar 2014
u165826
u165826
dreamer:$ ni kej Zakaj je nebi brale, če je pa najboljšaaa<33
24. februar 2014
se strinjam nadia
24. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani